alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 γραφω και γω εδω για ενα, μικρο ευτυχως ατυχημα, που ειχα σημερα το μεσημερι στις 3 στη διασταυρωση Κατσιμηδη με Λαμπρακη στη Θεσσαλονικη. Ανεβαινοντας για περιφεριακο με πιανει κοκκινο στη Κατσιμιδη διπλα αριστερα μου ενα μπλε αυτοκινητο,αναβει πρασινο... και η κυρια αποφασιζει να στριψει πανω μου, με βρηκε στο τιμονι ευτυχως με πολυ μικρη ταχυτητα και απλα ξαπλωσα μαζι με τη Virago στο δρομο, στη μηχανουλα μου στραβωσαν τα φλας μπροστα εσπασε ο καθρεπτης και στραβωσε η μανετα του φρενου εγω δεν επαθα τιποτα , αμεσως εσπευσαν προς βοηθεια-υποστηρηιξη μου ενας μοτοσυκλετιστης και ενας ποδηλατης τους ευχαριστω απο δω και ελπιζω να το δουν γιατι εκεινη τη στιγμη λιγο το σοκ λιγο η τσατιλα δε προλαβα... Σας ευχαριστω μαγκες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Mεγάλο πράγμα η αλληλεγγύη φίλε μου. :) Μπράβο στα παιδιά που σε βοήθησαν και ευτυχώς που και εσύ στην τελική δεν χτύπησες καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Αφού δεν χτύπησες κάνε τον σταυρό σου! Η κυρία πως αντέδρασε; παραδέχτηκε το λάθος της; Ζήτησε συγνώμη; Δήλωση σου έκανε; Ελπίζω να σου 'κοψε να καλέσεις την τροχαία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 μπραβο στα παιδια και περαστικα σε σενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 πραγματικα μεγαλο πραγμα η αλληλεγγυη ξαναμπραβο στα παιδια, η κυρια στην αρχη δε το παραδεχοταν αλλα μετα και απο το κραξιμο του ποδηλατη !!! τα βρηκαμε ολα καλα, τελος καλο ολα καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 πραγματικα μεγαλο πραγμα η αλληλεγγυη ξαναμπραβο στα παιδια, η κυρια στην αρχη δε το παραδεχοταν αλλα μετα και απο το κραξιμο του ποδηλατη !!! τα βρηκαμε ολα καλα, τελος καλο ολα καλα... Όταν λες ότι τα βρήκατε; σου έκανε δήλωση; Ή σου είπε ότι ΘΑ σου κάνει; Είναι αυτό που λέγαμε και στο άλλο θέμα, ότι οι γυναίκες οδηγοί ποτέ δεν παραδέχονται το λάθος τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Όταν λες ότι τα βρήκατε; σου έκανε δήλωση; Ή σου είπε ότι ΘΑ σου κάνει; Είναι αυτό που λέγαμε και στο άλλο θέμα, ότι οι γυναίκες οδηγοί ποτέ δεν παραδέχονται το λάθος τους! Μου εκανε δηλωση (μετα τα αρχικα μα μου σου του) τα παραδεχτηκε ολα και στους ανθρωπους των ασφαλιστικων εταιριων που ηρθαν επι τοπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 να παρεις τηλ την εταιρια της μετα απο μια /δυο μερες να ρωτησεις αριθμο φακελλου κι αν εχει αναγραφει, οτι αποδεχτηκε την ευθυνη[μπορει να αλλαξει γνωμη]. [οι γυναικες οδηγοι δεν ειναι οτι δεν αποδεχονται τα λαθη τους, οπως ειπατε..συνηθως δεν καταλαβαινουν τι λαθος εκαναν και για αυτο εχουν το βλεμμα αποριας] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες