panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 gpz 500? (εχει κανα χωματινο ?) Ενα ΥΖ500 διχρονιλα χωματινο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ενα ΥΖ500 διχρονιλα χωματινο ειναι πρεπει να του τεντωνει τα χερια ασχημα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Χαλαρααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 Παντως να σου πω την αληθεια στα χρηματα που διαθετεις θα μπορουσες να κοιταξεις τον 800αρη τιγρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Kαλα για πολυ καψιμο μιλαμε, απο hornet σε hornet δε λεει φιλαρακι. Ειναι σα να πηγαινω και να περνω το cbr600f σε κανα δυο χρονια και να λεω οτι πηρα αλλο μηχανακι. Παρε κανα ευρωπαικο να γουσταρεις. Συγνώμη αλλά απο προσωπική πείρα το Hornet με το CBR600F είναι η νύχτα με την μέρα.Τυχαίνει να έχω το CBR600F (μοντ. 1999 ) και ταυτόχρονα να έχω στο γκαράζ μου και ένα Hornet (μοντ.2005) το οποίο το κυκλοφορώ κατά τους χειμερινούς μήνες γιατί ο ιδιοκτήτης είναι κριουλιάρης αλλά δέν θέλει να κάνει την διαδικασία αποθήκευσης της μηχανής...Το Hornet είναι πιο ήρεμο μηχανάκι έχει λίγο πιο απλωμένη την δύναμη του και νομίζω πως έχει 5-10 άλογα λιγότερα από το F (δεν είμαι σήγουρος) πιο παιχνιδιάρικο στους κλειστούς επαρχιακούς δρόμους ...Αντίθετα από το F που μέχρι τις 7000-7500 σ.α.λ κοιμάται και μετά το πιάνει υστερία νομίζοντας πως είναι το RR ...Με λίγα λόγια ...τελικά θα αγόραζες άλλο μηχανάκι . Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου άφησαν αυτά τα δυο μηχανάκια έχωντας κάνει 15000 χιλιόμετρα με το CBR600F και περίπου 800 με το Hornet . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 από τον Giwrgos600F4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 Αυτό δεν κάνει;Αν και το ιδανικό θα ήταν αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 Αυτό δεν κάνει; Αν και το ιδανικό θα ήταν αυτό: αυτα μονο για 2 ατομα δεν ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 αυτα μονο για 2 ατομα δεν ειναι Το πρώτο ναι,το δέυτερο σε reviews λένε οτι είναι αρκετά άνετο και για συνεπιβάτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 Konangera και γω για το λευκό σκεφτόμουνα του 9, η να περνά κάνα 7αρι και να το βαφα άσπρο με αερογραφια τα χρώματα του cb1300 / bold or. Σαν εργονομία άνεση, σβελτάδα στροφών, δεύτερο άτομο, κούμπωμα στο μηχανακι, σκύψιμο, κοπανημα μέσης στις λακκούβες, στρίψιμο, παιχνίδι πως σου φαίνεται? Παρης: Απο λευτα μιλάμε για κατι συμβατικό.. αυτό σημαίνει πως αν κοστολογήσω το hornetaki μου κανα 3χιλλιαρο.. μπορώ να βάλλω κανα 2χιλλιαρο ακόμα σε μετρητά, και ενα κουβά που ποτε δε χρησιμοποίησα (ibiza 03) δηλαδή πες σαν σύνολο βαριά 9κ.. Είπαμε οι εποχές ειναι δύσκολες! Δεν είναι κακο να ονειρευόμαστε όμως! 9 χιλιάρικα;;; παίρνεις παπάδες!!! η συνεισφορά μου στο θρεντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 9 χιλιάρικα;;; παίρνεις παπάδες!!! η συνεισφορά μου στο θρεντ Πλάκα πλάκα εγώ με τα στάνταρ μου παίρνω 3-4 μηχανάκια με τόσα. 1 παπί για τις δουλειές. 1 εντούρο για το βουνό, 1 ss για την πίστα και μου μένουν και λεφτά για μπεντζίνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2012 CBF 1000, πολύ φιλικό και άνετο. Θα συμφωνησω και εγω, ενας μελλοντικος αγοραστης του CBF1000 σ'αυτες τις δυσκολες εποχες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες