panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μάγκες καλησπέρα, Κάτοχος ενος Hornet 2004 600 cc και πλέον με 100κ χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός απο 3 ανορθωτές!! :D) Είμαι σε σκέψεις να το αντικαταστήσω με κατι ποιο καινούργιο αν το επιτρέψουν τα οικονομικά και δε βαρέσει κανόνι η χώρα.. Τα κεντρικά μειονεκτήματα που εχει η σφίγγα μου ειναι: Αρκετά μεγάλη κατανάλωση λόγο καρμπυλατερ Μοτερ δεκαετίας 90 με οτι καλο και κακο συνεπάγεται αυτο Οχι τόσο άνετο με 2ρο ατομο λόγο κακης ευστροφίας κυρίως και κακή εργονομία επιβατη. Τι ζητάω: Καλύτερη ευστροφία επιδώσεις με ιδια και λίγο καλύτερη κατανάλωση τουλάχιστον! Δηλαδή για να πηγαίνω στη δουλειά μου μέσα στην αθηνα και να κάνω κάνα άνοιγμα το βράδυ περιμένω κατανάλωση με μεγιστο το 7.5/100 ... Στο χορνετακι ειναι συνήθως το ελάχιστο.. Ακόμα και σε βδομάδες που απλα θα ειμαι ελληνικο-αγ.παρασκευή και τουμπαλην.. Καλύτερη εργονομία επιβάτη. Καλύτερο κούμπωμα στα γόνατα και αίσθηση πως είσαι ενα με τη μοτο. Επίσης ο συνεπιβάτης να μην υποφερει (Στο τωρινό χορνετακι ειναι αξιοπρεπής οποτε δε με νιαζει να παει ιδιαίτερα καλύτερα, απλα να μην παει στο χειροτερο! ) Τέλος και πολύ βασικό, θέλω να μπορεί να σου δημιουργεί πλάκα το μηχανάκι, το hornetaki το καταφέρνει αυτο αλλα ειναι λιγο αργόστροφο. Θα του βαζα κανα γραναζακι οπότε θα γινόταν και καλύτερο αλλα η κατανάλωση μάλλον θα παει στο ακόμα χειρότερο.. Το ιδιο και με κανα κιτ καρμπυλατερ.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 από τον panos82gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 δεν λες ενα ποσο το οποιο εχεις σκοπο να δωσεις για να σου προτεινουμε το καλυτερο δυνατο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εσυ εισαι ετοιμος για το 600αρι χορνετ. Το αγαπημενο μου -->συμβατικο=μπορω να αποκτησω<-- γυμνο. Το εχω οδηγησει πολλες φορες... Πολυ ωραιο στησιμο,πολυ ομορφο,δυνατος κινητηρας,ισως πιο δυνατος να ειναι μονο του gsr600 αλλα σιγουρα εχει πιο γραμμικη λειτουργια και τελος απο τα 600αρια οσο το ειχα ψαξει ειχε την καλυτερη καταναλωση (κοντα στα 7 λιτρα μικτα). Αν μπορεις παρτο. Το σιγουρο ειναι σε τετοιες εποχες και αφου σε απασχολει το οικονομικο μην πας σε 1000αρι. ΥΓ> Πανεμορφο το ατιμο ρε γμτ,ειδικα σε ασπρο και χρυσαφι!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 από τον Konangera 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Konangera και γω για το λευκό σκεφτόμουνα του 9, η να περνά κάνα 7αρι και να το βαφα άσπρο με αερογραφια τα χρώματα του cb1300 / bold or. Σαν εργονομία άνεση, σβελτάδα στροφών, δεύτερο άτομο, κούμπωμα στο μηχανακι, σκύψιμο, κοπανημα μέσης στις λακκούβες, στρίψιμο, παιχνίδι πως σου φαίνεται? Παρης: Απο λευτα μιλάμε για κατι συμβατικό.. αυτό σημαίνει πως αν κοστολογήσω το hornetaki μου κανα 3χιλλιαρο.. μπορώ να βάλλω κανα 2χιλλιαρο ακόμα σε μετρητά, και ενα κουβά που ποτε δε χρησιμοποίησα (ibiza 03) δηλαδή πες σαν σύνολο βαριά 9κ.. Είπαμε οι εποχές ειναι δύσκολες! Δεν είναι κακο να ονειρευόμαστε όμως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 θα παιρνεις και 2 ατομο παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Παρη, για να παω στη δουλεια φυσικα οχι, για να παω για καφε 90% ναι, για να παω εκδρομη 50-50, για να παω διακοπες σε νησι 95% Σε καλυψα????? :D Δηλαδη τα απογευματα που βγαινω εξω που θελω να κανω το χαβαλε μου συνηθως εχω 2ρο ατομο... Αλλα μη φανταστεις οτι θα γινουν τα τρελα ταξιδια... 2 ταξιδια μαξ το χρονο με δευτερο ατομο, διακοπες σε νησια σχεδον στανταρτ με 2ρο ατομο, βολτα την αθηνα το βραδυ σχεδον παντα με τη παντοφλα! Απλα το βασικο για μενα ειναι να το ευχαριστιεσαι μονος σου και στο δικαβαλο να στροφαρει ευκολα (δε με πηραζει να αλλαχω ταχυτητες αλλα νταξ αμα μπορει να στροφαρει να μην αλλαξω δε με χαλαει..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 τι να σου πω υπαρχουν τοσα πολλα να σου προτεινω μαλλον λεω CB1000R αλλα να ξερεις υπαρχουν και καλυτερα στην κατηγορια του π.χ ducati streetfighter....aprilia tuono v4r aprc.....kawasaki z1000 αλλα πιστευω σε βαθος χρονου τα HONDA θα αντεξουν σε ζημιες μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ρε συ παρη το θελω να χει τη πλακα του αλλα θελω να ειναι και ανετο! Το tuono και το Z ειναι λιγο της ταλαιπωρειας.. αν ειναι να παω για τοσο επιθετικα μηχανηματα καλυτερα να χτυπησω κανα 1000rr η γενικα κανα πιστολι (ειχα παλιοτερα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 CBF 1000, πολύ φιλικό και άνετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Μακράν το πιο όμορφο από αυτά που παραθέτεις το cb1000r αλλα δεν καλύπτει αυτά που ζητάς.Πχ άνεση για τον πίσω... Πιο λογικό για αυτά που ζητάς ίσως cbf 1000 αν και δεν ξέρω πόσο πιο οικονομικό θα είναι από το δικό σου ή πόσο πιο έφστροφο. Δηλώνω μεσάνυχτα. Νομίζω χειρότερη αναλογία του τι προσφέρει με αυτά που αξίζει το cb 900... Μικρή βελτίωση σε σχέση με τώρα με το cb600 η οποία νομίζω όμως ότι είναι το καλύτερο σε σχέση με όλα. Όμορφο λίγο πιο οικονομικό από το δικό σου και δεν αλλάζεις και πολύ την πετυχημένη συνταγή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Σαν εργονομία άνεση, σβελτάδα στροφών, δεύτερο άτομο, κούμπωμα στο μηχανακι, σκύψιμο, κοπανημα μέσης στις λακκούβες, στρίψιμο, παιχνίδι πως σου φαίνεται? Επειδη ειναι μαζεμενο σε ογκο κινητηρα,εγω κουμπωνα πολυ καλα πανω του(177εκατοστα ειμαι ολος και ολος). Εργονομια και ποιοτητα πολυ καλη,ανταξια ενος χοντα κυριως παλαιας εποχης και οχι αυτα που βγαζει τωρα,σχετικα ορθια θεση οδηγησης,καλος μοχλος με το τιμονι. Μικρο σε μακρος,νομιζω ο πισω δεν θα ειναι και βασιλειας,αλλα δεν θα ειναι και σε σσ. Στριψιμο...? Δεν το εχω οδηγηση σε επαρχιακο παρα μονο σε πολη και λιγο παραλιακη. Σε σχεση με το δικο μου προ μοντας κυριως,απλα ασυγκριτο. Προσοχη ομως. Δεν εχει και στησιμο ιταλικου,πχ σιβερ η μονστερ. Εχει καλη ροπη για 600αρι,καλυτερη απο τους ανταγωνιστες φειζερ,xj6n aκαι gsr600. Αν θες ταξιδια ομως,η αν σε πειραζει ο αερας και το ξυλο,πας για cbf6000/1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 ktm duke 690 και τα μυαλα στα μπλεντερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 ktm duke 690 και τα μυαλα στα μπλεντερ ειπε θελει κατι ανετο και να πηγαινει δικαβαλο αυτο ουτε βολικο για εναν δεν ειναι ασε που καιει και πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 ειπε θελει κατι ανετο και να πηγαινει δικαβαλο αυτο ουτε βολικο για εναν δεν ειναι ασε που καιει και πολυ ναι ομως ειναι ktm αρα δεν πειραζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 ναι ομως ειναι ktm αρα δεν πειραζει ωχ θεε μου τι αλλο θα ακουσω αμα δεν πειραζει μια αμα ειναι KTM τοτε δεν πειραζει χιλιες οτι στυλ και να ειναι αμα ειναι HONDA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Δε μου κανει το κτμ διοτι: Μου αρεσουν τα ι4. Δε μου αρεσει να πηγαινω καθε τριτη και τεταρτη μαστορα.. επειδη ΠΡΕΠΕΙ να παω και οχι γιατι θελω να παω επειδη ειναι φιλαρακι και γουσταρω να πουμε μια κουβεντα! :P Δε γουσταρω ευρωπαιο. 1000 φορες ιαπωνας να ουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 χαριτολογωντας το λεγα ρε αλλα η ktmara einai ktmara οπως και νανε παρε κανα stroma τοτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Kαλα για πολυ καψιμο μιλαμε, απο hornet σε hornet δε λεει φιλαρακι. Ειναι σα να πηγαινω και να περνω το cbr600f σε κανα δυο χρονια και να λεω οτι πηρα αλλο μηχανακι. Παρε κανα ευρωπαικο να γουσταρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 μην παρασυρθεις και παρεις Ευρωπαικο 1000 φορες JAPAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 μην παρασυρθεις και παρεις Ευρωπαικο 1000 φορες JAPAN τωρα λιγο πιο σοβαρα παρη το εχεις παρακανει με τις ιαπωνικες ηρεμισε λιγο και οι αλλες μηχανες ειναι ...συμφωνω με steetwise κοιτα τπτ σε aprillia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Καποιος που να χει δουλεψει το 600 07+ και το 900 υπαρχει να μου πει για αυτα τα δυο? Σας ευχαριστω ολους παντως. (Εκτος απο τον κτμ-ακια, αυτος να παει στο βαλτο για λασπη! :P ααα και μη ξεχναμε crf και τα μυαλα στα πιτογυρα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Καποιος που να χει δουλεψει το 600 07+ και το 900 υπαρχει να μου πει για αυτα τα δυο? Σας ευχαριστω ολους παντως. (Εκτος απο τον κτμ-ακια, αυτος να παει στο βαλτο για λασπη! :P ααα και μη ξεχναμε crf και τα μυαλα στα πιτογυρα!) αχαχαχαχαχαχ πριονι το crf αλλα exc δεν ειναι :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Ενταξει δε λεω καλο χρυσο το hornet αλλα ενταξει να παρεις το ιδιο μηχανακι εστω και αν ειναι τεχνολογικα πολυ καλυτερο απο το παλιο. Εγω δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας, δε θα ξαναεπαιρνα ποτε hornet , οχι γιατι δεν ειναι καλο αλλα γιατι θα ηθελα να παρω κατι διαφορετικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 Δεν αντιλεγω για περιφερειακα, απλα εχω το σκαλωμα με τα 4κυλινδρα.. Γενικα για να καταλαβαινομαι και να γινομαι αντιληπτος, θελω ενα ανθρωπινο τετρακυλινδρο δρομου παιχνιδιαρικο .. Το cbf αν και το ανεφερα στο θεμα, ειναι αρκετα παπουδιστικο και βαρετο πιστευω.. τωρα λιγο πιο σοβαρα παρη το εχεις παρακανει με τις ιαπωνικες ηρεμισε λιγο και οι αλλες μηχανες ειναι ...συμφωνω με steetwise κοιτα τπτ σε aprillia Τυχαινει ο μηχανικος μου να χει ενα yamaha 500 διχρονο μονοκυλινδρο.. αυτο πιανει τιποτα στο exc? αχαχαχαχαχαχ πριονι το crf αλλα exc δεν ειναι :peep: Δε παει ετσι, ειχα και αλλες μηχανες παλιοτερα, απλα θελω κατι που ειναι καλη συνταγη για να συνεχισω το δικυκλο βιο μου! Εσυ απο την αλλη αν δεν ειχες παλιοτερα μεγαλυτερη μηχανη μπορει να θες να αποκτησεις για να δεις πως ειναι απο την αλλη.. Τεσπα κανενας με το 900 δεν υπαρχει να πει λιγα λογια για αυτο? Ενταξει δε λεω καλο χρυσο το hornet αλλα ενταξει να παρεις το ιδιο μηχανακι εστω και αν ειναι τεχνολογικα πολυ καλυτερο απο το παλιο. Εγω δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας, δε θα ξαναεπαιρνα ποτε hornet , οχι γιατι δεν ειναι καλο αλλα γιατι θα ηθελα να παρω κατι διαφορετικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν αντιλεγω για περιφερειακα, απλα εχω το σκαλωμα με τα 4κυλινδρα.. Γενικα για να καταλαβαινομαι και να γινομαι αντιληπτος, θελω ενα ανθρωπινο τετρακυλινδρο δρομου παιχνιδιαρικο .. Το cbf αν και το ανεφερα στο θεμα, ειναι αρκετα παπουδιστικο και βαρετο πιστευω.. Τυχαινει ο μηχανικος μου να χει ενα yamaha 500 διχρονο μονοκυλινδρο.. αυτο πιανει τιποτα στο exc? Δε παει ετσι, ειχα και αλλες μηχανες παλιοτερα, απλα θελω κατι που ειναι καλη συνταγη για να συνεχισω το δικυκλο βιο μου! Εσυ απο την αλλη αν δεν ειχες παλιοτερα μεγαλυτερη μηχανη μπορει να θες να αποκτησεις για να δεις πως ειναι απο την αλλη.. Τεσπα κανενας με το 900 δεν υπαρχει να πει λιγα λογια για αυτο? gpz 500? (εχει κανα χωματινο ?) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες