Jump to content
sls120

Story Topic!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαβάζω συνέχεια συζητήσεις και που και που βλέπω και καμιά προσωπική ιστορία..

Οπότε σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτήν την συζήτηση και να ποστάρουμε ελεύθερα μέσα εδώ προσωπικές ή και εμπειρίες γνωστών μας πάνω στην μηχανή.

ΥΓ όχι άσχημα γεγονότα διότι υπάρχει άλλη κατηγορία για αυτά.

Λοιπόν ξεκινάω εγώ με μία ιστορία που αφορά εμένα και τον πατέρα μου.

Πηγαίναμε από την Αθήνα στην Ξάνθη για μια δουλειά. Σε όλο το ταξίδι πήγαμε καλά και γρήγορα μπορώ να πω μέχρι πριν λίγο βγούμε από την εθνική. Η μηχανή είχε αρχίσει να κάνει "τσαλίμια" για παράδειγμα μία η δύναμη "εξαφανιζόταν" μία "επανερχόταν". Το κορυφαίο όμως μας το έκανε στα τελευταία διόδια!!! :crazy: Σταματάμε στην σειρά και οι στροφές του κινητήρα δεν πέφτουν(κολλημένες στις 4.200σ.α.λ.) ΩΩΩΩΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!! λέμε. την κάτσαμε την βάρκα. Και εκείνη την στιγμή πώς μου ήρθε η φαϊνή ιδέα να πατήσει περισσότερο γκάζι μπας και ξεκολλήσει :kaaaala: ...

Τότε ήταν που τα 'κανα σκ@τ@!!! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει το γκάζι στις 8.300Σ.Α.Λ.!!!!!!!!!!!!!!!! :wallbash: :wallbash: Η καημένη η κοπέλα στα διόδια τα'χε παίξει από τον θόρυβο και όχι μόνο αυτή... :whistling: Έτσι συνεχίσαμε και το υπόλοιπο ταξίδι... :pinch: :pinch:

Όσο δεν κουραστήκαμε από όλο το ταξίδι μας πέθανε ο ήχος τα τελευταία χιλιόμετρα..

Αυτά από μένα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απ'ότι έμαθα είχε πρόβλημα στα λάδια και την παροχή βενζίνης...

Τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είχα πάθει με το αμάξι αυτό.

Ήμουν πρώτος στο φανάρι και άρχισε να ανεβάσει στροφές μόνο του. 4-5 χιλ. Λες και παρακαλούσα για κόντρα ήμουν.

Τελικά είχε τρυπήσει η εισάγωγη απ'ότι θυμάμαι

Τώρα έχει άλλο θέμα το υπεράμαξο μου. Αναβοσβήνουν μόνα τους τα φώτα λες και κάνω σήμα. Έχει τύχει να είμαι σταματημένος σε φανάρι και να αναβοσβήνουν σα τρελά και να μη σταματάνε για κανένα λόγο.Ο μπροστά που να ξέρει τι γίνετε και έτσι είχαμε μια παρεξήγηση αφού νόμιζε ότι πουλάω τρέλα Φυσικά δε παίζει να το φτιάξω (σύντομα τουλάχιστον) :P

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είχα πάθει με το αμάξι αυτό.

Ήμουν πρώτος στο φανάρι και άρχισε να ανεβάσει στροφές μόνο του. 4-5 χιλ. Λες και παρακαλούσα για κόντρα ήμουν.

Τελικά είχε τρυπήσει η εισάγωγη απ'ότι θυμάμαι

Τώρα έχει άλλο θέμα το υπεράμαξο μου. Αναβοσβήνουν μόνα τους τα φώτα λες και κάνω σήμα. Έχει τύχει να είμαι σταματημένος σε φανάρι και να αναβοσβήνουν σα τρελά και να μη σταματάνε για κανένα λόγο.Ο μπροστά που να ξέρει τι γίνετε και έτσι είχαμε μια παρεξήγηση αφού νόμιζε ότι πουλάω τρέλα Φυσικά δε παίζει να το φτιάξω (σύντομα τουλάχιστον) :P

:worshippy: :worshippy: :worshippy: RESPECT!!!!

σε λίγο έτσι όπως πάει δεν θα θέλει καν οδηγό. θα είναι αυτόβουλο... :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το μηχανάκι δεν θα μιλήσω, μόλις βρω 15 ώρες ελέυθερο χρόνο, θα γράψω! για το αμάξι, και εμένα είχε ανέβασει μόνο του στροφές, αλλά ήταν λογο μπαταρίας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι το προηγούμενο καλοκαίρι ξεκίνησα για ένα συνιθισμένο ταξίδι προς Λιβαδειά με την μηχανή όπως και κάνω τουλάχιστον 10 φόρες κάθε χρόνο μόνο που εκείνη την φορά βαριόμουν τόσο που με το που ανέβηκα εθνική από Τρίπολη στο πρώτο parking σταμάτησα για τσιγάρο. . 1ον τότε κάπνιζα και είχα να περιμένω κάτι και 2ον το pakring που αναφέρομαι ήταν 1.5χλμ από την είσοδο της εθνικής. Μετά το σημείο αυτό στα πρώτα διόδια ξανασταμάτησα για τσιγάρο. . Απόσταση 10χλμ.. ..

Μην τα πολυλογώ χρονικά η απόσταση είναι με νορμάλ ταχύτητες 2,5 ώρες και εγώ έκανα ακριβώς 3:47. . .Τέλος να αναφέρω πως σε μία κατηφόρα που υπάρχει για αρκετά χλμ εγώ είχα πιάσει τέρμα δεξιά λωρίδα και ρόλαρα μέχρι που με πέρασαν ομάδα με ποδηλάτες οι οποιοί ρόλαραν και εκείνοι με τα διπλάσια από εμένα χλμ :yahoo: :yahoo:

Και όμως για να κλείσω να πω πως τελικά έφτασα στη Λιβαδειά και πρόλαβα και το γάμο που ήμουν καλεσμένος. . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι να μην αρχίσω να γράφω για το αμάξι μου

Σαν αγροτικό εχει γίνει.

- Το αριστερό παράθυρο για να κλείσει θέλει σμπρώξιμο

- Δε λειτουργεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας

- Κάηκε πέρσυ το ηχοσύστημα και ακόμη να το φτιάξω

- χερούλια από μέσα (τα ψηλά) είχε κάποτε. Μου τα ξήλωσαν μεθυσμένοι φίλοι

- Ο αριστερός καθρέφτης δε κάθεται στη θέση του

- Ο συμπλέκτης θέλει δύναμη για να πατηθεί, αφού όταν οδηγάω άλλο αμάξι κοντεύω να ξηλώσω τα πετάλια

- Η αριστερή πόρτα δε κλείνει τελείως.

- Κάηκαν πριν 3 χρόνια τα φώτα της χαμηλής σκάτας (μέσαια ftw)

- Έχω να το πλύνω 1,5 χρόνο τώρα

- Το τιμόνι είναι στραβό αλλά το αμάξι πάει ευθεία

Και έχει άλλα τόσα

Και στον αντίποδα το μηχανάκι μου...Κάτω απο τη μάσκα υπάρχει πάντα ένα πανάκι για να το ξεσκονίζω τρεις και λίγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι το προηγούμενο καλοκαίρι ξεκίνησα για ένα συνιθισμένο ταξίδι προς Λιβαδειά με την μηχανή όπως και κάνω τουλάχιστον 10 φόρες κάθε χρόνο μόνο που εκείνη την φορά βαριόμουν τόσο που με το που ανέβηκα εθνική από Τρίπολη στο πρώτο parking σταμάτησα για τσιγάρο. . 1ον τότε κάπνιζα και είχα να περιμένω κάτι και 2ον το pakring που αναφέρομαι ήταν 1.5χλμ από την είσοδο της εθνικής. Μετά το σημείο αυτό στα πρώτα διόδια ξανασταμάτησα για τσιγάρο. . Απόσταση 10χλμ.. ..

Μην τα πολυλογώ χρονικά η απόσταση είναι με νορμάλ ταχύτητες 2,5 ώρες και εγώ έκανα ακριβώς 3:47. . .Τέλος να αναφέρω πως σε μία κατηφόρα που υπάρχει για αρκετά χλμ εγώ είχα πιάσει τέρμα δεξιά λωρίδα και ρόλαρα μέχρι που με πέρασαν ομάδα με ποδηλάτες οι οποιοί ρόλαραν και εκείνοι με τα διπλάσια από εμένα χλμ :yahoo: :yahoo:

Και όμως για να κλείσω να πω πως τελικά έφτασα στη Λιβαδειά και πρόλαβα και το γάμο που ήμουν καλεσμένος. . .

Μέτρησες, πιο βαρεμένο οδηγό δεν έχω ακούσει. Να βαριέται τόσο πολύ που να μην βιάζεται καν. :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελάτε όμως μην ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα μας..

Για μηχανές μιλάγαμε!!!!!!!!

Στον g.papas αναφέρομαι.

Μέτρησες, πιο βαρεμένο οδηγό δεν έχω ακούσει. Να βαριέται τόσο πολύ που να μην βιάζεται καν. :tooth: :tooth: :tooth:

συμφωνώ...

Τροποποιήθηκε από τον sls120

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες και παρακαλούσα για κόντρα ήμουν.

Θα σας πατήσω όλους ρε... :shoot::shoot::mB_kalo_e:

Τέλος να αναφέρω πως σε μία κατηφόρα που υπάρχει για αρκετά χλμ εγώ είχα πιάσει τέρμα δεξιά λωρίδα και ρόλαρα

μέχρι που με πέρασαν ομάδα με ποδηλάτες οι οποιοί ρόλαραν και εκείνοι με τα διπλάσια από εμένα χλμ :yahoo: :yahoo:

Και όμως για να κλείσω να πω πως τελικά έφτασα στη Λιβαδειά και πρόλαβα και το γάμο που ήμουν καλεσμένος. . . Πόσες μέρες πριν είχες ξεκινήσει...??? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν κανα πενταρι μερες ειμαστε στο σπιτι μιας φιλης και βλεπουμε τα resident evil :tooth:

Ξαφνικα ακουμε ενα πολυ δυνατο μπαμ, πεταγονται εκεινη την ωρα και κατι ζομπιε, ενα κλικ απ΄ την ανακοπη φτασαμε.. τελος παντων.. ανετοι και ωραιοι συνεχιζουμε να αραζουμε..

Εντομεταξυ το μπαμ ηταν απιστευτα δυνατο και με ειχε φαει η περιεργεια, ακουω μετα απο 4-5 λεπτα και πολλες σειρηνες σαματα, λεμε παμε κατω να δουμε τι εγινε..

Βλεπουμε πυροσβεστικες, περιπολικα, σπαμενα τζαμια παντου, χαμος.. αρχιζουμε να πλησιαζουμε προς το μερος απο οπου ηρθε ο θορυβος..

Περναμε μεσα απ΄το συγκεντρωμενο κοσμο και αντικρυζουμε ενα ποστ αποκαλυπτικ σκηνικο.. εγω να ειμαι μες την τρελη χαρα, σειρηνες πανικος, μου φτιαχνουν τη διαθεση..

Και σκαει ξαφνικα η φλασια.

Ρε μαλακα, καπου εδω δεν εχω παρκαρει.. σκεφτομαι, απ΄την μερια που ειμασταν δεν φαινοταν το αμαξι..

Ξαφνικα στο χαος, βλεπω ενα γαλαζιο φιατ πουντο.

Ωπα. Ωπα. Αυτο ειανι το αμαξι μου.

Ηταν απ΄την αλλη μερια απο εκει που ειμασταν, οποτε τσουπ τσουπ τρεξιμο το τετραγωνο και παμε απ΄την πανω μερια..

Η κωλοφαρδια μου δεν περιγραφεται.. τα 2 μπροστινα και το δεξια αμαξι σκατα.. τζαμια ουτε για δειγμα και το πιο μπροστα ειχε γινει κομματια το μπροστινο του μερος..

Το πουντο ουτε γρατζουνια..

Τελικα περιμεναμε κανα 3ωρο μεχρι να καταφερω να παρω το αμαξι, ουτε που θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν ειχα παρκαρει 10 μετρα πιο μπροστα..

Τα τυπακια ειχαν βαλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ φιαλη υγραεριου, για να διαλυσουν το συνδεσμο του παναθηναικου.. απλα τσεκαρετε το βιντεο να δειτε ποσο δυνατη ηταν η εκρηξη :pray:

Και ολα αυτα, 1 το βραδυ, σε σημειο με κινηση.. πως δεν σκοτωθηκε κανας ανθρωπος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά που έστω και αργά το είδες ή άκουσες. . . . Σκέψου μόλις τελείωνε η ταινία και άραζες να το έβλεπες στις ειδήσεις κιόλας... :tease:

Δεν υπάρχεις και εσύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι με το Husky στο φαναρι, ερχεται απο διπλα ενα παλιο ΧΤ 125 και αρχιζει το σπαστικο μαρσαρισμα με την μουφο-σεμπρινγκ...ε κουμπουνω 1η, μαρσαρω λιγο και γκαννννν γκανννν γκαααααααααααν.....τσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήμουν με το Dt 50 και τότε ως πιτσιρικάς δεν είχα ιδέα από μηχανάκια. Έτσι λοιπόν δεν ήξερα το σημαντικότερο για αυτό το μηχανάκι! Ότι είναι προορισμένο για ένα άτομο! γιατί αν έβαζες 2 καθόταν πολύ και έβγαινε η αλυσίδα!!!!

Έτσι λοιπόν ήμουν με την πατσαβούρα που σας περιέγραψα και σε άλλο ποστ στον Πειραιά. Γκριιιιιν γκριιιιν και ξαφνικά πάρε εκτός την αλυσίδα!!!! Κοντράρει ο τροχός πάρε μας κάτω στο πεζοδρόμιοοοοοοοοοο....

Ευτυχώς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε το γκριιιιιν γκριιιιιιιιιιιιιιν αφορούσε την εξωφρενική ταχύτητα των 50 χιλιομέτρων!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα