Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το να πει αλητη το παλικαρακι το θεωρω απαραδεκτο..... νομιζω σεβασμος στον πολιτη η κανω λαθος..... διαβασε το δ. Δεν μπορω να καταλαβω τι λες αλλα ολα αυτα που διαβαζω και βλεπω δεν ισχυουν για την εξουσια που ελεγες. Mην ξεχναμε οτι ο Υπουργος που ειναι σημερα ειναι ο Χρυσοχοιδης και αν μαθει κατι τετοιο θα δυσαρεστηθει πολυ. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Εμένα προσωπικά με έχουν σταματήσει καμιά 10 φορές.Οι πρώτες 6 ήταν ένα μήνα αφού είχα πάρει τη μηχανή.Τις 7 φορές ήταν πολύ ευγενικοί ,δεν έχω παράπονο.(αν εξαιρέσετε ότι ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει δίπλωμα,αφού σκέφτομαι πως το έβγαλα τσάμπα που λέει ο λόγος) Η μία φορά όμως στην Πατησίων ήταν τραγική.Ημουν με ενα φίλου και κλασικά μας κάνουν σήμα να σταματήσουμε.Σταματάω εγώ όμορφα κι ωραία και αντικρίζω μια πόρνη να με σημαδεύει με το όπλο και τον άλλον το μπάσταρδο να έχει το χέρι του στο όπλο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος -Σβησε τη μηχανη με το όπλο να με σημαδεύει. -Σβηστή είναι και πάρε το όπλο από πάνω μου Πάω να βγάλω το κράνος... -ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ Λεω μετα στο φιλο μου να κατεβει -ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ Ε μετα που ηρεμησαν τα πραγματα ο τυπος να με ειρωνευεται συνεχεια κι εγω να εχω νευριασει αλλα να συγκρατουμαι. Τη πουτανα που με σημαδευε θα μπορουσα ευκολα να την ειχα κλειδωσει σπιτι μου για ενα μηνα και να τη βιαζω καθε μερα απο ολες της τρυπες και το μπασταρδο να του τριβω τη μουρη για ωρες στα καγκελα και θα πληρωνα και ενα πουστη να τον πηδαει... Κανονικα επρεπε να σε γραψουν γι αυτα που δεν ειχες και να μαθουν να μιλανε σαν ανθρωποι,Εσυ φαινεσαι μια χαρα παληκαρι. Ξεχασε το οσο μπορεις και θα ειναι μια χαρα.Εγω εχω νευριασει ακομα που το σκεφτομαι για μενα κι ας εχουν περασει 6 μηνες. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δεν μπορω να καταλαβω τι λες αλλα ολα αυτα που διαβαζω και βλεπω δεν ισχυουν για την εξουσια που ελεγες. Mην ξεχναμε οτι ο Υπουργος που ειναι σημερα ειναι ο Χρυσοχοιδης και αν μαθει κατι τετοιο θα δυσαρεστηθει πολυ. ναι δεν θα μπορει να φαει..... http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ναι δεν θα μπορει να φαει..... http://www.elesme.gr.../t26/t26_10.htm Δεν καταλαβαινω γιατι στελνεις τετοια λινκ αφου δεν εχου σχεση με αυτα που ελεγες πριν με την εξουσια. Ολα αυτα που δειχνεις με λιγα λογια δεν δικαιολογουνται οι πραξεις του. Αλλο ενα δειγμα παραπληροφορησης και προπαγανδας που επιασε σε ενα ατομο. Που ξερεις εσυ τι θα εκανε ο Υπουργος μετα απο την καταγγελια του πολιτη; Παντα να λεμε τα ασχημα και οτι μας φταει το καλο μην το δειχνουμε ποτε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Stratigos_Me_Mov_Omprela γεια χαρα :) σορρυ αλλα διαβαζω τι γραφεις τωρα και δε μπορω να καταλαβω την θεση σου στο θεμα, οσον αφορα το τι πιστευεις. φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ποιος κανει προπαγανδα? ρε φιλε ας σεβαστουνε λιγο τους πολιτες και ασε τωρα την προπαγανδα ,αν και δεν θελω να ξεφυγω απο το θεμα,εδω κατεβαινει ο κοσμος στο συνταγμα και τους ψεκαζουν χωρις λογο σαν κατσαριδες τι να λεμε τωρα......σταματαω εδω γιατι ξεφευγουμε απο το θεμα...... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Ποιος κανει προπαγανδα? Δεν το εγραψα σωστα Αλλο ενα δειγμα παραπληροφορησης και προπαγανδας που επιασε σε ενα ατομο απο τα ΜΜΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολυ τηλεοραση βλεπουν μερικοι παρα πολυ τηλεοραση. Εδωσαν λεει εξουσιες αλλες στους αστυνομικους, αυτα τα ελεγε γνωστος δημοσιογραφος του μεγκα, ειστε φαν του. Μιλαμε για το διπλωμα του παιδιου που αλλοι δεν ειχαν ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια και τους εφιξαν πατατες οταν τους σταματησανε οποιος καταλαβε καταλαβε. Εδω 1.000.000 ειναι ανασφαλιστα και σας φταει το παιδακι που δεν ειχε διπλωμα για 125 και ειχε τον 50 κυβικων, μια σφραγιδα και το μυαλο σας πως τα αλλαζει ολα. Ερωτηση προς το παιδι που δεχτηκε την λεκτικη επιθεση, ωρα και μερος του συμβαντος θυμασαι; Θελω να μου απαντησεις με σιγουρια αν δεν εκανες κατι αλλο; μεγαλο πευκο αττικης εξω απο ενα χασαπικο διπλα στην εμπορικη τραπεζα ειχαν στησει μπλοκο εκει περα 3 μηχανες.2 με το λευκο χρωμα και μια τρανσαλπ μπλε δεν εκανα απολυτως τιποτα και ξαφνικα βλεπω εναν νταη μεσα στην μεση του δρομου και εναν να με τυφλωνει με τον φακο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον stzalis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν το εγραψα σωστα Αλλο ενα δειγμα παραπληροφορησης και προπαγανδας που επιασε σε ενα ατομο απο τα ΜΜΕ. αυτο το λινκ που παραθεσα http://www.elesme.gr/elesmegr/periodika/t26/t26_10.htm ειναι του Του Υποστρατήγου ΕΛ.ΑΣ ε.α. Π. Λάγγαρη Πρώην Υποδιευθυντού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Ποιος κανει προπαγανδα? ρε φιλε ας σεβαστουνε λιγο τους πολιτες και ασε τωρα την προπαγανδα ,αν και δεν θελω να ξεφυγω απο το θεμα,εδω κατεβαινει ο κοσμος στο συνταγμα και τους ψεκαζουν χωρις λογο σαν κατσαριδες τι να λεμε τωρα......σταματαω εδω γιατι ξεφευγουμε απο το θεμα...... Οχι δεν ξεφευγουμε ειναι η αληθεια αυτη, να σεβαστουμε τους πολιτες; Καταλαβαινεις τι εγραψες; Εγραψες οτι οι αστυνομικοι εχουν καθε δικαιωμα εξουσιας, με λιγα λογια σαν να λες οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν και στελνεις λινκ με αντιθετα απο αυτα που γραφεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Οχι δεν ξεφευγουμε ειναι η αληθεια αυτη, να σεβαστουμε τους πολιτες; Καταλαβαινεις τι εγραψες; Εγραψες οτι οι αστυνομικοι εχουν καθε δικαιωμα εξουσιας, με λιγα λογια σαν να λες οτι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν και στελνεις λινκ με αντιθετα απο αυτα που γραφεις. ναι γραφει μεσα να σεβαστουν τον πολιτη και στην συγκεκριμενη περιπτωση με το παληκαρακι τον λενε αλητη ,απο που και ως που τον ξερουν και απο χθες αυτο δεν ειναι παραλογο?δεν ειναι καταχρηση? τεσπα φευγω παω για δουλεια καλη συνεχεια σε ολους..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis1972 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 ξεφυγε εντελως η συζητηση,αρχισε η κοινωνικοπολιτικη διαμαχη!!!παρτε το χαμπαρι.ολοι μας ειμαστε αστυνομικοι κ ολοι μας πολιτες!!ο νοων νοειτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ναι γραφει μεσα να σεβαστουν τον πολιτη και στην συγκεκριμενη περιπτωση με το παληκαρακι τον λενε αλητη ,απο που και ως που τον ξερουν και απο χθες αυτο δεν ειναι παραλογο?δεν ειναι καταχρηση? τεσπα φευγω παω για δουλεια καλη συνεχεια σε ολους..... Δεν μπορω να καταλαβω τι λες, θα στο ξαναπω για τελευταια φορα γιατι κατανταει κουραστικο τοσο για εμενα οσο και για τους αλλους. Γραφεις οτι οι αστυνομικοι εχουν καθε δικαιωμα εξουσιας με λιγα λογια οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν οτι γουσταρουν, εγραψες οτι με το ΔΝΤ εχουν παρει αλλα δικαιωματα και σε ρωταο που τα εχεις δει αυτα και οτι τα εχεις ακουσει στην τηλεοραση και στελνεις στα καπακια λινκ με αντιθετα απο αυτα που λες. Δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις τοσην ωρα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 ωχ παω να παρω το GLOCK που εχω στην μπαγαζιερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ειδες πουθενσ να γραφω εγω για ΔΝΤ? και στο ξαναγραφω οτι κανουν παραπανω απο οσα οριζει ο νομος οχι ολοι, εχω αδικο? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratigos_Me_Mov_Omprela 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ειδες πουθενσ να γραφω εγω για ΔΝΤ? και στο ξαναγραφω οτι κανουν παραπανω απο οσα οριζει ο νομος εχω αδικο? http://www.mybike.gr...ost__p__1123656 Συμφωνησες. Κατι αλλο ειχες γραψει που το αλλαξες δεν πειραζει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) εισαι ο καλυτερος!!!!!! ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ Μ ΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΤΙΛΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ... :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον koursaros-cbf 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Επεσες στου μακακες...εεε στην περιτπωση ηθελα να πω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Απο προσωπικη εμπειρια οι ΔΙΑΣ είναι αρκετα ευγενικοι...Τα παιδια αξίζουν να λέγονται αστυνομικοι. Μόνο μια φορα εχω πέσει στην περίπτωση να μου μιλήσουν ασχημα και απότομα και μάλιστα απο γυναικά ΔΙΑΣ!!! Γενικά να είστε ευγενικοί και να μην ψαρώνετε ευκολα!!!Η ευγένεια πάντα μετραει... Α, τώρα τελευταια έχουν αρχισει και τους σωματικους ελεγχους. Τις δυο τελευταιες φορες που με σταμτησαν με εψαξαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Εμένα πάντα με ψάχνουν.Βέβαια πάντα τους ρωτάω αν θέλουν να ψάξουν και μέσα από το παντελόνι και μου λένε πως δεν χρειάζεται... Οπότε αν έχετε κάτι παράνομο στο σώβρακο μέσα.... ΥΓ* Μην βάλετε κανά σουγιαδάκι μόνο γιατί μπορεί να το ψάχνετε εσεις μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Εμένα πάντα με ψάχνουν.Βέβαια πάντα τους ρωτάω αν θέλουν να ψάξουν και μέσα από το παντελόνι και μου λένε πως δεν χρειάζεται... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Tsi0u 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Τί ακριβώς σου χαλάω; Λέω ξεκάθαρα πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Ακριβως μην σου κανει εντυπωση λοιπον επειδη ο αλλος εχει μικροτερο διπλωμα πρεπει να τυγχανει λιγοτερου σεβασμου! ο κολλητος μου ειναι στην διας πριν μπει στην σχολη παντα αποδοκιμαζαμε τους ζηταδες που μας σταματαγανε χωρις διπλωμα κ μολις τους απαντουσαμε "του Βικτωρα" στην ερωτηση"ποιανου εισαι??" μας αφηναν κ τωρα εχει γινει ιδιος! εκει μεσα κατι τουσ κανουν πλυση εγκεφαλου. τελος απο τις φορες που εχω ερθει σε επαφη με αστυνομικους τις περισσοτερες ειναι οκ αλλα καποιες ειναι αυτες που μου εχουν φερθει πολυ ασχημα, συγνωμη για το μικρο οφ τοπικ! και συγγνωμη φιλε παναγιωτη αν ηταν λιγο επιθετικο το υφος μου αλλα οταν εχεις ζησει κατι παρομοιο ερχεσαι στην θεση του αλλου κ τσιτωνεσαι! καλο βραδυ,φιλικα πατντα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες