Jump to content
manousos75

Αγορά aprilia dorsoduro 750

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη aprilia dorsoduro 750 και ποτέ δεν είχα ιταλικό μηχανάκι θα θελα την βοήθεια σας όσοι από εσάς το ξέρουν η το έχουνε να μου πουν για την αξιοπιστία του αν αξίζει για καθημερινή χρήση και τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά της και την συντήρηση της. παρακαλώ πολύ βοηθήστε τη γουστάρω πολύ αυτή την μηχανή αλά πολλά ακούω και δεν τολμώ να την πάρω. Μανούσος. :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις άφοβα! Είναι μηχανάκι σκυλί και όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο thread δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από την ΔΙΑΣ...! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις αν την πάρεις, είναι να είσαι τυπικός με τα service. θα τα κάνεις όταν σου λέει ο μηχανικός χωρίς αναβολές. Για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=14240.0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το αδελφακι του το shiver

πολλη ευχαριστημενως και γενικα κανενα προβλημα

εαν βρεις μοντελο του 2008 μεχρι 4500 παρτω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις άφοβα! Είναι μηχανάκι σκυλί και όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο thread δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από την ΔΙΑΣ...!

H oμάδα δίας χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα μηχανάκια της αγοράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Στην πλειοψηφία τους όμως, απ΄ ό,τι έχω παρατηρήσει είναι vstrom και dorsoduro. Aυτό νομίζω ότι κάτι σημαίνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Στην πλειοψηφία τους όμως, απ΄ ό,τι έχω παρατηρήσει είναι vstrom και dorsoduro. Aυτό νομίζω ότι κάτι σημαίνει...

και γω απριλια εχω και επιβεβαιωνω την αξιοπηστια της με 1000!. .....αλλα οπως λες και συ, κατι σημαινει!....... πιθανον να το μαθουμε καποτε, πιθανον και να μην το μαθουμε ποτε!!!

υγ. φιλε μου εδω στο Ελαντα δεν γινετε τιποτα τυχαια!.........αλλα οχι ετσι οπως ενωης......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι ειναι αψογο.το εχει φιλος αλλα και φιλος το καβαλαει στην διας και μου εχει πει τα καλυτερα λογια.δεν τους εχει προδωσει ποτε και υποψιν στην διας δεν τους φερονται με το γαντι :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες για το Dorsoduro 750 τι καταναλωση (εντος και εκτος) βλεπεται? Σαφως και μιλαμε για Normal Οδηγηση, ουτε κοφτες ουτε ομως και σκορτσαριστες 6ες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες για το Dorsoduro 750 τι καταναλωση (εντος και εκτος) βλεπεται? Σαφως και μιλαμε για Normal Οδηγηση, ουτε κοφτες ουτε ομως και σκορτσαριστες 6ες...

17 Χιλιόμετρα το λίτρο.......Σταύρε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17 Χιλιόμετρα το λίτρο.......Σταύρε.....

Xmmm, Καλο ακουγεται. Με ξεσκισμα να φτανταστω κανα 10 λιτρα στα 100? :P

Απο σελα τι λεει? Φαινεται να ειναι σε καλυτερη μοιρα απο κατι ΚΤΜ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xmmm, Καλο ακουγεται. Με ξεσκισμα να φτανταστω κανα 10 λιτρα στα 100? :P

Απο σελα τι λεει? Φαινεται να ειναι σε καλυτερη μοιρα απο κατι ΚΤΜ...

σημερα εκανα τεστ ντραιβ...το σιβερ .....αλλα δεν καταλαβα τη δυναμη πουθενα....αλλα εχει φρενα....καλα φρένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H oμάδα δίας χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα μηχανάκια της αγοράς.

ασχετο μην συγκρίνετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αστυνομια :kaaaala: (Δ.Ι.Α.Σ) γιατι και στα αμαξια χρησιμοποιούσαν citroen xara εαν θυμαστε....

απλα οδηγανε οτι τους προσφερουν (αλλα και αυτα) οι αντιπροσοποι εταιριων στην ελλαδδδδδαααααααααααααα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα εκανα τεστ ντραιβ...το σιβερ .....αλλα δεν καταλαβα τη δυναμη πουθενα....αλλα εχει φρενα....καλα φρένα

το εβαλες στο sport?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παρεις ντορσο ,χαλανε σπανε, σε αφηνουν παντου καθε μερα μαστορα ,ακριβα ανταλακτικα και πανω απο ολα πανασχημο και δεν σου προσφερει τπτ

ακριβα σερβις ποιοτητα μηδεν σκατα σου λεω

:secret: εχουμε μαζευτει πολλοι και χαλαει η πιατσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παρεις ντορσο ,χαλανε σπανε, σε αφηνουν παντου καθε μερα μαστορα ,ακριβα ανταλακτικα και πανω απο ολα πανασχημο και δεν σου προσφερει τπτ

ακριβα σερβις ποιοτητα μηδεν σκατα σου λεω

:secret: εχουμε μαζευτει πολλοι και χαλαει η πιατσα.

:_thumbsup: Οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχετο μην συγκρίνετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αστυνομια :kaaaala: (Δ.Ι.Α.Σ) γιατι και στα αμαξια χρησιμοποιούσαν citroen xara εαν θυμαστε....

απλα οδηγανε οτι τους προσφερουν (αλλα και αυτα) οι αντιπροσοποι εταιριων στην ελλαδδδδδαααααααααααααα!

Μπορεί να παίζει αυτό που λές. Δεν αμφιβάλλω. Ομως δεν θεωρώ ότι είναι και του πεταματού. Μια αξιοπιστία την έχουν όπως και να το κάνουμε. Πάντως το citroen xsara που λες είναι μια χαρά αμαξάκι. Ισως το τελευταίο πραγματικά καλό αυτοκίνητο που έβγαλε η citroen την τελευταία δεκαετία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν ξέρω τι καβαλούσε πριν αλλά το Shiver έχει πολύ δύναμη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να παίζει αυτό που λές. Δεν αμφιβάλλω. Ομως δεν θεωρώ ότι είναι και του πεταματού. Μια αξιοπιστία την έχουν όπως και να το κάνουμε. Πάντως το citroen xsara που λες είναι μια χαρά αμαξάκι. Ισως το τελευταίο πραγματικά καλό αυτοκίνητο που έβγαλε η citroen την τελευταία δεκαετία...

το μονο καλο θα ελεγα απο πλευρα αξιοπιστιας...αλλα αργο οχι οπως τωρα με τα evo X δεν μπορεις να κανεις μια καγκουρια!!

δεν το συνεχειζω για τα αμαξια γιατι θα ειμαστε :offtopic:

το dorso παντως εμφανισιακα ειναι τελειο........!!! μηχανικα... δεν θα το παιξω ψαγμενος και ετσι...απλα δεν ξερω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν ξέρω τι καβαλούσε πριν αλλά το Shiver έχει πολύ δύναμη....

Suzuki B-King gympwnas edition ;) Οσο να'ναι μια μικρη διαφορα στην ιπποδυναμη την εχουνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα