Jump to content
ALX™

Μετάδοση MotoGP 2012 (Τον ήπιαμε!)

Αν υποθέσουμε ότι είχατε την άνεση και θα δίνατε χρήματα για να βλέπετε τα GP.  

34 ψήφοι

1. 1. Που θα τα δίνατε?

• Θα έκανα σύνδεση ConnexTV
    • Θα αγόραζα το video pass του motogp.com για να τα βλέπω μέσω ίντερνετ.
    • Έκανα ήδη ConnexTV για να τα βλέπω
      0
    • Αγόρασα ήδη το video pass του motogp.com
    • Eίχα ούτως ή άλλως connexTV

Recommended Posts

Στην αρχική σελίδα του OTEtv (πρώην connex-tv), έχει σαν διαφήμιση τα Μοto Gp & την F1...

όντως, γράφει

Μόνο στο ΟΤΕ Sport

Ο μαγικός κόσμος του Moto GP έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά για τα επόμενα 3 χρόνια, στα αθλητικά κανάλια της OTE TV!

Ολοι οι αγώνες και τα δοκιμαστικά, οι καλύτερες ομάδες, οι κορυφαίοι αναβάτες, από 5 Απριλίου στο Κατάρ και για 18 αγώνες έως το Νοέμβριο, μονομαχούν για τον παγκόσμιο τίτλο μόνο στα κανάλια OTE Sport!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα στην παρέα . Ψαχνωντας πέρισυ για μετάδοση των δοκιμαστικών της F1 μιας και στην Ελλάδα

δεν τα έδειχναν τα έβλεπα μέσα απο την πλατφόρμα της NOVA απο το RTL .Ελπίζω οτι θα μεταδίδει και moto gp.

Τουλάχιστον για αυτούς που έχουν NOVA είναι μια λύση γιατί πιστεύω οτι κάποια απο τα ξένα κανάλια της θα μεταδίδει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανενα ξενο καναλι δορυφορικο δεν τα εχει??

ειτε free ειτε συνδρομιτικο??

Και βεβαια υπαρχει.ALL JAZEERA 10.Εγω εκει βλεπω.Συνδεεται λιγο πριν την εκκινηση και δειχνει ολο τον αγωνα χωρις διακοπη για διαφημησεις.Δειχνει και τα SBK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω να πηγένουμε σε κανα καφέ τσούρμο όλοι μαζί να βλέπουμε τον αγώνα κάθε φορά.

Δεύτερη πρόταση είναι όποιος βρήσκει το live stream να ποστάρει το λίνγκ εδώ μέσα για να βλέπεουμε και εμείς οι Πτωχοί...

στο the zoo εχει βιντεο wall και τα βλεπουν εκει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και βεβαια υπαρχει.ALL JAZEERA 10.Εγω εκει βλεπω.Συνδεεται λιγο πριν την εκκινηση και δειχνει ολο τον αγωνα χωρις διακοπη για διαφημησεις.Δειχνει και τα SBK

Σε ποιά γλώσσα γίνεται η αναμετάδοση στο Al Jazeera?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H καλύτερη λύση παίδες είναι τα ξένα streaming. Μπορεί να μην έχουμε σωστή εικόνα, αλλά είναι τζάμπα. Εγώ αυτό θα κάνω πάντως και να πα να γμθούν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A ρε ΔΔ,μας τη φορεσες κανονικα :stunned: .Καλα λενε οτι η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο :smoke:

Αντε τωρα να ψαχνουμε τα κ@λ@streeming πως στο καλο τα λετε :cry2:

Τροποποιήθηκε από τον vforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα στην παρέα

λοιπόν εγώ τα τελευταία χρονιά έχω συνδρομή μαζί με άλλους 4 φίλους που την πληρώνουμε μαζί και το βλέπει ο καθένας από το το πισι του λαιβ (είμαστε απο ολη την ελλαδα) έτσι πληρώνει ο κάθε ενας μόνο απο 25 ευρω και ξενιαζουμε...

αλλά πιο παλιά που δεν μπορούσα να πληρώνω το έβλεπα μέσω του bbc (πραγματικά ίσως και καλύτερα και απο το οφισιαλ η εκπομπή τους) και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να αλλάξω την ip μου και να βάλω αγγλιας στον μπροσουερ μέσα απο τις ρυθμίσεις πολυ εύκολα ή ακόμα πιο εύκολα μέσω του expatshield (δωρεάν πρόγραμμα απο το expatshield.com) που σου δίνει νατιβ ιπ αγγλιας και το παρακολουθεις και σε hd....

αν θέλει κάποιος μπορώ να του δώσω οτι πληροφορίες χρειαζετε....

απλά δεν ξέρω αν ακόμα τα δείχνει το συγκεκριμένο κανάλι

Για στειλε πως αν μπορεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιά γλώσσα γίνεται η αναμετάδοση στο Al Jazeera?

Αγγλικα εννοειται.Και μαλιστα απο τους τυπους που μεταδιδoυν στο eurosport

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ακριβως +1

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε γαμω την τρελα μου!

περισυ ειχα τον στρατο και κομενο ιντερνετ και εχασα ολη την σεζον! φετος παλυ θα μου γαμηθει η σεζον και δεν θα δω ουτε 1 αγωνα σαν ανθρωπος!

νισάφι ποια! ημαρτον! και ναι δεν μπορω να δωσω 20 ευρω για το οτε τβ, και ναι το αγαπαω περισσοτερο απο οσο νομιζει ο ΔΔ! αλλα δεν γινεται να δινω +20!

η γαμημενη μπαλα παντου την τρελα μου! ολοι μπαλα μπαλα! ελεος!

οτι ευχαριστει μικροτερη μεριδα κοσμου πληρωνε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα, αν ηταν να δωσω 20 ευρω το μηνα για να ακουσω περιγραφη Toby Moody-Julian Ryder Κλπ θα εκανα το σκ@το μου παξιμαδι και θα τα εδινα. Για τον ΔΔ 20 ευρω? χαχαχαχααχ, εδω τζαμπα και δεν τον εβλεπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο eurosport player με πληρωμη 5 ευρώ τον μήνα εχεις MOTOGP και γενικα όλα τα μηχανοκινητα, πιστευω σχετικά οικονομικά. Εκανα δοκιμαστικα έναν μηνα σημερα και παίζει μια χαρά. Εχω 8ΜΒ σύνδεση όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα