Jump to content
mixalis0023

Το καλυτερο "motard" ??

Recommended Posts

Γι αυτο κοιταω προς SM 610 εχω ακουσει τα καλυτερα για το στησιμο τους και ειδικοτερα για την πληροφορηση που σου δινει το πλαισιο τους.

Η καταναλωση ειναι το απο τα τελευταια που θα κοιταξω σε αυτη την αγορα, με ενδιαφερει κυριως SM με πολυ καλο στησιμο και κινητηρα που να εχει νευρο :baby: Injection θελω να το αποφυγω.

Θα "ανοιξω" και θεμα αλλα οποιος εχει καμια γρηγορη απαντηση ας την γραψει εδω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στις μερες μας παντως ειναι απτα πρωτα που πρεπει να κοιταξεις η καταναλωση...

Ο ενας γνωστος μου το εδωσε πριν 3-4 μηνες γιατι εκαιγε υπερβολικα και πηρε ccm :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι οτι το φυσαω το χρημα χαχαχα αλλα θα ειναι για βολτες και οχι μετακινηση!! το CCM ποσο ζυγιζει γεματο γνωριζεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κοιτάς sm610 και πας τελικά σε ccm πιστεύω θα ξενερώσεις, εγώ στη θέση σου θα περνα όποιο γούσταρα πιο πολύ και ας καίει και παραπάνω, μιας και δεν θα τοχεις για καθημερινή μετακίνηση, μόνο για βόλτες και για να βγάζεις γούστα, από κει και πέρα άμα σου κάψει 20 ή 30ε βενζίνη παραπάνω το μήνα δεν χάθηκε και ο κόσμος πιστεύω :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε συ!! απλα ειμαι στο ψαξιμο και οπως εγραψα πιο πανω θελω να εχει πολυ καλο στησιμο και νευρο.

Κυριως για SM 610 κοιταω αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα