Jump to content
Mike_White_MT

Έμεινε από βενζίνη

Recommended Posts

Παίδες πριν κανα 2 μέρες έμεινε στραγγισμένο το mtάκι ( καλώς βλάκας έτρεχα με λαμπάκι :D ). Έσβηνε και το ξανάβαζα μέχρις ότου να σταματήσει τελείως. Από τότε ακούω μονίμως έναν περίεργο θόρυβο σε σταθερή πορεία σαν κάτι να βουίζει αλλά δεν ξέρω τι είναι, καθώς επίσης ( δεν νομίζω να είναι ιδέα μου ) νιώθω μια ''πτώση'' στο τράβηγμα του μοτέρ.. Δεν είμαι και πολύ σχετικός ωστόσο έχω την εντύπωση ότι αν τρέχει κάτι θα σχετίζεται με το γεγονός που έγινε με τη βενζίνη, γι'αυτό έβαλα και αυτόν τον τίτλο.. Κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παίδες πριν κανα 2 μέρες έμεινε στραγγισμένο το mtάκι ( καλώς βλάκας έτρεχα με λαμπάκι :D ). Έσβηνε και το ξανάβαζα μέχρις ότου να σταματήσει τελείως. Από τότε ακούω μονίμως έναν περίεργο θόρυβο σε σταθερή πορεία σαν κάτι να βουίζει αλλά δεν ξέρω τι είναι, καθώς επίσης ( δεν νομίζω να είναι ιδέα μου ) νιώθω μια ''πτώση'' στο τράβηγμα του μοτέρ.. Δεν είμαι και πολύ σχετικός ωστόσο έχω την εντύπωση ότι αν τρέχει κάτι θα σχετίζεται με το γεγονός που έγινε με τη βενζίνη, γι'αυτό έβαλα και αυτόν τον τίτλο.. Κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια χαζή σκέψη: Μήπως επειδή στράγγιξες όλη την βενζίνη πέρασαν στο καρμπυρατέρ και τα κατακάθια (σκουριές, διάφορες βρωμιές απ' τις βενζίνες) και ψιλομπούκωσε το καρμπυρατέρ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που έκανες ήταν ότι χειρότερο για την αντλία βενζίνης, ελπίζω να μην είναι εκεί το πρόβλημα με το βουητό που ακούς γιατί θα τσούξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καρμπυρατερατο ειναι το μτ?αν σχετιζεται ο θορυβος με το οτι εμεινε απο βενζινη τοτε να ευχεσαι να μην την επαθε η τρομπα γιατι καλα σου λεει ο αποπανω θα τσουξει.δεν ριχνεις κανα καθαριστικο βενζινης μεσα μπας και στρωσει λεω εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα injection είναι ρε παιδιά τον κινητήρα του xt έχει.

Το μόνο που μπορεί να είναι, είναι η τρόμπα βενζίνης$(KGrHqQOKj4E6dU+by(jBOsQ-Ejy0g~~60_12.JPG

Καλά τι γίνεται, μένεις από βενζίνα και χαλάει η τρόμπα? Α ρε καρμπυρατέρια υποπίεσης που δεν καταλαβαίνατε τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβάζει στροφές; ή δεν ανεβαίνει πάνω από ένα σημείο;

Αν όχι, με νεκρά κοφτάρει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβάζει στροφές; ή δεν ανεβαίνει πάνω από ένα σημείο;

Αν όχι, με νεκρά κοφτάρει;

Οποιος καει με τον χυλοοο.... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να αρπαξε η τρομπα βενζινης..ειναι οτι χειροτερο να τραβηξει αερα...

την ακουνε με το παραμικρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρόμπα βενζίνης...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή τρόμπα βενζίνης, ή λόγω του ότι το πήγαινες μέχρι να γκώσει, τράβηξε κανα σκουπίδι το μπέκ και βούλωσε, η συνδυασμός των ανωτέρω... Πάντως όντως η τρόμπες την ακούνε με το παραμικρό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στροφές ανεβάζει, στα νεκρά στο ρελαντί μόνο έχει το ασταθές σκαμπανέβασμα που το κάνει έτσι κι αλλιώς. Κι εμένα το μυαλό μου πήγε σ'αυτό που λέτε για την αντλία βενζίνης. Ρώτησα περνώντας απ'την αντιπροσωπεία αλλά μου είπαν πως αν την είχε ακούσει με σκουπιδάκια ή τίποτα τέτοιο θα με κόφτερνε κανονικά και με σταθερό γκάζι θα έκανε αισθητά κοψίματα.. Εγώ ακούω αυτό το βουητό ( ακόμα ) και γενικά δεν νιώθω το μηχανάκι ''ζωηρό'' όπως ήταν :| Πώς μπορούμε να διαπιστώσουμε αν όντως έπαθε ζημιά η αντλία?

καρμπυρατερατο ειναι το μτ?αν σχετιζεται ο θορυβος με το οτι εμεινε απο βενζινη τοτε να ευχεσαι να μην την επαθε η τρομπα γιατι καλα σου λεει ο αποπανω θα τσουξει.δεν ριχνεις κανα καθαριστικο βενζινης μεσα μπας και στρωσει λεω εγω.

έχεις τίποτα να προτείνεις? :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις τίποτα να προτείνεις? :secret:

εγω αυτο ειχα βάλει.μπορεις να τους παρεις ενα τηλεφωνο για να σου πουν τι αλλο υπαρχει σ`αυτη τη κατηγορια προιοντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με τον απο πανω.. οταν εμεινε μαζευτικε ολη η βρωμα στα φηλτρα της τρομπας βενζηνης.

πολυ απλα τη βγαζεις και τη καθαριζεις.

ο ηχος ειναι πιο εντωνος γιατι ψιλοζωριζεται τωρα η τρομπα βενζηνης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε καρμπυρατέρια υποπίεσης που δεν καταλαβαίνατε τίποτα.

:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως απλα τωρα τον προσεξες αυτον το ηχο; Ολες οι τρομπες κανουν εναν μικρο θορυβο;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω δεν ξέρω, λέω να δοκιμάσω κανένα τέτοιο καθαριστικό πάντως.

Α, να προσθέσω ότι το δοκίμασα στο ρελαντί και μπορεί να κοφτάρει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα φιλε, χωρις να ειμαι ειδικος και γνωστης, πιστευω οτι δεν τρεχει κατι.

Απλα μαλλον τωρα επειδη εισαι ''ψιλιασμενος'' ο,τι ακους σου φαινεται περιεργο.

Δεν γινεται ετσι απλα, επειδη μια φορα εμεινε απο βενζινη η αντλια να κολλησει... μην τρελαθουμε τωρα. Εδω ενα μοτερ το αφηνεις στεγνο απο λαδια και θελει 1 ωρα λειτουργιας για να κολλησει,η αντλια τι να παθει; αφου η βενζινη δεν λειτουργει ως λιπαντικο, απλα ως ψυκτικο.

Εφοσον εχεις αγχος πηγαινε σε εναν μηχανικο και ρωτησε τον αρχικα αν ακουει κατι απο την αντλια. Χωρις να του πεις στην αρχη τι εκανες/επαθες. Μετα αφου σου απαντησει ρωτα τον αν υπαρχει πιθανοτητα με μια φορα που στεγνωσε απο βενζινη να χαλασει.:)

Οταν οδηγας εχεις προβληματα; εχει δυσλειτουργια ο ψεκασμος; ή δουλευει οπως παλια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα