mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Καλησπερα, πληροφοριες για το gp1 250 ζηταω. Οποιος ειναι καταχος ας μου απαντησει παρακαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 οπώς βλέπεις φίλε μου, είναι το μηχανάκι που έχω.... πολύ καλό και απροβλημάτιστο...σε σχέση με τον ανταγωνιστή του μπέβερλι, δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα στα περιφερειακά. οι ισπανοί , οι οποίοι το κατασκεύασαν έχουν κάνει τέλεια δουλειά. σε οτι αφορά τον κινητήρα αυτός είναι ο γκουάσαρ της μαμάς πιάτζιο, που είναι σκύλος μου όλη την σημασία της λέξεως. τίμιο μηχανάκι για τα λεφτά που ζητάει είτε κούτα είτε μεταχείρο. κατανάλωση σε λογικά επίπεδα, νομίζω γύρω στα 4,5 το δικό μου που είναι του 07, και ειναι με καρμπυλατέρ. ψεκαστό απο 08 και μετά (με δυο αμορτισέρ πίσω). έχε υπόψην σου οτι το συγκεκριμένο μοντέλο θα σταματήσει να παράγετε, και είναι προς απόσυρση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 σε ευχαριστω φιλε γ το ενδιαφερον σου εχω αποριες ομως, εχω ακουσει οτι τα πλαστικα βγαζουν προβληματα οπως και τα φρενα επισης και γ τον κινητηρα οτι ειναι ο leader ?? τελος, περιπου τι τελικη βγαζει ?? και γιατι θα σταματησει η παραγωγη του ?? αμα σταματησει θα μπορω να βρω ανταλλακτικα ή θα περιοριστω στις γνωστες αγωνιστικες εταιριες(μαλοσσι , πολινι κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 σε οτι αφορα τον κινητηρα η πιατζιο ονομαζει λίντερ το μοτερ των 125 κε. αυτος των 250 κε λέγεται γκουασαρ, δυο τυπου εβγαλε αρχικα καρμππυλατερ και μετα ψεκαστο. σε οτι αφορα τα πλαστικα πρωτη φορα το ακουω εμενα δεν εχουν κανενα προβλημα. για τα φρενα φιλε αστο , ειναι τα καλλιτερα , κατα κοινη ομολογια και στο φορουμ σκουτερκλαμπελλας.γρ τελικη το 130 το ψεκαστο 140. σε οτι αφορα το αν θα σταματησει η παραγωγη του η αληθεια ειναι οτι κανεισ δεν ξερει απλα δεν το βλεπω πλεον σε καμια ιστοσελιδα της ντερμπι, ουτε και την ελληνικη. σε οτι αφορα τα ανταλλλακτικα: για το μοτερ θα υπαρχουν για αρκετα χρονια ακομα γιατι υπαρχει σε καποιες εκατονταδες χιλιαδες σκουτερ(πεζο, μαλαγκουτι, πιατζιο, τζιλερα,ντερμπι, απριλια), οποτε συγουρα θα υπαρχουν για πολλα χρονια ακομα. σε οτι αφορα ομως τα ανταλλακτικα των περιφερειακων , εδω υπαρχει ενα θεμα. παντως απο οτι γνωριζω οι κατακσευαστες ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν για καποιο προιον του ανταλλακτικα και μετα την διακοπη παραγωγης του και νομιζω οτι ειναι 7 χρονια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 εσενα ποσο εχει γραψει απο τελικη? εδω που τα λεμε, τα υπολοιπα μηχανακια της κατιγοριας του μπορουν και παραπανω απο 130. δεν ξερω,διορθωσε με αν κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 130, είναι θέμα το πώς έχει ρυθμιστεί το σύστημα μετάδοσης. αν αλλάξεις την ρύθμιση, πιάνεις καλλίτερες τελικές αλλά χάνεις λίγο στην εκκίνηση. όλα με αυτό το μοτέρ πιάνουν 125 χλμ/ω πραγματικά. τα υπόλοιπα είναι απόκληση του κοντέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες