Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ένα teaser βιντεάκι από μια βόλτα που είχα κάνει με το φιλαράκι μου. Είναι μικρό σε μήκος (2') εξου και teaser. Ελπίζω να σας αρέσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 πολυ καλο!!!! προσεχως αναενουμε και αλλα! τι καμερα χρησιμοποιηεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Χαιρομαι που σας αρεσε! Εχω ακομα ενα ανεβασμένο απο αλλη βολτα αν σας ενδιαφερει: πολυ καλο!!!! προσεχως αναενουμε και αλλα! τι καμερα χρησιμοποιηεις??? GoPro Hero HD Πολυ καλη και βολικη για καταγραφη εν ωρα οδηγης ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ποσο την πηρες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ωραιο το βιντεακι αλλα εχω μια απορια: Στο βιντεο φαινοντε ενα CBR ενα ΚΤΜ ενω εσυ γραφεις στο Mybike οτι εχεις Βαραντερο. Τελικα τι παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) ποσο την πηρες ? χμμ 200 ευρω αν θυμαμαι καλα. Τωρα εχουν βγαλει νεο μοντελο που φανταζομαι θα ειναι πιο ακριβο. Ωραιο το βιντεακι αλλα εχω μια απορια: Στο βιντεο φαινοντε ενα CBR ενα ΚΤΜ ενω εσυ γραφεις στο Mybike οτι εχεις Βαραντερο. Τελικα τι παιζει? Τον καιρο των βιντεο ειχα το cbr και το φιλαρακι το ΚΤΜ. Τo πουλησα περσι το καλοκαιρι και πηρα το Βαραντερο. Αλλους σκοπους εκπληρωνε το cbr τοτε και αλλους το Βαραντερο τωρα. Edit: Οι βολτες εγιναν αρκετο καιρο πριν ανεβασω τα βιντεο στο youtube. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον Πέτρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 πολυ ωραιο.. Μπραβο φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 πολυ ωραιο.. Μπραβο φιλε! Σ'ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 ειδικα το δευτερο βιντεακι μου αρεσε πολυ,να φανταστεις προσφατα ειχα χαθει στα ή στη βιλλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Hello I've waited here for you Everlong Tonight I throw myself into And out of the red, out of her head she sang Come down And waste away with me Down with me Slow how You wanted it to be I'm over my head, out of her head she sang And I wonder When I sing along with you If everything could ever feel this real forever If anything could ever be this good again The only thing I'll ever ask of you You've got to promise not to stop when I say when She sang Breathe out So I could breathe you in Hold you in And now I know you've always been Out of your head, out of my head I sang And I wonder When I sing along with you If everything could ever feel this real forever If anything could ever be this good again The only thing I'll ever ask of you You've got to promise not to stop when I say when She sang And I wonder If everything could ever feel this real forever If anything could ever be this good again The only thing I'll ever ask of you You've got to promise not to stop when I say when Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ναι ρε καλε μου ανθρωπε αλλα οταν εχουμε εξεταστικη και εξω εχει πολικο ψυχος μη μας κανεις να τρεχουμε να βγαζουμε τις μηχανες παγανια !! Ορεο βιντεο , ορεα διαδρομη , ορεα μουσικη ... ζηλευω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Αχαχα :) Ετσι και εγω πριζονομαι μονος μου τωρα.. επειδη ειμαι στα ξενα καθομαι και βλεπω διαφορα βιντεο απο τις βολτες να μου δεινουν δυναμη. Προσπαθω σιγα σιγα να φτοιαξω και αλλα βιντεο οταν βρισκω ωρα + διαθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 ωραιο βιντεο! ενα τιπ μονο, δεν ακουμε μοτερ και μας χαλαει :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 και χιχιχι και χοχοχο το κοριτσακι των διοδιων στο πρωτο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) ωραιο βιντεο! ενα τιπ μονο, δεν ακουμε μοτερ και μας χαλαει :( Σ ευχαριστώ :D Το μοτέρ δυστυχώς δεν μπορεί να ακουστεί αφού η camera είναι πάνω στο κράνος. Εάν άφηνα τον ήχο θα ήταν 90% αέρας 10% μοτέρ. Είχα δοκιμάσει να εφαρμόσω την camera στο ντεπόζιτο της μηχανής για να ακούγεται ο κινητήρας αλλα υπήρχαν προβλήματα: Η ζελατίνα της μηχανής είναι φιμέ και προκαλεί προβλήματα στο φωτισμό της καμερας, δεν με βόλευε όταν οδηγούσα και τελικά βάσει αυτού του σημείου βιντεοσκοπησης θα φαινόταν μονο το κοντέρ και ελάχιστα ο δρόμος/τοπια και γενικά η όλη διαδρομή (που ήταν και ο σκοπός του βίντεο ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2012 από τον Πέτρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες