manousos75 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμένη aprilia dorsoduro 750 και ποτέ δεν είχα ιταλικό μηχανάκι θα θελα την βοήθεια σας όσοι από εσάς το ξέρουν η το έχουνε να μου πουν για την αξιοπιστία του αν αξίζει για καθημερινή χρήση και τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά της και την συντήρηση της. παρακαλώ πολύ βοηθήστε τη γουστάρω πολύ αυτή την μηχανή αλά πολλά ακούω και δεν τολμώ να την πάρω. Μανούσος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις άφοβα! Είναι μηχανάκι σκυλί και όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο thread δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από την ΔΙΑΣ...! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις αν την πάρεις, είναι να είσαι τυπικός με τα service. θα τα κάνεις όταν σου λέει ο μηχανικός χωρίς αναβολές. Για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=14240.0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manousos75 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Ευχαριστώ saber rider για τις πληροφορίες. Να σε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 εχω το αδελφακι του το shiver πολλη ευχαριστημενως και γενικα κανενα προβλημα εαν βρεις μοντελο του 2008 μεχρι 4500 παρτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις άφοβα! Είναι μηχανάκι σκυλί και όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο thread δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από την ΔΙΑΣ...! H oμάδα δίας χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα μηχανάκια της αγοράς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Στην πλειοψηφία τους όμως, απ΄ ό,τι έχω παρατηρήσει είναι vstrom και dorsoduro. Aυτό νομίζω ότι κάτι σημαίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobos73 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Δεν διαφωνώ σ' αυτό. Στην πλειοψηφία τους όμως, απ΄ ό,τι έχω παρατηρήσει είναι vstrom και dorsoduro. Aυτό νομίζω ότι κάτι σημαίνει... και γω απριλια εχω και επιβεβαιωνω την αξιοπηστια της με 1000!. .....αλλα οπως λες και συ, κατι σημαινει!....... πιθανον να το μαθουμε καποτε, πιθανον και να μην το μαθουμε ποτε!!! υγ. φιλε μου εδω στο Ελαντα δεν γινετε τιποτα τυχαια!.........αλλα οχι ετσι οπως ενωης...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 το μηχανακι ειναι αψογο.το εχει φιλος αλλα και φιλος το καβαλαει στην διας και μου εχει πει τα καλυτερα λογια.δεν τους εχει προδωσει ποτε και υποψιν στην διας δεν τους φερονται με το γαντι :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Παιδες για το Dorsoduro 750 τι καταναλωση (εντος και εκτος) βλεπεται? Σαφως και μιλαμε για Normal Οδηγηση, ουτε κοφτες ουτε ομως και σκορτσαριστες 6ες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Παιδες για το Dorsoduro 750 τι καταναλωση (εντος και εκτος) βλεπεται? Σαφως και μιλαμε για Normal Οδηγηση, ουτε κοφτες ουτε ομως και σκορτσαριστες 6ες... 17 Χιλιόμετρα το λίτρο.......Σταύρε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 17 Χιλιόμετρα το λίτρο.......Σταύρε..... Xmmm, Καλο ακουγεται. Με ξεσκισμα να φτανταστω κανα 10 λιτρα στα 100? :P Απο σελα τι λεει? Φαινεται να ειναι σε καλυτερη μοιρα απο κατι ΚΤΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Xmmm, Καλο ακουγεται. Με ξεσκισμα να φτανταστω κανα 10 λιτρα στα 100? :P Απο σελα τι λεει? Φαινεται να ειναι σε καλυτερη μοιρα απο κατι ΚΤΜ... σημερα εκανα τεστ ντραιβ...το σιβερ .....αλλα δεν καταλαβα τη δυναμη πουθενα....αλλα εχει φρενα....καλα φρένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 H oμάδα δίας χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα μηχανάκια της αγοράς. ασχετο μην συγκρίνετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αστυνομια (Δ.Ι.Α.Σ) γιατι και στα αμαξια χρησιμοποιούσαν citroen xara εαν θυμαστε.... απλα οδηγανε οτι τους προσφερουν (αλλα και αυτα) οι αντιπροσοποι εταιριων στην ελλαδδδδδαααααααααααααα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 σημερα εκανα τεστ ντραιβ...το σιβερ .....αλλα δεν καταλαβα τη δυναμη πουθενα....αλλα εχει φρενα....καλα φρένα το εβαλες στο sport? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 μην παρεις ντορσο ,χαλανε σπανε, σε αφηνουν παντου καθε μερα μαστορα ,ακριβα ανταλακτικα και πανω απο ολα πανασχημο και δεν σου προσφερει τπτ ακριβα σερβις ποιοτητα μηδεν σκατα σου λεω εχουμε μαζευτει πολλοι και χαλαει η πιατσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 μην παρεις ντορσο ,χαλανε σπανε, σε αφηνουν παντου καθε μερα μαστορα ,ακριβα ανταλακτικα και πανω απο ολα πανασχημο και δεν σου προσφερει τπτ ακριβα σερβις ποιοτητα μηδεν σκατα σου λεω εχουμε μαζευτει πολλοι και χαλαει η πιατσα. Οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 ασχετο μην συγκρίνετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αστυνομια (Δ.Ι.Α.Σ) γιατι και στα αμαξια χρησιμοποιούσαν citroen xara εαν θυμαστε.... απλα οδηγανε οτι τους προσφερουν (αλλα και αυτα) οι αντιπροσοποι εταιριων στην ελλαδδδδδαααααααααααααα! Μπορεί να παίζει αυτό που λές. Δεν αμφιβάλλω. Ομως δεν θεωρώ ότι είναι και του πεταματού. Μια αξιοπιστία την έχουν όπως και να το κάνουμε. Πάντως το citroen xsara που λες είναι μια χαρά αμαξάκι. Ισως το τελευταίο πραγματικά καλό αυτοκίνητο που έβγαλε η citroen την τελευταία δεκαετία... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Οσο λιγοτεροι τοσο το καλυτερο ε? χεχεχεχεε μεσα εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 λίγοι και καλοί ! ! ! ! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 σημερα εκανα τεστ ντραιβ...το σιβερ .....αλλα δεν καταλαβα τη δυναμη πουθενα....αλλα εχει φρενα....καλα φρένα Φίλε δεν ξέρω τι καβαλούσε πριν αλλά το Shiver έχει πολύ δύναμη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Μπορεί να παίζει αυτό που λές. Δεν αμφιβάλλω. Ομως δεν θεωρώ ότι είναι και του πεταματού. Μια αξιοπιστία την έχουν όπως και να το κάνουμε. Πάντως το citroen xsara που λες είναι μια χαρά αμαξάκι. Ισως το τελευταίο πραγματικά καλό αυτοκίνητο που έβγαλε η citroen την τελευταία δεκαετία... το μονο καλο θα ελεγα απο πλευρα αξιοπιστιας...αλλα αργο οχι οπως τωρα με τα evo X δεν μπορεις να κανεις μια καγκουρια!! δεν το συνεχειζω για τα αμαξια γιατι θα ειμαστε το dorso παντως εμφανισιακα ειναι τελειο........!!! μηχανικα... δεν θα το παιξω ψαγμενος και ετσι...απλα δεν ξερω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 Φίλε δεν ξέρω τι καβαλούσε πριν αλλά το Shiver έχει πολύ δύναμη.... Suzuki B-King gympwnas edition ;) Οσο να'ναι μια μικρη διαφορα στην ιπποδυναμη την εχουνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες