Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Bάλε wenol. Όχι sonax.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Δεν θα κάνεις τίποτα φίλε μου με τις αλοιφές κλπ. Θα πρέπει να κάνεις ή βάψιμο ή επινικέλωση αφού τρίψεις την σκουριά να βγει. Ο λόγος είναι ότι έχει φύγει ότι επίστρωση είχε πριν η εξάτμιση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 τελικά σήμερα πήρα την wenol metal polish :) αύριο μάλλον θα την δοκιμάσω... να την τρίψω πρώτα με λεπτό ντουκόχαρτο? και μετά την αλοιφή θα την περάσω και βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να προσέξω κάτι πριν το βάλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 τελικά σήμερα πήρα την wenol metal polish :) αύριο μάλλον θα την δοκιμάσω... να την τρίψω πρώτα με λεπτό ντουκόχαρτο? και μετά την αλοιφή θα την περάσω και βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να προσέξω κάτι πριν το βάλω? τελικά σήμερα πήρα την wenol metal polish :) αύριο μάλλον θα την δοκιμάσω... να την τρίψω πρώτα με λεπτό ντουκόχαρτο? και μετά την αλοιφή θα την περάσω και βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να προσέξω κάτι πριν το βάλω? βαλε εναν μαγνητη να δεις αν κολλαει στην εξατμιση σου,αν κολλαει τοτε φιλε,μην μπαινεις στα εξοδα σε λιγο θα γινει και χειροτερη απο το τριψιμο εχω μια sebring 12 χρονια και δεν εχει ουτε ενα μπιμπικι σκουριας,δεν την εχω καθαρισει ποτε και αστραφτει, αν δεν ειναι ανοξείδωτο καλης ποιοτητας θα γινει σαν σκουριασμενος τσιγκος παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capitan 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Φιλε μου εγω θα σου προτεινω να δεις σε τι τιμες παιζουν οι εξατμισεις (καινουργιες και μεταχειρισμενες) και σιγουρα να ρωτησεις ποσο θα παει να σου την νικελωσουν. υπαρχουν και νικελωτες που με 50 ευρω θα σ την κανουν σαν καινουργια. Τσεκαρε πρωτα ομως αν θε επινικελωση η επιχρωμιωση (με το κλασικο κολπακι με τον μαγνητη) για να ξερεις τι ακριβως ψαχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) παιδιά η εξάτμιση μου δεν έχει τίποτα, λίγο σκουριά μόνο... δεν θέλω να την αλλάξω... ο μαγνήτης κολλάει... δεν νομίζω να ξανά σκουριάσει τόσο εύκολα, αφού θα την περάσω και βερνίκι, απλά θέλω να μάθω αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? λοιπόν, έχω στο μυαλό μου τα εξής βήματα: 1) καθαρίζω/τρίβω την εξάτμιση με λεπτό ντουκόχαρτο και καθαριστικό πιάτων 2) βάζω την αλοιφή και αρχίζω το τρίψιμο και 3) την περνάω ένα βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να κάνω τίποτα άλλο? πριν να βάλω το βερνίκι πρέπει να προσέξω τίποτα? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2012 από τον Akis94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 παιδιά η εξάτμιση μου δεν έχει τίποτα, λίγο σκουριά μόνο... δεν θέλω να την αλλάξω... ο μαγνήτης κολλάει... δεν νομίζω να ξανά σκουριάσει τόσο εύκολα, αφού θα την περάσω και βερνίκι, απλά θέλω να μάθω αν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? λοιπόν, έχω στο μυαλό μου τα εξής βήματα: 1) καθαρίζω/τρίβω την εξάτμιση με λεπτό ντουκόχαρτο και καθαριστικό πιάτων 2) βάζω την αλοιφή και αρχίζω το τρίψιμο και 3) την περνάω ένα βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να κάνω τίποτα άλλο? πριν να βάλω το βερνίκι πρέπει να προσέξω τίποτα? αν ξέρεις κάποιος, ας απαντήσει... το απόγευμα θέλω να αγοράσω το βερνίκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν εισαι προς Αθηνα κεντρο πηγαινε στον Κορδώση(χρωματοπωλειο ΑΑΑ) και πες του τι θελεις να κανεις , θα σου πει τι και πως και αν θα κρατησει . Εμεις παντως σε μια δουλεια θελαμε μια πλακέ δεξαμενη νερου παραληλογραμμη στο φυσικο χρωμα του απλου μεταλλου , τριφτηκε να φυγουν οι σκουριες και οι οποιες μπιχλες και περαστικε με ενα βερνικι υψηλης αντοχης , ε μετα απο 2μιση-3μηνες που την ξεστησαμε ειχε παρει μερικες σκουριες σε διαφορα σημεια.. Θελω να σου πω οτι χλωμο το κοβω να μεινει για παρα πολυ οπως ακριβως το εχεις κανει ακομα κι αν περαστει βερνικι . Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 όχι δεν είμαι από Αθήνα.... και για 3 μήνες να κρατήσει καλά είναι, μετά την ξανά κάνω? την wenol μπορώ να την τρίψω με σφουγγάρι(την πράσινη μεριά) ή θα κάνω ζημιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 ρε συ φιλε Ακη πολύ το ψάχνεις το θέμα για μια τοσο απλή διαδικασία... τρίψε με ένα ντουκόχαρτο ίσα να φύγουν τα χοντρά, περνα την εξάτμιση 2-3 χερια με το spray για θερμοκρασίες, και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν σου σου παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα κανε το ίδιο. πειραματίσου και λίγο μόνος σου, δεν αλλάζεις δα και κυλινδροπιστονο, ενα βάψιμο είναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 έχεις δίκιο :D απλά διάβαζα πολλά θέματα, που στο τέλος μπερδεύτικα... πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί με χρώματα, και ο αντιπρόσωπος που φέρνει τις μπογιές μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σπρέι αλλά στο ιντερνέτ βρήκα αυτό: http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=2_11_295&products_id=4254 αλλά με τα έξοδα αποστολής πάει πολύ μετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 σου είπε οτι δεν υπάρχει ή οτι δεν έχει αυτός? το ζήτησες σαν spray θερμοκρασίας (ή φωτιάς)? το λέω μήπως και κατάλαβε κάτι λάθος. εγω για τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ της Cosmos Lac http://cosmoslac.com...F%CE%B1%CF%82-2 γιατί υπάρχει παντού εδώ στην Αθήνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 τον ρώτησα άμα έχει βερνίκι υψηλών θερμοκρασίων και μου είπε ότι δεν υπάρχει.... αύριο θα στείλω τον μπαμπά μου και σε ένα άλλο μαγαζί... η MOTIP είναι γνωστή μάρκα? η Cosmos Lac απ'ότι είδα δεν έχει βερνίκι μόνο σε χρώμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 το βρήκα τελικά το σπρέι, το πήρα και τζάμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 ντουκόχαρτο 1000 και 1500 δεν μπόρεσα να βρω, πήρα 600 αλλά πάλι πολύ λεπτό μου φάνηκε... λέτε να αφήσει γρατζουνιές??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Οχι , το 600 ειναι πολυ ψιλο μην ανησυχεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Γεια σας παιδιά :) Σήμερα ξεκίνησα.. τελικά είναι περισσότερο δουλειά απ'ότι περίμενα... πρώτα έβγαλα την εξάτμιση, και μετά διαπίστωσα ότι έχει περισσότερο σκουριά από ότι νόμιζα, έτριψα πρώτα με γυαλόχαρτοτα σημεία που είχε πολύ σκουριά και μετά πέρασα με ντουκόχαρτο (600) όλη την εξάτμιση... 2-3 ώρες μου πήρε το τρίψιμο... αποτέλεσμα: πριν μετά λέτε να την τρίψω κι'άλλο και μετά να βάλω την wenol ή φτάνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 παρε μια αλοιφη γυαλισματος για μεταλλα αλλα οχι λαδι σε φαση μπρασο γιατι δεν κανει...αλοιφη...τριψιμο με σφουγκαρι πιατων και οταν ερθει στην αρχικη της κατασταση δεν θα θες να την βαψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) παρε μια αλοιφη γυαλισματος για μεταλλα αλλα οχι λαδι σε φαση μπρασο γιατι δεν κανει...αλοιφη...τριψιμο με σφουγκαρι πιατων και οταν ερθει στην αρχικη της κατασταση δεν θα θες να την βαψεις... έχω πάρει, την wenol... δεν θα την βάψω, απλά μετα την αλοιφή θα την περάσω βερνίκι για υψηλές θερμοκρασίες...μια που την έχω σε κομμάτια τώρα, υπάρχει κάπιος τρόπος να την καθαρίσω και από μέσα? (λαιμό-τελικό) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον Akis94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 την wenol εχω και εγω...πλεον περναω τα τερμι 1 φορα την εβδομαδα και καιρο με το καιρο βελτιονοντε κι αλλο...τωρα για να το φτασεις σε μαμα σταδιο δεν ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 να την τρίψω κι΄άλλο? μια που την έχω σε κομμάτια τώρα, υπάρχει κάπιος τρόπος να την καθαρίσω και από μέσα? (λαιμό-τελικό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 ετσι: ή έτσι http://www.youtube.com/watch?v=k3_d8y8VgKQαλλά για εμένα, μην μπεις στον κόπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες