afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ποιό είναι καλύτερος στις βελτιώσεις-μετατροπές στα παπιά; Είναι ο moto hippy ? κάποιος άλλες προτάσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 παντως για τον hippy ολοι εχουν να λενε τα καλυτερα λογια,ενας φιλος μου που ειχε φτιαξει το innova του εκει ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενος γιατι του κρατησε αρκετα και του ειχε βαλει αλλη ηλεκτρονικη,56 κυλινδροπιστονο και 28αρι καρμπυρατερ keihin pwk και εκκεντροφορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Έχω ένα supra και αυτό που θέλω να κάνω να βελτιώσω την εμφάνιση χωρίς να πειράξω τις εργοστασιακές προδιαγραφές του. όπως το να επιμεταλλώσω τα πλαστικά του μέρη, να βάλω ανοδιωμένες βίδες, να βάλω αλουμινένιο ψαλίδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες