Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 εαν ενδιαφέρεται κανείς για ένα DELL ADAMO 13. 13.4" οθόνη, το πουλάει ολοκαίνουργιο του κουτιού ένας φίλος μου στα 550€. έχει 2 χρόνια εγγύηση. το είχε κερδίσει σε διαγωνισμό και δεν το χρειάζεται. δεν είναι τούμπανο σιγουρα αλλα είναι πολύ αξιόπιστο, ελαφρύ (απο αλουμίνιο) και πολύ ωραίο laptop. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Τελικά επικράτησε η λογική και τσίμπησα ένα ψιλό φτηνό αλλά τούμπανο dell inspiron q15r i7 2,2ghz 4gb ram 1333mhz (1dimm) 640gb hdd nvidia ge force 525m 1gb (με optimus) usb3, e-sata, webcam 720p hd, card reader, hdmi wireless ποντικάκιο 5 πλήκτρων δώρο 2χρόνια εγγύηση 690 ευρά...........θέλει μόνο μια έξτρα μνήμη να παίξει το dual channel και να γίνει πύρκαυλος. Υ.Γ....το site της dell λέει ότι σηκώνει έως 8gb ram.....στα properties της μητρικής λέει ότι σηκώνει μέχρι 16........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Με γειές Lavazutra το λαπιτόπιον! Καλό σκίσιμο να του ρίξεις και να μη μασάει πουθενά!! :D (που να μασήσει δηλαδή το dell, αλλά λέμε τώρα :P) (έπαιζα καi 'γω star wars, το ξενύχτησα, λέω κάτσε να τσεκάρω mybike πριν το σβήσιμο, αλλά τελικά δεν είμαι ο μόνος καμμένος!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Τελικά επικράτησε η λογική και τσίμπησα ένα ψιλό φτηνό αλλά τούμπανο dell inspiron q15r i7 2,2ghz 4gb ram 1333mhz (1dimm) 640gb hdd nvidia ge force 525m 1gb (με optimus) usb3, e-sata, webcam 720p hd, card reader, hdmi wireless ποντικάκιο 5 πλήκτρων δώρο 2χρόνια εγγύηση 690 ευρά...........θέλει μόνο μια έξτρα μνήμη να παίξει το dual channel και να γίνει πύρκαυλος. Υ.Γ....το site της dell λέει ότι σηκώνει έως 8gb ram.....στα properties της μητρικής λέει ότι σηκώνει μέχρι 16........ Με γεια το εργαλείο! Πολύ καλή η επιλογή σου! Θα την ευχαριστηθείς!!! Καλό θα ήταν να το λειτουργείς πάνω σε ανεμιστηράκια για λάπτοπ. Θα σου ζήσει πολύ περισσότερο! Εν καιρό, πες μας και τις εντυπώσεις σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 δλδ αν διάβασα σωστα, οι Dell θεωρούνται "κορυφη" στους λάπτοπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Αντρέα με γειά το νέο σου κατάνα Συμφωνώ με τον viper4...πάρε βάση με ανεμιστήρα δλδ αν διάβασα σωστα, οι Dell θεωρούνται "κορυφη" στους λάπτοπ? Για μερικούς...ναι!!! Βασικά είναι πάραααααα πολύ καλή για την δουλειά σου...τώρα για gaming,δεν νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 δλδ αν διάβασα σωστα, οι Dell θεωρούνται "κορυφη" στους λάπτοπ? Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις κατεξοχήν παιχνίδια όχι. Αν το θες σαν αξιόπιστο εργαλείο δουλειάς που να δέχεται ζόρι και να μην κρεμάει τότε ναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Ανεμιστήρι έχω ένα αλλά έχει γίνει μόντα και έχει ενσωματωθεί πάνω στο Χβοχ :P. Θα τσιμπήσω ένα μές την βδομάδα μαζί με μια μνημούλα +4gb να παίξει το dual channel, γιατί το εργαλείο τραβάει ζόρια με την μνήμη, Σε γενικές γραμμές είναι γερή κατασκευή, εμφανίσιμο και σχετικά ελαφρύ. Το μόνο κακό είναι ότι ήρθε φορτωμένο με ένα σκασμο μαλακίες από την dell και τρέχει στο idle με 1,7gb ram....μου τρώει την μισή μνήμη ήδη το ρημάδι αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα από έναν γνώστη. Αν και 99% θα φάει φορμάτ να μπούνε τα ultimate 64bit sp1 με πολλά ενσωματωμένα καλούδια που έχω γιατί τα home premium είναι απλά αισχρά. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 δλδ αν διάβασα σωστα, οι Dell θεωρούνται "κορυφη" στους λάπτοπ? Τα laptops της dell είναι από τα καλύτερα που μπορεί κανείς να αγοράσει από άποψη ποιότητας και αναλογίας κόστους/αξίας (το γνωστό value for money), και λόγω της ευρείας γκάμας τους, εξυπηρετούν σχεδόν όλους τους τύπους αγοραστών... Πχ, για μικρό budget ή για σπίτι/γραφείο παίρνεις το inspiron.. Με "μεσαίο" budget, και για επαγγελματική χρήση (αρχιτεκτονικές εφαρμογές κτλ.) και "ελαφρύ" gaming, παίρνεις το XPS... Για "βαρύ" gaming, και με "βαρύ" budget, χτυπάς alienware.. Υ.Γ. Lava, αν επιτρέπεται, από που το χτύπησες το εργαλείο; Εννοώ κατάστημα ή κάτι τέτοιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Μέσω γνωστού μου με μαγαζί το πήρα τόσο. Ίδιο ακριβώς έχει βγάλει το multirama & public στα 699. (αρχική ήταν κοντά στα 850-900 ευρά αν θυμάμαι καλά, μετά ήταν σε προσφορά στα 750 σε αρκετά μαγαζιά και τέλος έπεσε στα 700, να φανταστέις το ίδιο αλλά με i5 έπαιζε στα 750-800παρά αρχικά και με προσφορές έπεσε στα 630) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οκ, thanks :) Γιατί είχα τσεκάρει ένα στο public με τα ίδια "σωθικά", αλλά με παραξένεψε η απόκλιση της τιμής :P Edit: το είχα δει παλαιότερα, κοντά στα 8 κατοστάρικα, και το άφησα στην άκρη... αν το φέρω και απέξω με ντόλλαρς θα πάει χαλαρά στα 5 "πράσινα"!! :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 από τον kostmeister Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Αντρίκο να σου πω κάτι ρε μαν...άρχισες από τα 750€..και έφτασες στα 1000€+...δεν θεωρείς ότι είναι πολλά για ένα λάπτοπ? Πχ εγώ έδωσα 1600€ για τον δικό μου...και σε βάθος χρόνου το έχω μετανιώσει. Κατάλαβες πως στο λέω? μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο? Eγω στο πρωτο μου desktop (Δεκεμβριος 2003) RIP, ειχα σκασει 2000 ευρω μαζι με ηχεια creative 5.1 με δικο τους ενισχυτη( ευτυχως τα μονα που μου εχουν μεινει και τα χρησιμοποιω ακομα). Μετα απο κανα 2 χρονια καταλαβα τη τεραστια μαλακια εκανα! ΠΟΤΕ δεν αγοραζουμε τεχνολογια αιχμης και παντα περιμενουμε να "περπατησει" μια καινουρια τεχνολογια για να κριθει σε βαθος χρονου και φυσικα να πεσει η τιμη της. Εκτος και αν μας περισευουν οποτε βουρ στο ψαχνο του υπερκαταναλωτισμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Streetwise, σε αυτό με την τεχνολογία, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..! Την πάτησα και εγώ πριν 2 καλοκαίρια, όταν αναβάθμισα σε i7 (την πρώτη τους φουρνιά) και μητρική x58... Τώρα, έχει στραβώσει ένα pin στη μητρική, με αποτέλεσμα να μην διαβάζει το triple channel ο ελεγκτής του επεξεργαστή, και κατά καιρούς να εκκινεί με μόνο 4GB ram (απ´ τα 6).. Λέω, θα αλλάξω μητρική, στο κάτω κάτω την παλιά δεν την είχα πληρώσει και πάρα πολλά, ψάχνω, ψάχνω, πουθενά socket 1366! Μόνο κάτι αρχαίες 2 ετών που έχουν ξεμείνει έβρισκα.. Καλά που πάω φαντάρος τώρα για ένα χρόνο και δε θα ασχολούμαι και πολύ με το πισί.. Όταν απολυθώ, θα δω τι θα κάνω με τις εξελίξεις τους..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Eγω στο πρωτο μου desktop (Δεκεμβριος 2003) RIP, ειχα σκασει 2000 ευρω μαζι με ηχεια creative 5.1 με δικο τους ενισχυτη( ευτυχως τα μονα που μου εχουν μεινει και τα χρησιμοποιω ακομα). Μετα απο κανα 2 χρονια καταλαβα τη τεραστια μαλακια εκανα! ΠΟΤΕ δεν αγοραζουμε τεχνολογια αιχμης και παντα περιμενουμε να "περπατησει" μια καινουρια τεχνολογια για να κριθει σε βαθος χρονου και φυσικα να πεσει η τιμη της. Εκτος και αν μας περισευουν οποτε βουρ στο ψαχνο του υπερκαταναλωτισμου. Δεν είναι πάντα έτσι,ανάλογα και πως είσαι στην συγκεκριμένη φάση.Αν δεν το δοκιμάσεις εσύ,δεν μπορείς να βγάλεις εύλογο συμπέρασμα. Εγώ δεν παίζει να ξαναδώσω τόσο χρήμα σε λάπτοπ.. Αν δώσεις σήμερα 2000€ για επιτραπέζιο...παίζει να πάρεις κανένα υπερόπλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες