Jump to content
stavrosdm

εεεε οοοο

Recommended Posts

χαρες και πανηγυρια κανω παιδια καταφερα εκλεισα ενα dt 50cc στα χαρτια τωρα ειναι 75 μοντελο του ΄05 σε κανα δυο βδομαδες ανεβαζω και φοτο :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :devil:

πειτε μου μονο τι να προσεχω με αυτο το μοτορακι γτ ειναι και το πρωτο μου σημερα του εκανα και τη πρωτη του βολτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαρες και πανηγυρια κανω παιδια καταφερα εκλεισα ενα dt 50cc στα χαρτια τωρα ειναι 75 μοντελο του ΄05 σε κανα δυο βδομαδες ανεβαζω και φοτο :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :devil:

πειτε μου μονο τι να προσεχω με αυτο το μοτορακι γτ ειναι και το πρωτο μου σημερα του εκανα και τη πρωτη του βολτα

ετσι οραιος ;) βαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ λαδια για να μην σου βγαινουν προβληματα! το πιο σημαντικο ειναι η αλλαγη λαδιων τακτικα στα κυβικα που διαλεξες αλλα και γενικα σε ολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα τακτικα ειναι καθε 500 χιλιομετρα αλλα κοιταζε τα κιολας που και που για παν ενδεχομενο!

Τροποποιήθηκε από τον faithgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το μοτόρι .

Στα νειάτα τα τους ήταν πολύ καλα μηχανάκια , για παλιάααα λέω εγώ τώρα :whistling: Αν είναι καλοσυντηρημένο θα το ευχαριστηθείς.

Λαδάκια βάζεις 2Τ στη μίξη (κάππου θα έχει ένα δοχείο) για να λιπαίνει στροφαλομπιέλα , έμβολο και ξεχωριστά το λάδι κινητήρα που λιπαίνει το σασμάν.

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια φριτεζα το dt?ok κανει λιγο παραπανω θορυβο αλλα δεν ειναι για να μαζευω και ευχες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και από εμένα σου εύχομαι καλές βόλτες και να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει.........Να σε ρωτήσω τι μοντέλο είναι? (πια χρονιάς) και πόσο το πήρες ?

Υ.Γ Είχα και εγώ κάποτε ένα kawasaki kmx 125 δίχρονο και σου μιλάω στο χώμα και στο βουνό τρελή απόλαυση Καλές βόλτες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα