Jump to content
KamikaZi-TsaNTakiaS

Κλήση & Εφορία

Recommended Posts

Γειά σας, είχα μια κλήση για ανασφάλιστο όχημα 250€ τα οποία δεν πλήρωσα ποτέ. Μου ήρθε χαρτί στο σπίτι από την εφορία ότι τα χρωστάω. Δεν το έχω πληρώσει ούτε διατίθεμαι να τα πληρώσω. Αν με σταματήσουν για εξακρίβωση μπορεί να περάσω εισαγγελέα; Να δουν ότι χρωστάω τόσα λεφτά; Θέλω έγκυρες απαντήσεις.

Υ.Γ. Μην γράψουν μερικοί το κλασσικό θα γίνουν 1000€ και 3000€. Οι προσαυξήσεις είναι ελάχιστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επειδη ειμαι προσφατος ξερω απλα οτι θα σ ρθει δικαστηριο συντομα και τοτε δε το γλιτωνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν κάνω λάθος περνάω και δικαστήριο για πταίσμα αλλά στην Τροχαία δεν υπέγραψα κάποια μήνυση που έπρεπε να μου κάνουν. Ισχύει το πταίσμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ειμαι προσφατος ξερω απλα οτι θα σ ρθει δικαστηριο συντομα και τοτε δε το γλιτωνεις

Πρόλαβες να μου απαντήσεις διάβασε την προηγούμενη μου απάντηση να δεις.

Βρες έγκριτο δικηγόρο (όχι κανέναν της πλάκας) και ρώτα...

Δεν θέλω να ρωτήσω δικηγόρους. Αλλιώς δεν θα ρωτούσα εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον KamikaZi-TsaNTakiaS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπογραψεισ η οχι θα σ ρθει δικαστικως...λογικα δε το γλυτωνεις.καπου το χω ξανασδει ειτε υπογραψεις ειτε οχι ενα και το αυτο...

τωρα τι ν σ πω...μεχρι εκει ξερω επισης ξερω οτι αν σ ρρθει και δεν πας ειναι προστιμο η μαλλον ηταν πριν 3-4 χρονια 120 ευρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπογραψεισ η οχι θα σ ρθει δικαστικως...λογικα δε το γλυτωνεις.καπου το χω ξανασδει ειτε υπογραψεις ειτε οχι ενα και το αυτο...

τωρα τι ν σ πω...μεχρι εκει ξερω επισης ξερω οτι αν σ ρρθει και δεν πας ειναι προστιμο η μαλλον ηταν πριν 3-4 χρονια 120 ευρα

Δεν με κατάλαβες, αυτή μου έκοψαν κλήση μόνο για την ασφάλεια τα 250€, δεν μου έκοψαν και κλήση για δικαστήριο. Εσύ κατάλαβες ότι αρνήθηκα να υπογράψω. Υπέγραψα κανονικά την κλήση για 250€ αλλά για το δικαστήριο δεν μου έκοψαν. Θα μου έρθει κλήση για δικαστήριο; Εσύ αθωώθηκες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες στο φόρουμ κιόλας!

Θυμήσου να μπεις και στα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε όπως πρέπει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι εγω την εβγαλα καθαρη....

παλι καλα

αν δε σ κοψανε τοτε δεν ερχεται λογικα παντα,,,,

καλα πως και δε σ κοψανε μ φαινετα ι κουλο αφου αυτο παει πακετο.....

τι σ ειπαν ε δλδ παρε μονο το χρηματικο προστιμο και το δικαστικο δωρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες στο φόρουμ κιόλας!

Θυμήσου να μπεις και στα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε όπως πρέπει...

Ρε φιλαράκι εμένα με καίει αν έχω δικαστήριο και αν θα μου ρίξουν μέρες. Τι μου λες εσύ τώρα για νέα μέλη; Αν ξέρεις απάντησε μου δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα!

Ναι μόνο κλήση για πρόστιμο αν θες να το σκανάρω να το ανεβάσω να δεις να μου πεις. Βλέπω δεν γράφει τίποτα για δικαστήριο. Εσύ πήγες με την κλήση πληρωμένη; Πώς την έβγαλες καθαρή; Κάθε συμβουλή σου είναι μεγάλη βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε χρειαζεται να τη σκαναρεις ειναι διαφορετικη κληση ουτως η αλλως....

εγω τη πληρωσα κα ιησυχασα πηγα μετα στο δικαστηριο λεω εινα ιπληρωμενη αθωος ο κυριος απλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε χρειαζεται να τη σκαναρεις ειναι διαφορετικη κληση ουτως η αλλως....

εγω τη πληρωσα κα ιησυχασα πηγα μετα στο δικαστηριο λεω εινα ιπληρωμενη αθωος ο κυριος απλο....

Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο; Αναγκαστικά πρέπει να την πληρώσω αλλιώς όπως κατάλαβα προβλέπεται καμπάνα.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν έχει σχέση το "ιστορικό" κάποιου με την υπόθεση αυτή της κλήσης; Μια φορά σε δικαστήριο που αφορούσε περί ΚΟΚ πήρα το χαρτί και τους το πέταξα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον πρεπει τωρα its up to you

Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γιατι τι απτα 2 δεν εχεις?

Και η συμπεριφορα μας οταν ρωταμε κατι σε εναν χωρο ιδιως που δεν μας ανηκει πρεπει να ειναι αναλογη.

Ο συμφορουμιτης εννοει πως αφου μπηκες και εγγραφηκες στο φορουμ περνα απο την κατηγορια νεα μελη να συστηθεις να μας πεις ποιος εισαι κλπ.

Οτι απαντηση και να παρεις εδω μεσα δεν ειναι η επισημη.

Τα χρηματα δεν θα τα γλιτωσεις με καποιες προσαυξησεις.

Οταν λες τους πεταξες το χαρτι τι ενοοεις?

Εαν σε σταματησουν και δουν στο συστημα οτι χρωστας κλήση τοτε πας αυτοφορο(ονομαζεται οφειλες στο δημοσιο η παραβαση σου) μεχρι να την πληρωσεις( αυτο που σου λεω ειναι απαντηση απο φιλο μου που εργαζεται στην τροχαια και βλεπει τετοια καθε μερα ).

Η απαντηση σου λοιπον ειναι εδω...

Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις!

Καληνυχτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:police: :police: :police:

:police::plaf::police:

:police: :police: :police:

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γιατι τι απτα 2 δεν εχεις?

Και η συμπεριφορα μας οταν ρωταμε κατι σε εναν χωρο ιδιως που δεν μας ανηκει πρεπει να ειναι αναλογη.

Ο συμφορουμιτης εννοει πως αφου μπηκες και εγγραφηκες στο φορουμ περνα απο την κατηγορια νεα μελη να συστηθεις να μας πεις ποιος εισαι κλπ.

Οτι απαντηση και να παρεις εδω μεσα δεν ειναι η επισημη.

Τα χρηματα δεν θα τα γλιτωσεις με καποιες προσαυξησεις.

Οταν λες τους πεταξες το χαρτι τι ενοοεις?

Εαν σε σταματησουν και δουν στο συστημα οτι χρωστας κλήση τοτε πας αυτοφορο(ονομαζεται οφειλες στο δημοσιο η παραβαση σου) μεχρι να την πληρωσεις( αυτο που σου λεω ειναι απαντηση απο φιλο μου που εργαζεται στην τροχαια και βλεπει τετοια καθε μερα ).

Η απαντηση σου λοιπον ειναι εδω...

Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις!

Καληνυχτα!

Τα πάντα έχω απλά ρωτάω για να ξέρω πως είναι η διαδικασία. Το χαρτί όπως γράφω στην πρόταση, η δικιά σου απάντηση για το αυτόφωρο είναι έγκυρη. Δεν ήξερα για τέτοια ποσά πας μέσα για καφέ. Η κλήση μετά από κάποια χρόνια δεν παραγράφεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πάντα έχω απλά ρωτάω για να ξέρω πως είναι η διαδικασία. Το χαρτί όπως γράφω στην πρόταση, η δικιά σου απάντηση για το αυτόφωρο είναι έγκυρη. Δεν ήξερα για τέτοια ποσά πας μέσα για καφέ. Η κλήση μετά από κάποια χρόνια δεν παραγράφεται;

Οχι περναει μετα απο ενα χρονο η 2 στην εφορια σου ( καλυτερα να μην γινει! )

Εαν σου κανανε μηνυση και δεν σε καλουσαν σε δικαστηριο στα 4 χρονια μετα την μηνυση τοτε διεγραφοταν ( αυτο γινοταν παλια τωρα σε 9-12 μηνες σε καλουν)

Τροποποιήθηκε από τον KirosYMH

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι περναει μετα απο ενα χρονο η 2 στην εφορια σου ( καλυτερα να μην γινει! )

Εαν σου κανανε μηνυση και δεν σε καλουσαν σε δικαστηριο στα 4 χρονια μετα την μηνυση τοτε διεγραφοταν ( αυτο γινοταν παλια τωρα σε 9-12 μηνες σε καλουν)

Η κλήση έχει μπει στην εφορία, αυτό το γράφω στην αρχή αν είδες. Περνάει στο σύστημα μετά από έναν χρόνο;

Τροποποιήθηκε από τον KamikaZi-TsaNTakiaS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για βαστα ρε κολεγα (καμικαζι)...

-ζητας υπευθηνη απαντηση απο καποιους που δεν ανηκουν στην ειδικοτητα που σε απασχολει.

-σου λενε αποψεις κ τους κραζεις!!

-σου προτεινουν να απευθηνθεις σε αρμοδιο/επαγγελματια τους ειδους κ αρνεισαι (για τους δικους σου λογους...)

δλδ τι ζητας τελικα?

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κλήση έχει μπει στην εφορία, αυτό το γράφω στην αρχή αν είδες. Περνάει στο σύστημα μετά από έναν χρόνο;

Εαν εχει μπει στην εφορια και δεν το εχεις πληρωσει σημαινει οτι στο ονομα σου υπαρχει χρεος προς το δημοσιο.

Αρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλε μην την πληρώνεις...άσε με τις προσαυξήσεις να μεγαλώσει πολύ το ποσό και δεν σου κάνουν τίποτα! Τόσοι χρωστάνε εκατομύρια και δεν τους ακουμπάει κανείς...

Βέβαια μέχρι να φουσκώσει το ποσό έχε το νου σου γιατί θα σε ψάχνουν... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας, είχα μια κλήση για ανασφάλιστο όχημα 250€ τα οποία δεν πλήρωσα ποτέ. Μου ήρθε χαρτί στο σπίτι από την εφορία ότι τα χρωστάω. Δεν το έχω πληρώσει ούτε διατίθεμαι να τα πληρώσω. Αν με σταματήσουν για εξακρίβωση μπορεί να περάσω εισαγγελέα; Να δουν ότι χρωστάω τόσα λεφτά; Θέλω έγκυρες απαντήσεις.

Υ.Γ. Μην γράψουν μερικοί το κλασσικό θα γίνουν 1000€ και 3000€. Οι προσαυξήσεις είναι ελάχιστες.

σωστόοοοοος ! ! ! !

Ρε φιλαράκι εμένα με καίει αν έχω δικαστήριο και αν θα μου ρίξουν μέρες. Τι μου λες εσύ τώρα για νέα μέλη; Αν ξέρεις απάντησε μου δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα!

Ναι μόνο κλήση για πρόστιμο αν θες να το σκανάρω να το ανεβάσω να δεις να μου πεις. Βλέπω δεν γράφει τίποτα για δικαστήριο. Εσύ πήγες με την κλήση πληρωμένη; Πώς την έβγαλες καθαρή; Κάθε συμβουλή σου είναι μεγάλη βοήθεια.

τι του λες τώρα του ανθρώπου ,

στα @@ μας γράφει ! ! !

τσάμπα να την βγάλει θέλει

και να το παίζει μούρη στα φιλαράκια ! ! !

Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο; Αναγκαστικά πρέπει να την πληρώσω αλλιώς όπως κατάλαβα προβλέπεται καμπάνα.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν έχει σχέση το "ιστορικό" κάποιου με την υπόθεση αυτή της κλήσης; Μια φορά σε δικαστήριο που αφορούσε περί ΚΟΚ πήρα το χαρτί και τους το πέταξα.

την άλλη φορά να τους βάλεις να το φάνε

τα γαϊδούρια . .

που τολμάνε να σε γράψουν . . .

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον chris76

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά το παλικάρι, 17-19 το κόβω, που λογικά δεν έχει δίπλωμα και ασφάλεια μπήκε με συγκεκριμένο σκοπό στο φόρουμ.

Μου έστειλε και μερικά..... (σε κόσμιο τόνο)pm (μετά από τα εικονιδιάκια που έβαλα...)

Πολλοί τέτοιοι έχουν περάσει από το φόρουμ και θα είναι πολλοί ακόμα που θα περάσουν.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα