Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Γι αυτο κοιταω προς SM 610 εχω ακουσει τα καλυτερα για το στησιμο τους και ειδικοτερα για την πληροφορηση που σου δινει το πλαισιο τους. Η καταναλωση ειναι το απο τα τελευταια που θα κοιταξω σε αυτη την αγορα, με ενδιαφερει κυριως SM με πολυ καλο στησιμο και κινητηρα που να εχει νευρο Injection θελω να το αποφυγω. Θα "ανοιξω" και θεμα αλλα οποιος εχει καμια γρηγορη απαντηση ας την γραψει εδω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Στις μερες μας παντως ειναι απτα πρωτα που πρεπει να κοιταξεις η καταναλωση... Ο ενας γνωστος μου το εδωσε πριν 3-4 μηνες γιατι εκαιγε υπερβολικα και πηρε ccm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Δεν ειναι οτι το φυσαω το χρημα χαχαχα αλλα θα ειναι για βολτες και οχι μετακινηση!! το CCM ποσο ζυγιζει γεματο γνωριζεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 120-130.. Παζει τωρα ενα θεμα για ccm.. Τσεκαρε αν θες.. -------> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Αν κοιτάς sm610 και πας τελικά σε ccm πιστεύω θα ξενερώσεις, εγώ στη θέση σου θα περνα όποιο γούσταρα πιο πολύ και ας καίει και παραπάνω, μιας και δεν θα τοχεις για καθημερινή μετακίνηση, μόνο για βόλτες και για να βγάζεις γούστα, από κει και πέρα άμα σου κάψει 20 ή 30ε βενζίνη παραπάνω το μήνα δεν χάθηκε και ο κόσμος πιστεύω :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ναι ρε συ!! απλα ειμαι στο ψαξιμο και οπως εγραψα πιο πανω θελω να εχει πολυ καλο στησιμο και νευρο. Κυριως για SM 610 κοιταω αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Xr650 motard,κανένα αλλο.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2012 από τον taksidiotis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες