afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Μπορείτε να μου πείτε ποιό ορυκτέλαιο θεωρείτε καλύτερο 20w50; Αφορά για παπί honda supra. Castrol Actevo, Motul 3000, BellRay EXL, Agip super και ένα ορυκτελαιο της honda. άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Γεια σου φιλε το ποιο ειναι το καλυτερο δεν θα το μαθεις ποτε...εγω επειδη εχω πολλα στοματα να ταισω και το παπι τοχω για σκυλι του βαζω λαδια απο το lidl εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα και μου βγαινει 3ευρω το λιτρο. τωρα επειδη λογικα εισαι πιτσιρικας και γουσταρεις να το προσεχεις τοτε απλα βαλε ενα 10-40 η 20-50 ορυκτελαιο που ναναι για μοτοσυκλετα και να εχει αξιοπιστο ονομα σαν αυτα που αναφερες... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Γεια σου φιλε το ποιο ειναι το καλυτερο δεν θα το μαθεις ποτε...εγω επειδη εχω πολλα στοματα να ταισω και το παπι τοχω για σκυλι του βαζω λαδια απο το lidl εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα και μου βγαινει 3ευρω το λιτρο. τωρα επειδη λογικα εισαι πιτσιρικας και γουσταρεις να το προσεχεις τοτε απλα βαλε ενα 10-40 η 20-50 ορυκτελαιο που ναναι για μοτοσυκλετα και να εχει αξιοπιστο ονομα σαν αυτα που αναφερες... Πιτσιρικάς δεν είμαι, 35 ετών η ηλικία μου και έχω το παπί 11 χρόνια (110.000χλμ) και σκοπεύω να το έχω για άλλα 10 και γι'αυτό ρωτάω απο δώ ψάχνοντας για καλό ορυκτέλαιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sta8 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 επειδη εχω δοκιμασει το actevo και το 3000 το μοτουλ αναμεσα στα 2 θα σου πω το actevo......δεν ξερω γιατι αλλα τα 3000 νερουλιαζανε πολυ γρηγορα και ακουγοτανε το σασμαν στις αλλαγες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Θα συμφωνησω με τον dim_RR. Απλα να του βαζεις παντα την ιδια μαρκα λαδιων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 εγω βαζω και στο παπι και στο xt Bel-Ray EXP βεβαια χρησιμοποιω 10 w 40 ιμησυνθετικο αλλα απο τα motul και yamalube που εβαζα εχει μεγαλη διαφορα γυρω στα 10 με 12 ευρω κοστιζουν το λιτρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Χμ... τελικά ποτέ δεν θα μάθουμε ποιο είναι το καλύτερο ορυκτέλαιο. Θέλω αυτό που πληρώνω να μου το προσφέρει και απροβλημάτιστα. Πώς λέμε συνθετικό λάδι Mobil1 ...με κλειστά μάτια εμπιστεύεσαι αυτό το προιόν και αποδεδειγμένα!!! Αυτό είναι που ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε ορυκτέλαιο για μοτοσυκλέτα (παπί). Ένα ανεξάρτητο τεστ με ορυκτέλαια θα ήταν ότι καλύτερο. Υπάρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2012 φιλε σορρυ κιολας αλλα την ψαχνεις παρα πολυ και πιστευω οτι δεν χρειαζεται...να ειχες κανα desmosedici να πω οκ παω πασσο αλλα οκ ενα παπι 10 ετιας + το οποιο ειναι για καθε μερα δεν χρειαζεται σπαζοκεφαλιες και αγωνιες... εχω ενα kaze R το οποιο το εχω απο τα 16 και ειμαι 27 εχει περασει τα πανδεινα σε οτιδηποτε καταστασεις μπορεις να φανταστεις αλλαγες λαδιων τυπου οποτε θυμομουν κτλ και δεν εχει βγαλει κιχ ο κινητηρας ακομα...τα παπια αν δεν βαλεις χερι στο μοτερ και απλα αλλαζεις τακτικα τα λαδια (2.000km) με μια καλη μαρκα εισαι οκ. τωρα αν τα κανεις αυτα και παθεις κατι οκ τυχαινει και αυτο μερικες φορες, το φτιαχνεις και ολα ενταξει ειναι μεσα στο προγραμμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakisbm 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φιλαράκι μου βάζει το ορικτέλεο από τα lidl (W5 νομίζω λέγεται 16€/5L) μαζί με αντιτριβικό (super dynamic antifriction 25€/100ml) αλλά η αλλαγή πρέπει να γίνετε καθε 2000χλμ για να διατηρείς την μότο σου σε άριστη κατάσταση. Και αυτό που λέω δεν είναι αερολογίες. Είδα τον εκκεντροφόρο του ζχ10 μετά από 100.000χλμ που έχει και μου έδιξε και έναν άλλον με 9.000χλμ. Πραγματικά ήταν η μέρα με τη νύχτα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2012 από τον sakisbm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Γεια σου φιλε το ποιο ειναι το καλυτερο δεν θα το μαθεις ποτε...εγω επειδη εχω πολλα στοματα να ταισω και το παπι τοχω για σκυλι του βαζω λαδια απο το lidl εδω και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα και μου βγαινει 3ευρω το λιτρο. τωρα επειδη λογικα εισαι πιτσιρικας και γουσταρεις να το προσεχεις τοτε απλα βαλε ενα 10-40 η 20-50 ορυκτελαιο που ναναι για μοτοσυκλετα και να εχει αξιοπιστο ονομα σαν αυτα που αναφερες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) λαδι απο το lidl εννοειται!!το χρησιμοποιω εδω και 2.5 χρονια στο παπι μου και δουλευει αριστα.... σε 20-50 οτι και να βαλεις ,διαφορα δεν προκειται να δεις,ολα την ιδια δουλεια κανουν... ακυρο!τωρα ειδα οτι ειναι παλια δημοσιευση....:P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες