stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 χαρες και πανηγυρια κανω παιδια καταφερα εκλεισα ενα dt 50cc στα χαρτια τωρα ειναι 75 μοντελο του ΄05 σε κανα δυο βδομαδες ανεβαζω και φοτο :_rock-on: :_rock-on: πειτε μου μονο τι να προσεχω με αυτο το μοτορακι γτ ειναι και το πρωτο μου σημερα του εκανα και τη πρωτη του βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Ζζζζζζζζζζζζζ χχχχχχρρρρρρρρρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 εμενα με τρελενει αυτος ο ηχος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 χαρες και πανηγυρια κανω παιδια καταφερα εκλεισα ενα dt 50cc στα χαρτια τωρα ειναι 75 μοντελο του ΄05 σε κανα δυο βδομαδες ανεβαζω και φοτο :_rock-on: :_rock-on: πειτε μου μονο τι να προσεχω με αυτο το μοτορακι γτ ειναι και το πρωτο μου σημερα του εκανα και τη πρωτη του βολτα ετσι οραιος ;) βαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ λαδια για να μην σου βγαινουν προβληματα! το πιο σημαντικο ειναι η αλλαγη λαδιων τακτικα στα κυβικα που διαλεξες αλλα και γενικα σε ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 οκ ευχαριστω οταν λες τακτηκα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) τα τακτικα ειναι καθε 500 χιλιομετρα αλλα κοιταζε τα κιολας που και που για παν ενδεχομενο! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον faithgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 οκ ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Ρε φιλε ομως γιατι να βαζω και λαδι στη βενζινη???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο το μοτόρι . Στα νειάτα τα τους ήταν πολύ καλα μηχανάκια , για παλιάααα λέω εγώ τώρα Αν είναι καλοσυντηρημένο θα το ευχαριστηθείς. Λαδάκια βάζεις 2Τ στη μίξη (κάππου θα έχει ένα δοχείο) για να λιπαίνει στροφαλομπιέλα , έμβολο και ξεχωριστά το λάδι κινητήρα που λιπαίνει το σασμάν. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον Giorgos.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 τωρα το ειδα :P ακριβως οπως στα λεει ο γιωργος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Οκ ευχαριστω πρ πλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Καλοριζικη η φριτεζα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Γιατι ρε παιδια φριτεζα το dt?ok κανει λιγο παραπανω θορυβο αλλα δεν ειναι για να μαζευω και ευχες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 μια χαρα ειναι το μηχανακι μην ακους τι σ λενε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Καλορίζικο και από εμένα σου εύχομαι καλές βόλτες και να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει.........Να σε ρωτήσω τι μοντέλο είναι? (πια χρονιάς) και πόσο το πήρες ? Υ.Γ Είχα και εγώ κάποτε ένα kawasaki kmx 125 δίχρονο και σου μιλάω στο χώμα και στο βουνό τρελή απόλαυση Καλές βόλτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Μοντελο του 05 τιμη νομιζω το βρηκα πολυ καλα 280€ απο φιλο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Ωραίος .....μόνο 280........από κατάσταση πως είναι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Αψογο φιλε αλλα τιμη το ειχε ενας φιλος και το πηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 Καλές βόλτες στο βουνό!!!!! ελπίζω και σύντομα να ανεβάσεις και κάνα βιντεάκι!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha135 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 giasas re pedia pasxno xartia gia dt 50 iparxoun kserete tipota na vroume Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες