Xas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Εχτές τα μεσανοιχτα από περιοχή Νεάπολη Θεσσαλονίκης.Εκλάπει Yamaha crypton-x χρώματος μπλε με αριθμό πινακίδας NMO-196. Παρακαλείτε όποιος γνωρίζει κάτι ας τηλεφωνήσει στο 6980323935 ή στο αστυνομικο τμήμα Νεαπόλεως. Ευχαριστώ. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Παρακαλω επισεις να μην με περνει ο καθε ακυρος βλακαμας που νομιζει οτι θα βγαλει χαρτζιλικι απο το να μου λεει πιπες του τυπου 'ξερω πιοι στο κλεψαν , θελουν χαρτζιλικι πες μου ποσα δινεις' γιατι δεν περνανε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Κριμα! Το ειχες με κλειδωσει με τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Μακάρι να το βρεις φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Κριμα φιλε,ελπιζω να το βρεις.Το ειχες κλειδωμενο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 φιλε σημερα επιασαν καποιον στην τουμπα με κλεμμενο παπακι.Το μονο που ξερω ειναι οτι χτυπησε καποιο αυτοκινητο και τον τσακωσαν.Κανε τον κοπο και παρτους 1 τηλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2012 Ευχαριστώ για την συμπαράσταση παιδιά , δυστυχώς δεν το είχα κλειδωμένο , προφανώς έσπασαν το τιμόνι και το τσούλησαν με πατιρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες