k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Πως πάει το Χ ? τελεια ειδικα με την πιο ενισχυμενη αλυσιδα και γραναζια(μαμα οχι χαζομαρες αλλα μπρος και πισω τα κανονικα) σκιζει! εχει 2 φορες καλυτερη επιταχυνση!το κιτ αλυσιδας με τα γρανζαια ειναι απο τη yamaha και η τιμη για το πακετο πριν λιγο καιρο ηταν 180 ευρω και με 60 τα εβαλε τεχνικος επισης τα γραναζια ειναι κανονικα το επισημενω οχι λιγοτερο πισω η αλλο μπροστα και αιδιες για επιταχυνση η τελικη! Μιας και τεθηκε τετοιο θεμα , θελω να ρωτησω και εγω κατι.. Ειμαι γεννημενος το 96 ομως 16 γινομαι σε 7 μηνες .. Ισχυει πως μπορω απο την αρχη του 2012 να βγαλω το διπλωμα για τα 50cc? οχι πρεπει να κλισεις τα 16 εγω τα κλινω τον ιουνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 τελεια ειδικα με την πιο ενισχυμενη αλυσιδα και γραναζια(μαμα οχι χαζομαρες αλλα μπρος και πισω τα κανονικα) σκιζει! εχει 2 φορες καλυτερη επιταχυνση! το κιτ αλυσιδας με τα γρανζαια ειναι απο τη yamaha και η τιμη για το πακετο πριν λιγο καιρο ηταν 180 ευρω και με 60 τα εβαλε τεχνικος επισης τα γραναζια ειναι κανονικα το επισημενω οχι λιγοτερο πισω η αλλο μπροστα και αιδιες για επιταχυνση η τελικη! οχι πρεπει να κλισεις τα 16 εγω τα κλινω τον ιουνη Άρα....δεν έχεις καν δίπλωμα για 50άρι. Κι οδηγείς 135άρι. Ανασφάλιστος κλπ... Άστο Κωστα 33, βαρέθηκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άρα....δεν έχεις καν δίπλωμα για 50άρι. Κι οδηγείς 135άρι. Ανασφάλιστος κλπ... Άστο Κωστα 33, βαρέθηκα. Δεν οδηγαω στον δρομο εξυπνε την πατησες αλλα εκτος δρομου! αχ0χα0αχ ηθελα να σε αφησω να δω τι αλλο θα πεις! αχααχχααχχαχα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) sorry Ξερεις τι χάθηκε απο τότε που βρέθηκε η συγγνώμη ε ? Δεν οδηγαω στον δρομο εξυπνε την πατησες αλλα εκτος δρομου! αχ0χα0αχ ηθελα να σε αφησω να δω τι αλλο θα πεις! αχααχχααχχαχα Άρα....δεν έχεις καν δίπλωμα για 50άρι. Κι οδηγείς 135άρι. Ανασφάλιστος κλπ... Άστο Κωστα 33, βαρέθηκα. Και δινεις και συμβουλές σε συνομήλικους σου κιόλας, έχοντας παρκαρισμένο απάνω το Χ.... Εκτος δρόμου με το Χ ε? Πριόνι το παπί δε λέω.... Αν χρειαστείς αλλο για την πόλη να πάρεις YZ. Οικονομικότατο και παίρνει και βαλίτσα πίσω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον innova 04 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ξερεις τι χάθηκε απο τότε που βρέθηκε η συγγνώμη ε ? Άρα....δεν έχεις καν δίπλωμα για 50άρι. Κι οδηγείς 135άρι. Ανασφάλιστος κλπ... Άστο Κωστα 33, βαρέθηκα. Και δινεις και συμβουλές σε συνομήλικους σου κιόλας, έχοντας παρκαρισμένο απάνω το Χ.... Εκτος δρόμου με το Χ ε? Πριόνι το παπί δε λέω.... Αν χρειαστείς αλλο για την πόλη να πάρεις YZ. Οικονομικότατο και παίρνει και βαλίτσα πίσω. innova εχεις μ-κιες θα λες μην μου το παιζεις και εσυ νομιμος μεγαλε πολλοι οδηγηοι που ξερω ξεκινησαν χωρις διπλωμα να οδηγουν για θυμήσου λιγο τη δεκαετια του 80... χωρις τα ατυχηματα.. ασε εσυ εισαι ο εξυπνος αλλα δεν θα μιλησω παραπανω γιατι οπως και να νε εγω εχω αδικο και το να δινω συμβουλες με κανει τουλαχιστον να ξερω τι μου γινετε και τι κανω και ακομα πιστευω με κανει καλητερο και πιο ενημερωμένο για αυτό που κάνω!(εδω εισαι για αν βοηθας οχι να κατακρινεις τους αλλους αν καποιος σου πει κατι που δεν σου αρεσει τοτε κατακρινε το εσυ ειδες χωρις να ακουσεις ασχετος αν εχω δικιο η αδικο και αναλαμβανω τις ευθηνες μου! κατι ακομα αυτο μας μαρανε τους Ελληνες να κατηγορούμε του άλλους και να μην κοιτάμε τα δικά μας.... να φανταστω εσυ ποτε δεν εχεις οδηγησει χωρις διπλωμα εεε? ουτε μια βολτα αν το χεις κανει σε κατατασω στην ιδια κατηγορια με μενα και με ολους Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Στην Αμερικη και την Αυστραλία οδηγουν απο τα 16 ΝΟΜΙΜΑ..εστω και αν χρειαζεται για 1 χρονο να εχεις συνοδηγο με διπλωμα . Γιατι ? γιατι εχουν οδηγικη παιδεία και οταν πας σε σχολη οδηγων πας και κανεις κανονικα μαθηματα οχι δωσε 150 ευρώ και καθαρισες. Βεβαια εκει ειναι και διαφορετικη η εκπαιδευση γενικως που σημαινει ποιο ωριμα μυαλα και ποιο πολλες ευθυνες σε ποιο μικρη ηλικία. Αλλα ας αναλογιστουμε τι ειναι καλυτερο? α) Να οδηγας απο 13-14 χρονων ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ζωης και να μην εισαι καλλυμενος πουθενα ? Και λεω 13-14 γιατι στην Ελλάδα απο τετοια ηλικια ξεκιναν ολα τα παιδια να οδηγαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ με παπια κτλπ..Και μιλαμε τωρα για ενα 70% τετοιας ηλικιας ξεκιναει σε τετοια ηλικία . Εστω και φιλου τους . Και οταν πανε 18 απλα λαδώνουν και παιρνουν διπλωμα συνεχιζοντας να μην εχουν ιδεα για κανονες ασφαλειας κτλπ. Η β) Να μπουν μαθηματα οδηγικης παιδειας και γενικα ΚΟΚ στα σχολεια και στα 16 να υπαρχει δυνατοτητα να ξεκινήσεις μαθήματα και να εισαι και καλυμμένος νομικά να οδηγείς ετσι ωστε οταν φτασεις στα 18 να "ανοιγει" και το διπλωμα για μεγαλυτερα κυβικά αλλα κι χιλιομετρα και να εισαι ασφαλής ? Πιστέυω οτι εαν απο τα 16 εβγαζε διπλωμα ενα παιδι τοτε θα προτιμουσε το ιδιο να παει να παρει ενα 125ρι να ειναι νομιμο παρα στα 16 να οδηγα SS και SM 600ri και χιλιάρι επειδή "δουλεψε" το καλοκαιρι και μαζεψε λεφτά και ετσι και αλλιως το διπλωμα θα βγει σε "4 χρονια οποτε τι 125ρι τι 1000ρι παλι παρανομος ειμαι " . Πάλι πηγη του κακου δλδ ειναι το κράτος :) Δεν εχεις αδικο για την ηλικια και το απο ποτε πρεπει να ξεκινανε τα μαθηματα ομως δεν γινεται στα 16 να βγανεις στην ζουγκλα που εχουμε για δρομους ! ουτε το οδοστρομα ουτε οι αλλοι οδηγοι ειναι για να τους αντιμετοπιζεις στα 16 .. και για να ειμαι και ποιο σωστος .. ουτε στα 30 δν ειναι να βγαινεις οξω αλλα ... ειναι ακριβα τα ελικοπτερα ! Ομως δεν μπορεις να διαλεγεις μονο αναμεσα σε δυο κακα και να διαλεγεις το λιγοτερο κακο .. και 16 να το πανε το διπλωμα θα κυκλοφορουν απο τα 12 ... το θεμα δεν ειναι να εισαι νομιμος το θεμα ειναι να εχει πυξει το κεφαλι σου ! Γιαυτο δεν εκανα πλακα με τα τεστ οπως ψυχολογικα τεστ και νοημοσυνης , οταν ο αλλος δεν μπορει να σκεφτει 2-3 πραγματα με απλη λογικη και ΟΧΙ παπαγαλια οπως ειναι τα δυπλωματα , τοτε πανω στο τιμονι θα ειναι δολοφονος ! Κοστα33 σε τι βουνοκορφες εχεις ανεβει με το κρυπτον ? ΟΦΦ ΡΟΟΥΝΤ ΑΝΙΜΑΛ αφικετε τα τζιπ και παρτε ολοι παπιες ! Εισαι 15 χρονων και οδηγας κατι (δεν ξερουμε καν ποσο καιρο το οδηγας αλλα ας υποθεσουμε οτι το πηρες τωρα) που για 3 χρονια ακομα θα ειναι παρανομο να το οδηγας , και γυρνας και λες ( αν καταλαβα καλα γιατι γραφεις σαν να εχεις πιει ολο το βοσπορο) οτι αν εχουμε παει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ χωρις δυπλομα δεν εχουμε δικαιωμα να σε κρινουμε .... μαλιστα ! Βασικα δεν ξερω αν φιλτραρει το μυαλο σου αυτα που λες ομως το ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ δεν χρειαζετε και πτυχιο για να το καταλαβεις ! Παρε το λεοφορειο για 7 μηνες , ενα 50ρι για αλλα 2 χρονια μετα απο αυτο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ελα να μας πεις αν μπορουμε να σε κρινουμε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν εχεις αδικο για την ηλικια και το απο ποτε πρεπει να ξεκινανε τα μαθηματα ομως δεν γινεται στα 16 να βγανεις στην ζουγκλα που εχουμε για δρομους ! ουτε το οδοστρομα ουτε οι αλλοι οδηγοι ειναι για να τους αντιμετοπιζεις στα 16 .. και για να ειμαι και ποιο σωστος .. ουτε στα 30 δν ειναι να βγαινεις οξω αλλα ... ειναι ακριβα τα ελικοπτερα ! Ομως δεν μπορεις να διαλεγεις μονο αναμεσα σε δυο κακα και να διαλεγεις το λιγοτερο κακο .. και 16 να το πανε το διπλωμα θα κυκλοφορουν απο τα 12 ... το θεμα δεν ειναι να εισαι νομιμος το θεμα ειναι να εχει πυξει το κεφαλι σου ! Γιαυτο δεν εκανα πλακα με τα τεστ οπως ψυχολογικα τεστ και νοημοσυνης , οταν ο αλλος δεν μπορει να σκεφτει 2-3 πραγματα με απλη λογικη και ΟΧΙ παπαγαλια οπως ειναι τα δυπλωματα , τοτε πανω στο τιμονι θα ειναι δολοφονος ! Κοστα33 σε τι βουνοκορφες εχεις ανεβει με το κρυπτον ? ΟΦΦ ΡΟΟΥΝΤ ΑΝΙΜΑΛ αφικετε τα τζιπ και παρτε ολοι παπιες ! Εισαι 15 χρονων και οδηγας κατι (δεν ξερουμε καν ποσο καιρο το οδηγας αλλα ας υποθεσουμε οτι το πηρες τωρα) που για 3 χρονια ακομα θα ειναι παρανομο να το οδηγας , και γυρνας και λες ( αν καταλαβα καλα γιατι γραφεις σαν να εχεις πιει ολο το βοσπορο) οτι αν εχουμε παει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ χωρις δυπλομα δεν εχουμε δικαιωμα να σε κρινουμε .... μαλιστα ! Βασικα δεν ξερω αν φιλτραρει το μυαλο σου αυτα που λες ομως το ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ δεν χρειαζετε και πτυχιο για να το καταλαβεις ! Παρε το λεοφορειο για 7 μηνες , ενα 50ρι για αλλα 2 χρονια μετα απο αυτο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ελα να μας πεις αν μπορουμε να σε κρινουμε ! πρωτον οδηγαω 1.5 χρονο δευτερον δεν μου την καρφωσε πριν εναμισι χρονο και βγηκα στο δρομο οδηγουσα σε αλανα και μετα αφου εμαθα σωστα και ειχαν περασει 6 μηνες βγηκα.. βγηκα και δευτερον λυπαμε φιλε μου αλλα 50 δεν θελω αλλα κανονικα ετσι θα πρεπε αλλα αυτο ειχα αυτο ξεκινησα και δεν το πηρα τωρα.. να παρω α και επισης δεν ειπα οτι ηπια το βοσπορο αλλα οτι ξερω αρκετα το τι ακριβως κανω... και συμφωνο 12 ελεος... πολυ ηρεμισε α και ευχαριστω για το δουλεμα δεν παρεξηγω κανεναν απλα λεω να κιταξετε τους κανονοες του forum που λενε ανεξαρτητως ηλικιας... επισης ο πατερας μου το εχει και το παιρνω και εγω το πηρρ το 2008 και εγω τον τελευτεο 1.5 χρονο το οδηγαω μην νομιζεις οτι παω και πουθενα μικρες βολτες κοντα.. το πασχα θα το αγορασω απο τον πατερα μου μαλλον και θα παρει εκεινος το ιδιο επισης η εμπιρεια του πατερα μου ειναι c50 στα 15.5 rd 250lc στα 16.5 rd350lc στα 17.5 rd 350 ypvs στα 18 και cbx 1050 στα 19... και εκεινος μου λεει οτι οι δρομοι δεν ηταν οπως ειναι ετσι... και μην σχολιασετε αρνητικα αν δεν σας αρεσει αυτη η κλιμακωση ο καθενας παιρνει κατι οταν νομιζει οτι εκεινος ειναι ατοιμος οχι οταν του λενε οι αλλοι.. α και γινομαι 16 σε 2 μηνες και κατι... ακυρο το z750 σου μαμαει...!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 τελικως το οδηγεις εντος δρομου η εκτος δρομου?επειδη εχω μπερδευτει. κατι αλλο,για αυτο που ειπες για τον πατερα σου.δεν γνωριζω ποια ηταν η νομοθεσια τοτε,σε ποια ηλικια εβγαζες το κατωτερο διπλωμα κτλ.αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τοτε οι χρηστες του δρομου ηταν σαφως λιγοτεροι απο οτι εν ετει 2012.αρα κ η πιθανοτητα να γινεις δημοσιος κινδυνος,ηταν μειωμενη εν συγκρισει με τωρα. επισης λες οτι αυτο το παπι ειχες,αυτο χρησιμοποιησες.αλλα λες οτι σκεφτεσαι να το αγορασεις απο τον πατερα σου κ να αγορασει ο πατερας σου ενα ακομα ιδιο μοντελο.γιατι λοιπον να μην παρεις ενα μεταχειρισμενο 50,μεχρι να κλεισεις τα 18 κ τοτε να το κανεις ανταλλαγη με ενα μεγαλυτερο?σκεψου ποσο φθηνοτερα θα σου βγει απο το να σου συμβει μια στραβη κ να μην ισχυει η ασφαλεια.. κ μη ξεχασω..μετα απο κατι τετοια αναρωτιεμαι αν εχουν δικιο η αδικο τα λαμογια οι πολιτικοι που λενε οτι ολοι μαζι φταιμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Δεν θα κατσω να σου εξηγησω τιποτα παραπανω εφοσον οι γονεις σου σε αφηνουν να γυρνας και σου λενε μαλιστα οτι ειναι και σωστο .. Το μονο που θα σου πω και παρτο οπως θες .. το να οδηγας σε αλανα ειναι σαν να περπατας σε κατηφορα , το να βγεις στον δρομο ειναι σαν να ανεβαινεις βουνο με σαγιοναρες ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν θα κατσω να σου εξηγησω τιποτα παραπανω εφοσον οι γονεις σου σε αφηνουν να γυρνας και σου λενε μαλιστα οτι ειναι και σωστο .. Το μονο που θα σου πω και παρτο οπως θες .. το να οδηγας σε αλανα ειναι σαν να περπατας σε κατηφορα , το να βγεις στον δρομο ειναι σαν να ανεβαινεις βουνο με σαγιοναρες ! μου φενετε πως εσενα δεν πρεπει να φιλτραρει το μυαλο σου το μονος που κανεις ειναι ναι υποτιμας τη νοημοσυνη μου χωρις να κατσεις να συζητησεις μαζι μου αυτο κανεις α 16 δεν εχει μυαλο μυαλο δεν εχει αυτος που θελει να το παιξει καποιος... επισης... εσυ που ηθελες να ξεκινησω στο βουνο.. και δεν ειπα οτι μου λενε οτι ειναι σωστο αλλα αλλος εχει το προβλημα τελικως το οδηγεις εντος δρομου η εκτος δρομου?επειδη εχω μπερδευτει. κατι αλλο,για αυτο που ειπες για τον πατερα σου.δεν γνωριζω ποια ηταν η νομοθεσια τοτε,σε ποια ηλικια εβγαζες το κατωτερο διπλωμα κτλ.αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τοτε οι χρηστες του δρομου ηταν σαφως λιγοτεροι απο οτι εν ετει 2012.αρα κ η πιθανοτητα να γινεις δημοσιος κινδυνος,ηταν μειωμενη εν συγκρισει με τωρα. επισης λες οτι αυτο το παπι ειχες,αυτο χρησιμοποιησες.αλλα λες οτι σκεφτεσαι να το αγορασεις απο τον πατερα σου κ να αγορασει ο πατερας σου ενα ακομα ιδιο μοντελο.γιατι λοιπον να μην παρεις ενα μεταχειρισμενο 50,μεχρι να κλεισεις τα 18 κ τοτε να το κανεις ανταλλαγη με ενα μεγαλυτερο?σκεψου ποσο φθηνοτερα θα σου βγει απο το να σου συμβει μια στραβη κ να μην ισχυει η ασφαλεια.. κ μη ξεχασω..μετα απο κατι τετοια αναρωτιεμαι αν εχουν δικιο η αδικο τα λαμογια οι πολιτικοι που λενε οτι ολοι μαζι φταιμε.. ευχαριστω για τη συμβουλη και για το χιουμορ με τους πολικους χααχχα αλλα εχουμε πει οτι θα παρω το δικο του.. το θεμα 50 ειναι διεγραμενο εντος δρομου τοτε εβγαζες απεριοριστο στα 18 δεκατια του 1980 μεχρι το 88 και στα 16 50.. σας παρακαλω επειδη εχουμε ξεφυγει πολυ απο το τοπικ του παιδιου μην γραψετε τιποτα αλλο... για εμενα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 .......μην γραψετε τιποτα αλλο... για εμενα Είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε όποτε θέλουμε και ότι κρίνουμε ότι έχουμε να πούμε. Οι κανόνες που ανέφερες ΔΕΝ σου δίνουν κανένα δικαίωμα να...........γράφεις τέτοιες παπάτζες εδω μέσα. Προνόμιο είναι να γράφεις και τα προνόμια κατακτώνται. Το ότι ''πασάρεις'' δεξια-αριστερά'' και σε άλλα θέματα την........βαρύνουσα άποψη σου, σε καθιστά επικίνδυνα άκυρο. Η ηλικία σου δεν έχει καμμιά σημασία, ίσα-ίσα που έχουμε εδω μέσα και μοικρότερον απο σένα, αλλά έτη φωτός ωριμότερο απο σένα. Άραξε λοιπον με τον τάφο σου + κυκλοφόρα χύμα στους δρόμους. Έτσι είναι. Και 'μεις τα κάναμε, αλλά γλυτώσαμε. Τότε όμως κανεις δεν ασχολιόταν και απο τύχη είμαστε ζωντανοί. Δεν έκανα όμως το λάθος να συμβουλεύω κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Εσυ θα'σαι εδω του χρόνου να ποστάρεις ? Το 2013 ? Το 2014 ? Σκέψου τα και πράξε αναλόγως. Επίσης πες στον μπαμπά, ότι αν τρακάρεις και οι ζημιές είναι μεγάλες, θα σας πάρουν το σπίτι. Κι αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα τον ασφαλιστή σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είμαστε ελεύθεροι να γράφουμε όποτε θέλουμε και ότι κρίνουμε ότι έχουμε να πούμε. Οι κανόνες που ανέφερες ΔΕΝ σου δίνουν κανένα δικαίωμα να...........γράφεις τέτοιες παπάτζες εδω μέσα. Προνόμιο είναι να γράφεις και τα προνόμια κατακτώνται. Το ότι ''πασάρεις'' δεξια-αριστερά'' και σε άλλα θέματα την........βαρύνουσα άποψη σου, σε καθιστά επικίνδυνα άκυρο. Η ηλικία σου δεν έχει καμμιά σημασία, ίσα-ίσα που έχουμε εδω μέσα και μοικρότερον απο σένα, αλλά έτη φωτός ωριμότερο απο σένα. Άραξε λοιπον με τον τάφο σου + κυκλοφόρα χύμα στους δρόμους. Έτσι είναι. Και 'μεις τα κάναμε, αλλά γλυτώσαμε. Τότε όμως κανεις δεν ασχολιόταν και απο τύχη είμαστε ζωντανοί. Δεν έκανα όμως το λάθος να συμβουλεύω κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Εσυ θα'σαι εδω του χρόνου να ποστάρεις ? Το 2013 ? Το 2014 ? Σκέψου τα και πράξε αναλόγως. Επίσης πες στον μπαμπά, ότι αν τρακάρεις και οι ζημιές είναι μεγάλες, θα σας πάρουν το σπίτι. Κι αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα τον ασφαλιστή σας. φαε τη γλωσσα σου γρουζουζη ... πας καλα ρε? και δεν συμβουλεω να κανει κανενας το ιδιο και αν το εκανα μυαλο εχει να σκεφτει της συνεπειες μα τι να σου δεν ντρεπεσε να λες τετιτες παπατζες.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 όχι πάλι................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 εσυ που ηθελες να ξεκινησω στο βουνο.. εγω σου ειπα να ξεκινησεις στο βουνο ? εσυ ειπες οτι δεν οδηγας σε δρομο ! Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolis26 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Ρε παιδιά αν για μια ερώτηση που έκανα ξεκίνησε καβγάς τότε δεν ξαναλέω κάτι..:P ρε σεις ηρεμήστε!οκ ο κώστας έκανε τις επιλογές του και πήρε το crypton x(είναι και γ...)!από εκεί και πέρα αφήστε τον..δεν είναι και το σώστο αλλά δεν γίνεται τώρα να τον κρίνουμε..ο καθένας σαυτή την ζωή παίρνει κάποιες αποφάσεις και συνεχίζει να ζει!οπότε δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε σε forum κλπ κλπ..εγώ ως ανερχόμενος οδηγός έχω να πω ότι οι δρόμοι είναι γαμ... τα εδώ στην Ελλάδα γιαυτό να προσέχετε..τώρα αυτό με ασφάλεια κ με δεν θα τρέχω και δεν θα σκοτώσω κανένα είναι σχετικό!άλλος μπορεί να οδηγεί 10 χρόνια παράνομα κ να μην του χει τύχει τίποτα και άλλος με το που το πάρει τσουπ να τον τρέχουν μέσα γιατί του πετάχτηκε κάποιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες