Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λεπον ας αρχισουμε με βαλβιδες.τις ρυθμισα με ενα φιλο μου με την εισαγωγης να ειναι οκ και την εξαγωγης να ειναι σφιχτη.μου την εβαλε λιγο πιο ανοιχτη.το θεμα ειναι τωρα οτι χτυπαει και ψιλοκανει σα κουδουνιστρα(ναι ειναι εκνευριστικο).θα εχω καποιο θεμα η ειναι οκ? καρμπυλατερ τωρα.κατεβασα την βελονα για να κανω φτωχο το μειγμα(ασε που το μπουζι ηταν μαυρο).τα πολλα μπερδεματα στα μεσαια εφυγαν αλλα κανει κατι ακυρα στα χαμηλα τωρα.λογικα θελει λιγο πειραγμα ο αερας μιας και μου σκαει και απο την εξατμιση.λογικα θελει λιγο αερα ακομα(?) παντως παιρνει με την πρωτη τωρα με την μιζα.φαινεται πριν κολυμπουσε στην βενζινη και δυσκολευοταν.ελπιζω να δω και διαφορα στην καταναλωση.εβαλα και 100αρα ετσι για το καλο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 κανμπυλατερ ειναι το σωστο δοκιμασε τις μαμα ρυθμισεις πρωτα, οι βαλβιδες θελουν φιλερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 ναι με φιλερ τις καναμε τις βαλβιδες.οι μαμα ρυθμισεις δεν νομιζω να πιασουν γιατι εχω φιλτρο και εξατμιση.θα κατσω να πειραματιστω αυριο λιγο με τον αερα απλα να ξερω πανω κατω προς τα που παω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Για να ρυθμίσεις το καρμπυρατέρ , βάλτο μπρος μέχρι να ζεσταθεί . Μετά , τη βίδα του αέρα βίδωσέ τη μέχρι τέρμα και ξεβίδωνέ τη σιγά σιγά , σε κάποιο σημείο το ρελαντί θα αρχίσει να ανεβαίνει και μετά να ξαναχαμηλώνει . Στο σημείο που θα έχεις τις περισσότερες στροφές άστη εκεί και μετά ρύθμισε το ρελαντί σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 o αερας λογικα ειναι 1,5 με 2 στροφες ανοιχτος απο τερμα κλειστο, ανοιξε λιγο παραπανω, αλλα με τη βελονα στη μαμα θεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 με τη βελονα στη μαμα θεση οπως και να τον εχω δοκιμασει τον αερα μπερδευει πολυ,ειδικα στις μεσαιες.θα κατσω αυριο να πειραξω λιγο τον αερα και να δω με τις βαλβιδες ετσι οπως ειναι τωρα θα εχω καποιο θεμα?γιατι αυτο ειναι που με ανησυχει πιο πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 αν ακουγεται θα εχεις, χαλαρες βολτες μεχρι να στρωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 επαιξα λιγο με αερα και βελτιωθηκε λιγο στα μεσαια ψηλα,κανει ελαχιστα μπερδεματα αλλα στα χαμηλα μπερδευει αρκετα.ξαναπειραζω βελονα η να συνεχισω να παιζω με αερα και ρελαντι? επισης την βαλβιδα μαλλον θα παω στο φιλο να την ξαναρυθμισω γιατι κανει αρκετο θορυβο και δεν θελω να το αφησω ετσι να χτυπαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ρε παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο. η βαλβιδα εξαγωγης,οταν ζεσταθει το διακενο μικραινει η μεγαλωνει? το λεω γιατι σκεφτομαι οτι εφοσον διαστελλεται η βαλβιδα αυξανει και το μηκος της και αρα η αποσταση απο την κεφαλη και αρα αυξανει το διακενο.καλα τα λεω? και επισης χτυπαει που χτυπαει η βαλβιδα,οταν ζεσταθει ακουγεται πιο πολυ.ειναι ιδεα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billys- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 το dy125rs εχεις φιλε μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες