andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Που ειναι ο Ninja? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Που ειναι ο Ninja? Ειδες ποσο καλος ειναι;Ουτε που τον πηρες χαμπαρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 ειχα ψαχτεί και εγώ και ειχα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα για το Aikido, αλλά και για το Wing Chun (πιστεύω θα μου ταίριαζε περισσότερο), respect και τα δυο Το έψαχνα αρκετά το θέμα και κατέληξα οτι το Aikido ήταν κάτι που θα μου άρεσε. Είναι τρομέρα έξυπνο και εγκεφαλικό αλλά και πολύ απαιτητικό για να πείς οτι το "κατέχεις". αλλά τελικά λέω να ξεκινήσω Krav Maga γιατί πιστεύω οτι αν χρειαστεί θα μου φανεί πιο χρήσιμο, συν του οτι φτάνεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο σε σχετικά μικρο χρονικό διάστημα, αυτό άλλωστε είναι είναι και ενα μέρος της φιλοσοφίας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κοίτα, το δοκίμασα, αλλά είναι δύσκολο, τώρα στα 34 μου να προσπαθήσω να αφοσιωθώ πάλι σε καθημερινές προπονήσεις και "απαιτήσεις" που έχει και πραγματικά το λέω, ποτέ δεν θα πήγαινα σε ένα γυμναστήριο, έτσι για τη πλάκα μου...για εμένα, ή δουλεύεις εκεί που πας, ή άστο καλύτερα.... Όταν λεω δουλεύεις, δεν εννοώ να πας να σπας κόκκαλα, μη με παρεξηγήσουν οι πιτσιρικάδες, εννοώ να βελτιώνεις σταθερά τον εαυτό σου, τεχνικά, ψυχικά και σωματικά. Υ.Γ- Τον ρώτησα τον Τσάκ, λέει κάτι θα γίνει για τη φώτο.....χαχαχα Όταν GKS κάνει push-ups σπρώχνει τον Τσακ Νόρις... Με τέτοιο βιογραφικό φίλε Γιώργο απορώ πως είμαι ακόμα ζωντανός!! Όσο έκανα προπόνηση μαζί σου, ήταν όλα μια χαρά. Μόνο που εγώ έμεινα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ο GKS έκανε Phd. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ όταν κατέβηκα στους αγώνες (shotogan karate) και έφτασα στον τελικό. Τον έχασα...από δικιά μου λαλακία. Όμως είχα ξεφτυλίσει μερικούς μαυροζωνάδες (και ας είχα πορτοκαλί ζώνη τότε... :D ) Αχχχ... έρημά μου νιάτα και πού τσαλακωθήκατε; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2012 από τον Ducartist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 απο τα 10 μεχρι τα 21 εκανα ταε κβο ντο μετα σταματησα λογω αποστασης το σπτι μου ηταν δυτικα θεσσαλονικη και το γυμναστηριο ειχε μεταφερθει στο κεντρο ... σαν καθηγητη ειχα το στυλανιδη ωραιος τυπας αστερατος (τωρα νομιζω ειναι προεδρος της πανεληνιας ενωσης Ταε κβο ντο) μετα ασχοληθηκα λιγο με κικ και μουταη (κανα χρονο.. δηλαδη .. και οχι ντε και καλα) μετα εψαχνα να βρω σχολη να γινω νιντζα ... (χωρις πλακα) εψαχνα σχολη νιτζιτσου ... βαρεθηκα το αφησα ... παντως απο τοτε που με θυμαμε ημουν μεσα στα γυμναστηρια ενοργανη πολεμικες τεχνες γυμναστηρια αλλα οπως και να το κανω το ματι δε το γεμιζω .. αχαχχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 3 χρόνια κάνω muay thai. Κατέβηκα και σε αγώνες (win), kick box όμως αλλά έχει κανα 5μηνο που έχω τον ένα τραυματισμό πίσω από τον άλλο και δε μπόρεσα να κάνω πολλές προπονήσεις. Και το προηγούμενο μήνα χτύπησε την πόρτα η κυρία χονδοπάθεια στο δεξί γόνατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Εχουμε ενα φορουμ με πολλους νιντζα και δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτε αν μας την "πεσει" κανεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 και εγώ έκανα πολεμικές τέχνες μικρός τώρα ξέρω μόνο το σου φέρνω στο κεφάλι ότι βρω μπροστά μου.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 έχω κάνει: shaolin kung fu ye saw kung fu shotokan kai karate kyokushin kai karate kick box judo iaido aikido ninjutsu με τα 2 τελευταία να είναι η κύρια ενασχόληση μου και να τα διδάσκω. (δίδασκα πιο σωστά) σε κάποια φάση παρακολουθώντας αρκετά διεθνή σεμινάρια σε διάφορα στυλ, άρχισα να ασχολούμαι με την αυτοάμυνα καθαρά, αφήνοντας το εσωτερικό κομμάτι των πολεμικών τεχνών εκτός προπόνησης και εξασκώντας το μόνο με τη μορφή διαλογισμού. είμαι της άποψης ότι κάποιος πρέπει να περάσει μέσα από τη φωτιά (fu no kata) για να φτάσει σε "ανώτερο" επίπεδο, πνευματικό 'η/και μαχητικό. μέσα στο στρατό ξεκίνησα να διδάσκω σε μερικά άτομα ένα σύστημα αυτοάμυνας συστηματικά. όταν απολύθηκα ξανάρχισα τα μαθήματα στην αυτοάμυνα στο Ναύπλιο κάνοντας παράλληλα σεμινάρια σε Αθήνα, Μυτιλήνη, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. πλέον έχω σταματήσει λόγω τραυματισμών από τα βάρη. σταδιακά επανέρχομαι. ιδέα: αν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός ατόμων οργανώνουμε μία μοτοβόλτα και κάνουμε ένα μίνι σεμινάριο δωρεάν κάπου έξω τώρα που φτιάχνει και ο καιρός. φυσικά μετά θα αναπληρώσουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με μασαμπούκα ζεν 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Εγω δεν θα πω τι εκανα μικρος αλλα εδω και 6 χρονια κανω καθε μερα wing chun :) Μαθαινω και αλλα πραγματα για να το δεσω οπως jiu και thai αλλα ειναι ζωη για εμενα. Νinjutsu εχω δει απτον δομβρο στο ιπποκρατειο τον γνωστο Sifu versus ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Ασχολείστε με πολεμικές τέχνες? Αν ναι, με ποιες. Πείτε μας λίγα λόγια.. Επειδή έγινε η αρχή σε άσχετο topic, το μεταφέρω εδώ και κανω την αρχή. Μικρός εκανα Shotokan Karate. Περίπου 5 χρόνια, μέχρι το Γυμνάσιο. Μετά το παράτησα λόγω διαβάσματος κι απόστασης (πήγαινα απο Αγ. Δημήτριο μέχρι Βικτωρια, στον Sensei Ootake, με συγκοινωνίες). Ομολογώ οτι και η βαρεμάρα της εφηβείας έπαιξε τον ρόλο της.. . Τα τελευταία 2 χρόνια κάνω Aikido στην Μεταμόρφωση στο Mushindokan. Το έψαχνα αρκετά το θέμα και κατέληξα οτι το Aikido ήταν κάτι που θα μου άρεσε (και θα μου ταίριαζε). Προς το παρόν, δεν με έχει διαψεύσει. Είναι τρομέρα έξυπνο και εγκεφαλικό αλλά και πολύ απαιτητικό για να πείς οτι το "κατέχεις". Όπως όλες οι πολεμικές τέχνες εξάλλου, ΠΑΝΤΑ μαθαίνεις. Πολύ σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε σχολή παίζουν οι εκπαιδευτές, οι οποιοι διαμορφώνουν τη σύνθεση των μαθητών. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλο κλίμα σε ενα dojo. Δυστυχώς υπάρχουν κακές εξαιρέσεις.. Γαμάτο είναι το aikido. Έχω κάνει κάτι ψιλά. Δυστηχώς το σταμάτησα γιατί με το πρόγραμμα της δουλειάς δεν έχω χρόνο για τίποτα. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Εγώ στα νιάτα μου, γύρω στα 16, έκανα πυγμαχία στον πανελλήνιο για 3 χρόνια, μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο σπορ που έχω κάνει, και ήμουν και τυχερός γιατί έπεσα πάνω σε κορυφαίους αθλητες εκείνη την εποχή που κάναμε μαζί προπόνηση μιας και δεν υπήρχαν άλλα παιδιά στα κιλά μου... Τι μου θυμίσατε τώρα...:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 στο λύκειο ένα χρόνο kick-boxing βλέπω είμαστε πολύ μάχιμοι εδω μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Εχουμε ενα φορουμ με πολλους νιντζα και δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτε αν μας την "πεσει" κανεις. Τι μου θύμισες! Για δες εδώ.... http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 εγω ασχολουμε σε επιπεδο πρωταθλητισμου με το streetfighting Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) βλέπω είμαστε πολύ μάχιμοι εδω μέσα how you see me: how society sees me: how i see me: how i really am: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2012 από τον slaine 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 how you see me: how society sees me: how i see me: how i really am: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 στο γυμνάσιο ,2 χρόνια TAE KWON DO και τώρα kick boxing. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 απο πολεμικες τεχνες warcraft 1-2-3. εκανα κικ μποξ κ στρητ φαητ παλαιοτερα.πλεον απλως παιζω με τον σακο μου.αν κ θα ηθελα καποια στιγμη στο μελλον να ασχοληθω με το κραβ μαγκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aikido για ένα χρόνο...πέρυσι. Εξαιρετική πολεμική τέχνη. Προάγει συνεργατικότητα και όχι ανταγωνισμό, μαθαίνοντας όλοι απ' όλους. Φέτος σταμάτησα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που σε πρώτη διάγνωση δείχνει μάλλον ρήξη έξω μηνίσκου, αναμένω να κάνω μαγνητική για λεπτομέρειες, Μου λείπει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2012 από τον swork21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Καλησπέρα. Κάνω κικ μποξινγκ και είμαι φοιτητής και θα ήθελα να μην σταματήσω το καλοκαίρι που θα κατέβω Αθήνα οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν πάτε σε κάποια σχολή και πόσο πάει το "μαλλί"?.. Και κατά προτίμηση νότια προάστια.. Ευχαριστώ.Καλησπέρα. Κάνω κικ μποξινγκ και είμαι φοιτητής και θα ήθελα να μην σταματήσω το καλοκαίρι που θα κατέβω Αθήνα οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν πάτε σε κάποια σχολή και πόσο πάει το "μαλλί"?.. Δεκτό και το muay thai.Και κατά προτίμηση νότια προάστια.. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 ΡΕ ΤΙ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝ ΑΥΤΟ??? ολες τις αδυναμιες μου εχει!!!!!!!!! μηχανακια, φωτογραφια, πολεμικες τεχνες και ποιος ξερει τι αλλο θα βρω!!! εκανα μικρος κανα δυο χρονια ταε κβο ντο (τοσο μικρος που δεν θυμαμαι) και τα τελευταια χρονια κανω kick boxing. η τελευταια ειναι η τεχνη που με εχει γοητευσει αφανταστα! αν και εχω καποιους μηνες να πατησω στη σχολη για λογους υγειας αλλα επειδη εχω γινει κ λιγο κουραδας, θα επανελθω πολυ συντομα! μεινετε μαχιμοι! keep μαχιμing! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Πυγμάχος στον Απόλλωνα Αθηνών ή Σμύρνης όπως ονομάζεται(σωστά) τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν πα να κοπανιεστε σαν τα χταποδια...................... αμα εχεις τετοιους φιλους.......... http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product4_750001_750051_765661_-1_775660_775655_757896_ProductDisplayErrorView_Y Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες