Jump to content
SVouros

kawasaki zxr 400 98'

Recommended Posts

Θα σας παρακαλούσα ότι γνώμες έχετε ή ότι ξέρετε να το στείλετε.

Έχει βγάλει κάποια προβλήματα/ελλατώματα το συγκεκριμένο μοντέλο?

Ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλο μηχανακι, το πιο γρηγορο 400αρι νομιζω αλλα οπως και να το κανεις ειναι παλιο, 4κυλινδρο, με 4 καρμπυρατερ κτλ κτλ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο ευκολα βρισκεις την κοτα με τα χρυσα αυγα παρα ανταλακτικα για το μοτορι αυτο...

τα 400ρια παραεισαγωγης ερχοντουσαν καραβιες απο Γιαπωνια τοτε... αλλα χαθηκαν οσο γρηγορα εμφανιστηκαν.

καλυτερα να δεις κατι πιο νεο κ βολικο στην χρηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με το φιλο απολυτα προβληματα δεν ακουστηκαν αλλα ενα λυσε-δεσε μοτερ να χρειαστει -που θα χρειαστει- τελειωσες!

μονο τσαμπα αμα μπορεις παρτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην μπλεκεις καλυτερα,οσο καλη ευκαιρια και να 'ναι.Οπως τα λεει ο Tranten και χειροτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε για να το λέτε κάτι θα ξέρετε. Αν είναι να μου βγάλει την πίστη αν τύχει κάτι, για να βρώ ανταλλακτικά και να μείνω χωρίς όχημα καλύτερα όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σας παρακαλούσα ότι γνώμες έχετε ή ότι ξέρετε να το στείλετε.

Έχει βγάλει κάποια προβλήματα/ελλατώματα το συγκεκριμένο μοντέλο?

Ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες. :D

τι να παθει αυτο ρε; σκυλι πιτμπουλ ακομα το βλεπω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να παθει αυτο ρε; σκυλι πιτμπουλ ακομα το βλεπω

Δλδ πιστεύεις ότι θα άξιζε το ρίσκο να το ανταλλάξω με το cbrάκι μου? Το δικό μου μηχανικά είναι της πένας, και εξωτερικά έχει γρατζουνιές. Το άλλο δεν το έχω δει ακόμα απο κοντά αλλά εξωτερικά και εκείνο που έχω βρει έχει κάτι ψιλογρατζουνιές αλλά όχι κάτι το σοβαρό. Γενικά δεν με τρώει ο κώλος μου για μπλεξίματα με το να βρίσκω ανταλλακτικά και τέτοια, απλά θέλω να βρώ ένα ποιο δυνατό μηχανάκι για να μπορώ να πηγαίνω διπλό στις βολτούλες μου και έτσι γιατί με το cbrάκι ζορίζομαι. Εντάξει δεν λέω σκυλί το cbr αλλά 125 όπως και να το κάνεις, πέρα απο όταν είναι διπλό καταπίνει τουλάχιστων την διπλάσια βενζίνα απότι όταν είναι μονό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τα ανταλλακτικά ισχύει και για ιμιτασιόν ανταλλακτικά? Ή μόνο για γνήσια?

Παίδες αυτό είναι το μόνο 400αρι που εισάχθηκε κανονικότατα από την ελληνική αντιπροσωπεία άρα αντ/κα λογικά θα υπάρχουνε. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να ρωτήσεις. Δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα για αυτό άρα πρέπει να ήταν αξιόπιστο. Πάραυτα είναι αρκετά παλιό και θα έχει περάσει και δύσκολο βίο. Δεν το παίρνανε για τουρισμό. Έλεγξε το και αποφάσισε. Στα νιάτα του είχε γύρω στα 70 άλογα, 220+πραγματική και φορούσε πολύ καλά περιφερειακά αφού έκανε όσο ένα 600. Αν έχει αμορτισερ θα στρίβει και θα στριβει και θα...

Α για το διπλός λόγω σέλας δεν νομίζω.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ZXR ειναι το μονο 400αρι που το εφερνε επισημα η αντιπροσωπεια της KAWASAKI.Oποτε απο ανταλλακτικα οκ.Τωρα για ολα τα αλλα που λενε τα παιδια τα βαζεις κατω και βλεπεις.Στα χαρτια για την ιστορια ηταν το πιο δυνατο 400 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δλδ πιστεύεις ότι θα άξιζε το ρίσκο να το ανταλλάξω με το cbrάκι μου? Το δικό μου μηχανικά είναι της πένας, και εξωτερικά έχει γρατζουνιές. Το άλλο δεν το έχω δει ακόμα απο κοντά αλλά εξωτερικά και εκείνο που έχω βρει έχει κάτι ψιλογρατζουνιές αλλά όχι κάτι το σοβαρό. Γενικά δεν με τρώει ο κώλος μου για μπλεξίματα με το να βρίσκω ανταλλακτικά και τέτοια, απλά θέλω να βρώ ένα ποιο δυνατό μηχανάκι για να μπορώ να πηγαίνω διπλό στις βολτούλες μου και έτσι γιατί με το cbrάκι ζορίζομαι. Εντάξει δεν λέω σκυλί το cbr αλλά 125 όπως και να το κάνεις, πέρα απο όταν είναι διπλό καταπίνει τουλάχιστων την διπλάσια βενζίνα απότι όταν είναι μονό.

αν το ανταλαξεις πρεπει να σου δωσει και λεφτα, για ανταλλαγη δεν συμφωνω κρατα το σιμπιαρ και αμα σου αρεσει το καβασακι τσιμπα και αυτο, ποσο το δινει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει εισαχθεί κανονικά μέσω της αντιπροσωπείας αυτό που έχω πετύχει εγώ, και δεν είναι απο τα άλλα που φέρναν απο ιαπωνία. Προβλήματα απότι έχω ψάξει και εγώ τόσες ώρες στο ίντερνετ δεν βρήκα, παρα μόνο για κάτι με περίεργους ήχους καμμιά φορά στο κιβώτιο ταχυτήτων, και ότι αρπάει πολύ ψηλά. Νομίζω ότι αυτό που είναι με την μονοκόματη σέλα είναι αυτό που ήρθε απο Ιαπωνία και το άλλο με τις 2 ξεχωριστές σέλες είναι αυτό που έφεραν κανονικά εδώ. Anyway θα περάσω μια απο αντιπροσωπεία αύριο να πάρω και μια λίστα με τα ανταλλακτικά(αν υπάρχουν) και να δω τις τιμές για να δω κατά πόσο με συμφέρει.

Best το δίνει 700€. Εγώ το cbr το πήρα 1500 και το έχω κάνει της πένας μηχανικά. Πέρα απο το γενικό service που έκανε πριν 2 μήνες τον προηγούμενο μήνα άλλαξα αλυσιδογράναζα, και λάστιχα και έλενξα και τις αναρτήσεις οι οποίες έχουν αρκετό ψωμί ακόμα γιατί είχε γίνει αλλαγή απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το καλοκαίρι. Το μόνο που θέλει είναι έναν θερμοστάτη που κάνει 10€ και ούτως ή αλλιώς τον αλλάζω και αυτόν αύριο. Χωρίς λεφτά δεν με συμφέρει. Αυτό σε κανένα μήνα θα θέλει αλλαγή αλυσιδογράναζα απότι είδα στις φώτο στο car.

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε για να το λέτε κάτι θα ξέρετε. Αν είναι να μου βγάλει την πίστη αν τύχει κάτι, για να βρώ ανταλλακτικά και να μείνω χωρίς όχημα καλύτερα όχι.

Θα δακρύσω!!! Να και ένα μυαλωμένο παληκάρι που σκέφτηκε με βάση τη λογική και δεν απάντησε με ύφος "Δεν σας ρώτησα να το πάρω η όχι, προβλήματα ρώτησα αν βγάζει".

Ον τόπικ τώρα, γιατί δεν κοιτάς και κανα cb 400-500?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα δακρύσω!!! Να και ένα μυαλωμένο παληκάρι που σκέφτηκε με βάση τη λογική και δεν απάντησε με ύφος "Δεν σας ρώτησα να το πάρω η όχι, προβλήματα ρώτησα αν βγάζει".

Ον τόπικ τώρα, γιατί δεν κοιτάς και κανα cb 400-500?

Το cb είναι έρωτας. Αυτή ήταν η μηχανή με την οποία έβγαλα το δίπλωμα. Δυστηχώς είναι αρκετά δυσέβρετη στην Κρήτη αλλιώς θα είχα τσιμπήσει καμμία τέτοια.:)

Δημήτρη αν έπαιζε κάτι τέτοιο επειδή το γουστάρω θα το είχα τσιμπήσει. Δυστηχώς όσα έχω πετύχει είναι τσιμπημένη η τιμή τους για τα δεδομένα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για δε μπαίρνεις κιανα χάιλουξ μρε κουμπάρε να κάμεις τσι δουλειές σου? :tooth:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα. Είπαμε να πηγαίνουμε καμμάι βολτίτσα διπλό με το μηχανάκι και με άλλα μηχανάκια. Αν είναι να τους βάζω στην καρότσα ποιο το νόημα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη τελικη μπορεις να σκασεις μια αθηνα ενα 2ημερο και πας και κοιτας αγοραζεις κ γυρνας κυριος πισω δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρε έρχομαι εγώ αθήνα την επόμενη βδομάδα για μια μέρα. Απλά 1ον δεν ξέρω απο Αθήνα τίποτα, πόσο μάλλων να πάω να δω, να ελένξω σε μάστορα, να κάνω την μεταβίβαση και να γυρίσω και πίσω. Πολύ χρονοβόρο, πέρα απο τότι θα χαθώ, και πέραν τούτου δεν πιστεύω ότι είμαι για να οδηγάω Αθήνα. Ούτε την κίνηση μπορώ, ούτε πιστεύω όχι τόσο πολύ εμπειρία. :D

Το NSR πιστόλι ε?

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν οδηγεις στην κρητη κ δω μια χαρα θα τα πας δεν χρειαζεται να κανουμε σφηνες...

1 μερα ειναι οριακη αλλα γινεται καλα ειναι ναχεις παρεα ομως. μεταβιβαση στο κεπ γινεται μπαμ μπαμ μηχανικο τι να τον κανεις θα λυσει μοτερ? αμα εχεις μαζι σου καποιον με εμπειρια θασαι οκ..

το nsr καλο αλλα αιωνιο project παντα κατι παθαινει, κατι του λειπει τι να κανεις ερωτας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ZXR 400 δεν κάνει για δικάβαλο και είναι ένα ''ειδικό'' μηχανάκι , δηλαδή δεν το παίρνει κάποιος απλά για να πηγαίνει μια βολτίτσα , δεν θα τον βολέψει.

Αν κάτσεις σε ένα τέτοιο θα δεις ότι δεν κάθεσαι απλά , κουμπώνεις πάνω του ... και μπριζώνεσαι :crazy: .

Μπορείς να βρεις καλό ZXR αλλά δεν θα κάνει 700ευρώ.

Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις κάτι διαφορετικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα