comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα.εκανα το χ 177cc.εβαλα μεγαλιτερο injection περνει κανονικα.το ζεστένω αλλα αν τραβιξω γαζι παει να σβησει.βαζω πρωτη και πανω στην κινηση κανει διακοπες.σαν 50αρι παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 μαλλον ρυθμιση στο μυγμα θα θελει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 μαλλον ρυθμιση στο μυγμα θα θελει εχω και ρυθμιστη αλλα και παλι δεν κανει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 xmmmmm se mastora to phges? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 xmmmmm se mastora to phges? το πηγα.δεν ξερουν τι φταιει.εχθες παρατηρησα κατι.αναψα τα xenon και το μηχανακι δεν δουλευε σχεδον καθολου.οταν τα εσβηνα πηγενε καπως καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Εγω θα ελεγα να κοψεις τις ταρζανιες , να γυρισεις το μηχανακι σε μαμα κατασταση και να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει.. φιλικα παντα και διχως επιθεση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 μηπως δεν εχεις μπαταριααα ???αφου λες για τα 3ενον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Εγω θα ελεγα να κοψεις τις ταρζανιες , να γυρισεις το μηχανακι σε μαμα κατασταση και να το ευχαριστηθεις οσο δεν παει.. φιλικα παντα και διχως επιθεση. το σκευτηκα και αυτο.αλλα δεν γινετε.τζαμπα ολα αυτα που πηρα. μηπως δεν εχεις μπαταριααα ???αφου λες για τα 3ενον? καινουρια ειναι.η μονη μου λυση ειναι να το στειλω αθηνα στον κολλια να μου το κανει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 η να το πας σε εναν καλο που 3ερει δυο πραγματακαι οχι σε καποιον που δεν 3ερει την τυφλα του και κανει τον 3ερολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες