Jump to content
ironMANos®

Μεταλλαγμενα.Μαθε και αυτο....................

Recommended Posts

Πιστευω ειναι υποχρεωση μου να σας ενημερωσω για ορισμενα παιχνιδια που παιζουν εις βαρος μας,οχι μονο ως καταναλωτες αλλα και ως ανθρωπους,γενικως.

Θυμαμε εκει αρχες του 2000 κυκλοφορουσαν κατι μακαρονια που ειχαν επανω στην συσκευασια μια ευμεγεθη ενδειξη Non GMO,δηλαδη η εταιρια χρησημοποιει σιταρια μή μεταλλαγμενα.

Τα προιοντα της εταιριας αυτης δεν πωλουνται σε ολα τα δικτυα σουπερ μαρκετ.

Αρχικα βεβαια τα προτιμησα λογο χασμηλης τιμης που ηταν θυμαμε γυρω στα 40 λεπτα το πακετο τους.

Αργοτερα ειδα το non-GMO και ενημερωσα φιλους και συγγενεις οτι θα επρεπε να τα προτιμησουμε καθότι μαλλον οι εταιριες που δεν διεθεταν αυτη την ενδειξη προφανως και χρησημοποιουσαν μεταλλαγμενα σιτηρά.

Καποια στιγμη ομως,αν θυμαμε καλα γυρω στο 2004 η ενδειξη αυτη αφερεθηκε και ετσι νομιζα οτι πλεον η εταιρια χρησημοποιει ματαλλαγμενα.

Σημερα,εστειλα ενα μεηλ στην εταιρια για να με ενημερωσει για το κοστος χονδρικης των προιοντων της,αλλα και τον λογο που εχουν αφερεσει την ενδειξη.

Πιστευω οτι η απαντηση τους ειναι ενδεικτικη του πόσο οι κρατικοι φορείς ενδιαφερωνται για την δημοσια υγεια.

Και τι ενωω.

Αν πχ τα μεταλλαγμενα σιτιρά ειναι χαμηλοτερου κοστολογιου,λογικα τα παραγωγα του,θα επρεπε να ειναι πιο φτηνα.

Δεν γινετε δηλαδη ενα πακετο μακαρονια που χρησημοποιει μεταλλαγμενα να κοστιζει 1 ευρώ και ενα που χρησημοποιει αυθεντικα σιτηρα να πωλειτε στην μιση τιμη.

Δηλαδη μας ταίζουν σκουπιδια,τα χρυσοπληρωνουμε κιόλας.

Το βασικο ερωτημα του μεηλ μου ειναι αυτο

Θα ηθελα να με ενημερωσετε για τον λογο που εχετε αφαιρεσει την ενδειξη Non-GMO που υπηρχε παλιοτερα στις συσκευασιες των προιοντων σας.

Και η απαντηση.

Δυστυχώς η Νομοθεσία ( ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ) απαγορεύει την αναγραφή στη συσκευασία το « NON GMO η οτιδήποτε άλλο σχετικό)

Με τη δικαιολογία του αθέμιτου ανταγωνισμού σε σχέση με τις αλλάς εταιρείες του κλάδου.

Αναγκαστήκαμε να το βγάλουμε από τη συσκευασία.

Όλα τα ζυμαρικά παραγωγής μας παράγονται ΜΟΝΟ απο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΡΙΑ και με αυστηρούς ελέγχους για NON GMO.

( Σε καμιά περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε Μεταλλαγμένα Στάρια)

Νομιζω τα σχόλια ειναι περιττα.

Να σημειωσω,οτι σε αρκετες ευρωπαικες χωρες η αναγραφη ειναι υποχρεωτικη,αλλα εδω ομως ειναι βαλκανια.

Δεν θα αναφερω προς το παρων το ονομα της εταιριας για ευνοητους λογους,αλλα αν μου ζητηθει απο τους διαχειριστες θα το κανω.

Περαστικα μας................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πες και ποια μακαρόνια είναι αυτά να ξέρουμε!

Αν μου δωσει το φορουμ το οκ,γιατι οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε Μανο δηλαδη γιατι να διαμαρτυρηθουν οι διαχειριστες για κατι που στην τελικη ενδεχομενως να μας ωφελησει;;;

Εδω τοσα και τοσα διαβαζουμε για προιοντα και υπηρεσιες σχετικες με μοτοσυκλετες, ειτε θετικα ειτε αρνητικα, με ονοματα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε Μανο δηλαδη γιατι να διαμαρτυρηθουν οι διαχειριστες για κατι που στην τελικη ενδεχομενως να μας ωφελησει;;;

Εδω τοσα και τοσα διαβαζουμε για προιοντα και υπηρεσιες σχετικες με μοτοσυκλετες, ειτε θετικα ειτε αρνητικα, με ονοματα παντα.

Δεν μπορει να θεωρηθει αμεση διαφημιση Πετρο?

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν το αναφερω.

Ενημερωτικα παντως η εταιρια ειναι απο το Κιλκις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι εγω δεν το θεωρω διαφημιση. Ειδικα οτι ειναι θετικο και ωφελιμο για ολους μας.

Παιδια μεγαλωνω (οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα) και αν οντως ισχυουν τα παραπανω δεν θελω να τα ταιζω επικινδυνα ζυμαρικα μια ή δυο φορες την εβδομαδα.

Ηδη εχω κοψει το φρεσκο ψαρι γιατι αλιευεται στο Θερμαικο και οι σαρδελες μου φαινονται οτι απο την πολλη ραδιενεργεια φωσφοριζουν!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H εταιρια ειναι η ΜΑΚΒΕΛ.

Τα προιοντα της τα βρισκω μονο στον Σκλαβενιτη.Αν καποιος τα εχει δει και αλλού ας το γραψει.

Οι τιμες τους ειναι κατω απο τα 60 λεπτα στο πακετο,χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,γιατι εχω καιρο να τα αγορασω,αλλα σιγουρα δεν ειναι ακριβοτερα.

http://www.eurimac.gr/brands.html

http://www.eurimac.gr/non.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ναι μιας και ειναι μονο τα μακαρονια να μην τα τρωτε.

Τα παγωτα, οι σοκολατες, το σαλαμι, η κοκα κολα και τα καρκινογονα απο τον καπνο του τσιγαρου σιγουρα δεν τα επηρεαζουν,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μεταλλαγμένα δεν φτάνουν άμεσα στον καταναλωτή, αλλά έμμεσα. Πχ τα σιτάρια που χρησιμοποιούνται για το ψωμί είναι ΟΚ, αλλά τα σιτάρια που χρησιμοποιούνται στις ζωοτροφές είναι μεταλλαγμένα. Από παραδείγματα τέτοια πολλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μεταλλαγμένα δεν φτάνουν άμεσα στον καταναλωτή, αλλά έμμεσα. Πχ τα σιτάρια που χρησιμοποιούνται για το ψωμί είναι ΟΚ, αλλά τα σιτάρια που χρησιμοποιούνται στις ζωοτροφές είναι μεταλλαγμένα. Από παραδείγματα τέτοια πολλά!

Ετσι οπως παει το πραγμα σημερα δεν νομιζω οτι μπορεις να πεις με σιγουρια οτι κανενα προιον δεν διαθετει μεταλλαγμενα στην συσταση του.

Για να τους υποχρεωσουν να αφαιρεσουν την ενδειξη αυτη,θα πει οτι καποιοι άλλοι χρησημοποιουν μεταλλαγμενα σιτηρα και ενοχληθηκαν.

Και να σου πω και κατι?Ας γινει υποχρεωτικη η αναγραφή και οποιος θελει ας τα τρωει.

Αλλα οχι να μας ταίζουν σκουπιδια και να τα διπλόπληρώνουμε κι΄'ολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ναι μιας και ειναι μονο τα μακαρονια να μην τα τρωτε.

Τα παγωτα, οι σοκολατες, το σαλαμι, η κοκα κολα και τα καρκινογονα απο τον καπνο του τσιγαρου σιγουρα δεν τα επηρεαζουν,

Αν δεν εχεις να εισφερεις κατι χρησιμο στη συζητηση καλο θα ηταν να μην συμμετεχεις με επιθετικο υφακι.

Δεν ειναι το θεμα για τον Πετρο Κωστοπουλο εδω. Μπερδευεσαι.....

Υπαρχουν αγωνιες εδω (δικες μας) που λογω ηλικιας δεν μπορεις να αντιληφθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν εχεις να εισφερεις κατι χρησιμο στη συζητηση καλο θα ηταν να μην συμμετεχεις με επιθετικο υφακι.

Δεν ειναι το θεμα για τον Πετρο Κωστοπουλο εδω. Μπερδευεσαι.....

Υπαρχουν αγωνιες εδω (δικες μας) που λογω ηλικιας δεν μπορεις να αντιληφθεις.

κοιτα, αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι πολλες απο τις καθημερινες μας συνηθειες βλαπτουν περισσοτερο εμας και τους γυρω μας απο οτι ενα γενετικα τροποποιημενο προιον.

ειναι μεν επικινδυνο, αλλα εξισου επικινδυνες ειναι κ αλλες συμπεριφορες και πραξεις....και επειτα οπως ειπες, προκειται για μια συζητηση οπου εκφραζουμε ελευθερα την αποψη μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα, αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι πολλες απο τις καθημερινες μας συνηθειες βλαπτουν περισσοτερο εμας και τους γυρω μας απο οτι ενα γενετικα τροποποιημενο προιον.

ειναι μεν επικινδυνο, αλλα εξισου επικινδυνες ειναι κ αλλες συμπεριφορες και πραξεις....και επειτα οπως ειπες, προκειται για μια συζητηση οπου εκφραζουμε ελευθερα την αποψη μας.

Δεν ειναι λαθος η σκεψη σου,αλλα άλλο ειναι επιλεγω να βλαψω τον εαυτο μου καπνιζωντας-πινωντας αλκοολ κλπ και άλλο ειναι με ταιζεις σκουπιδια εν αγνοια μου.

Το ενα το επιλεγω,το δευτερο μου το επιβαλεις.

Παντως ειναι τραγικο,που ενα τετοιο θεμα περναει στο ντουκου και θεματα τυπου ''ο μπατσος κανει ντριφτ'' βαρανε peak.

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας........................

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματι...

Βεβαια ειναι αληθεια οτι τρωμε πολλα μεταλλαγμενα τα οποια ποτε δεν μαθαινουμε. Όμως ειναι σημαντικο να διαχωριζουμε στο μυαλο μας τα μεταλλαγμενα που μας βλαπτουν απο εκεινα που τροποποιουνται γενετικα και δεν εχουν καποια ιδιαιτερη επιδραση στον οργανισμο μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματι...

Βεβαια ειναι αληθεια οτι τρωμε πολλα μεταλλαγμενα τα οποια ποτε δεν μαθαινουμε. Όμως ειναι σημαντικο να διαχωριζουμε στο μυαλο μας τα μεταλλαγμενα που μας βλαπτουν απο εκεινα που τροποποιουνται γενετικα και δεν εχουν καποια ιδιαιτερη επιδραση στον οργανισμο μας.

Aυτό θα το μάθουμε αρκετά χρόνια αργότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματι...

ΟΚ !

πια είναι αυτά τα ''ευεργετικά'' μεταλλαγμένα (γενετικά τροποποιημένα :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: ) ; ; ; ;

για να ξέρω να τα προτιμώ ! ! ! !

έχεις υπ' όψιν σου να έχουν γίνει μελέτες (όταν μεταλλάσσουν γενετικά κάτι ) ,

για το εάν είναι επιβλαβές για τους καταναλωτές ; ; ;

Ή , η έρευνα εξαντλείται στο να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

και το βγάζουν στην παραγωγή για να αυξήσουν το κέρδος τους ; ; ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O aqua di gio έχει ένα πόιντ εδώ. Σίγουρα λαμογιές κακοπροαίρετες γίνονται, αλλά μην το γυρίσουμε στο ότι η παγκόσμιες βιομηχανίες τροφίμων έχουν βαλθεί να αποτελειώσουν το αγοραστικό τους κοινό. Εάν δούμε χρονικά την εξέλιξη της τεχνολογίας τροφίμων, και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων στις αντίστοιχες εποχές (βλέπε τσιγάρο, αλκόολ, λαχανικά, λίπος κτλπ) θα πέσει πολύ γέλιο. Εγώ είμαι υπέρ της εξέλιξης πάντως. Είτε μας δώσει βελτιωμένες και πιο θρεπτικές τροφές, είτε να κάνει πιο ανθεκτικό τον σπόρο ώστε και σε μέρη με ξηρασία όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα να καλλιεργούνται, είτε θα κατεβάσει το κόστος της τροφής. Χρήσιμη και η υπογράμμιση του Μάνου σχετικά με το κόστος των γενετικά τροποποιημένων.

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ούτε σε αυτήν την λίστα μην δίνεις και πολύ σημασία,μιας και δεν στέκει ή μπορεί και να μην είναι ενημερωμένη....

έχω 2 παραδείγματα στο ανάποδο.

Η δωδώνη π.χ στο γάλα,είναι η πρώτη που απαγόρεψε την τροποποιημένη σόγια για ζωοτροφή

Ενώ η ΚΡΕΚΑ στο κρέας (που στον πίνακα είναι με πράσινο),σφάζει ότι βρει μπροστά της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ούτε σε αυτήν την λίστα μην δίνεις και πολύ σημασία,μιας και δεν στέκει ή μπορεί και να μην είναι ενημερωμένη....

έχω 2 παραδείγματα στο ανάποδο.

Η δωδώνη π.χ στο γάλα,είναι η πρώτη που απαγόρεψε την τροποποιημένη σόγια για ζωοτροφή

Ενώ η ΚΡΕΚΑ στο κρέας (που στον πίνακα είναι με πράσινο),σφάζει ότι βρει μπροστά της!

Για ποιο λογο ομως η Δωδωνη δεν τους προσκομιζει τα παραστατικα που αποδεικνυουν οτι δεν χρησημοποιουν μεταλλαγμενα στις ζωοτροφες τους?

Σε λιστες και προδιαγραφες,οκ εχω επιφυλαξη λογο του οτι και εγω στην εταιρια που δουλευα ειχαμε ISO 9001 για τις προδιαγραφες μπλα μπλα και τελικα ρυπαιναμε....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεννετικώς τροποποιημένα είναι πολλά προϊόντα που καταναλώνουμε, όπως πχ τα πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια. αυτά τα πορτοκάλια/δέντρα στα μάτια της φύσης είναι τέρατα αφού στη φύση δεν υφίσταται είδος χωρίς διαδικασία αναπαραγωγής έτσι ώστε να διαιωνισθεί το είδος. το ίδιο και τα σταφύλια πχ χωρίς κουκούτσια και πάει λέγοντας.

Βέβαια σε αυτά καταλήξαμε έπειτα από δοκιμές μακροχρόνιες και όχι στο εργαστήριο (εν τη μία νυκτί τρόπον τινά) και με πιο "αθώες" μεθόδους.

τα GMO σίγουρα ενέχουν κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών. Αν με ρωτήσετε οκ, πες μας ποιά από αυτά έιναι καλά και ποιά όχι δεν ξέρω.

δεν υποστηρίζω τα μεταλλαγμένα απλά λέω πώς έχουν τα πράγματα. στο πανεπιστήμιο η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών μας ήταν υπέρ των ΓΤΟ. είχα παρακολουθήσει και διαλέξεις μεγάλων ονομάτων στο χώρο και (προφανώς) και αυτοί τα υποστήριζαν. βέβαια αυτό μου θυμίζει αρκετούς ανθρώπους που λένε ναι σε κάτι αρκεί να μην αφορά αυτούς πχ πυρηνικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, που λένε ναι, αλλά όχι δίπλα μας....

τέλος όσον αφορά τα ΓΤΟ (γεννετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί) υπάρχουν και άλλα θέματα.

αυτά δημιουργούνται για να αυξηθεί η παραγωγή, να μειωθούν τα έξοδα, να διατηρούνται καλύτερα και περισσότερο, να είναι πιο ανθεκτικά σε ασθένειες κλπ κλπ... ΌΜΩΣ προωθώντας κατά κύριο λόγο τα ΓΤΟ, μειώνεται η βιοποικιλότητα και αυτό θα έχει τεράστιες συνέπειες σε μία πανδημία, δηλαδή μπορεί να προκύψει μία ασθένεια που θα αφανίσει τα περισσότερα φυτά σε ένα είδος σε όλο τον πλανήτη.

πάντως είναι πρακτικά αδύνατο να ελέγξουμε το τι τρώμε, είναι τόσες πολλές οι παράμετροι και οι εμπλεκόμενοι... άσε που η τροφική αλυσίδα είναι ένας φαύλος κύκλος...

είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να το αναλύσω περισσότερο μια και ήδη αυτά τα λίγα τα γράφω συνολικά πάνω από 1,5 ώρα (σταματάω, ξεκινάω κ.ο.κ.), θα μπω να γράψω κάποια άλλη στιγμή στο θέμα.

καλό είναι να μην τρελαινόμαστε με τα ΓΤΟ πάντως, δε σημαίνουν απαραίτητα κάτι κακό. και όντως αυτό που ήδη ειπώθηκε ότι έχουμε ένα σωρό άλλα κακά στη ζωή μας συνειδητά ή όχι πρέπει να μας προβληματίσει, μια και αρκετά από αυτά είναι πράγματα που μπορούμε να τα ελέγξουμε/περιορίσουμε. προσπαθήστε να καταναλώνετε ελληνικής παραγωγής προιόντα για να στηρίξουμε τον τόπο αλλά και γιατί είναι συνήθως πιο ποιοτικά. ίσως αξίζει να δίνουμε πχ 20 ευρώ επιπλέον στο σούπερ μάρκετ για πιο ακριβά μεν αλλά ποιοτικότερα δε προιόντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεννετικώς τροποποιημένα είναι πολλά προϊόντα που καταναλώνουμε, όπως πχ τα πορτοκάλια χωρίς κουκούτσια. αυτά τα πορτοκάλια/δέντρα στα μάτια της φύσης είναι τέρατα αφού στη φύση δεν υφίσταται είδος χωρίς διαδικασία αναπαραγωγής έτσι ώστε να διαιωνισθεί το είδος. το ίδιο και τα σταφύλια πχ χωρίς κουκούτσια και πάει λέγοντας.

Βέβαια σε αυτά καταλήξαμε έπειτα από δοκιμές μακροχρόνιες και όχι στο εργαστήριο (εν τη μία νυκτί τρόπον τινά) και με πιο "αθώες" μεθόδους.

τα GMO σίγουρα ενέχουν κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών. Αν με ρωτήσετε οκ, πες μας ποιά από αυτά έιναι καλά και ποιά όχι δεν ξέρω.

δεν υποστηρίζω τα μεταλλαγμένα απλά λέω πώς έχουν τα πράγματα. στο πανεπιστήμιο η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών μας ήταν υπέρ των ΓΤΟ. είχα παρακολουθήσει και διαλέξεις μεγάλων ονομάτων στο χώρο και (προφανώς) και αυτοί τα υποστήριζαν. βέβαια αυτό μου θυμίζει αρκετούς ανθρώπους που λένε ναι σε κάτι αρκεί να μην αφορά αυτούς πχ πυρηνικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας, που λένε ναι, αλλά όχι δίπλα μας....

τέλος όσον αφορά τα ΓΤΟ (γεννετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί) υπάρχουν και άλλα θέματα.

αυτά δημιουργούνται για να αυξηθεί η παραγωγή, να μειωθούν τα έξοδα, να διατηρούνται καλύτερα και περισσότερο, να είναι πιο ανθεκτικά σε ασθένειες κλπ κλπ... ΌΜΩΣ προωθώντας κατά κύριο λόγο τα ΓΤΟ, μειώνεται η βιοποικιλότητα και αυτό θα έχει τεράστιες συνέπειες σε μία πανδημία, δηλαδή μπορεί να προκύψει μία ασθένεια που θα αφανίσει τα περισσότερα φυτά σε ένα είδος σε όλο τον πλανήτη.

πάντως είναι πρακτικά αδύνατο να ελέγξουμε το τι τρώμε, είναι τόσες πολλές οι παράμετροι και οι εμπλεκόμενοι... άσε που η τροφική αλυσίδα είναι ένας φαύλος κύκλος...

είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να το αναλύσω περισσότερο μια και ήδη αυτά τα λίγα τα γράφω συνολικά πάνω από 1,5 ώρα (σταματάω, ξεκινάω κ.ο.κ.), θα μπω να γράψω κάποια άλλη στιγμή στο θέμα.

καλό είναι να μην τρελαινόμαστε με τα ΓΤΟ πάντως, δε σημαίνουν απαραίτητα κάτι κακό. και όντως αυτό που ήδη ειπώθηκε ότι έχουμε ένα σωρό άλλα κακά στη ζωή μας συνειδητά ή όχι πρέπει να μας προβληματίσει, μια και αρκετά από αυτά είναι πράγματα που μπορούμε να τα ελέγξουμε/περιορίσουμε. προσπαθήστε να καταναλώνετε ελληνικής παραγωγής προιόντα για να στηρίξουμε τον τόπο αλλά και γιατί είναι συνήθως πιο ποιοτικά. ίσως αξίζει να δίνουμε πχ 20 ευρώ επιπλέον στο σούπερ μάρκετ για πιο ακριβά μεν αλλά ποιοτικότερα δε προιόντα...

Συμφωνώ φίλε μου. Η επιστήμη είναι απλά ενα εργαλείο. Η χρήση του είναι που με φοβίζει. Φυσικά κανείς δεν τρώει τα χρόνια του στην ερευνα για να μάθει να σε σκοτώνει με μεταλλάξεις.

Αυτός που θα τον προσλάβει όμως θα αρχίσει τα "ναι μεν αλλά" για να κόψει κόστος. Μαλιστα κυνηγάνε το υπερκέρδος, γιατι στις περισσότερες περιπτώσεις στις εταιρίες, δεν αρκει ενα κέρδος 10% πολλές το θεωρούν και χασούρα. Οποτε καταλαβαίνεις οτι θα παρακάμψουν πολλούς κανονες ασφαλείας για να κάνουν το 10%, 30%. Αναλόγως και για τους πυρηνικους αντιδραστήρες. Πλημμελής κατασκευή , πλημμελής συντήρηση. Καλοί στην θεωρία μέχρι να τους χτίσει ο επιχειρηματίας που θέλει οχι απλά να βγάλει κέρδος αλλά να θησαυρίσει.

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να το πολυζαλίζουμε και πολύ και τι και πως και το ένα και το άλλο, πολύ καλή επισήμανση για όλους θεωρώ και μπράβο σου που έδωσες και την επωνυμία προς στήριξη από όποιον θέλει. .Προσωπικά δεν τα είχα ξαναακούσει καν σαν μάρκα και πλέον άρχισα να τα ψάχνω και σε υπόλοιπα supermarket προς αγορά.. Όποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο καλό είναι να το γνωστοποιεί και σε εμάς τους υπολοίπους και όποιος θέλει το ασπάζεται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχεις και αδικο!

θυμαμε τοτε με τον σαλο της τρελης αγελαδας που οι ζωοτροφες ηταν απο ψαρια και βοδινο μοσχαρισιο κρεας! ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΟΦΑΓΟ ΤΟ ΖΩΟ! μονο και μονο για να το χοντρινουν εδιναν στα ζωα οτι νανε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα