KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Γειά σας, είχα μια κλήση για ανασφάλιστο όχημα 250€ τα οποία δεν πλήρωσα ποτέ. Μου ήρθε χαρτί στο σπίτι από την εφορία ότι τα χρωστάω. Δεν το έχω πληρώσει ούτε διατίθεμαι να τα πληρώσω. Αν με σταματήσουν για εξακρίβωση μπορεί να περάσω εισαγγελέα; Να δουν ότι χρωστάω τόσα λεφτά; Θέλω έγκυρες απαντήσεις. Υ.Γ. Μην γράψουν μερικοί το κλασσικό θα γίνουν 1000€ και 3000€. Οι προσαυξήσεις είναι ελάχιστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 επειδη ειμαι προσφατος ξερω απλα οτι θα σ ρθει δικαστηριο συντομα και τοτε δε το γλιτωνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Αν δεν κάνω λάθος περνάω και δικαστήριο για πταίσμα αλλά στην Τροχαία δεν υπέγραψα κάποια μήνυση που έπρεπε να μου κάνουν. Ισχύει το πταίσμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Βρες έγκριτο δικηγόρο (όχι κανέναν της πλάκας) και ρώτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) επειδη ειμαι προσφατος ξερω απλα οτι θα σ ρθει δικαστηριο συντομα και τοτε δε το γλιτωνεις Πρόλαβες να μου απαντήσεις διάβασε την προηγούμενη μου απάντηση να δεις. Βρες έγκριτο δικηγόρο (όχι κανέναν της πλάκας) και ρώτα... Δεν θέλω να ρωτήσω δικηγόρους. Αλλιώς δεν θα ρωτούσα εδώ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον KamikaZi-TsaNTakiaS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 υπογραψεισ η οχι θα σ ρθει δικαστικως...λογικα δε το γλυτωνεις.καπου το χω ξανασδει ειτε υπογραψεις ειτε οχι ενα και το αυτο... τωρα τι ν σ πω...μεχρι εκει ξερω επισης ξερω οτι αν σ ρρθει και δεν πας ειναι προστιμο η μαλλον ηταν πριν 3-4 χρονια 120 ευρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 υπογραψεισ η οχι θα σ ρθει δικαστικως...λογικα δε το γλυτωνεις.καπου το χω ξανασδει ειτε υπογραψεις ειτε οχι ενα και το αυτο... τωρα τι ν σ πω...μεχρι εκει ξερω επισης ξερω οτι αν σ ρρθει και δεν πας ειναι προστιμο η μαλλον ηταν πριν 3-4 χρονια 120 ευρα Δεν με κατάλαβες, αυτή μου έκοψαν κλήση μόνο για την ασφάλεια τα 250€, δεν μου έκοψαν και κλήση για δικαστήριο. Εσύ κατάλαβες ότι αρνήθηκα να υπογράψω. Υπέγραψα κανονικά την κλήση για 250€ αλλά για το δικαστήριο δεν μου έκοψαν. Θα μου έρθει κλήση για δικαστήριο; Εσύ αθωώθηκες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλώς όρισες στο φόρουμ κιόλας! Θυμήσου να μπεις και στα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε όπως πρέπει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 ναι εγω την εβγαλα καθαρη.... παλι καλα αν δε σ κοψανε τοτε δεν ερχεται λογικα παντα,,,, καλα πως και δε σ κοψανε μ φαινετα ι κουλο αφου αυτο παει πακετο..... τι σ ειπαν ε δλδ παρε μονο το χρηματικο προστιμο και το δικαστικο δωρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλώς όρισες στο φόρουμ κιόλας! Θυμήσου να μπεις και στα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε όπως πρέπει... Ρε φιλαράκι εμένα με καίει αν έχω δικαστήριο και αν θα μου ρίξουν μέρες. Τι μου λες εσύ τώρα για νέα μέλη; Αν ξέρεις απάντησε μου δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα! υπογραψεισ η οχι θα σ ρθει δικαστικως...λογικα δε το γλυτωνεις.καπου το χω ξανασδει ειτε υπογραψεις ειτε οχι ενα και το αυτο... τωρα τι ν σ πω...μεχρι εκει ξερω επισης ξερω οτι αν σ ρρθει και δεν πας ειναι προστιμο η μαλλον ηταν πριν 3-4 χρονια 120 ευρα Ναι μόνο κλήση για πρόστιμο αν θες να το σκανάρω να το ανεβάσω να δεις να μου πεις. Βλέπω δεν γράφει τίποτα για δικαστήριο. Εσύ πήγες με την κλήση πληρωμένη; Πώς την έβγαλες καθαρή; Κάθε συμβουλή σου είναι μεγάλη βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 δε χρειαζεται να τη σκαναρεις ειναι διαφορετικη κληση ουτως η αλλως.... εγω τη πληρωσα κα ιησυχασα πηγα μετα στο δικαστηριο λεω εινα ιπληρωμενη αθωος ο κυριος απλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 δε χρειαζεται να τη σκαναρεις ειναι διαφορετικη κληση ουτως η αλλως.... εγω τη πληρωσα κα ιησυχασα πηγα μετα στο δικαστηριο λεω εινα ιπληρωμενη αθωος ο κυριος απλο.... Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο; Αναγκαστικά πρέπει να την πληρώσω αλλιώς όπως κατάλαβα προβλέπεται καμπάνα. Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν έχει σχέση το "ιστορικό" κάποιου με την υπόθεση αυτή της κλήσης; Μια φορά σε δικαστήριο που αφορούσε περί ΚΟΚ πήρα το χαρτί και τους το πέταξα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 μαλλον πρεπει τωρα its up to you Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 μαλλον πρεπει τωρα its up to you Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Ναι γιατι τι απτα 2 δεν εχεις? Και η συμπεριφορα μας οταν ρωταμε κατι σε εναν χωρο ιδιως που δεν μας ανηκει πρεπει να ειναι αναλογη. Ο συμφορουμιτης εννοει πως αφου μπηκες και εγγραφηκες στο φορουμ περνα απο την κατηγορια νεα μελη να συστηθεις να μας πεις ποιος εισαι κλπ. Οτι απαντηση και να παρεις εδω μεσα δεν ειναι η επισημη. Τα χρηματα δεν θα τα γλιτωσεις με καποιες προσαυξησεις. Οταν λες τους πεταξες το χαρτι τι ενοοεις? Εαν σε σταματησουν και δουν στο συστημα οτι χρωστας κλήση τοτε πας αυτοφορο(ονομαζεται οφειλες στο δημοσιο η παραβαση σου) μεχρι να την πληρωσεις( αυτο που σου λεω ειναι απαντηση απο φιλο μου που εργαζεται στην τροχαια και βλεπει τετοια καθε μερα ). Η απαντηση σου λοιπον ειναι εδω... Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις! Καληνυχτα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) :police: :police: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον gkourmoul1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Ναι γιατι τι απτα 2 δεν εχεις? Και η συμπεριφορα μας οταν ρωταμε κατι σε εναν χωρο ιδιως που δεν μας ανηκει πρεπει να ειναι αναλογη. Ο συμφορουμιτης εννοει πως αφου μπηκες και εγγραφηκες στο φορουμ περνα απο την κατηγορια νεα μελη να συστηθεις να μας πεις ποιος εισαι κλπ. Οτι απαντηση και να παρεις εδω μεσα δεν ειναι η επισημη. Τα χρηματα δεν θα τα γλιτωσεις με καποιες προσαυξησεις. Οταν λες τους πεταξες το χαρτι τι ενοοεις? Εαν σε σταματησουν και δουν στο συστημα οτι χρωστας κλήση τοτε πας αυτοφορο(ονομαζεται οφειλες στο δημοσιο η παραβαση σου) μεχρι να την πληρωσεις( αυτο που σου λεω ειναι απαντηση απο φιλο μου που εργαζεται στην τροχαια και βλεπει τετοια καθε μερα ). Η απαντηση σου λοιπον ειναι εδω... Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις! Καληνυχτα! Τα πάντα έχω απλά ρωτάω για να ξέρω πως είναι η διαδικασία. Το χαρτί όπως γράφω στην πρόταση, η δικιά σου απάντηση για το αυτόφωρο είναι έγκυρη. Δεν ήξερα για τέτοια ποσά πας μέσα για καφέ. Η κλήση μετά από κάποια χρόνια δεν παραγράφεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα πάντα έχω απλά ρωτάω για να ξέρω πως είναι η διαδικασία. Το χαρτί όπως γράφω στην πρόταση, η δικιά σου απάντηση για το αυτόφωρο είναι έγκυρη. Δεν ήξερα για τέτοια ποσά πας μέσα για καφέ. Η κλήση μετά από κάποια χρόνια δεν παραγράφεται; Οχι περναει μετα απο ενα χρονο η 2 στην εφορια σου ( καλυτερα να μην γινει! ) Εαν σου κανανε μηνυση και δεν σε καλουσαν σε δικαστηριο στα 4 χρονια μετα την μηνυση τοτε διεγραφοταν ( αυτο γινοταν παλια τωρα σε 9-12 μηνες σε καλουν) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον KirosYMH Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οχι περναει μετα απο ενα χρονο η 2 στην εφορια σου ( καλυτερα να μην γινει! ) Εαν σου κανανε μηνυση και δεν σε καλουσαν σε δικαστηριο στα 4 χρονια μετα την μηνυση τοτε διεγραφοταν ( αυτο γινοταν παλια τωρα σε 9-12 μηνες σε καλουν) Η κλήση έχει μπει στην εφορία, αυτό το γράφω στην αρχή αν είδες. Περνάει στο σύστημα μετά από έναν χρόνο; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον KamikaZi-TsaNTakiaS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) για βαστα ρε κολεγα (καμικαζι)... -ζητας υπευθηνη απαντηση απο καποιους που δεν ανηκουν στην ειδικοτητα που σε απασχολει. -σου λενε αποψεις κ τους κραζεις!! -σου προτεινουν να απευθηνθεις σε αρμοδιο/επαγγελματια τους ειδους κ αρνεισαι (για τους δικους σου λογους...) δλδ τι ζητας τελικα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 :police: :police: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Η κλήση έχει μπει στην εφορία, αυτό το γράφω στην αρχή αν είδες. Περνάει στο σύστημα μετά από έναν χρόνο; Εαν εχει μπει στην εφορια και δεν το εχεις πληρωσει σημαινει οτι στο ονομα σου υπαρχει χρεος προς το δημοσιο. Αρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Μεγάλε μην την πληρώνεις...άσε με τις προσαυξήσεις να μεγαλώσει πολύ το ποσό και δεν σου κάνουν τίποτα! Τόσοι χρωστάνε εκατομύρια και δεν τους ακουμπάει κανείς... Βέβαια μέχρι να φουσκώσει το ποσό έχε το νου σου γιατί θα σε ψάχνουν... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γειά σας, είχα μια κλήση για ανασφάλιστο όχημα 250€ τα οποία δεν πλήρωσα ποτέ. Μου ήρθε χαρτί στο σπίτι από την εφορία ότι τα χρωστάω. Δεν το έχω πληρώσει ούτε διατίθεμαι να τα πληρώσω. Αν με σταματήσουν για εξακρίβωση μπορεί να περάσω εισαγγελέα; Να δουν ότι χρωστάω τόσα λεφτά; Θέλω έγκυρες απαντήσεις. Υ.Γ. Μην γράψουν μερικοί το κλασσικό θα γίνουν 1000€ και 3000€. Οι προσαυξήσεις είναι ελάχιστες. σωστόοοοοος ! ! ! ! Ρε φιλαράκι εμένα με καίει αν έχω δικαστήριο και αν θα μου ρίξουν μέρες. Τι μου λες εσύ τώρα για νέα μέλη; Αν ξέρεις απάντησε μου δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα! Ναι μόνο κλήση για πρόστιμο αν θες να το σκανάρω να το ανεβάσω να δεις να μου πεις. Βλέπω δεν γράφει τίποτα για δικαστήριο. Εσύ πήγες με την κλήση πληρωμένη; Πώς την έβγαλες καθαρή; Κάθε συμβουλή σου είναι μεγάλη βοήθεια. τι του λες τώρα του ανθρώπου , στα @@ μας γράφει ! ! ! τσάμπα να την βγάλει θέλει και να το παίζει μούρη στα φιλαράκια ! ! ! Σου ζήτησαν και δίπλωμα και άδεις και τέτοια στο δικαστήριο; Αναγκαστικά πρέπει να την πληρώσω αλλιώς όπως κατάλαβα προβλέπεται καμπάνα. Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν έχει σχέση το "ιστορικό" κάποιου με την υπόθεση αυτή της κλήσης; Μια φορά σε δικαστήριο που αφορούσε περί ΚΟΚ πήρα το χαρτί και τους το πέταξα. την άλλη φορά να τους βάλεις να το φάνε τα γαϊδούρια . . που τολμάνε να σε γράψουν . . . :lipssealed: :lipssealed: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον chris76 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλά το παλικάρι, 17-19 το κόβω, που λογικά δεν έχει δίπλωμα και ασφάλεια μπήκε με συγκεκριμένο σκοπό στο φόρουμ. Μου έστειλε και μερικά..... (σε κόσμιο τόνο)pm (μετά από τα εικονιδιάκια που έβαλα...) Πολλοί τέτοιοι έχουν περάσει από το φόρουμ και θα είναι πολλοί ακόμα που θα περάσουν. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον gkourmoul1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες