Jump to content
glxakiasss

το κρανος σας θολωνει με το κρυο???

Recommended Posts

εμενα παντως θολωνει οποτε εχει κρυο και δεν εχει τυχει να το δοκιμασω με καλο καιρο...ακουω τις δικες σας αποψεις-γνωμες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε όλους θολώνει. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Σε άλλους ποιο εύκολα, σε άλλους ποιο δύσκολα. Ανοίγεις ελάχιστα την ζελατίνα σου, 1 κλικ και είσαι οκ.;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά :mB_kalo_e:

σωστος....ακομα κ με πινλοκ θολωνει! δοκιμασε παντως να εχεις τους αεραγωγους μπροστα απ το σαγονι σου ανοιχτους ,θολωνει πιο δυσκολα

το μονο κρανος που δεν θολωνει ειναι αυτο χωρις ζελατινα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για γρήγορο ξεθολωμα ανοίγεις απο το xr-1100 τον αεραγωγό στο πηγούνι μόλις μισο κλικ ή και τέρμα και βάζεις παράλληλα ένα δάχτυλο με το χέρι σου! ο αέρας επιταγχύνεται και πάει όλος μέσα και προς τα πάνω σε 2-3 δευτερα έχει ξεθολώσει τουλάχιστον στο κέντρο που βλέπεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι ο πρωτος λογος που με εκανε να σκεφτομαι πολυ σοβαρα τους φακους επαφης !!! Νταξει να ουμ το κρανος θολωνει ΙΔΕΡ ΓΟΥΕΕΙ ... το γυαλι ? τι να το κανω ?

Δεν ξερω πολυ εκνευριστικο παντως ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχει pin-lock θολώνει. Στο arai με pinlock δεν έχω πρόβλημα. Στο bell που έχει anti-fog ζελατίνα θολώνει αλλά σε πολύ μικρό (μη ενοχλητικό) βαθμό.

Στο xr-1100 με pin-lock θολώνει;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι antifog θολωνουν πολυ δυσκολα,αλλα αμα θολωσουν,το εχασες το παιχνιδι

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XR1000 με pin lock δεν θολωνει ποτε στην επιφανεια που καλυπτει ι εξτρα ζελατινα του pin lock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση!

Ακόμη κ σ'αυτή την περιπτωση δεν θολώνει το pin-lock. Η ζελατίνα θολώνει ;) Όπως είπες θέλει καθάρισμα κ σωστή τοποθέτηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση!

Και παλι μου θολωνει.....

Στο 15λεπτο δεν την παλευει η ζελατινα. Δεν την ασφαλιζω λοιπον για να ειμαι ενταξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 15λεπτο δεν την παλευει η ζελατινα. Δεν την ασφαλιζω λοιπον για να ειμαι ενταξει...

Ίσως χρειάζεται αντικατάσταση το πινλοκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου για να μην μπλεκεις σε αλλαγη ζελατινας και τα σχετικα...

Εναν αεραγωγο να εχεις ανοιχτο και εισαι κομπλε...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς pin lock κυκλοφορούσα με ένα κλικ ανοιχτή την ζελατίνα.

Μόλις το έβαλα ξέχασα τι θα πεί θόλωμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου για να μην μπλεκεις σε αλλαγη ζελατινας και τα σχετικα...

Εναν αεραγωγο να εχεις ανοιχτο και εισαι κομπλε...

Το pinlock είναι 2 μηνών. Και το κράνος το φοράω μόνο στις βόλτες....

Παρόλαυτά, μόλις το κλείσω ερμητικά και έχει κρύο καιρό, σε 10 λεπτά αρχίζει και το θόλωμα μπαίνει μέσα στο Pinlock.

Ανοίγω την ζελατίνα λίγο να μπει αέρας αλλά παίρνει αρκετή ώρα για να ξεθολώσει.

Να σημειώσω ότι το Pinlock δεν είναι arai αλλά aftermarket μιας και το κράνος δεν είχε αυτό το αξεσουάρ από την μάνα του...

Και στο nolan n102 που έχω θολώνει μέσα στην πόλη το pinlock εάν το ζορίσω πολύ.

Έχω λοιπόν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν βρίσκω άκρη και πλέον δεν το σκέφτομαι καν.

Και το ενδεχόμενο να ανοίγω αεραγωγούς δεν παίζει διότι δεν γουστάρω καθόλου τον παγωμένο αέρα στην μύτη όταν οδηγάω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα