SS Mann 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Είχα και εγώ έναν ακριβώς ίδιο με τον δικό σου και στα χρώματα και σε όλα. Δυστηχώς τον έχασα, όταν κοίταξε σε ολική έκληψη ηλίου την έκληψη και έσκασε η καρδιά του. :( Αν το ήξερα ότι υπηρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο δεν θα τον έβγαζα έξω τέτοια μέρα. :( Να τον προσέχεις, είναι απο τα ποιο υπάκουα σκυλιά. :) Θεε μου πρωτη φορα το ακουω αυτο !!! Μηπως γινεται να με διαφωτισετε περισσοτερο σχετικα με αυτο ??? Δηλαδη τι και πως και γιατι γινεται ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θεε μου πρωτη φορα το ακουω αυτο !!! Μηπως γινεται να με διαφωτισετε περισσοτερο σχετικα με αυτο ??? Δηλαδη τι και πως και γιατι γινεται ??? Απότι μου είπε ο κτηνίατρος όταν του πήγα την σωρό του σκύλου μου, έφταιγε ότι κοίταξε την έκληψη και έσκασε. Απο αυτά που θυμάμαι όταν μου εξηγούσε ήτε ότι όπως ο άνθρωπος χάνει την όραση του ή μειώνετε η όραση του αν κοιτάξει κατάματα τον ήλιο την ώρα της έκληψης, τα σκυλιά επειδή έχουν καλύτερη όραση απο τον άνθρωπο ακόμα και αν έχουν αχρωματοψία, υπάρχουν πιθανότητες να πάθουν καρδιακή προσβολή. Αυτά θυμάμαι απο ολόκληρο τον κατεβατό που μου είχε πει. Κάτι άλλο είχε αποκλειστεί σαν ενδεχόμενο καθώς ο σκύλος μου ήταν υγιέστατος, ήταν γυμνασμένος, και ήταν full εμβολιασμένος. Δεν είχε καμμία αρρώστια, πέραν του ότι έσκασε η καρδιά του. Απο τότε όσα σκυλιά έχω πάρει, δεν τα βγάζω στην έκληψη ηλίου. Το κατά πόσο ισχύει δεν το έχω ψάξει, γιατί εμένα με ενδιέφερε τότι έχασα έναν φίλο που είχαμε μεγαλώσει μαζί. Θεωρητικά αφού το είχε πει ο κτηνίατρος θα στέκει. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Gelinos καλό θα ήταν να αλλάξεις κτηνίατρο και να διαγράψεις από το μυαλό σου ότι ο σκύλος έφυγε από αυτόν τον λόγο... Τοποθετήθηκα κόσμια γιατί αν πω την πραγματική μου γνώμη για τον επαγγελματισμό μερίδας κτηνιάτρων θα φάω ban! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Gelinos καλό θα ήταν να αλλάξεις κτηνίατρο και να διαγράψεις από το μυαλό σου ότι ο σκύλος έφυγε από αυτόν τον λόγο... Τοποθετήθηκα κόσμια γιατί αν πω την πραγματική μου γνώμη για τον επαγγελματισμό μερίδας κτηνιάτρων θα φάω ban! Έχω αλλάξει ούτως ή αλλιώς απο τότε. Όπως είπα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που είπε. Είπα ότι απλά αυτή ήταν η απάντηση στο για ποιον λόγο πέθανε ο σκύλος μου. Το αν ισχύει μπορούν να το επιβεβαιώσουν άλλοι κτηνίατροι. Ούτως ή αλλιώς φόλα δεν ήταν, γιατί και τα αυτιά του ήταν καθαρά, και αίμα ή αφρούς δεν έβγαλε απο το στόμα. Το σκυλί ήταν υγιέστατο. Τώρα το ποιος ήταν ο λόγος αν δεν ήταν αυτός, είναι κάτι που δεν θα μάθω και να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει ήταν ότι έχασα έναν φίλο που τον είχα απο πιτσιρίκι, και τον είχα μόλις 6 χρόνια. Απο τότε έχω αναθρέψει αρκετά σκυλιά όπως χάσκι, καυκάσιους, κόλει, κανίς, πεκινουά, πιτμπουλ και αρκετά ημίαιμα. Πάντα είχαμε 3-4 σκυλιά στην οικογένεια. Τώρα έχουμε 4. Ένα μαλτεζάκι, ένα καυκάσιο, ένα μπόξερ, και ένα ημίαιμο που γυροφέρνει προς λυκάκι.:) Πάντως όσο αφορά τον κτηνίατρο, αργότερα ο συγκεκριμένος πέταξε κάτι τελείως άκυρο όσο αφορά τα μελλισοκομικά τα οποία ασχολούμε, και απο τότε τον άλλαξα γιατί είδα ότι τουλάχιστων με αυτά δεν ξέρει την τύφλα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Καμιά καλύτερη φωτογραφία έχεις? Γιατί έχεις να ανταγωνιστείς πολύ καλύτερες........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δεν εχω φεισμπουκ αλλα σου ευχομαι καλη επιτυχια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 +1 Like και από εμένα... Καλή επιτυχία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adhs_gti 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 +1 και απο μενα για την φατσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Done Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 like ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες