Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είχα ανοίξει πρόσφατα σχετικό θέμα για πληροφορίες εδώ. Την πήρα πριν μερικές μέρες, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Περιμένω να περάσει ένα γενικό σέρβις και κάποιες μετατροπές και θα αρχίσω να γράφω χιλιόμετρα. Είναι η πρώτη μου *μεγάλη* μηχανή και είμαι λίγο τρακαρισμένος :P Φωτογραφίες: http://www.turboimagehost.com/p/11174249/DSCN1830.JPG.html Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2012 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Καλοριζικη, αγρατσουνιστη και καλες βολτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Καλοριζικο το εργαλειο και πολλα χλμ απροβληματιστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Καλοβολτο, ειμαι πολυ φαν των 400 κυβικων γιατι στις εποχες μας τα περισσοτερα κυβικα ειναι καπως πιο πολυεξοδα, οχι και πολυ αλλα οτι μπορουμε να γλητωσουμε ειναι προς οφελος μας, βεβαια κανουμε και καποιες παραχωρησεις. Τελευταια ειδα και γω ενα Transalp 400 στο δρομο και μπορω να πω οτι μου αρεσε, θα ηθελα να πεις εντυπωσεις απο τη μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) αγαπητέ φίλε, σ' ευχαριστώ κατ' αρχάς για τα καλά σου λόγια κι εσένα και τα άλλα παιδιά, αρκετές εντυπώσεις μαζεμένες θα βρεις στο θέμα που παραπέμπω στο πρώτο μήνυμα. Από εκεί κατέληξα κι εγώ σ' αυτό το μοντέλο. :) Συμφωνώ ότι ο καιρός δεν είναι ούτε για πολλά κυβικά, ούτε για καινούρια. Κακά τα ψέματα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Καλορίζικο, καλοτάξιδο το καινούργιο σου μωρό. Για πες καταναλώσεις, άνεση κτλπ σε σχέση με το cbr που είχες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 καλορίζικος... πολλά και καλά χιλιόμετρα... πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος .... υ.γ. είναι HONDA, γεμάτο προσόντα ,άρα δεν έχεις να φοβηθείς τπτ .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 μεγιές και πάντα όρθιος!!! πες μας καταναλώσεις να παίρνουμε μία γεύση. πόσο το πήρες; χλμ/μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες