NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Με βάση κάποιες απορίες που δημιουργήθηκαν σε άλλο thread, συν ότι μέεεεεεχρι να συναντηθούμε θα γεράσουμε, συν ότι θα είναι μαλακία αν συμπέσουμε πουθενά να μην το ξέρουμε κιόλας, ανοίγω αυτό το thread που μπορεί να βοηθήσει να πούμε καμιά καλημέρα... τυχαία. Που σας πετυχαίνει λοιπόν κανείς; Το πρωί για τη δουλειά, που το αφήνετε εκεί (για να το κλέψουμε βέβαια), πως είναι/είστε για να σας γνωρίσουμε both, σπίτι κλπ.; Ας ξεκινήσω εγώ ως παράδειγμα... Μένω Πειραιά, Καστέλλα αλλά μπαίνει σε πηλωτή οπώτε δεν πρόκειται να το πετύχετε εκεί. Κλασικό ντακαράκι (το προηγούμενο το μπλε) με ABS (άρα το γνωστό καλώδιο μπροστά από το αριστερό), με μεταλική βάση μπαγκαζιέρας Krauser και δυο κομάτια πετσιά που γίνεται attach το touratech tankbag. Αναφέρω τις βάσεις γιατί τα ίδια τα μπαγκάζια σπάνια θα τα βρείτε επάνω (τα αποφεύγω όταν δεν έχω λόγο). Εγώ ένας... νορμάλ (όταν δεν μου μιλάς) άνθρωπος, με μαύρο χωρίς κανένα σχέδιο Arai, που στη σπάνια περίπτωση που δεν το φοράω (πχ. δυο τετράγωνα που δεν αξίζει το βάλε βγάλε) κρέμεται σε μια μπλε πάνινη θήκη στο αριστερό ώμο. (γαμώ τις περιγραφές; χεχεχε...) Α στο 99% των περιπτώσεων φοράω ένα ευμεγεθές μαύρο τσαντάκι μέσης (ακόμα και αν φοράω... κουστούμι). (Ως παράδειγμα να πω και τι θα έγραφα αν ήμουν ακόμα στην τελευταία μου δουλειά ώστε να συμπληρώσετε το ανάλογο) Δουλειά διαδρομή Πειραιά - Παραλιακή - Συγγρού - Πανεπιστημίου (ή καμιά φορά από Πειραιώς και ανέβασμα προς Κλαυθμώνος) περί τις 8:30 και ανάποδη διαδρομή περί τις 5 με 6 (και βάλε). Παρκάρισμα ανάμεσα σε άλλες πάνω στο πεζοδρόμιο κάπου στη Σίνα. (η προηγούμενη παράγραφος δεν ισχύει πια, αλλά να πως θα ήταν - από Σεπτέμβρη βλέπουμε) Αν δείτε κάποιον να πηγαίνει σαν να βιάζεται (σπανίως ΔΕΝ πάω έτσι - και είναι απλά από λάθος στύλ, δεν είναι ότι φταίει κάτι άλλο) με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καταζητείτ... εεεχμ... είμαι μάλλον εγώ. Άντε συνεχίστε... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2005 από τον NLS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 Ενδιαφέρον, φίλε NLS, αλλά θα αργήσω πολύ να σε πετύχω στο δρόμο : Μπλε 100άρι Speedfight, που κινείται από Μπότσαρη - Νέα Εγνατία - κέντρο και πάλι πίσω, σε ακανόνιστες ώρες, με κανονικό ντύσιμο και μαύρο shark Εναλλακτικά, και πιο πιθανό, κόκκινο R1 2004, το μοναδικό νομίζω με την πινακίδα στην κανονική της θέση, με παλιο Dainese 20ετίας και μαύρο AGV Kαι στα δύο, πολύ ήρεμη και προσεκτική οδήγηση (έχω πετύχει παππού παλιά και δεν το ρισκάρω ξανά) ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 άλλο κράνος φοράς ανά μηχανή; :) αν ανέβω θα κοιτάω για σένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 οπώτε δεν πρόκειται να το πετύχετε εκεί. "οπότε"!! (ααχχχ, το 'φχαριστήθηκα ) Στο θέμα μας: εμένα δεν πρόκειται να με πετύχετε εδώ που είμαι :( όταν με το καλό είναι να επαναπατριστώ πάντως, θα έχω φροντίσει να σας τα πρήζω από κάνα μήνα πιο πριν ώστε να μην έχετε δικαιολογίες, να σας μαζέψω όσους γίνεται με το στανιό μπασκετ ( :P ) γίνει ποτέ ένα meeting της προκοπής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 χαχα καλά μου έκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 Κηφισσίας στίς 08:30 περίπου από τό υψος τού ΟΤΕ μέχρι τήν Κατεχάκη, συνήθως τά πρωινά μέ ταχύτητα νυσταγμένη, στήν επιστροφή τό ιδιο δρομολόγιο γύρω από τίς 16:00 εως 20:00 αναλόγως , αλλά πολύ δύσκολο νά μέ πετύχεις γιατί γυρνάω μέ ταχύτητα φωτός ,ειδικά αν εχω μάθει οτι παίζει καλή μάσα σπίτι Τό μηχανάκι cbr 600 ασημί μαύρο καί ντύσιμο συνήθως γυμνός, αλλά κράνος πάντα, ασπρο-μπλέ-μαύρο KBC η nolan ασημί. Κάποια στιγμή καλά θά ηταν νά βρεθούμε οσοι τουλάχιστον θέλουν τουλάχιστον γιά ενα καφέ ετσι γιά τήν φάση τής γνωριμίας η σέ πιό φιλόδοξη εκδοση μιά εκδρομούλα κοντινή γιά νά περάσουμε ακόμα καλύτερα. Ενημερώστε καί είμαι μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Μεσογειων 8:30 με 9:00 απο πενταγωνο μεχρι μηχαλακοπουλου.Και το απογευμα απο 5:30 εως 6:00 παλι την ιδια διαδρομη.Μαυρο KTM Prestige με TankBag KTM,Carbon WP αυτοκολλητα.Και τα 2 κρανοι που φοραω ειναι σε χρωμα black οπως και εγω( ) Το ενα Nolan N83 matrix με φιμε ζελατινα,το αλλο μαυρο cabrio Airoh.Απο τον θορυβο και απο τον ογκο μου θα με εντοπισετε αμεσως!!Φωναξτε "ψηλος" και θα καταλαβω.χεχε Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2005 από τον NordicRavn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 Εμενα κι αν εινια δυσκολο να με πετυχετε στο δρομο αφου: Απο σπιτι (Πετρουπολη) μεχρι Λεωφ.Χασιας μεσα απο στενακια της Πετρουπολης και του Καματερου γυρω στις 05:30. Μετα Αττικη οδο απο τον κομβο Νο6 μεχρι το "δαχτυλιδι" της Κηφισιας. Ενα μικρο κομματακι της Κηφισιας μεχρι το carrefour του Αμαρουσιου. Επισης αν ερθετε να ψωνισετε ειδικα πρωι (παιζει και απογευματινη βαρδια αλλα σπανια) βαζετε μια φωνη στην υποδοχη να με φωναξουν (τον Αλεξη απο την συντηρηση) και θα εμφανιστω ταχιστα αν δεν ειμαι καπου χωμενος σε καμμια καταψυξη :P Μηχανακι το ξερετε απο το avatar.Ασημ(ν)ι με μαυρη σελα,52αρα top case Nonfango,καγκελα κινητηρα,λογοτυπο ΑLX (GS 11½) στα πλαινα του ρυγχους και ενα αυτοκολλητο στην εσωτερικη μασκα (φαινεται απο εμπρος) Επιστροφη απο το ιδιο δρομολογιο κατα τις 14:00. Ταχυτητες εως 140 το πρωι μεχρι 200 στην επιστροφη αν ζεσταινομαι με το δερματινο ...διαφορετικα παλι με 140. Εμφανιση (μονιμα) απο την κορυφη εως τα νυχια. Κρανος μαυρο με ασημ(ν)ια γραφικα UVEX με ημιφιμε ζελατινα.Δερματινο Spyke μαυρο/ανθρακι με μια ριγα εκρου στα μανικια.Παντελονι τζιν και μποτα μοτο ή μποτακι εργασιας. Κι εγω εχω ξεχασει το ονομα μου αφου για ολους ειμαι ο "ψηλος". (1,92) 98κιλα. Δεν πινω....αλλα καπνιζω. Με λενε Αλεξη κι ειμαι καλα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slacker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Περάστε (απο φθινόπωρο και μετα) Σάββατο βράδυ απο Silver Dollar (Εθνικής Αμύνης - Θεσσαλονίκη). Κατά 99% θα με βρείτε. Χωρίς το μηχανάκι όμως, γιατί με κανα 2-3 τεκίλες και 3-4 σφηνάκια = Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2005 από τον slacker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 Καθημερινά λίγο πριν τις 7 το πρωί: Αιγαίου - Εθνικής Αντιστάσεως - Βασ.Όλγας - Ναπολέοντως Ζέρβα - Καυταντζόγλου ή Αιγαίου - Νέα Εγνατία - Καυταντζόγλου και μεσημέρι κατά τις 14:30 με 15:00 στην Μεγάλου Αλεξάνδρου - Γ.Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) - Ανδριανουπόλεως Μαύρο Varadero 2 μηνών (μωράκι ακόμα), με μαύρο κράνος Schuberth ή μπλε Boeri και σκούρα ψηλή ζελετίνα. Δεν τρέχω ποτέ και συχνά μπαίνω στην λεωφορειολωρίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) Κατά τις 7.30 Βαφοπούλου-Ανθέων-Ανδριανουπόλεως-Εθν. Αντίστασης. Κατά τισ 14.30 Εθν. Αντίστασης-Β. Όλγας-Βαφοπούλου. Όλα αυτά τα κάνω με τον ομορφότερο ΑΧάτορα της Θεσ/νίκης!!!!! Τα βράδυα του χειμώνα στο it's only στην Βενιζέλου. Τα καλοκαίρια στο καράβι Αργώ. All time clasic είναι η Serata στην Κρήνη. Γενικά σε ροκάδικα (εκτός από Serata :P) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2005 από τον niki_kar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2005 ανακαλύπτω ότι οι περισσότεροι είστε από την (κατ'ευημισμόν) μεγάλη φτωχομάνα; τι έγινε ρε παιδιά; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 Η θεά τύχη και ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχτισαν πρόσφατα ένα πάρκινγκ 7 μέτρα απέναντι απο την είσοδο της πολυκατοικίας μου και η μηχανή κρύβεται εκεί. Το σπίτι μου από τη δουλεια είναι μια σχετική ευθεία.Παπαναστασίου-Λ.Στρατού-Τσιμισκή.Ξέρω πως άθελα μου θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά ο χρόνος που κάνω για τη δουλειά είναι 5 λεπτά..!Αγαπημένο μου στέκι είναι η λεωφορειολωρίδα αν και γίνεται λίγο tricky με τις εμπνεύσεις των ταξιτζήδων(άτιμη ράτσα..). Το πεζοδρόμιο της Τσιμισκής έχει την τιμή να φιλοξενεί τη μηχανή μου αλλά ενίοτε προτιμώ κ τα δημοτικά παρκιν για μηχανές τα οποία βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμα τις ώρες αιχμής(Τσιμισκή γαρ) Ασημί μηχανή κ κράνος. V-strom η μηχανή,Γιώργος το όνομα... Μην διστάσεις να φωνάξεις,είναι αθόρυβη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 Emena δυσκολα θα με αναγνωρισετε πρωι (κυκλοφορω με το παπι και η δοθλεια ειναι 3' λεπτα με το παπι,Δημαρχειο Αγιας Βαρβαρας) Δευτερα και παρασκευη στη λεσχη της ΛΕΜΟΤ και τεταρτες στο αφρικα κλαμπ.Μετα σηνηθως στο "Alligator" λεωφ.Αλεξανδρας η Εξαρχεια (παντα μετα τις 23.00) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 Aligator Αλεξάνδρας!!!!!!!! Τι είπες τώρα..... :) Χτύπα και κανα revenge απο δίπλα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 Aligator Αλεξάνδρας!!!!!!!! Τι είπες τώρα..... :) Χτύπα και κανα revenge απο δίπλα ;) <{POST_SNAPBACK}> Ετσιιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ανακαλύπτω ότι οι περισσότεροι είστε από την (κατ'ευημισμόν) μεγάλη φτωχομάνα; τι έγινε ρε παιδιά; :) <{POST_SNAPBACK}> Κάτσε να γυρίσουνε και οι άλλοι από την Χαλκιδική (λίγα τα ψωμιά τους....ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ) :o :o :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Εγώ επειδή το ωράριο μου είναι πολύ περίεργο, δηλαδή άλλες φορές δουλεύω 9 άλλες 13:00 και άλλες κανονίζονται την προιγούμενη μέρα. Τώρα που 9:30 είμαι στην δουλειά ξεκινάω κατά τις 9 απο Νέα Ερυθραία και βγαίνω απο τον κόμβο της Βαρυμπόπης στην εθνική.Κατεβαίνω κατεβαίνω και βγαίνω στην έξοδο για περιστέρι.Απο εκεί μπαίνω Λενορμαν φτάνω και μετά βγαίνω πλατεία κάνιγγος. Τις τελευταίες μέρες γυρνάω απο κηφισσίας μιας και είναι άδεια. Δηλαδή Ακαδημίας,Βασιλίσης Σοφίας,Κηφισσίας. Ανεξάρτητα απο την ώρα άν με δείτε στον δρόμο το εργαλέιο μου κάνει μπάμ οπότε θα καταλάβετε πως είμαι εγώ. Δεν έχω δει άλλη σαν την δικιά μου να κυκλοφορεί οπότε αν με δείτε πείτε ένα γειά :P Επίσης φοράω ένα ολόμαυρο Nolan. Τώρα απο ένδυση αυτή διαφέρει. Δέν φοράω κάτι standar. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 ...κανείς δεν παίρνει Aprilia 125-non-scooter ε; :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Αααα με προσβάλεις τώρα. Παεί καλά το εργαλείο φίλε για 125 Μην ακούς τι λένε οι άλλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 εγώ δεν είπα πως πάει και μια φεράρι σπάνια την βλέπεις στο δρόμο :) (σ'ανέβασα τώρα ε;...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Φεράρι υπάρχουν πολλές. Aprilia RS όμως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 μόνο στα συνεργεία ήθελες να πείς ε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Ετσι ειναι τα Ιταλικα... :P Σπανια τα βλεπεις στο δρομο...Θα συμφωνησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες