glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 εμενα παντως θολωνει οποτε εχει κρυο και δεν εχει τυχει να το δοκιμασω με καλο καιρο...ακουω τις δικες σας αποψεις-γνωμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Imbas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Οτι πληρώνεις παίρνεις.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 και στα πόσα γιούρια και πάνω δεν θολώνει δηλαδή? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Όλα θολώνουν. Απλά κάποια αργούν περισσότερο. Μόνο το pin lock δεν θολώνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Σε όλους θολώνει. Σε άλλους λιγότερο σε άλλους περισσότερο. Σε άλλους ποιο εύκολα, σε άλλους ποιο δύσκολα. Ανοίγεις ελάχιστα την ζελατίνα σου, 1 κλικ και είσαι οκ.;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγώ δεν έχω καταφέρει να την θολώσω ποτέ την pin lock! Oύτε παλιά σε ένα Nolan, ούτε με το XR1000 -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά σωστος....ακομα κ με πινλοκ θολωνει! δοκιμασε παντως να εχεις τους αεραγωγους μπροστα απ το σαγονι σου ανοιχτους ,θολωνει πιο δυσκολα το μονο κρανος που δεν θολωνει ειναι αυτο χωρις ζελατινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 και για γρήγορο ξεθολωμα ανοίγεις απο το xr-1100 τον αεραγωγό στο πηγούνι μόλις μισο κλικ ή και τέρμα και βάζεις παράλληλα ένα δάχτυλο με το χέρι σου! ο αέρας επιταγχύνεται και πάει όλος μέσα και προς τα πάνω σε 2-3 δευτερα έχει ξεθολώσει τουλάχιστον στο κέντρο που βλέπεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Θολώνει η ζελατίνα, θολώνουν τα γυαλιά...βράστα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Ειναι ο πρωτος λογος που με εκανε να σκεφτομαι πολυ σοβαρα τους φακους επαφης !!! Νταξει να ουμ το κρανος θολωνει ΙΔΕΡ ΓΟΥΕΕΙ ... το γυαλι ? τι να το κανω ? Δεν ξερω πολυ εκνευριστικο παντως .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Αν δεν έχει pin-lock θολώνει. Στο arai με pinlock δεν έχω πρόβλημα. Στο bell που έχει anti-fog ζελατίνα θολώνει αλλά σε πολύ μικρό (μη ενοχλητικό) βαθμό. Στο xr-1100 με pin-lock θολώνει;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) οι antifog θολωνουν πολυ δυσκολα,αλλα αμα θολωσουν,το εχασες το παιχνιδι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον billis93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Είμαι γυαλαμπούκας και θολώνουν τα γυαλιά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 οπως τα λεει ο ΑΛΕΞ ειναι.μονη λυση το πιν λοκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 XR1000 με pin lock δεν θολωνει ποτε στην επιφανεια που καλυπτει ι εξτρα ζελατινα του pin lock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 . κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 . κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση! Ακόμη κ σ'αυτή την περιπτωση δεν θολώνει το pin-lock. Η ζελατίνα θολώνει ;) Όπως είπες θέλει καθάρισμα κ σωστή τοποθέτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά Σωστός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Κατσε δηλαδη .. τα χρ1000 δεν θολωνουν και τα 1100 θολωνουν ? Γιαντα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 . κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση! Και παλι μου θολωνει..... Στο 15λεπτο δεν την παλευει η ζελατινα. Δεν την ασφαλιζω λοιπον για να ειμαι ενταξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Και παλι μου θολωνει..... Στο 15λεπτο δεν την παλευει η ζελατινα. Δεν την ασφαλιζω λοιπον για να ειμαι ενταξει... Ίσως χρειάζεται αντικατάσταση το πινλοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και παλι μου θολωνει..... Στο 15λεπτο δεν την παλευει η ζελατινα. Δεν την ασφαλιζω λοιπον για να ειμαι ενταξει... Φιλε μου για να μην μπλεκεις σε αλλαγη ζελατινας και τα σχετικα... Εναν αεραγωγο να εχεις ανοιχτο και εισαι κομπλε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Χωρίς pin lock κυκλοφορούσα με ένα κλικ ανοιχτή την ζελατίνα. Μόλις το έβαλα ξέχασα τι θα πεί θόλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Φιλε μου για να μην μπλεκεις σε αλλαγη ζελατινας και τα σχετικα... Εναν αεραγωγο να εχεις ανοιχτο και εισαι κομπλε... Το pinlock είναι 2 μηνών. Και το κράνος το φοράω μόνο στις βόλτες.... Παρόλαυτά, μόλις το κλείσω ερμητικά και έχει κρύο καιρό, σε 10 λεπτά αρχίζει και το θόλωμα μπαίνει μέσα στο Pinlock. Ανοίγω την ζελατίνα λίγο να μπει αέρας αλλά παίρνει αρκετή ώρα για να ξεθολώσει. Να σημειώσω ότι το Pinlock δεν είναι arai αλλά aftermarket μιας και το κράνος δεν είχε αυτό το αξεσουάρ από την μάνα του... Και στο nolan n102 που έχω θολώνει μέσα στην πόλη το pinlock εάν το ζορίσω πολύ. Έχω λοιπόν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν βρίσκω άκρη και πλέον δεν το σκέφτομαι καν. Και το ενδεχόμενο να ανοίγω αεραγωγούς δεν παίζει διότι δεν γουστάρω καθόλου τον παγωμένο αέρα στην μύτη όταν οδηγάω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες