SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 Όταν σκέφτεσαι για δίχρονο δεν σκέφτεσαι την κατανάλωση. Αν σκέφτεσαι την κατανάλωση στο δίχρονο μην το πάρεις ποτέ. Είναι ξεκάθαρα πράγματα. Δες εδώ κατανάλωση το gilera runner 50 sp: http://www.spritmonitor.de/en/overview/191-Gilera/1179-Runner_50_SP.html?vehicletype=2&powerunit=2 Μέσος όρος 4,02 απο όλους που έχουν καταγράψει, και μπορείς να συγκρίνεις και επιλεκτικά. Δες εδώ κατανάλωση το cbr 125 που έχω εγώ: http://www.spritmonitor.de/en/overview/18-Honda/775-CBR_125.html?vehicletype=2&powerunit=2 Μέσος όρος 2,86 Απο RS50 δεν βρήκα. Βρήκα απο RS125 μόνο. Δες εδώ: http://www.spritmonitor.de/en/overview/58-Aprilia/715-RS_125.html?vehicletype=2&powerunit=2 Μέσος όρος 5,36 Τέτοια κατανάλωση βγάζει το CB400 που είναι καρμπυρατεράτο και παλαιολιθικό αλλά σκυλί. Δες εδώ: http://www.spritmonitor.de/en/overview/18-Honda/908-CB_400.html?vehicletype=2&powerunit=2 Μέσος όρος 5,36 Όταν πας λοιπόν δίχρονο, πολύ απλά δεν κοιτάζεις καταναλώσεις. Ειδικά σε 50αρι, που οι αποδόσεις είναι μηδαμινές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Magkaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Εσυ με το gilera εισαι ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Εσυ με το gilera εισαι ευχαριστημενος Πανευχαριστημενος...!! Σκυλι σου λεω το μοτορι δεν νιωθει τιποτα 2καβαλια σε ανηφορες κτλπ σε συγκριση με αλλα 50αρια... Ασε που ειναι και κουκλακιιι..!! <3333 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Magkaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Απο βενζινες πως παει δηλ. βαριεσαι να βαζεις συνεχεια ή ειναι οκ η καταναλωση του(συγνωμη αν το εχω ξαναρωτησει ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Απο βενζινες πως παει δηλ. βαριεσαι να βαζεις συνεχεια ή ειναι οκ η καταναλωση του(συγνωμη αν το εχω ξαναρωτησει ) Ρε φιλε σου εχουμε δωσει ενα σωρο απαντησεις... Το παλικαρι ο Gelino μαλιστα σου εδωσε και μεσο ορο... Γυρω στα 4 - 4,5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα υπολογιζε,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Magkaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Ναι ναι συγνωμη αν σας επριξα αλλα ακομα δν εχω καταληξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι ότι μας πρήζεις. Είναι ότι: Στέλνεις σε θέμα με τίτλο "aprilia rs50 vs rs4 50" και ρωτάς για το runner. Εν ολίγης βγαίνεις off-topic. Παρόλα αυτά σου απαντάμε με κάθε καλή θέληση και δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτά που σου στέλνουμε. Λοιπόν για να ανακεφαλαιώσουμε. Η καταναλώσεις στα δίχρονα 50αρια είναι περίπου όσο τα τετράχρονα 125. Οι επιδόσεις πολλές φορές τα φτάνουν(σχετικά πάντα). Και το rs50 και το runner σαν μηχανάκια έχουν δυνατούς κινητήρες. Το runner είναι ποιο αξιόπιστο απο το aprilia rs 50. Παρόλα αυτά θα σου συνηστούσα κανένα παπί ή γενικά με ταχύτητες, γιατί ανάλογα με τα κιλά σου μπορεί να έχεις πρόβλημα σε ανηφόρες. Απο δίχρονα σκούτερ σου προτείνω: Gilera runner - Το είχε φίλος. Piagio NRG - Το είχε φίλος. Αξιόπιστο μοτόρι. Όταν πιάνει ροπί το ψάχνεις με κυάλια. Όταν δεν πιάνει ροπί τους ψάχνεις με κυάλια... :P Yamaha Aerox Το είχε φίλος. Piagio Typhoon(το καινούργιο εννοείτε) Είχα το παλιό το δίχρονο το 125, είχε βγάλει κάτι ηλεκτρικά προβλήματα λόγο ότι δεν το συντηρούσαν σωστά οι παλιοί του ιδιοκτήτες Yamaha Aerox - Το είχε φίλος. Πύραυλος. Σκυλί. Δεν χρειάζετε να πω τίποτα άλλο για αυτό το μοτόρι. Τα λέει όλα μόνο του. :D Αυτά τα 4 είναι και κουκλιά και σκυλιά. Μετά μπορείς να πας σε: sym mio - εμφανησιακά δεν σκίζει αλλά 1ον δεν έχει βγάλει προβλήματα 2ον είναι αγριόγκαζο και τραβάει αβέρτα. Το έχουμε στην οικογένεια και είναι εγγύηση. kymco like 2t - εμφανησιακά απομίμηση της βέσπας(για εκεί πήγαινε τουλάχιστων), πρόβλημα δεν έχει βγάλει και για 50αρι πάει καλά(τα 4 πρώτα δεν τα πιάνει λόγο βάρρους). Το έχουμε στην οικογένεια και είναι εγγύηση. kymco agility 2t - εμφανησιακά ωραίο, και δεν έχω ακούσει για προβλήματα. Peugeot vivacity - Εμφανησιακά κομψό, και με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Προβλήματα δεν έχω διαβάσει πουθενά(ενδιαφερόμουν να το χτυπήσω). Μετά απο αυτά μπορείς να κοιτάξεις για κανένα sym δίχρονο, ή για κανένα peugeot δίχρονο. Μακριά απο piaggio zip. Έχει βγάλει της παναγιάς τα μάτια... Το είχα και στο λέω με σιγουριά. Για τα peugeot μπες εδώ: http://www.peugeotscooters.gr/ έχει και μηχανές 50 κυβικά δίχρονες. Και motard και enduro και ss. Derbi είναι επίσης σκυλιά μηχανάκια, αλλά χρειάζετε γερή τσέπη για να τα αγοράσεις. :D Αν μετά απο όλα αυτά που έκατσα και σου έγραψα, δεν έχεις βρει ακόμα το τι θες τότε αφού ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ 16 ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ: 1ον) Στείλε μας πόσα λεφτά διαθέτεις για να μην το παιδεύουμε το θέμα με το τι θα ήθελες να πάρεις. Να δούμε τι μπορείς να πάρεις. 2ον) Πάρε τους γονείς σου, και πήγαινε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες, κοίταξε, σκέψου το budget σου και πάρε όποια σου κάνει κλικ και είναι ποιο κοντά στο budget σου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον Gelinos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 παιδιά ευχαριστώ και εγώ για τις πληροφορίες!!! να 'ναι καλά ο μαγκαρας έμαθα πολλά.. δεν ξέρω αν εκείνον τον βοήθησαν αλλά εγώ τώρα έχω πλήρη εικόνα και έχω καταλήξει στην απόφαση μου. σας είμαι πραγματικά ευγνώμων!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 καλα τα πες gelino παρε ενα +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Magkaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Τι θα παρεις τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 κοίτα πρώτη μηχανή είναι μόνο μία. εγώ προτείνω να πάρεις αυτήν που έχεις καψουρευτεί πραγματικά... εγώ πάω καρφοτός για ένα rs50 που το βρήκα καινούργιο μοντέλο του 2006,στην πένα με 0 χλμ και μου το δίνει για 2 χιλιάρικα... ρώτησα πολλούς που το έχουν και όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια οπότε πάω γι'αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 εγώ πάω καρφοτός για ένα rs50 που το βρήκα καινούργιο μοντέλο του 2006,στην πένα με 0 χλμ και μου το δίνει για 2 χιλιάρικα... χαχα φιλαρακι απο το 2006 μοντελο με 0 χλμ... Εσυ γιατι λες να το πηρε το παλικαρι για να το κοιταζει ; Τα χλμ ειναι πειραγμενα και 2000 ευρω τα βρισκω πολλα για μοντελο 2006... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 χαχα φιλαρακι απο το 2006 μοντελο με 0 χλμ... Εσυ γιατι λες να το πηρε το παλικαρι για να το κοιταζει ; Τα χλμ ειναι πειραγμενα και 2000 ευρω τα βρισκω πολλα για μοντελο 2006... δεν είναι από ιδιώτη. σε κατάστημα της piaggio το βρήκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Οπως και να εχει αποκλειεται να εχει 0 χλμ.... Ειναι πειραγμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ή του μηδένισαν το κοντέρ, ή του άλλαξαν το κοντέρ. Φίλε εμένα το μοτόρι μου είναι 12ος του 05 και το πήρα πέρσυ 1650 απο μάντρα. Απο ιδιώτη το έπερνα 1200-1300. Φέτος κάνει κανένα 1000 όλο κιόλο, και θα πας να σκάσεις 2000 για μεταχειρισμένο δίχρονο που δεν ξέρεις τα χιλιόμετρα του, και που μπορεί να χρειαστείς απευθείας καινούργιο πιστόνι? Don't Do it. Αν δεν είχαν κάτι να κρύψουν, θα άφηναν τα χιλιόμετρα του στην θέση τους. Ένα μηχανάκι φαίνετε απο την κατάσταση του το πόσο καλοσυντηρημένο είναι και όχι απο τα χιλιόμετρα του. Για να τα μηδένισαν πολύ πιθανών να έχει φάει και καμμία στούκα. Και πέραν τούτου, δεν είναι και ευκαιρία 2000! Εγώ τις προάλλες που κοίταζα στο car.gr είδα εδώ ένα rs 125 της πένας, και το έδινε το παιδί 1500 και πάλι μου φάνηκαν υπερβολικά παρόλο που ήταν στην πένα. Δες εδώ τι παίζει απο τιμές για rs 50 -> κλικ Εσύ είδες μόνο αυτό -> http://www.car.gr/cl...s/view/1557519/ Δες αυτό, 1700 αλλά τουλάχιστων είναι του 10 μοντέλο. Όχι 2050 για μοντέλο του 06. Έλεος γαμώτο μου 6 χρονών μηχανάκι είναι. WTF??? Βρίσκεις πάντως και με 550 και πάνω απο 2000 μοντέλο και μετά. Υ.Γ. Κατά 99,9% οι μάντρες τα πειράζουν τα κοντέρ, και όχι οι ιδιώτες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 Συμφωνω απολυτως με τον Gelinο... Ψαξε καλυτερα στο car.gr και εκει θα βρεις αρκετα μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες... Απο αντιπροσωπεια η μαντρα οι τιμες ειναι ανεβασμενες γιατι βγαζει κερδος και το μαγαζι απο το οποιο κανεις την αγορα... Και εγω απο το car.gr βρηκα το Runner μου ολοκαινουριο και σε υπεραριστη σε αρκετα προσιτη τιμη...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω απολυτως με τον Gelinο... Ψαξε καλυτερα στο car.gr και εκει θα βρεις αρκετα μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες... Απο αντιπροσωπεια η μαντρα οι τιμες ειναι ανεβασμενες γιατι βγαζει κερδος και το μαγαζι απο το οποιο κανεις την αγορα... Και εγω απο το car.gr βρηκα το Runner μου ολοκαινουριο, σε υπεραριστη κατασταση και σε αρκετα προσιτη τιμη...!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Magkaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Απο ταχυτητες το ρυννερ πως παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Απο ταχυτητες το ρυννερ πως παει Εγώ έχω κατεβάσει 94 κοντερίσια σε ευθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!! PLEAAAAAAAAAAAAAAAAASE NOOOOOOOOOOOOOO MOOOOOOOOOOOOOOOOORE!!!!!!!! Νίκο μην τολμήσεις να του πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετά θα σε ρωτάει απο φρένα πως πάει! Πήγαινε ρε φίλε να του κάνεις ένα test ride να δεις... Ωχουυυυ... Τι θες δλδ να σου πουν? Πάει μέχρι 40-50-60-70-80? Ήμαρτον δλδ. 50άρι είναι, του βγάζεις τους κόφτες και απο 50-60 που τελικιάζει με τους κόφτες πάει κανένα 80-90(το πολύ) χωρίς τους κόφτες άντε και με καμμία εξάτμιση... Τι θες δλδ? Να τραβάει το γκαζίδι και να σηκώνετε λαμπάδα? Πφφφ... Και απο τα 94 που λέει ο punisher υπολόγιζε -10% τουλάχιστων που θα χάνει το κοντέρ, μιας και τέτοια απόκλειση παίζει πάντα στα 50αρια και τα κοντέρ τους. Sls τι έκανες τελικά απο μοτόρι? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2012 από τον Gelinos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sls120 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 ψάχνω ακόμα κάτι ψιλά αλλά μάλλον έχω καταλήξει σε ένα μεταχειρισμένο aprilia με καλά λεφτά... φυσικά το έχω δοκιμάσει πρώτα και το πήγα και σε συνεργείο φίλου για να το τσεκάρουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Φρόντισε μόνο ο μάστορας να ξέρει καλά απο δίχρονα γιατί είναι και μερικοί που δεν το χουν, καθόλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δεν είχα σταγόνα βενζίνα και λάδι και ψαρωμένος εννοείται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και παρόλα αυτά να υπολογίζεις 10% απόκλειση. Αν θες να δεις τα πραγματικά χλμ που πηγαίνεις πάρε gps, γιατί το κοντέρ σου όσο ποιο πολλά χλμ φορτώνει το μηχανάκι τόσο μεγαλήτερη απόκλειση έχει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Και παρόλα αυτά να υπολογίζεις 10% απόκλειση. Αν θες να δεις τα πραγματικά χλμ που πηγαίνεις πάρε gps, γιατί το κοντέρ σου όσο ποιο πολλά χλμ φορτώνει το μηχανάκι τόσο μεγαλήτερη απόκλειση έχει Ναι το ξέρω οτι το κοντέρ του runner κλέβει σαν μ***ι .... Αλλά και πάλι πάει πολύ καλά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες