Jump to content
ALX™

ΜοtoGP 2012 - Round 1 Qatar

98 ψήφοι

1. 1. Ποιος λέτε θα πάρει την πρώτη θέση?

2. 2. Ποιος τη δεύτερη θέση

3. 3. Την τρίτη θέση

Recommended Posts

Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που δεν τον νοιαζουν τοσο οι οδηγοι οσο τα εργοστασια? Πως μπορεις να υποστηριζεις μια ομαδα και μολις ο Λουλης σου φυγει να υποστηριζεις τον αντιπαλο?

Σ'αυτο εχεις πολυ δικιο.Θυμαμαι παλια χωριζομασταν σε yamahaκηδες suzukακηδες hondaκηδες και οχι υποστηριζοντας τους αναβατες.Το οτι καποιες ομαδες ειχαν και καλους αναβατες ηταν σιγουρα πολυ σημαντικο αλλα οχι καθοριστικο.Τωρα ολοι λενε παμε να δουμε τον Rossi να τρεχει και οχι παμε να υποστιριξουμε την ducati.Κριμα γιατι ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο για τον Spencer, τον Lawson, τον Schwantz.Αυτοι απλα εκαναν τη δουλεια τους για την αγαπη στο αθλημα και τη μοτοσυκλετα και οχι για τα δισεκατομυρια και την διαφημηση .Ισως να ειμαι ρομαντικος αλλα ολα τωρα ειναι ενα μεγαλο super market για κονομα, τοτε ηταν πιο νορμαλ τα πραγματα. Εγω παντως υποστηριζω εδω και καποια χρονια την Gresini Honda γιατι ειμαι Hondaκιας αλλα και γιατι ειμαι με το μερος των αδυνατων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Live Timing

MotoGP

Free Practice Nr. 1

Finished

flag_f.gif

Ψηλά οι χρόνοι σε σχέση με πέρσι...(και με τα 800άρια εννοείται) Ο Στόνερ πέρσι είχε τελειώσει τα πρώτα δοκιμαστικά με 1'55"700 περίπου και σήμερα έχει σχεδόν 0,8" δεύτερα πάνω. Δεν ξέρω βέβαια και τι κατάσταση επικρατεί στην πίστα από θερμοκρασίες κτλ ή πόσο καθαρή είναι, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Ο Ηayden 3oς με 0"450 πίσω από Στόνερ και 1" μπροστά από Rossi :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ δυνατη γιαμαχα με ολους τους οδηγους, ειδικα σπις απο οτι ειδα, ο dovi ακομα ψαχνεται

αφου μπηκαν και οι μικροτερες κατηγοριες, δεν θα ηταν καθαρη ? ακομα καλυτερα ομως αυριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που δεν τον νοιαζουν τοσο οι οδηγοι οσο τα εργοστασια? Πως μπορεις να υποστηριζεις μια ομαδα και μολις ο Λουλης σου φυγει να υποστηριζεις τον αντιπαλο?

οχι :)

yamaha με την νικη (ψηφισα αυτα που θελω να βγουν οχι αυτα που νομιζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτελέσματα FP1.... Hayden 3ος :online2long:

http://www.motogp.co.../QAT/MotoGP/FP1

Τροποποιήθηκε από τον DJTaurus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. ROSSI ( γιατί γουστάρω οδηγούς και όχι εργοστάσια)

2. SPIES ( γιατί είναι καλύτερος οδηγός από τον ''πολύ'' ομοσταβλό του)

3. KAGKOYRO (γιατί δεν γουστάρω πάλι φέτος το κλισέ ο καλύτερος οδηγός πάνω στη καλύτερη μηχανή)

4. LORENZO (έτσι γιατί δεν τον γουστάρω και πολύ του είναι)

5. PENDROZA (άντε ρε ντάνη θα πάρεις κανά πρωτάθλημα μέχρι και ο Hayden πήρε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.sport24.g...ra.1722670.html

Χαώδης ήταν η διαφορά στην τελική ταχύτητα ανάμεσα στα πρωτότυπα και στις CRT μοτοσικλέτες. Ο Άλβαρο Μπαουτίστα έφτασε τα 336,8χλμ. με τη Honda με τον Ντανίλο Πετρούτσι να περιορίζεται σε 288,5. Διαφορά 48,3 χιλιομέτρων!

Οι πρώτοι γύροι στην πίστα του Κατάρ ήταν κάτι σαν εφιάλτης για τον Casey Stoner. Ο Αυστραλός συνάντησε τεράστιο πρόβλημα chatter στο πρώτο κομμάτι της περιόδου το οποίο μάλιστα σχολίασε ως «παραλίγο να σπάσω τα δόντια μου από τις δονήσεις», ωστόσο με συνεχείς αλλαγές στο στήσιμο της μοτοσικλέτας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα – τουλάχιστον σε αποδεκτό επίπεδο.

Ο πρωταθλητής της Repsol Honda είπε: «Η πίστα σήμερα δεν ήταν τόσο κακή. Περίμενα οι συνθήκες να ήταν χειρότερες αλλά γενικά ήταν καλά. Το απόγευμα είχαμε τεράστιο πρόβλημα chatter και φοβήθηκα λίγο ότι δεν θα μπορούσαμε να το φτιάξουμε. Αλλά έπειτα από μερικές προσπάθειες καταφέραμε να το μειώσουμε σε πιο ανεκτά επίπεδα. Αυτό είναι το θετικό αλλά με μια τόσο μικρή περίοδο και μετά τίποτα μέχρι αύριο, είναι λίγο περίεργο. Ολοκληρώσαμε την ημέρα ταχύτεροι κάτι που είναι καλό, αλλά αύριο πρέπει να περιμένουμε πιο κανονικές συνθήκες και να έχουμε περισσότερο χρόνο».

Πάντως και ο teammate του Dani Pedrosa συνάντησε το ίδιο πρόβλημα. «Υπάρχουν κάποιες στροφές στις οποίες δυσκολεύτηκα πολύ λόγο του chatter, ιδιαίτερα όταν γλίστραγε η μοτοσικλέτα περισσότερο. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να προσαρμοστούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αύριο έχουμε δύο περιόδους και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε στο πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα».

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ducati team

Χαρούμενος ο Hayden με τις ΕΔ1 clap2.gif

Tην βελτίωση ψάχνει ο Valentino Rossi gun_owned_h4h.gif

Κατά την διάρκεια των 45λεπτων δοκιμών, στην πίστα του Κατάρ, οι Valentino Rossi και Nicky Hayden δούλεψαν στο να βρουν το κατάλληλο στήσιμο για τον αγώνα, καθώς συνεχίζουν να εξοικειώνονται με την νέα Desmosedici, την GP12. Προς το τέλος των δοκιμών, ο Αμερικανός πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ o Rossi - ο οποίος χρησιμοποίησε μόνο ένα σκληρό ελαστικό - τερμάτισε στην 10η θέση.

Αύριο σειρά έχουν δυο επιπλέον ελεύθερες δοκιμές, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν οι πρώτες κατατακτήριες της χρονιάς.

Nicky Hayden: "Το πρώτο τεστ πήγε καλά. Αυτή η πίστα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που αντιμετωπίσαμε στην Jerez, πιο ανοιχτή και πιο πλατιά. Ήταν αρκετά βρώμικη, χωρίς καλή πρόσφυση, πράγμα που μας βοήθησε λίγο. Ξεκινήσαμε με το σκληρό ελαστικό και μετά αλλάξαμε στο μαλακό, για την τελευταία μας έξοδο, και κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο. Σε γενικές γραμμές ήμασταν γρήγοροι και σταθεροί και είχα οπωσδήποτε χειρότερες ημέρες εδώ. Θα παραμείνουμε ψύχραιμοι, θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και θα παλέψουμε για μια καλή θέση το Σάββατο βράδυ. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Η Κυριακή το βράδυ έχει σημασία και θα ήταν πολύ ωραίο να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, το αξίζει!"

Valentino Rossi: "Είναι οι πρώτες δοκιμές και χρησιμοποίησα τα σκληρά ελαστικά καθ΄ όλη την διάρκεια, προσπαθώντας να κάνω πολλούς γύρους ώστε να τα καταλάβω. Το νέο ελαστικό είναι πολύ καλύτερο στο ζέσταμα, καλό λοιπόν ως προς την ασφάλεια, αλλά άρχιζε να γλιστρά αρκετά μετά από μερικούς γύρους και έκανε την υποστροφή χειρότερη. Πρέπει να δουλέψουμε με τις ρυθμίσεις και τα ηλεκτρονικά. Τα μαλακά θα είναι σημαντικά το Σάββατο, αλλά το σκληρά ελαστικά θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα. Αύριο θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μασαμε πουθενα λεμε!!!!!!!!!!! :kill:

Μετα απο τετοια περσινη χρονια,τι να μας πουν ολα τα αλλα!!! :tooth: :tooth:

Go vale!!!! :shoot::bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εξαπατήθηκα με τον χρόνο του Ηayden γιατί δεν ήξερα ότι είχε βάλει μαλακό λάστιχο. Οπότε, η όποια ελπίδα είχα για παρόμοιους ή και καλύτερους χρόνους του Rossi από τον Hayden μάλλον εξανεμίστηκαν. Με μαλακό λάστιχο θα κάνει τους ίδιους και καλύτερους... με το σκληρό όμως που θα τρέξει στον αγώνα, τι θα κάνει?

Επίσης δεν ξέρουμε αν οι άλλοι (Στόνερ - Λορένθο και λοιποί με τους καλούς χρόνους) έβαλαν κι αυτοί μαλακό λάστιχο. Πιθανότατα όμως όχι γιατί αποκλείεται να έκαναν τόσο κοντινούς χρόνους με τον Hayden με τα ίδια λάστιχα. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά έτσι είναι.

Περιμένω κι εγώ κάτι καλό... αλλά πρέπει να δω σοβαρή βελτίωση σήμερα και αύριο με τα σκληρά ελαστικά. Ειδάλλως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα δυμφωνησω και με τα λαστχα, αλλα κατι δεν μου καθεται καλα. οι χρονοι των πρωτων γυρνουσαν στα 2' και 1.59, και ξαφνικα επεσαν απο τους συνηθεις υποποτους. ποσα μαλακα λαστιχα εχουν για το καταρ? μπορει να χρεισιμοποιησαν τα λαστιχα τα οποια τους εμειναν απο τα τεστ σε σεπανγκ και χερεθ !

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης δεν ξέρουμε αν οι άλλοι (Στόνερ - Λορένθο και λοιποί με τους καλούς χρόνους) έβαλαν κι αυτοί μαλακό λάστιχο. Πιθανότατα όμως όχι γιατί αποκλείεται να έκαναν τόσο κοντινούς χρόνους με τον Hayden με τα ίδια λάστιχα. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά έτσι είναι.

Nομιζω πως και οι πρωτοι πεντε ειχαν μαλακο λαστιχο...

Απλα δεν ξερω τι παιχτηκε με το θεμα chater που ειχε ο Δοντιας και ο Πετρογκαζακης..Μηπως δεν πιεσαν στο οριο προκειμενου να μην φανε καμμια ψιλη...

οπως και αν εχει ομως...

μην ξεχνιομαστε...

go Vale!!!!GoGoGo!!! :shoot: :shoot:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κιαρατας ο δοντιας ,ολες τις χρονιες, αυτη τη πιστα την παει μαμιοντας. Φετος παιζει και να βγει μπροστα ο JLo, οπως επισης και ο Spies

Sory αλλα μου φαινετε εντελως οπαδικη ,μπαλαδορικη ,φορμουλο-αντιλιψη.

Στα GP ηταν απο παντα ο αναβατης που μετραγε και μετα το μηχανακι-ομαδα.

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κιαρατας ο δοντιας ,ολες τις χρονιες, αυτη τη πιστα την παει μαμιοντας. Φετος παιζει και να βγει μπροστα ο JLo, οπως επισης και ο Spies

Sory αλλα μου φαινετε εντελως οπαδικη ,μπαλαδορικη ,φορμουλο-αντιλιψη.

Στα GP ηταν απο παντα ο αναβατης που μετραγε και μετα το μηχανακι-ομαδα.

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Άσε που δεν νομίζω να έχω δώσει και δικαιώματα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε οδηγούς εδώ μέσα. Ναι με ισάξια ή ελαχίστου διαφοράς δυναμικότητας μηχανάκια ο οδηγός μπορεί να κάνει, και κάνει τη διαφορά. Όμως δεν ξέρω τι λες και μπλέκεις το ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν εταιρίες που έχουν συγκεκριμένη κουλτούρα και παράδοση στον θεσμό πάαααρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν εκατοντάδες επιστήμονες, αεροδυναμιστές, μηχανικοί και και πίσω από κάθε ομάδα που ποτέ δεν "δοξάζονται" επειδή δεν έχουν πρόσωπο για να πουλάνε πατατάκια και γυαλιά ηλίου. Αυτοί λοιπόν, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και μετά από τα 5-10 χρόνια που κρατάει η αστερόσκονη ενός οδηγού.

Φυσικά ξαναλέω ο οδηγός παίζει το ρόλο του, αλλά άμα προσέξεις οι πραγματικά μεγάλοι πάντα θυμούνται την βοήθεια και την ομάδα τους στις επιτυχίες. Το MotoGP δεν είναι καρτ, ούτε superstock. Είναι και αγώνας καινοτομίας και εξέλιξης, και ειδικά σήμερα πιστεύω ότι οι ομάδες παίζουν σημαντικότερο ρόλο, στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τουλάχιστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εξαπατήθηκα με τον χρόνο του Ηayden

Περιμένω κι εγώ κάτι καλό από τον Rossi... αλλά πρέπει να δω σοβαρή βελτίωση σήμερα και αύριο με τα σκληρά ελαστικά. Ειδάλλως....

Προς το παρών είμαστε στο ειδάλλως...

Φούτσες μπλε που λένε. Με 1,3 πίσω από τον πρώτο, δεν έχει κάν ελπίδες για 5άδα... 7ος? 8ος? στον αγώνα... (αν συνεχίσει με τέτοια γυρολόγια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς το παρών είμαστε στο ειδάλλως...

Φούτσες μπλε που λένε. Με 1,3 πίσω από τον πρώτο, δεν έχει κάν ελπίδες για 5άδα... 7ος? 8ος? στον αγώνα... (αν συνεχίσει με τέτοια γυρολόγια)

εγω πιστευω οτι ο rossi θα τα δειξει ολα μεσα στον αγωνα, αλλος ανθρωπος για μενα. σε αντιθεση με περισσοτερους οι οποιοι κανουν καλους χρονους αλλα μεσα στον αγωνα δεν ξεχωριζουν.απλα ο στονερ βρηκε απο οτι βλεπω λυση στο προβλημα που ειχε (chattering) και απλως ανοιξε η ψαλιδα μεταξυ τους

1. Casey Stoner AUS Repsol Honda (RC213V) 1m 55.960s

2. Jorge Lorenzo ESP Yamaha Factory Racing (YZR-M1) 1m 56.174s

3. Andrea Dovizioso ITA Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1) 1m 56.648s

4. Ben Spies USA Yamaha Factory Racing (YZR-M1) 1m 56.671s

5. Hector Barbera ESP Pramac Racing (GP12) 1m 56.678s

6. Dani Pedrosa ESP Repsol Honda (RC213V) 1m 56.697s

7. Nicky Hayden USA Ducati Team (GP12) 1m 56.782s

8. Cal Crutchlow GBR Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1) 1m 56.814s

9. Stefan Bradl GER LCR Honda MotoGP (RC213V) 1m 57.197s

10. Valentino Rossi ITA Ducati Team (GP12) 1m 57.274s

11. Karel Abraham CZE Cardion AB Motoracing (GP12) 1m 57.523s

12. Alvaro Bautista ESP San Carlo Honda Gresini (RC213V) 1m 57.668s