Jump to content
lavazutra

Aγορά Laptop τουμπανιζέ version

Recommended Posts

ρε τι όπλα είναι τα precision? Δεν τα είχα δει ποτέ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως διαβάζω ότι πολλά άτομα έχουν dell..και μάλιστα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.Ενδιαφέρον...

Καλά, αυτός θα το έχει πάρει μέχρι τώρα. Αλλά λέγε-λέγε μπορεί να βοήθησεις και κανέναν άλλον.

Εγώ θα πρότεινα το Razer αλλά αφού δε θέτε gaming, άστο να πάει, άστο...

Ρε μαν,ωραία αυτή η μίνι οθόνη στο πλάι..αλλά σαν λάπτοπ είναι χάλια,εμφανισιακά.

14000 ευρώ μίνιμουμ περσινό εκκαθαριστικό από εφορία για τους ιδιωτικούς υπάλληλους για έκδοση πιστωτικής κάρτας...........

Τι λένε ρε? Σε άλλο πλανήτη ζουν?

Περιμένω να δω αύριο από alpha και eurobank αν θα πρέπει να έχω μισθό πυρινικού φυσικού πλέον για να εκδόσω πιστωτική.

Λεφτά γιοκ?...τα αστεράκια είναι ασημένια,πούλα κανένα :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την γνωμη μου την εχεις σε πμ :tooth::peep:

Είσαι αληταρας τέτι μπόις και μπίτς του Αλάρμιου χαχαχαχααααχααχαχαχαχα

Αναμένω απάντηση από ebay και dell για το Precision M4600......αν μου κάτσει καλά του ebay και έχει ορίτζιναλ εγγύηση dell θα κάνω τούμπες..

Εννοείται ότι βρέθηκε το μπικικίνι για να πλερωθεί κασέρι αν είναι η τιμή σε λογικά πλαίσια.

Αλλά και να μην είναι κάπως θα τα βολέψω........το ερωτεύτηκα το ριμάδι...και πέρα αυτού επιδέχεται τρελές αναβαθμίσεις. 32GB/1600Mhz ram?????????2 σκληρούς δίσκους έως 1ΤΒ? Εξτρα κάρτες γραφικών....οθόνες.....ότι θές.... νταξ το παίρνεις και για κάμποσα χρόνια είσαι φλου....απλά κάνεις μια αναβάθμιση οταν το χρειαστεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι να αγοράσεις κάποιο κατά παραγγελία Pro μοντέλο, και όχι τα έτοιμα που είναι διαθέσιμα στα μαγαζιά ως consumer laptops, ρίξε μια ματιά στο site για να το φτιάξεις, αλλά ψάξε και βρες κάποιον διανομέα και μίλα κατευθείαν. Μου έκαναν τρομερή έκπτωση και μέσα στα 'δώρα' ήταν και η επέκταση της εγγύησης από 2 στα 5 χρόνια.

Mάστορη το έκανα ήδη, αναμένω απάντηση. Αυτό που έστησα στο site της dell βγαίνει στα 1050 ευρά. Αν μου κάνουν έκτωση θα βάλω και άλλα ακόμα να φτάσει τα 1050 ευρα....:P

Η μαλακία είναι ότι εγω σαν Ανδρέας δεν θα μπορούσα να το πάρω καθώς πουλάνε τα συγκεκριμένα μόνο σε εταιρίες.

Από ebay πάντως με 1300-1500 ευρώ τσιμπάς Laptop που η dell το δίνει 2500 χιλιάρικα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που έστησα στο site της dell βγαίνει στα 1050 ευρά. Αν μου κάνουν έκτωση θα βάλω και άλλα ακόμα να φτάσει τα 1050 ευρα.... :P

Λολ, εννοείται! Εμείς αρχίσαμε και προσθέταμε διάφορα όπως επέκταση της εγγύησης σε 5 χρόνια.

Η μαλακία είναι ότι εγω σαν Ανδρέας δεν θα μπορούσα να το πάρω καθώς πουλάνε τα συγκεκριμένα μόνο σε εταιρίες.

Δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ωρέ; Εγώ που είμαι και το αγόρασα με τιμολόγιο δεν είχα πρόβλημα. "Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις", one man show!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από ebay πάντως με 1300-1500 ευρώ τσιμπάς Laptop που η dell το δίνει 2500 χιλιάρικα....

Μπορείς να βάλεις κανα δυο link? ........ :blush2::wub::_innocent::blush: DIABLO 3 on the way!!!!!!!!!! :ok::knife: :vv: :yahoo::boxing:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Laptop και gaming ειναι λιγο περιεργο....

Ποτε μου δεν συμπαθησα τα laptops....

Ακομη και στην δουλεια που εχω στο γραφειο το λειτουργω σαν desktop.

Με USB Mouse + Keyboard και εξωτερικη οθονη :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλος κάψας!!! :punk:

έχω κάνει pre-order από το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχω δεί φώς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dell XPS με κλειστα ματια!!!

Ή το 15 ή το 17

Θα με θυμηθεις και ας μην με ξερεις

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=dell+xps

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου απάντησε o αντιπρόσωπος της dell.............1350ευρω + φπα 23%........

Με τα ίδια λεφτά και κάνα 250άρι λιγότερα παίρνω ένα refurbished από ebay με.....δώσε βάση....(με χειρότερα χαρακτηριστικά έχει και φτηνότερα)

Intel i7 2790ΜΧ extereme 2.4Ghz 8Mb cashe me Intel Vpro

32GB ram DDR3 1600 mhz (4x8dimms)

Nvidia Quantro 2GB DDR3

camera / bluetooth / fingerprint reader / intel wiifi / backlit keayborad / 5.1 ήχο

antiglare 1920x1080 1080p premium screen

Windows 7 ultimate 64bit

256gb ssd 1st drive

500gb 7200rpm 2nd drive

3 εγγύηση από dell αμερικής που μεταφέρεται και Ελλάδα.

Από το site της dell αμερικής μπορώ να αγοράσω απευθείας? Εδώ μου το δίνει 1600κάτι ευρω και ο αμερικλανος 1000....με τα λιδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό δεν είναι λάπτοπ αλλά πύραυλος εδάφους-εδάφους ! :punk:

Για ρίξε κανά λίνκ, άκου ένα χιλιάρικο !

Αυτή είναι τιμή ! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανδρέα, απο αμερική τί θα κάνεις με τελωνείο? ή θα στο στείλουν και καλά μέσω αντιπροσώπου?

Δώσε λινκς είπαμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτην την τιμη ειναι Super τσιμπα το (1000 ευρω απο το σαιτ! Ρε μηπως ειναι δολλαρια να κανω και εγω καμια τουμπα?) . Αλλα τι λαπτοπ ειναι αυτο ρε?Με αυτα που διαβαζω περιμενα ενα απλο καλο λαπτοπ και οχι εναν πυραυλο χαχαχα :shock::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τη στιγμη που θα ακουμπησεις το χιλιαρικο γιατι να μην κινηθεις προς apple?αν δεν εχεις χρησιμοποιησει,θα σου προτεινα να βρεις απο φιλο η σε καταστημα,για να δεις ταχυτητα,αποκριση κ ευκρινια.μη ξεχναμε οτι το λογισμικο τους ειναι σχεδιασμενο αποκλειστικα για τον ιδιο υπολογιστη,κ οχι ως πασπαρτου,με οτι αυτο συνεπαγεται σε αξιοπιστια κ καθυστερησεις κτλ.κ το σημαντικοτερο,σαφως λιγοτερες πιθανοτητες εισβολης ιων,τρογιαν κτλ.

ο μονος λογος που δεν πηρα απλ,ηταν οτι ηθελα οτι πιο οικονομικο υπαρχει,οποτε κινηθηκα σε compaq με 350€.για την δουλεια που το χρειαζομαι,ειναι τελειο.οτιδηποτε περισσοτερο σε windows το θεωρω περιττο κ πολυτελεια.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα,δεν θα κοιτουσα κατι αλλο απο apple.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τα γουστάρω τα mac και πολύ και κατά 2ον...να πάω σε καμιά εταιρία να το κοστάρω σε domain και να τρέξω την Χ εφαρμογή που δεν είνια συμβατή με τα mac και να το πιάσω να το σπάσω στο τέλος :P. Ωραία τα mac αλλά για την δουλειά μου δεν κάνουν.

Ρε μάστοροί....δεν κάνει ένα 1000 το παραπάνω που περιέργραψα....κάνει 1300-1400 ευρά από ebay. 1000 κάνει με ι5/amd vga 1gbddr5/8gb ram/και όλα τα άλλα.

Το τελωνείο φοβάμαι και εγώ μην φάω καμιά φόλα εκεί και μου πουν ακούμπα κανά κουζουλό ποσό.....γιατί στα 1300 ευρά δεν θα είναι λίγο.

Τώρα κοιτάω μπας και καταφέρω να το παραγγείλω απ'ευθείας από dell αμερικής (από το στοκάδικο τους) και αν το στέλνουν ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τη στιγμη που θα ακουμπησεις το χιλιαρικο γιατι να μην κινηθεις προς apple?αν δεν εχεις χρησιμοποιησει,θα σου προτεινα να βρεις απο φιλο η σε καταστημα,για να δεις ταχυτητα,αποκριση κ ευκρινια.μη ξεχναμε οτι το λογισμικο τους ειναι σχεδιασμενο αποκλειστικα για τον ιδιο υπολογιστη,κ οχι ως πασπαρτου,με οτι αυτο συνεπαγεται σε αξιοπιστια κ καθυστερησεις κτλ.κ το σημαντικοτερο,σαφως λιγοτερες πιθανοτητες εισβολης ιων,τρογιαν κτλ.

ο μονος λογος που δεν πηρα απλ,ηταν οτι ηθελα οτι πιο οικονομικο υπαρχει,οποτε κινηθηκα σε compaq με 350€.για την δουλεια που το χρειαζομαι,ειναι τελειο.οτιδηποτε περισσοτερο σε windows το θεωρω περιττο κ πολυτελεια.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα,δεν θα κοιτουσα κατι αλλο απο apple.

Φίλε μου, εκτός κι αν μιλάμε για iMac, οι οποίοι έχουν και μια α' αναβαθμισιμότητα, τα macbook, δεν αξίζουν τα χρήματά τους, θαρρώ.. Και εξηγούμαι. Το αβαντάζ του ότι το λειτουργικό σχεδιάζεται αποκλειστικά για τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η apple, σταμάτησε από τη στιγμή που στράφηκε σε intel επεξεργαστές και nvidia/ati κάρτες γραφικών.. Πλέον το OS X (10.5 και άνω τουλάχιστον), είναι πλήρως συμβατό με "τρίτους" υπολογιστές, άρα γιατί το παληκάρι να δώσει 2,000€ για το 15' macbook pro; (το 17άρι παραείναι ακριβό και ασύμφορο, οπότε δεν το αναφέρω καν) Για τον επεξεργαστή των 2.2 GHz, τον 500άρη δίσκο και την HD 6750M με 512 MB vRAM, τα οποία τα συναντά κανείς συνήθως σε λάπτοπ κάτω του χιλιάρικου;

Όσο για τον τομέα της ασφάλειας, και αυτό το αβαντάζ έπαψε κατά τη γνώμη μου να υφίσταται, με την έλευση των Windows 7 και του malware Mac Defender που είχε αποδεκατίσει τα mac.. Πλέον με το δωρεάν microsoft security essentials, ακόμα και η ανάγκη για antivirus τρίτων εταιριών σταμάτησε (τουλάχιστον για το μέσο χρήστη έτσι; ). Και να καταλήξω, λέγοντας πως απλά τα mac θεωρούνται ασφαλέστερα, λόγω του μεριδίου χρήσης της αγοράς που κατέχουν.. Γιατί ο προγραμματιστής που θα "αμολήσει" το trojan ή το οποιοδήποτε malware, θα κοιτάξει να μολύνει ένα ποσοστό από το 91.8% των χρηστών windows, ή του 7.3% των χρηστών OS X;

Να τονίσω πως δεν είμαι κατά της apple ή κάτι τέτοιο, απλά τα έχω δουλέψει έστω και για λίγο, και λόγω του xcode (για όποιον γνωρίζει) δουλεύω ακόμα OS X μέσω virtual στο pc μου.. Μάλιστα ό,τι έγραψα τώρα, το έγραψα με ένα iPad :P

Σόρρυ αν κούρασα, και φιλικά πάντα, Κώστας. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tην κοβω τελικά για hp elitebook την δουλειά.......βρήκα ένα καλούτσικο στα 1000 και ένα καλό στα 1200....αναμένω έκπτωση από hp preferred partner που έιναι συνεργάτης μας μπας και μου ρίξει κάνα 200άρι από το καθένα (ναι μην φας) και μετά πάμε για κανα dell XPS....με λίγο λιγότερα χρήματα μεν, λίγο καλύτερα specs (αρχικά γιατί το elitebook δέχεται αναβάθμιση σχεδόν στα πάντα του) ...αλλά λιγότερη εγγύηση που για να φτάσει της HP βγαίνει η τιμή μία ή άλλη....

Υ.Γ....ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα παντέντα να κοτσάρω 2ο σκληρό στο laptop χωρίς αυτό να το υποστηρίζει...καταργόντας το dvd drive...γαμάτο???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντρίκο να σου πω κάτι ρε μαν...άρχισες από τα 750€..και έφτασες στα 1000€+...δεν θεωρείς ότι είναι πολλά για ένα λάπτοπ?

Πχ εγώ έδωσα 1600€ για τον δικό μου...και σε βάθος χρόνου το έχω μετανιώσει.

Κατάλαβες πως στο λέω? μήπως να το ξανασκεφτείς λίγο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να δώσω 600-700 για να πάρω ένα μέσο λάπτοπ με μέσα χαρακτηριστικά τα οποία παίζουν σε λαπτοπ 2ετίας ήδη δεν έχει νόημα.(βλέπε max memory, στροφές δίσκου....δυνατότητα αναβάθμισης....μέτριες κατασκευές εως κάκιστες σε σχέση με τα παλιότερα laptop και εγγυήσεις γιοκ)

ναι μαζί σου ότι είναι πολλά τα λεφτά για 1000+....θα δώσω μαξ 1000 και αυτό μόνο για την elitebook της hp, το οποίο θα έχει αρκετά ήδη νέα πράγματα που θα αργήσουν να παλιώσουν αλλά και να παλιώσουν θα επιδέχονται αναβάθμιση.

Σε βάθος χρόνου εγώ που θα το θέλω καθαρά για δουλειά δεν θα σκεφτώ να αλλάξω λαπτοπ τα επόμενα 5-6 χρόνια και το βασικότερο θα ειμαι καλυμένος σε περίπτωση στραβής....ενώ με το απλό ....είσαι λίγο στον αέρα.

Γνώμη μου είναι ότι τα 200-250 ευρά παραπάνω αξίζουν να δωθουν εξ'αρχής στην προκειμένη περίπτωση. Πχ για το λαπτοπ των 700 ευρω θα έδινα +150 ευρώ για εγγύηση εξτρά 2 χρόνων....το επαγγελματικό θα περιλαμβάνει ήδη όλα αυτά μέσα στο 1000αρικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ ρε,εσύ ξέρεις καλύτερα.

Απλά και τον δικό μου,τον πήρα με την προοπτική να τον κρατήσω 3-4 χρονάκια..αλλά δεν το κόβω.

Από την άλλη αν είναι full updateable,τα πετάς όλα και χώνεις ότι θες..

Καλή φάση...δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα σε λάπτοπ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα