vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) σε εμπιστευομαι θα παρω τηλεφωνο και ελπιζω να μπορει να στειλει γτ δν λεει να καψουμε βενζινουλα :P δν λεει σου παρω τωρα λιγο αφου σου τελειωνει παντος οταν παρω θα σε ενημερωσω πιο πριν αν θες και εσυ να κανουμε ομαδικη παραγγελεια η αν παω απο εκει να σε ρωτησω αν θες ελα να σου δωσω!!!!! στα λιγα δεν εχουμε προβλημα στα πολλα εχουμε.....μιλαμε με πμ.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Σου στελνω με π.μ τον αρ και αν δεν στελνει θα το κανω εγω... Είσαι άρχοντας! Ευχαριστώ πολύ. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Να ρωτησω εαν το ιδιο σπευ σιλικονης μπορεις να το βαλεις σαν προστασια για τα πλαστικα (πχ ηλιο) και σαν μονωτικο στα καλωδια? Υπαρχει διαφορα ή ειναι το ιδιο σπρευ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Εννοείς τα βαμμένα πλαστικά ή τα μαύρα ματ? Εάν εννοείς τα βαμμένα, ψεκάζεις με το κερί και το αφήνεις 2-3 λεπτά να ψιλοστεγνώσει. Αλοιφαδόρος για τόσο μικρή επιφάνεια δεν χρειάζεται. Με ένα βαμβακερό πανί (ή στην καλύτερη με μικροϊνες της 3Μ) τρίβεις αρκετά δυνατά και ώστε να λιώσουν οι πιτσιλιές του κεριού και να γίνουν μια ομοιόμορφη κρούστα πάνω από το χρώμα. Σου προτείνω το προϊόν της sonax από το πράκτικερ (και όχι μόνο) που κοστίζει γύρω στα 7-8 ευρώ. Αν μιλάς για μαύρα πλαστικά ματ, τότε απλά χρησιμοποιείς σπρέυ σιλικόνης.... Το κερί δεν κάνει για τα πλαστικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Το κερί δεν κάνει για τα πλαστικά; κανει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ? Βαγγελη για πες. Το απλο κερι κανει σε ματ πλαστικο? Για προστασια απο τον ηλιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Να ρωτησω εαν το ιδιο σπευ σιλικονης μπορεις να το βαλεις σαν προστασια για τα πλαστικα (πχ ηλιο) και σαν μονωτικο στα καλωδια? Υπαρχει διαφορα ή ειναι το ιδιο σπρευ? ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το κερι που ειναι σε υγρη μορφη συνηθως πολυμεριζεται και κανει σε αρκετα πλαστικα ,εγω βαζω ,αλλα προσοχη ορισμενα μολις τα περασεις ,τα πλαστικα μετα απο λιγο ασπριζουν .......λιγα ειναι που πολυμεριζονται το γραφουν επανω στην συσκευασια......η γραφει καταλληλο και για πλαστικα....αυτο που εχω στο λινκ ειναι οτι πρεπει,μεχρι και την ζελατινα κανω........ ??? μπορεις να βαλεις προσωπικα εγω βαζω,και εαν δεν εχω σιλικονη βαζω γυαλιστικο σπρευ για ταμπλω αυτοκινητου,που εχει σαν βαση την σιλικονη και εκτος αυτου μυριζει και ωραια η μοτα...... :D ειμαι λιγο ακραιως αλλα τι να κανω.....μου αρεσει να γυαλιζω εχω λολα που λενε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) thnx θα το δοκιμασω... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2012 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Το κερι που ειναι σε υγρη μορφη συνηθως πολυμεριζεται και κανει σε αρκετα πλαστικα ,εγω βαζω ,αλλα προσοχη ορισμενα μολις τα περασεις ,τα πλαστικα μετα απο λιγο ασπριζουν .......λιγα ειναι που πολυμεριζονται το γραφουν επανω στην συσκευασια......η γραφει καταλληλο και για πλαστικα....αυτο που εχω στο λινκ ειναι οτι πρεπει,μεχρι και την ζελατινα κανω........ μπορεις να βαλεις προσωπικα εγω βαζω,και εαν δεν εχω σιλικονη βαζω γυαλιστικο σπρευ για ταμπλω αυτοκινητου,που εχει σαν βαση την σιλικονη και εκτος αυτου μυριζει και ωραια η μοτα...... :D ειμαι λιγο ακραιως αλλα τι να κανω.....μου αρεσει να γυαλιζω εχω λολα που λενε. Ευχαριστω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ,που εχει σαν βαση την σιλικονη και εκτος αυτου μυριζει και ωραια η μοτα...... καλο αυτο γιατι εγω ειμαι κλανιαρης :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 καλο αυτο γιατι εγω ειμαι κλανιαρης :P το ξερω απο τις παρασκευες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 το ξερω απο τις παρασκευες... δεν φταιω εγω, ηταν αρωστουλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να ρωτησω εαν το ιδιο σπευ σιλικονης μπορεις να το βαλεις σαν προστασια για τα πλαστικα (πχ ηλιο) και σαν μονωτικο στα καλωδια? Υπαρχει διαφορα ή ειναι το ιδιο σπρευ? ναι στο πρωτο [και απο οσο θυμαμαι και στο δευτερο]. απλα προτιμησε το σπρευ σιλικονης που γραφει αρκετες ιδιοτητες[γυαλιζει, αδιαβροχοποιει κλπ] κι οχι καποιο σπρευ που λεει γυαλιστικο πλαστικων ή γυαλιστικο πλαστικων που περιεχει σιλικονη [γιατι λογικα τα δευτερα κυριως γυαλιζουν κι ισως για αυτο ειναι και λιγο πιο φτηνα] τα πλαστικα του χτ δεν ειναι βαμμενα[εξωτερικα]. μηπως δεν κανει το κερι; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 ναι στο πρωτο [και απο οσο θυμαμαι και στο δευτερο]. απλα προτιμησε το σπρευ σιλικονης που γραφει αρκετες ιδιοτητες[γυαλιζει, αδιαβροχοποιει κλπ] κι οχι καποιο σπρευ που λεει γυαλιστικο πλαστικων ή γυαλιστικο πλαστικων που περιεχει σιλικονη [γιατι λογικα τα δευτερα κυριως γυαλιζουν κι ισως για αυτο ειναι και λιγο πιο φτηνα] Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Το επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Θέλω να πάρω ένα κερί για να βάζω στην μηχανή μετά το πλύσιμο που κάνω στην αυλή μου. Θέλω κάτι καλό,και οικονομικό δηλαδή όχι ποιότητας κινέζικου. Γνωρίζω οτι μπαίνει στα πλαστικά σημεία της μηχανής με χρώμα κτλ. και στα μαύρα όπως είναι τα κλιπς που μπαίνουν ενδιάμεσα απο τα πλαστικά. Θέλω να αφήνει αυτήν την γυαλάδα του καθαρού - σαν καινούργιου χρώματος. Αυτά! Ποιος γνωρίζει,τι γνωρίζει ; Δεν με ενδιαφέρει αν πάρω και απο εξωτερικό - εισαγωγή μέσω Ε.Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Lucky Luke- 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Εγω παιδία στο XTX που τα πλαστικά δεν είναι τόσο κορυφή ειδικά τα μαύρα που είναι στα πόδια το πλαστικό του ψυγείου το φιλτροκούτι και γενίκα τα άβερνίκοτα πλαστίκα είχαν ασπρίσει και ήμουν έτοιμος να πάω να τα βάψω, ώσπου έδωσα μια τελευταία πρόσπάθεια σε ένα γαλάκτωμα πλαστικών...όχι γυαλιστικό και χωρίς σιλικόνη...ένα πέρασμα το ρούφηξε ένα δεύτερο και τα έκανε καινούργια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Eμενα ο αδερφος μου που δουλευει εξωτερικο σε εταιρεια βαψιμο-γιαλισμα σκαφων μου εφερε αυτα που χρησιμοποιουν εκει νομιζω ειναι της 3Μ. Πραγματικα τετοια δουλεια στο μηχανακι μου δεν εχει κανει κανενα αλλο προιον εταιρειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Εγω παιδία στο XTX που τα πλαστικά δεν είναι τόσο κορυφή ειδικά τα μαύρα που είναι στα πόδια το πλαστικό του ψυγείου το φιλτροκούτι και γενίκα τα άβερνίκοτα πλαστίκα είχαν ασπρίσει και ήμουν έτοιμος να πάω να τα βάψω, ώσπου έδωσα μια τελευταία πρόσπάθεια σε ένα γαλάκτωμα πλαστικών...όχι γυαλιστικό και χωρίς σιλικόνη...ένα πέρασμα το ρούφηξε ένα δεύτερο και τα έκανε καινούργια... για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy_triple 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Εγώ χρησιμοποίησα κατά τύχη ένα της IPONE που είναι σε σωληνάριο και στην ονομασία κάτι λέει για ...lustre κλπ. Είνα σαν γαλάκτωμα ως υφή και το απλώνεις, το αφήνεις να στεγνώσει και το αφαιρείς με κυκλικές κινήσεις με καθαρό, μαλακό, βαμβακερό πατσαβούρι ή από μικροΐνα. Η πρώτη έκπληξη είναι όταν το απλώνεις: μοιάζει σαν να είχες το μηχανάκι σου παρκαρισμένο δίπλα σε βυτίο γεμάτο σκατά και αυτό εξεράγει!! Ναι, ναι το χρώμα του είναι άστα να πάνε... Τεσπά, γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί το αποτέλεσμα είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Εκτός του ότι εξαφανίζει γρατσουνιές, μικρές ρωγμές και θαμπάδες του βερνικιού, μοιάζει σαν να έχεις περάσει τα πλαστικά με λιωμένο κρύσταλλο! Καλύτερα και απο καινούριο. Στα βαμμένα ματ μέρη του πλαισίου, ψαλίδι, ζαντες κλπ κλπ εγώ βάζω silicon spray (το Motorex έτσι κι έτσι, αλλά ένα BellRay που πήρα τώρα κοντά, τα σπάει και φτουράει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Εγώ χρησιμοποίησα κατά τύχη ένα της IPONE που είναι σε σωληνάριο και στην ονομασία κάτι λέει για ...lustre κλπ. Είνα σαν γαλάκτωμα ως υφή και το απλώνεις, το αφήνεις να στεγνώσει και το αφαιρείς με κυκλικές κινήσεις με καθαρό, μαλακό, βαμβακερό πατσαβούρι ή από μικροΐνα. Η πρώτη έκπληξη είναι όταν το απλώνεις: μοιάζει σαν να είχες το μηχανάκι σου παρκαρισμένο δίπλα σε βυτίο γεμάτο σκατά και αυτό εξεράγει!! Ναι, ναι το χρώμα του είναι άστα να πάνε... Τεσπά, γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί το αποτέλεσμα είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! Εκτός του ότι εξαφανίζει γρατσουνιές, μικρές ρωγμές και θαμπάδες του βερνικιού, μοιάζει σαν να έχεις περάσει τα πλαστικά με λιωμένο κρύσταλλο! Καλύτερα και απο καινούριο. Στα βαμμένα ματ μέρη του πλαισίου, ψαλίδι, ζαντες κλπ κλπ εγώ βάζω silicon spray (το Motorex έτσι κι έτσι, αλλά ένα BellRay που πήρα τώρα κοντά, τα σπάει και φτουράει). απο που τα παίρνετε αυτά ρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Εχω ακούσει πως η σιλικόνη κανει (μακροχρόνια) ζημιά στα πλαστικά ! Σαν τη σιλικόνη ΔΕΝ εχει σε τελειωμα, αλλα..... εγω τη σταμάτησα ! Τα κεριά έχουν δικό τους σφουγγαράκι μέσα, περνάμε τις επιφάνειες με αυτό, το αφήνουμε 30-45' να δράσει μόνο του και μετά σκουπίζουμε με μικροίνες να φύγει το περιττό! Πουθενά με δυναμη! Αυτες ειναι οι οδηγίες που μου έδωσε επαγγελματίας ! Aυτο βαζω πλέων http://www.dazzle-car.gr/productDetails.php?productid=295 και αυτο το κερι http://www.dazzle-car.gr/productDetails.php?productid=576 Εεεεεε μπερδευτικα.... αυτο εννοω ! http://www.dazzle-car.gr/productDetails.php?productid=445 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 ΟΚ για το τελευταίο αλλά το 1ο πως το χρησιμοποιείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 άρα το 3ο το χρησιμοποιείς μετά το πλύσιμο και το 1ο το χρησιμοποείς μετα απο λιγες μερες αν εχεις καμια σκονη κτλ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες