Jump to content
skantzopower

Δίχρονο κινητήρα σε τετράχρονο !!!???

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα !!! Μπορεί αυτό που θα ρωτήσω σε μερικούς να φανεί γελοίο ή αστείο......πάντως θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να μπει δίχρονος κινητήρας σε τετράχρονο και συγκεκριμένα κινητήρες από Yamaha z ,Modenas Dynamik ,Dt 125 ,WRE 125 (ή τη προτείνετε εσείς) σε Daytona Sprinter .....γίνεται κάτι τέτοιο ??? ισχύει ??? μπορεί να γίνει ???

Τροποποιήθηκε από τον skantzopower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι, γιατι πρωτον λειτουργουν τελειως διαφορετικα, 2ον δεν θα ταιριαζουν στο πλαισιο, 3ον το μηχανακι σου θα γινει βιδες στα 100 μετρα. Το Sprinter ειναι φτιαγμενο για να ειναι παπι 50cc βεβαια αμα θες μπορεις να βαλεις και τουρμπινα αεροπλανου. Ολα γινονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη αλλά δεν διευκρίνισα ότι δεν έχω Daytona Sprinter ...... και ότι μιλάω για το 125cc το sprinter όχι το 50cc.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ιδιο σασι εχουν το 50αρι και το 125αρι.και οχι δεν γινεται γιατι σε αυτα τα διχρονα ο κυλινδρος εχει κλιση οποτε δεν χωραει.και λογικα δεν κανουν και οι βασεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε απο αυτα που λες δεν παιζει να μπει.Απο f1zr ΙΣΩΣ εμπαινε γιατι εχει το κυλινδρο μπροστα και οχι προς τα πανω,αλλα οι βασεις ειναι αρκετα διαφορετικες οποτε δυσκολα θα κανεις βασεις για αυτο.Και να γινοταν δε θα στο προτεινα για πολλους λογους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τεχνικης αποψης μπορει και να γινεται,εδω υπαρχει crypton x με μοτερ απο suzuki rgv Γ 250....αλλα η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις γιατι το μηχανακι σου θα διαλυσει στα πρωτα μετρα και εκτος αυτου..μιλαμε για τρελη πατεντα,χρονο και χρημα που θα πρεπει να του ριξεις...Δωσ΄το και παρε κατι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα γίνονται...Απλός θέλει χρόνο και χρήμα!!Α και όπως είπαν και οι υπόλιποι το μόνο σίγουρο είναι ότι το μηχανάκι θα κόψει σκελετό στα πρώτα 100 μέτρα!! τα τριξίματα και οι στροφές ενός δίχρονου κινητήρα είναι μακράν μεγαλύτερη από ενός τετράχρονου κινητήρα!! Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ μου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα