ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Χαιρετώ την παρέα.Είμαι κάτοχος ενός SH 300R και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βρεθώ σε κίνηση το μηχανάκι αρχίζει να "πατινάρει",αλλάζει ο ήχος του και αν είναι για αρκετή ώρα μυρίζει(φερμουίτ). Όταν ξεφύγει από κίνηση δεν υπάρχει θέμα και επανέρχεται. Είναι μοντέλο 2008 και δεν έχει ούτε 5000km,1ο χέρι,αταλαιπώρητο,σαν καινούριο. Τον μάστορα που ρώτησα μου είπε ότι είναι γενικό το πρόβλημα σε όλα τα SH 300. Αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς το ίδιο ή κάτι παρόμοιο και αν ναι υπάρχει λύση; Καλημέρα φίλε μου, όντως είναι αυτό που λέει ο Νίκος παραπάνω. Το υλικό του συμπλέκτη που ομοιάζει με φερμουίτ που είχαν παλιά τα ταμπούρα από την συνεχή τριβή με την καμπάνα του συμπλέκτη <<ανάβει>> προφανώς και σου μυρίζει. Άσχετα με τα χλμ αν κυκλοφορείς συνεχώς κέντρο κατάκεντρο υπάρχει περίπτωση να έχει φαγωθεί και το υλικό και να <<πατινάρει>> ο συμπλέκτης. Ελπίζω και λάδια να του έχεις αλλάξει και να μην έχει τα ίδια από το 2008, 5 χρόνια τώρα γιατί τελευταία φορά βάση του προγραμματιζόμενου σέρβις τελευταία φορά λάδια - φίλτρο πρέπει να άλλαξες στα 1.000. Για να δείς περισσότερες λεπτομέρειες - φωτό και φτιάξτο μόνος σου για το θέμα σου πήγαινε εδώ : http://scooter-hellas-forum.forumgreek.com/t360-topic και δές πως είναι ο συμπλέκτης και πως τα φτιάχνεις μόνος σου αν θέλεις ή ρώτα να σου επιλυθεί οποιαδήποτε απορία για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το εργαλείο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
captnemo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Σάββα θα μελετήσω αυτά που προβάλεις στο scooter club και αν χρειαστώ κάτι θα ενοχλήσω! Να είστε καλά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2013 από τον captnemo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2013 Εμενα το μηχανακι μου ιταλικο ειναι και παρολα αυτα εχει χαλασει μονο μια φορα απο τρομπα νερου... 27000 χλμ,καθημερινη χρηση,υπερκυβισμενο,δουλεμενο και σε μεγαλες αποστασεις..Ολα αυτα χωρις κανενα παραπονο. Ολα αυτα που λενε οτι τα Ιταλικα καθε τριτη μαστορα απλα τα αποδισω ειτε σε υπερβολες ειτε σε ξεσκισμα των μοτο... Και απο προσωπικα παραδειγμτα μπορω να αποδειξω οτι ναι τα Ιταλικα με σωστη συντηρηση ειναι σκυλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2013 δεν αποκλειω να ειναι οπως τα λες , αλλα στο ξεκησμα φενεται η αντοχη και η αξιοπιστια. τα περισοτερα μοτο αν τα δουλευεις χαλαρα δυσκολα να βγαλουν ζημιες, η διαφορα ομως ειναι πια αντεχουν στο σκισιμο !! εκει ψηφιζω japan !! Σορρυ που δεν το διευκρινησα..Ξεσκισμα ενος μοτο εγω θεωρω να το πηγαινεις ασυναισθητα και χωρις να του παρεχεις την σωστη συντηρηση..Ξερεις ειναι οι τυποι που περνουν μηχανακι(συνηθως σκουτερ) μετα την οικονομικη κριση,δεν εχουν καμια επαφη με μοτοσυκλετα και το βλεπουν καθαρα σαν ενα πραγμα να τους πηγαινοφερνει..Δεν το νοιαζονται,δεν το προσεχουν και του πινουν το αιμα ωπου και αν βρεθουν... Και εγω το gilera το εχω παει παρα πολλες φορες τερμα γκαζι και εχω κανει παρα πολλα δυνατα ξεκινηματα..Το στριβω στον παλια εθνικη Αθηνων-Κορινθου και δεν κολλωνω να ειμαι τερμα γκαζι σε ανηφορες...Παρολα αυτα το μηχανακι ανταπορινετε και δεν εχει κανει κιχ..Αλλα ολα αυτα με μετρο και παντα με την σωστη συντηρηση.Να συμπληρωσω οτι σε αυτο για τα τζαπαν συμφωνω και εγω...Ειναι σκυλια καταμαυρα,αδεσποτα που δεν καταλαβαινουν χριστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos salonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο site. να σας πω την ιστορια μου και γιατι γραφω στο θεμα αυτο. το πρωτο μου μηχανακι ηταν ενα honda chaly 50cc αυτοματο οταν ημουν 15! το επομενο ηταν ενα σκουτερακι ιταλικο παλι στα 50cc και μετα πηρα ενα honda x8rs παλι 50cc μεταχειρισμενο σε μαυρο χαλι βεβαια αλλα ηταν οτι πιο αξιοπιστο εστω και στα χαλια που το πηρα. μετα απο χρονια με τα 50cc ειπα να κανω το βημα και να παρω ενα καινουριο... πηγα εδωσα 1600 ευρω και πηρα καινουριο το KYMCO agility 150 το 2014... το μετανιωσα ομως.. τα προβληματα βγηκαν πριν καν γραψει 1000χιλιομετρα. οσο για την καταναλωση να σας πω.. επινε τα αντερα του.. με 5 ευρω(1.35ευρω το λιτρο) εκανε μαξιμουμ 60-70χιλιομετρα και τελικη καπου στα 80-85km το μηχανακι πριν προλαβει να κανει 5.500κμ το πουλησα δοξα το θεο πριν 1 μηνα 1400ευρω. τωρα θελω να παρω αμεσα αλλο. μενω στο κεντρο της θεσσαλονικης ζητημα να κανω 50-80κμ την εβδομαδα. ημουν αναμεσα στο honda sh150 και το yamaha xmax 250... τωρα διαβαζοντας ειδα οτι το honda sh150 εχει τελικη καπου στα 100 βαρια βαρια. και σκεφτομαι μηπως να επαιρνα το sh 300. η μονη διαφορα που το σκεφτομαι για 150 η 300 ειναι οτι πιστευω το 300ρι θα πηγαινει πιο ξεκουραστα... δεν το θελω ουτε για ταξιδια ουτε για μεγαλες βολτες..αντε ζητημα το καλοκαιρι να παω μια δυο φορες ως χαλκιδικη 100-150 χιλιομετρα δηλαδη αποσταση. τι μου προτεινετε? απ οτι διαβαζω παντου το SH ειναι μονοδρομος και σε οικονομια και σε ποιοτητα. οποτε μου μενει να αποφασισω σε 150ρι η 300ρι. και αν παω σε μεταχειρισμενο ακουσα οτι το 150 μοντελο 09-12 ειναι διαφορετικα απ οτι τα πιο καινουρια.. ποια ειναι καλυτερα? μιλαμε τωρα για μεταχειρισμενο του 2010 στα 2000ευρω ενω το καινουριο στα 3.500 αξιζει να δωσω 1500ευρω να παρω καινουριο η με 2000ευρω να παρω μηχανακι μεταχειρισμενο 7 χρονων και μη γνωριζοντας την κατασταση και τα αληθινα χιλιομετρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Καινούργιο 150άρι ABS καμία σχέση με τα προηγούμενα με κινητήρα χαμηλών τριβών και απίστευτη οικονομία.Το 300άρι άριστο αλλά πάει πολύ ακριβά για καινούργιο και αφού το θες για πόλη το 150άρι σου αρκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες