teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Θελω την γνωμη σας για το peugeot διοτι αν και μου φαινεται αρκετα καλο μηχανακι, μου λενε πως εχει πολυ ακριβα ανταλακτικα κ πως ειναι αρκετα ευεσθητο :/ οποιος μπορει ας με βοηθησει...ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Φίλος, για ανταλλακτικά δεν έχω ιδέα. Ούτε με τις αντιπροσωπείες τι γίνεται. Στη θέση σου θα έπερνα aerox ή runner. Τα ξέρουν όλοι πλέον, όπου και να πας. Όσο για το αν είναι ευαίσθητο, και πάλι όλα είναι θέμα του μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 συμφωνω με το runner αλλα ειναι πιο τσιμπιμενη η τιμη στα μεταχειρισμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sma94 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 file min pareis ..na fantastis pos mono i manisia kainourgia strofalobiela kanei 200 euro kai genika exei akriva antaliktika ...alla to mixanaki einai egiisi einai skyli ....alla eksartate ton tropo odigisis tou kathenos...ektos aftou exei poli kali ropi gia ta kivika kai to varos tou ...kai to simantikotero o kinitas dn zestenete efkola logo idropsikto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Και εγώ speedfight που συμφωνω με το φιλο πολυ γκαζι και runner για πλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Φιλε εχω αυτο μηχανακι..ειναι σκυλι και πολυ δυνατό..δεν παθαίνει τιποτα αλλα αυτο εξαρτάται άμεσα απο τν τροπο οδήγησης σου..αλλα τα ανταλλακτικά του ειναι λιγακι τσιμπιμενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimissatelis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2022 Το έχω φίλε μου κατω απο το σπιτι τώρα δεν ξέρω ποιο είναι το 1 το 2? το αγόρασε καινούργιο ο πεθερός μου το 99 το μηχανάκι αυτό τότε ήτανε το πιο όμορφο σκούτερ που υπήρχε ακόμα και σήμερα είναι πανέμορφα αυτά τα μηχανάκια άλλα πολλά συστήματα πάνω immobiliser πολλά ηλεκτρονικά βγάζει πολλά προβλήματα τώρα δεν ξέρω παιδιά ήταν λόγω χρήσης και λόγω χρήστη?καταλάβατε τι εννοώ αν το είχα εγώ που είμαι άρρωστος δεν ξέρω αν πάθαινε αυτά που πάθαινε το μηχανάκι το έχω εδώ κάτω δύο χρόνια μου λέει πέτα το λυπάμαι να το πετάξω θέλει ένα καλό συνεργείο να πάει να δει τι έχει, η μανιβέλα έχει σπάσει η μίζα δεν γυρνάει κάνει κανένα κρακ κρακ μήπως μπορέσω και το συμμαζέψω γιατί έχω ένα μεγάλο peugeot και αυτό είναι καλό για κοντινές αποστάσεις. Και προσοχή το λέω χρόνια τώρα μηχανάκια μεγάλα δεν κάνουν για την πόλη είναι φτιαγμένα για περιφερειακούς μόνο σε ανάγκη θα πάτε στην πόλη ανεβάζουν θερμοκρασίες ζορίζονται καταλάβετέ το φίλοι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες