Jump to content
asimakis3koum

CUSTOM ΑΛΛΑ ΤΙ ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ CUSTOM 250CC H' 400CC.

ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ 1996 ΕΩΣ 2002.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΟΥΣΤΟΜ 15ετιας =βαριά, αργά και ξενέρωτα μηχανάκια.πολλά βροβλήματα με ηλεκρικα ,σκουριασμένα ντεπόζιτα και βουλωμένα καρπιλατερ. το ξέρω τα λέω πολύ δραματικά αλλά η αλήθεια είναι πως σχεδόν σίγουρα θα έχεις καπια από αυτά τα προβλήματα. πάρε ένα γυμνό τελευταίας 10ετιας από 2005 και μετά καλύτερα να βρεις την υγεία σου. και επειδή σε κόβω να σου αρέσουν τα δικιλιδρα πάρε γυμνό δικιλιδρο . αυτά από εμένα

ξέχασα να πω πως δεν έχω εμπειρία σαν οδηγός κουστομ αλά έχω εμπειρία από φίλους που τα έδωσαν και εισυχασαν :_rock-on: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ TA CUSTOM...AYTO EINAI TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάνε λίγο υπομονή και πάρε κάτι πιο καινούριο λοιπών. σίγουρα όχι πάνω από 10 χρόνων . εάν επιτρέπετε ποσά μπορείς να διαθέσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα καλό και τίμιο cruiser είναι το Honda Steed.

Το είχα 4 χρόνια και δεν είχε κανένα πρόβλημα, εκτός απ'το ότι ήταν σχετικά βαρύ και αργό.

Honda-Steed%20[motorcycle]%200.6%20i-49218.jpg

Επειδή είπες κλασσικός θα σου πρότεινα να δεις και για Enfield, αλλά εφόσον δεν έχεις εμπειρία σε μηχανές άστο καλύτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Suzuki Intruder 800.

Ισως το καλυτερο φτηνο-υγροψυκτο τσοπεροειδες.

Για 250 ουτε να το συζητας και τα 400αρια ειναι εισαγωγης,ενω αυτο ειναι κανονικης εισαγωγης.

http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_intruder_800_2004.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ HONDA TO STEED EINAI MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SUZUKI INTRUDER TO 400 C.C.

KAI ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ 400CC ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΥΣΙΜΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι χρήση και πόσα διαθέτεις;

αν πάρεις honda steed 400 δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι πραγματικά σκυλιά, ούτε ηλεκτρικά ούτε τίποτα. απλά να είναι σε καλή κατάσταση.

σε σχέση με τα υπόλοιπα 400άρια του είδους του με διαφορά το καλύτερο κατ'εμέ.

το θέμα της ηλικίας μη σε επηρεάζει σε τέτοιου είδους μηχανές αν είναι προσεγμένες, δεν είναι μηχανές επιδόσεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε ένα γυμνό τελευταίας 10ετιας από 2005 και μετά καλύτερα να βρεις την υγεία σου

+1

Επειδή είπες κλασσικός θα σου πρότεινα να δεις και για Enfield

+2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΠΙΤΙ 40ΚΛΜ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εκανες λαθος ερωτηση σε ελληνικο μοτο φορουμ...στην χωρα των χεραδων και ροσσι της καφετεριας , θα ακουσεις τα μυρια οσα...αν η καρδια σου λεει custom ή chopper τοτε βουρ και δεν θα το μετανοιωσεις και αν το μετανοιωσεις δεν θα εχεις κανενα απωθημενο και θα εχεις λογο και επιχειρηματα για αργοτερα(βεβαια με την κατασταση που βιωνουμε καλο ειναι να γλυτωσεις απο λαθος επιλογες , αλλα το μονο που μας εμεινε ειναι αυτο που πραγματικα νιωθουμε να το πραγματοποιουμε)...τεσπα , η γνωμη μου ειναι να πας σε steed 600 , σκυλι και κανενα προβλημα με τα ηλεκτρικα , εκτος απο αυτα που οι ιδιοκτητες τα "σκαλιζαν" συνεχως.ιδια τελη κυκλοφοριας και ασφαλιση με το 400 :_thumbsup: και απο συντηρηση , αν εχεις ψωνιο να ανακατευεσαι με την συντηρηση μονο λαδακια θα χρειαστει.απλα οταν καταληξεις να την κοιταξεις καλα σε γνωστο σου συνεργειο αν χρειαστει κανενα ρυθμισμα βαλβιδων ή μην καιει λαδακι απο κακη συντηρηση.ειναι αρκετα γρηγορο , αυτονομια περιπου 250χλμ (τα νεοτερα VT750C με injection ειναι πιο οικονομικα) φιλικο και ανετο.πολυ καλο ροπη απο χαμηλα και πιο ευκολο στην πολη απο οτι φαινεται και νομιζουν αλλοι που δεν ειχαν ποτε.ειχα steed και το γνωριζω καλα.και σε λιγο καιρο θα ξαναπαω σε custom.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλησπέρα συνάδελφοι, καλησπέρα Ασημάκη!

Όποια και να σου κάτσει κοίτα να την πας οπωσδήποτε σε δικό σου άνθρωπο για να την κοιτάξει προσεκτικά. Συνήθως τις έχουν κιμπάρηδες, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις άγριων κανίβαλων. Πρόσεξε επίσης αυτή που θα διαλέξεις να είναι σε κατάσταση που δεν θα χρειαστεί να την ξαναστήσεις από την αρχή.

Από όσα αναφέρθηκαν και με βάση τις ανάγκες σου, εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα χτυπούσα μια shadow 600. Μην σου κάνουν βέβαια εντύπωση οι τιμές αν τις βρεις υψηλές. Υπάρχουν περιπτώσεις μηχανών δεκαετίας και βάλε που

1) Είναι όντως λες και βγήκαν τώρα απο το εργοστάσιο

2) Πολλές που έχουν μούρη αλλά θέλουν πολύ-πολύ φράγκο για να στρώσουν

3) Άλλες που είναι για πέταμα

Πολύ προσοχή λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

suzuki intruder 400-600-800(to 400 kto 800 τα ειχα)πολυ σκυλια κ πολυ γκαζι για τσοπερ σε σχεση με τα αλλα

kawasaki vulcan επισης παραπλησιο

honda shadow

γενικα εαν σε αρεσουν τα τσοπερ παρε κ δεν θα το μετανιωσεις-καμια μηχανη δεν εχει την αισθηση της ''μηχανης'' απο την τσοπερ.

να προσεξεις τις αναρτησεις να μην ειναι σκασμενες κ να το παρεις απο μερακλη χωρις να ειναι πολυ δαχτυλωμενη.οσο μαμα τοσο καλυτερα :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός ο Intruder. Ισχύει αυτό που αναφέρει με το γκάζι. Η 800 και η 1200 που είχα οδηγήσει πριν πάρω την Vulcan, είχαν πολύ καλό γκάζι και είναι και συμμαζεμένες μοτοσυκλέτες.

Όσον αφορά στις Vulcan, υπάρχουν αρκετά μοντέλα που μπορείς να κοιτάξεις. Εγώ προτίμησα την Classic γιατί μου αρέσουν οι "γεμάτες".

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν προσέξεις και πάρεις καλή περίπτωση, θα την φχαριστηθείς με όόόόόλη σου την ψυχή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda Magna???? Αν κι εχω μια ιδιαιτερη αντιπαθεια για τα custon, το magna μου αρεσει καπως.

Εγω παντος αν ηθελα κατι κλασσικο που ολοι θα βλεπουν και θα λιωνουν θα επερνα VFR 400R NC30

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποο ποοο ... εκανα και ενα σερτσ στο καρ και βρηκα μερικα κουκλια steed και σε πολη καλες τιμες ... θα φαω ξυλο αν παρω κιαλλη μηχανη :wallbash: ουτε γκαραζ να την βαλω δεν εχω !!

Μην ανοιγετε τετοια θρεντ ρε αλητες μαλιαδες μοτοσακοβιοι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προτείνω yamaha virago 535, ίσως το καλύτερο της σειράς virago

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2175272/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1694035/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά, ο καθένας του πρότεινε και κάτι διαφορετικό, το παληκάρι πρέπει να μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok , ελεγα μηπως εισαι κοντα στα μερη μου και σε βοηθουσα.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα το yamaha dragstar 400για μια τριετια.για μενα ειναι το πιο ομορφο απο ολα.κινητηρας αξιοπιστος αξονας μεταδοσης(γλιτωνεις τα εξοδα της αλυσιδας 180 ευρω καθε 20-30.000),πιο χαμηλο απο τα αλλα και με πολυ καλη οδικη συμπεριφορα που μπορεις να ξυνεις μαρσπιε αφοβα.θα το ξαναεπαιρνα αν μπορουσα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα