A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 για να το ανεβαζει ο ΔΔ ο σκαι θα τα πειρε κλασσικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Στην αρχική σελίδα του OTEtv (πρώην connex-tv), έχει σαν διαφήμιση τα Μοto Gp & την F1... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Στην αρχική σελίδα του OTEtv (πρώην connex-tv), έχει σαν διαφήμιση τα Μοto Gp & την F1... όντως, γράφει Μόνο στο ΟΤΕ Sport Ο μαγικός κόσμος του Moto GP έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά για τα επόμενα 3 χρόνια, στα αθλητικά κανάλια της OTE TV! Ολοι οι αγώνες και τα δοκιμαστικά, οι καλύτερες ομάδες, οι κορυφαίοι αναβάτες, από 5 Απριλίου στο Κατάρ και για 18 αγώνες έως το Νοέμβριο, μονομαχούν για τον παγκόσμιο τίτλο μόνο στα κανάλια OTE Sport! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Κλασικά μέσω sopcast θα το βλέπουμε πλέον κι αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Proxy server FTW και απευθείας από Αγγλία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros FJR Patra 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Καλημέρα στην παρέα . Ψαχνωντας πέρισυ για μετάδοση των δοκιμαστικών της F1 μιας και στην Ελλάδα δεν τα έδειχναν τα έβλεπα μέσα απο την πλατφόρμα της NOVA απο το RTL .Ελπίζω οτι θα μεταδίδει και moto gp. Τουλάχιστον για αυτούς που έχουν NOVA είναι μια λύση γιατί πιστεύω οτι κάποια απο τα ξένα κανάλια της θα μεταδίδει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 κανενα ξενο καναλι δορυφορικο δεν τα εχει?? ειτε free ειτε συνδρομιτικο?? Και βεβαια υπαρχει.ALL JAZEERA 10.Εγω εκει βλεπω.Συνδεεται λιγο πριν την εκκινηση και δειχνει ολο τον αγωνα χωρις διακοπη για διαφημησεις.Δειχνει και τα SBK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Προτείνω να πηγένουμε σε κανα καφέ τσούρμο όλοι μαζί να βλέπουμε τον αγώνα κάθε φορά. Δεύτερη πρόταση είναι όποιος βρήσκει το live stream να ποστάρει το λίνγκ εδώ μέσα για να βλέπεουμε και εμείς οι Πτωχοί... στο the zoo εχει βιντεο wall και τα βλεπουν εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 ναι ριξτε καμια σελιδα για να ξερουμε και εμεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Και βεβαια υπαρχει.ALL JAZEERA 10.Εγω εκει βλεπω.Συνδεεται λιγο πριν την εκκινηση και δειχνει ολο τον αγωνα χωρις διακοπη για διαφημησεις.Δειχνει και τα SBK Σε ποιά γλώσσα γίνεται η αναμετάδοση στο Al Jazeera? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Καποιο cafe θα εχει οποτε,αλλα απο την αλλη σκατουλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 H καλύτερη λύση παίδες είναι τα ξένα streaming. Μπορεί να μην έχουμε σωστή εικόνα, αλλά είναι τζάμπα. Εγώ αυτό θα κάνω πάντως και να πα να γμθούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) A ρε ΔΔ,μας τη φορεσες κανονικα .Καλα λενε οτι η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο Αντε τωρα να ψαχνουμε τα κ@λ@streeming πως στο καλο τα λετε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2012 από τον vforever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πανος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Σε ποιά γλώσσα γίνεται η αναμετάδοση στο Al Jazeera? Ποντιακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capitan 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 καλησπέρα στην παρέα λοιπόν εγώ τα τελευταία χρονιά έχω συνδρομή μαζί με άλλους 4 φίλους που την πληρώνουμε μαζί και το βλέπει ο καθένας από το το πισι του λαιβ (είμαστε απο ολη την ελλαδα) έτσι πληρώνει ο κάθε ενας μόνο απο 25 ευρω και ξενιαζουμε... αλλά πιο παλιά που δεν μπορούσα να πληρώνω το έβλεπα μέσω του bbc (πραγματικά ίσως και καλύτερα και απο το οφισιαλ η εκπομπή τους) και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να αλλάξω την ip μου και να βάλω αγγλιας στον μπροσουερ μέσα απο τις ρυθμίσεις πολυ εύκολα ή ακόμα πιο εύκολα μέσω του expatshield (δωρεάν πρόγραμμα απο το expatshield.com) που σου δίνει νατιβ ιπ αγγλιας και το παρακολουθεις και σε hd.... αν θέλει κάποιος μπορώ να του δώσω οτι πληροφορίες χρειαζετε.... απλά δεν ξέρω αν ακόμα τα δείχνει το συγκεκριμένο κανάλι Για στειλε πως αν μπορεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Σε ποιά γλώσσα γίνεται η αναμετάδοση στο Al Jazeera? Αγγλικα εννοειται.Και μαλιστα απο τους τυπους που μεταδιδoυν στο eurosport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=10407 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 προτασεις και λινκ βαλτε παιδια να βοηθηθουμε ολοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.motogrand...t.aspx?id=10407 Ετσι ακριβως +1 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2012 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 ρε γαμω την τρελα μου! περισυ ειχα τον στρατο και κομενο ιντερνετ και εχασα ολη την σεζον! φετος παλυ θα μου γαμηθει η σεζον και δεν θα δω ουτε 1 αγωνα σαν ανθρωπος! νισάφι ποια! ημαρτον! και ναι δεν μπορω να δωσω 20 ευρω για το οτε τβ, και ναι το αγαπαω περισσοτερο απο οσο νομιζει ο ΔΔ! αλλα δεν γινεται να δινω +20! η γαμημενη μπαλα παντου την τρελα μου! ολοι μπαλα μπαλα! ελεος! οτι ευχαριστει μικροτερη μεριδα κοσμου πληρωνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Κοιτα, αν ηταν να δωσω 20 ευρω το μηνα για να ακουσω περιγραφη Toby Moody-Julian Ryder Κλπ θα εκανα το σκ@το μου παξιμαδι και θα τα εδινα. Για τον ΔΔ 20 ευρω? χαχαχαχααχ, εδω τζαμπα και δεν τον εβλεπα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Πολυ σωστα+1000! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Στο eurosport player με πληρωμη 5 ευρώ τον μήνα εχεις MOTOGP και γενικα όλα τα μηχανοκινητα, πιστευω σχετικά οικονομικά. Εκανα δοκιμαστικα έναν μηνα σημερα και παίζει μια χαρά. Εχω 8ΜΒ σύνδεση όμως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες