ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Για πείτε μου κάτι ρε παίδες. Έχω ένα μόντεμ 56Κ εσωτερικό (σε PCI θύρα) το οποίο το χρησιμοποιώ για να συνδέομαι μέσω τηλεφώνου με τον υπολογιστή στη δουλειά μου. Πρόσφατα έκανα φορμάτ και ξαναπέρασα τα Win μέσα. Σήμερα που δοκίμασα να συνδεθώ όπως πριν το φορμάτ, δεν μπορούσα. Δημιούργησα σύνδεση μέσω τηλεφώνου, αλλά μου λέει ότι δεν βλέπει μόντεμ. To ξεκούμπωσα από πάνω και έκανα ένα ανοιγοκλείσιμο του υπολογιστή και ξανακουμπώνω το μόντεμ πάνω στην PCI θύρα. Αλλά δεν το βλέπουν τα Windows! Πριν το φορμάτ δούλευε μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει? Κάηκε στα καλά καθούμενα? ή παίζει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Βασικά μόλις πρόσεξα ότι δεν βλέπει και την άλλη κάρτα που έχω σε PCI θύρα. Μια κάρτα firewire. Έκανα τράμπα τις δυο κάρτες αλλά και πάλι καμία αναγνώριση. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Vpn η λυση αλχ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Vpn η λυση αλχ... Στη μάνα σου το είπες? Πες ρε συ και τι είναι αυτό το βπν!!! Το θέμα είναι όμως γιατί δεν βλέπει καμία PCI κάρτα το πισί μετά το φορμάτ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 drivers να βάλεις για τους κοντρόλερς της μητρικής. επίσης όταν λές δεν τα βλέπει? μήπως στην διαχείριση συσκευών στα βγάζει απλά με κίτρινο θαυμαστικό και θέλει να περάσεις drivers? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Στη διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει κίτρινο τριγωνάκι. Όταν ψάχνω για μόντεμ μου λέει πως ή υπάρχει πρόβλημα με αυτό, ή δεν υπάρχει η συσκευή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Πολλες συσκευες ειναι μη συμβατες με windows7. To vpn ειναι εικονικο δικτυο, μεσω ιντερνετ πραγματοποιεις εικονικη τοπικη συνδεση δικτυου. Τι ακριβως θες εσυ απο το πισι της δουλειας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 To pc της δουλειάς έχει κι αυτό ένα μόντεμ. Συνδέομαι και βλέπω το συγκρότημα των ψυγείων. (θερμοκρασίες-δεδομένα-ιστορικό κτλ) ώστε όταν με ειδοποιήσουν για κάποιο αλάρμ, να μην τρέχω στο μαγαζί να δω τι συμβαίνει, αλλά να το βλέπω από το σπίτι μου.Πάντως μέχρι πριν το φορμάτ δούλευε κανονικά στα win7 το μόντεμ! Τι να έγινε μετά από αυτό? Όταν το αγόρασα δεν είχε drivers μαζί του για να πω ότι δεν έχει drivers! Εδώ δεν το βλέπει καν σαν συσκευή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LoVis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) drivers ειναι το προβλημα...συνηθως τα περισσοτερα τα βλεπουν τα windows 7 αλλα μερικα παλια δεν τα αναγνωριζουν και χρειαζεται manual εγκατασταση. Να χαλασαν ολες οι PCI λιγο δυσκολο...δες πανω στο μοντεμ σου το μοντελο του η πανω στο chip τον κωδικο του και ποσταρε το εδω να σου πω τι drivers να περασεις...η μπορεις να ψαξεις και μονος σου . Μπορει βεβαια να ειναι και μια ρυθμιση . Εαν θες περισσοτερη βοηθεια στειλε μου ενα πμ να συνδεθω με teamviewer να ριξω μια ματια. Μπορει να το βλεπει σαν συσκευη και να εχει εγκαταστησει μονο του λαθος drivers . Και οι 2-3 Pci αποκλειετε να χαλασαν . με ενα φορματ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2012 από τον LoVis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Βγάλε έξω την κάρτα και κοίτα τι μοντέλο και μετά ψάξε για drivers στο νετ. Αν δε φαίνεται μοντέλο-μάρκα τότε κοίτα το μεγαλύτερο τσιπάκι-ολοκληρωμένο να δεις τι γράφει και δώσε αντίστοιχα αναζήτηση. Συνήθως είναι Marvel Yukon ή Realtek ethernet (πάνω-κάτω σχεδόν ίδιοι drivers είναι). Αν πας να εγκαταστήσεις λάθος οδηγό θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή οπότε δε στεναχωριέσαι για πιθανό λάθος και προχωράς για επόμενο οδηγό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Motorola Fax Modem λέει μόνο. Ούτε νούμερα ούτε τίποτα. Έψαξα για drivers, και βρήκα. Τους εγκατέστησα κι έδειξε να κάνει εγκατάσταση κανονικά. Αλλά στην συνέχεια μου έβγαζε κίτρινο τρίγωνο στη διαχείριση συσκευών. (η συσκευή δεν εκκινεί έλεγε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Όταν βγάζει κίτρινο τρίγωνο σημαίνει ότι δεν έχουν μπει οι drivers.Δοκίμασε άλλους, βασιζόμενος στους αριθμούς που αναγράφονται στο ολοκληρωμένο πχ RTL8139 D ή παρόμοιο. Και κάτι άλλο: Φαντάζομαι δεν θα έχεις τα CD της μητρικής ή του μόντεμ; Αν ναι θα βοηθούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Δε ξερω αν σου δουλεψει,παρομοιο προβλημα ειχα και εγω με win 7 αλλα με αλλη καρτα,αυτη του ηχου. Δεν υπηρχε κανενα conflict αλλα δεν την εβλεπε αντιστοιχα. Ταυτοχρονα ομως δεν επαιζε και το cd drive του υπολογιστη,πραγμα υποπτο. Εκανα και εγω αυτα που αναφερεις,εγκατασταση-αλλαγη θυρας και ημουν ΛΙΓΟ πριν το φορματ. Οπως ειπα ομως,δεν εφτασα εκει γιατι το cd δεν εκανε boot την εγκατασταση των win.7 Τελικα εδωσα βαση στο υποπτο cd drive,και το προβλημα ηταν η καλωδιοταινια που το συνδεει με τη μητρικη. Ξερω οτι ακουγεται περιεργο,χαζο,αλλα αυτο ηταν.Και να σκεφτεις οτι δεν το ειχα καν ανοιξει το κουτι να πεις οτι κατι αλλαξα,εβγαλα,εβαλα πριν μου συμβει το περιεργο με την καρτα ηχου. Τωρα ολα καλα. Κανε τιποτα αντιστοιχο μπας και σου δουλεψει....ποτε δε ξερεις (Αν και εσυ μετα το φορματ το επαθες,οποτε ενα ακομη φορματ δε σε χαλαει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Δεν είναι συμβατά μάστορα...που να κωλοχτυπιέσαι δεν θα παίξει. Πάλευα 3 μέρες με μια κάρτα δικτύου jurassic park που δεν έλεγαν να την δουν τα 7 με τίποτα. ....βαρέθηκα και πήρα μια ολοκαινουργια πανάκριβη κάρτα με 7 ευρώ και έκανα την δουλειά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Ρε αφού δούλευε κανονικά σου λέω πριν το φορμάτ! Πάλι τα 7 έτρεχα! Τώρα το έπιασε να μην είναι συμβατό το μόντεμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Εγω ενα θα πω και παρτο οπως θες..... Μην ασχολησε με την τεχνολογια.... δεν σε παει ρε φιλε πως το λενε; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) alx τα pci 56k modem ειναι συνηθως winmodem που σημαινει οτι ενα μερος του modem ειναι hardware και ενα μερος ειναι emulation μεσω software οποτε εαν δεν εχεις το αρχικο δισκακι του κατασκευαστη ειναι πολυ απιθανο να δουλεψει εγω παιδευομουνα καποτε να εγκαταστησω ενα και δεν επαιζε σωστα γιατι δεν ειχα βαλει drivers για την καρτα ηχου - (δεν τους ειχα γιατι δεν ειχα ιντερνετ) αλλα μπορει και να χαλασε απο στατικο ηλεκτρισμο εαν ακουμπησες τις επαφες και κατι αλλο εαν τυχον ψαχνεις drivers στο internet σε σελιδες εκτος του κατασκευαστη θελει προσοχη γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κολησει το pc Adware επισης εαν δεν εχεις βρει τον τυπο του modem υπαρχουν διαφορα προγραματα που κανουν αυτη την δουλεια η μονη σιγουρη λυση που μπορεις να εχεις ευκολα ειναι εαν μπορεις να βρεις το cd που συνοδευει το modem η να παρεις τηλεφωνο την εταιρια που το ειχατε αγορασει μπας και εχουν αυτοι κανενα δισκακι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2012 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 irq conflict? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Αφού δεν βλέπει και την firewire κάρτα, το πρόβλημα είναι στους drivers της μητρικής. Φόρτωσες κάτι για τη μητρική ή το άφησες με ότι βρήκε μόνο του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 οποτε εαν δεν εχεις το αρχικο δισκακι του κατασκευαστη ειναι πολυ απιθανο να δουλεψει Μα δεν είχε cd κατά την αγορά! μπορει και να χαλασε απο στατικο ηλεκτρισμο εαν ακουμπησες τις επαφες Μα δεν το είχα ακουμπήσει! irq conflict? Τι'ν'τουτο? Αφού δεν βλέπει και την firewire κάρτα, το πρόβλημα είναι στους drivers της μητρικής. Φόρτωσες κάτι για τη μητρική ή το άφησες με ότι βρήκε μόνο του; Έβαλα το cd της μητρικής με όλους τους drivers. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Γιατί δεν κάνεις remote desktop στo pc της δουλειάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Ο υπολογιοστής που θέλω να βλέπω, τρέχει μάλλον σε περιβάλλον linux με ένα δικό του πρόγραμμα που δεν σου δίνει καμία δυνατότητα να επέμβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Τότε το πιο απλό θα είναι να βρεις ένα εξωτερικό modem. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Aλεξ, στη διαχειρηση συσκευων-->Modems-->δεξι κλικ στο <modem σου>-->2ο tab [στα αγγλικα Win γραφει Modem]-->Θυρα [Port] Ποια COM εχει? Αν και για να στο βγαζει με θαυμαστικο, δεν εχει φορτωσει drivers [η τους σωστους]. Στη θεση σου θα δοκιμαζα με καποιον Generic driver, μου εχει λυσει θεματα παλαιοτερα αυτη η προσεγγιση: η αυτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Δεν φαίνεται είπαμε στην διαχείριση συσκευών. Σαν να μην υπάρχει είναι! Δε μου λέτε κάτι άλλο.... πώς αναβαθμίζουμε BIOS χωρίς floppy disk? Έχει νεώτερη έκδοση bios η μητρική μου και λέω να τα ρίξω μέσα. Παλιά το κάναμε από το φλόπυ.... τώρα που δεν έχω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες