figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Παιδιά γειά σας και καλή Πρωταπριλιά. Αν και σας διαβάζω από πολύ καιρό πρίν, σήμερα βρήκα (μέρα που ναι) να γραφτώ και εγώ. Μένω στη Πάτρα και έχω όπως όλοι μας την δίτροχη ασθένεια στο αίμα μου. Αυτά προς το παρόν και τα λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 καλώς τονα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Καλώς τον! Σαν ψέμα το οτι ήρθες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 γεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Καλώς τον! Σαν ψέμα το οτι ήρθες Καλος ηρθες ναουμε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Καλώς ήρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 wellcome to jamaica Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Καλώς σας βρήκα, πάντα όρθιοι και δυνατοί !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες