john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 σε οσους ειναι αυριο για ποπη...... εγω-κουμπαρος και giannakos λεμε να παμε σε πρωτη φαση στο Ποικιλο... θα ξεκινησουνε απο ιλιον και λογικα θα μπουμε απο θεατρο πετρας στο χωμα... αν δουμκε οτι δεν μας αρεσει κτλ την κοπαναμε και ερχομαστε ποπαρα..... Κωνσταντινε στειλε μου το κιν. σου αν ειναι να βρεθουμε αν αλλαξει το πλανο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 στην παρεα προστεθηκε και ο Gattos....οποτε ακυρη η ποπαρα.... παμε ποικιλο και οπου μας βγαλει... σακεland κτλ.. Φωταρα???? δεν ξεκουβαλας να ερθεις???.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 απ 'οτι βλεπω δεν... οποτε χαλαρο βολτακι παπαγου εγω... αντε να δουμε το αλλο σαββατο... θα ασχολουνται και ολοι με τις παρελασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Τι;Πήγες στον Κ....ρ να το πάρεις; yeap!!! στον δρομο μου ηταν... Και ελεγα οτι κατι ηθελα να σας πω απο το πρωι και το ξεχνουσα συνεχως Καλα να περασετε αυριος. Εγω εχω λυμενο το μηχανακι και αυριο θα δεθει Turbo θα βγει λεμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Θα του βαλεις και νιτρομπουκαλο?????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Θα του βαλεις και νιτρομπουκαλο?????????? Oxi ρε Σταυρο γιατι εξεχει και φοβαμαιι μην κανω γραντζουνιες στην μπουκαλα. Τι ειμαι εγω καΝγκουρας; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 στην παρεα προστεθηκε και ο Gattos....οποτε ακυρη η ποπαρα.... παμε ποικιλο και οπου μας βγαλει... σακεland κτλ.. Φωταρα???? δεν ξεκουβαλας να ερθεις???.. Κάνα ραπόρτο δεν θα έχουμε; Βγήκατε σε άγνωστα νερά και δεν θα μας πείτε δύο λόγια; Τι σόι ιχνηλάτες είσαστε ωρέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ούπς....δε σε πρόλαβα ρε Γιάννη...κι εφτιαξα τουτο δω: http://www.mybike.gr..._1#entry1119759 Μηπως να μεταφεραμε και τα δικα σου απο κει? Αφενως για να μην μπερδευονται τα θεματα.... Αφεταίρου ,για να εχουμε κι ενα νημα για το Ποικιλον ,οπου θα υπαρξουν κι αλλες επισκεψεις - αναφορες. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον el-Gatto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) εννοειται....! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον john620 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 δονε (done) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Θα κανουμε καμια βολτα στην ποπαρα το σαββατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣωτήρηςΧΤ660R 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Giannako το παλεύω με λύσσα για Σάββατο 'η Κυριακή. Ασ ελπίσω γιατί δεν την παλεύω άλλο αλάσπωτος. Μιλάω πάντα για Πόπη. Κυριακή ίσως παίξει κι άλλο παρεάκι με 2 σβέλτους καβαλάρηδες. Δεν έχω ιντερνετ αλλά θα βρω τρόπο να μπω να συννενοηθούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 GIANNAKO το Σαββατο το πρωι μηπως εφευγες απο οδο Παπαφλεσα στο ΓΑΛΑΤΣΙ με το μοτορι σου για ΠΟΠΑΡΑ????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 οχι φιλε σταυρο, απο αγ.αναργυρουσ εφυγα για ποπη που ειχα ραντεβου με τον σωτηρη αλλα η βολτα δεν εγινε γιατι το yz επαθε ζημια κριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Ρε φίλε ήταν ένα ίδιο εργαλείο με το δικό σου και ο τύπος φόραγε και την ίδια στολή με σένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 τι επαθε το ΥΖ παλι??? αντε να κανονισουμε μια "καλη" ποπαρα γιατι δεν θα μας μιλαει σε λιγο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Αυτο το Σαββατο δεν εχει τιποτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Αν τα έμαθα σωστά το ΥΖ μάλλον κόλλησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 δεν αντεξε το κακομοιρο.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 ευτυχως δεν κολλησε κατι με τα ρουλεμαν ...... για το σαββατο τι λετε θα παμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Όχι από μένα παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Εγώ περιμένω την κόρη μου αυτό το ΣΚ και δεν θα μπορέσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tiflaeisai 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Άντε ρε παίδες, να πάτε! Εγώ, μία η αναχώρηση Κρήτη το Σ βράδυ, μία το μηχανάκι θέλει φλάτζα κεφαλής κυλίνδρου... για φέτος αποχαιρετώ το παρεάκι. Μέχρι και τον Οκτώβρη νομίζω δεν θα συνεντουράρουμε. Θα εντουριάζω Κρήτη όμως! Από Οκτώβρη και πάλι μαζί, εγώ και το χρέπι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες