dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Γειά σας παιδιά. Του χρόνου ΑΝ όλα πάνε καλά θα αγοράσω την πρώτη μου μηχανή. Σκέφηκα σαν αρχάριος να πάω σε 125αρι με συμπλέκτη τετράχρονο. Δεν θέλω δίχρονο για διάφορους λόγους (θορυβος, έξοδα συντήρησης κτλ κτλ). Πιστεύετε είναι καλή επιλογή αυτή για ένα νέο στο άθλημα ?? Το είχε καποιο παλικάρι απο εδώ να μου πει την γνώμη του ??Έχετε να μου προτείνετε κάπιο άλλο ( είτε Motard είτε όχι δεν έχω πρόβλημα) ?? Ευχαριστώ παιδιά. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 εξαρτάτε απο τη χρήση που θές,π.χ. δουλεια μέσα η εκτός πόλης,σχετικά γρήγορες βόλτες,χαλαρές βόλτες η κάνα χώμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Kαλυτερα να παρεις το xr και οχι το χτ.. Παλια ειχα εγω το xr και ο κολλητος μου το χτ.. Πολυ πιο ροπατο το XR... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2012 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Για μέσα στην πόλη θα είναι η χρήση του. Άντε και καμια βόλτα το πολύ 50χλμ.Δεν επικεντρώνομαι σε Motard οπότε αν έχετε κάποια άλλη πρόταση γράψτε την. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 θα παρεις 125 λογω ηλικιας; αν οχι κοιτα καλυτερα τα 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Βασικά θα βγάλω α1 οπότε είναι μέσα και τα 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 αν ψαχνεις για καινουριο στρητ 250 δες το συμ γουλφ . κανει 1200 ευρω πιο φτηνα απο ολα τα αλλα http://www.mybike.gr/topic/52930-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82/page__fromsearch__1 οι επιλογες σου παντως αν προσθεσεις και τα μεταχειρισμενα ειναι πολλες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Πολύ ωραίο το SYM. Και μέχρι του χρόνου ίσως υπάρξουν και μερικά μεταχειρισμένα. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 στα 125 cc υπαρχει και το honda cbf 125 με περιπου 10 ιππους.το cbr 125 με περιπου 15 ιππους (νομιζω).και το kawasaki ninja 250 με 33 ιππους ομως που πιστευω δεν ειναι υπερβολικα γρηγορο για πρωτη μηχανη.επισης και το καινουριο honda cbr 250,μονοκυλινδρο με 26 ιππους..τωρα εξαρταται και απο το τι σου αρεσει και ποσα μπορεις να δωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 για εντούρο 250αρι κοίτα,τα κάνει όλα και συμφέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ωραιο ειναι και το suzuki sm 125 απο μονταρτ! xr 125 και φτηνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 παρε το yamaha xt 125 ειναι πολυ καλο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Ντάξει θέμα οικονομικό έχω δεν μπορώ να δώσω 4 χιλιάρικα για ένα 250αρι. Δεν είναι μονο η μηχανη είναι και ο εξοπλισμός. Απο αυτά που προτείνατε ποιο έχει χαμηλή κατανάλωση και χαμηλά κόστη σέρβις ?? Ευχαριστώ μάγκες για την βοήθεια. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ολα πανω κατω στα ιδια! δηλαδη 3/100 καταναλωση και σερβις 25 ευρω σιγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 A7XBilly για πες εντυπώσεις απο την cbr σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Όλα τα 125 είναι ότι πρέπει για την πόλη , τώρα για τις βόλτες που λες, αν είσαι μόνος σου και πάλι ένα 125 σε καλύπτει , προφανώς και θα το ευχαριστιέσαι περισσότερο με 250 αλλά και το 125 σου κάνει. Αν είσαι όμως δικάβαλος και θες βόλτα παραέξω ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις 250. Οι καταναλώσεις (όπως αναφέρθηκε ) είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, απλά να προσθέσω ότι το cbf 125 πλασάρει την κατανάλωση ως το δυνατό του χαρτί οπότε αν διαλέξεις απλοκλειστικά με αυτό το κριτήριο έχε το στο νου σου. Επίσης να προσθέσω στην λίστα με τα 125αρια to wolf 125 (http://www.gorgolis.gr/wolf.htm) και το derbi senda (http://www.derbi.com...=150&Itemid=307 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 A7XBilly για πες εντυπώσεις απο την cbr σου. ειναι μια παρα πολυ καλη, και δυνατη για την κατηγορια της μηχανη! αν γουσταρεις τα κλιπ ον και θελεις κατι σε στριτακι αυτο θα σου αρεσει! οικονομικο σε ολα του! σε παει οπου θελεις ανετα αρκει να εισαι κατω απο 1,80! δυνατα φρενα και καλο στυσημο σε σχεση με πχ παπι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είμαι 1,83 Μπίλ με προοτπικές να ψηλώσω κι άλλο. :) . Ωραίο το λυκάκι το 125 και αρκετά φτηνό. Αξίζει παιδιά να δώσω 2000 για το wolf 125 ? Θα με βολέψει ή είμαι ψηλός για ένα τέτοιο μηχανάκι ? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδρομή που είπα (τα 50χλμ max) δεν έχει εθνική οδό μόνο βουνά και ΠΟΛΥ ωραίες στροφούλες :punk: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον dimkorinthos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 παιδια βγηκε και απο τη daytona ενα μηχανακι.μολις το ειδα.δεν ξερω αν ειναι καλο κλπ.απλως το αναφερω επειδη ειναι μεσα στα κθβικα ποθ ζηταει το παιδι...180 cc http://www.gorgolis.gr/monster180.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 σε 250 μεταχειρα γιατι δεν κοιτας και cbf 250? θα τα βρεις γυρω στα 2000 - + και απο οσο ξερω το εχουν αρκετοι εδω μεσα..ρωτα να σου πουνε την γνωμη τους ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Είμαι 1,83 Μπίλ με προοτπικές να ψηλώσω κι άλλο. :) . Ωραίο το λυκάκι το 125 και αρκετά φτηνό. Αξίζει παιδιά να δώσω 2000 για το wolf 125 ? Θα με βολέψει ή είμαι ψηλός για ένα τέτοιο μηχανάκι ? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδρομή που είπα (τα 50χλμ max) δεν έχει εθνική οδό μόνο βουνά και ΠΟΛΥ ωραίες στροφούλες :punk: χεχε καταλαβα! δυστηχως πρεπει να πας στα 250 λογο ογκου! εγω δεν το εχω βολευτει το cbr οσο αφορα την ανεση! οσο αφορα το χρηματικο την εχω καταβρει! οποτε καταλαβενεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Γεια σας παιδια. Δεν ειχα μπει καθολου φορουμ τους τελευταιους μηνες λογω πανελληνιων και δεν ηξερα τις απαντησεις σας. Ενα cbf 250 μπλε ειχε περασει μπροστα μου μια μερα που πηγαινα φροντιστηριο και πραγματικα μου αρεσε πολυ. Θα ψαξω στο φορουμ για γνωμες για το cbf αλλα οποιος θελει μπορει να μου απαντησει εδώ. :) :) :) :) Καλο καλοκαιρι παιδια και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Μια χαρα ειναι ειναι το cbf ! φαντασου ολες οι σχολες αυτα χρισιμοπιουνε... ;) παντος αν γουσταρεις το χτ 125χ επικινονισε μαζι μου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες