lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Lost Angel Πολλά μηνύματα πριν είχα πει αυτό. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι οι Έλληνες είναι άγιοι. Απλά ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους Βάρβαρους Τούρκους. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι στο σχολείο τα μαθαίνουν ωραιοποιημένα τα παιδιά. Η Ιστορία είναι απαραίτητη για να μην καταλήγουμε σε συμπεράσματα του τύπου...οι περήφανοι γείτονες ακρίτες....άνθρωποι σαν εμάς...και όλοι τα ίδια είμαστε....και δεν φταίει ο λαός αλλά οι κυβερνήσεις....κλπ Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Ας σταματήσει η αντιπαράθεση. Ελπίζω να καταλήξαμε κάπου. οχι φιλε makisp εδω θα διαφονισουμε. Κατα την γνωμη μου η ιστορια ειναι για να γνωρισει ενας ανθρωπος το παρελθον της ριζες του και την κουλτουρα του και κατα επεκταση να γνωρισει καλα τον ιδιο του τον εαυτο..... αν γνωριζει ο ιδιος τι ειναι αυτο που κυλαει στο αιμα του γνωριζει τις αδιναμιες του..και τις δηνατοτητες του και ισχυροποιει τον χαρακτηρα του και την παιδια του απο ολες της αλιοσεις και φανατισμους προς πασα κατευθηνση ..και πανω απο ολα εχει αντικιμενικη αποψη.......δεν εχει να φοβιθει τιποτα απο τους περιφανους γειτονες 'ακριτες'......γιατι αυτοι οπως και εμεις ανθρωποι ειναι και στις διο πλευρες υπαρχουν φανατισμενοι.......με ακρεες αποψεις.......αλλα ξαναλεω δεν υπαρχει περιπτοσει να αλιοθει καμια εθνικη συνιδιση και ο.τι και αν ακουσει δεν θα τον πειραξει.....γνωριζει περισοτερη αληθεια.....απο αυτους....τους φανατισμενους.....και ετσι ειναι σε θεση...να δει πιοι ειναι φανατισμενοι η οχι....κρινοντας απο την αντικημενικοτητα τους. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Φιλε Χαμενε_Αγγελε, ειναι πολλα εκεινα που μας χωριζουν με τους Τουρκους και δεν μιλαω για παλια...ακομα και τωρα... Τωρα...αυτη την στιγμη ο απλος ο Τουρκος ειναι φιλος μας. Οπως τα λες. Ειναι φιλος. Ξεχνας ομως την θρησκεια του και τον φανατισμο που την κανει να ξεχωριζει παγκοσμιως. Γινεται μια αναμπουμπουλα λοιπον, και απο την μια μερα στην αλλη, απο την μια με την προπαγανδα και τις επεκτατικες τασεις των τουρκων αρχηγων, απο την αλλη με την αγραμματοσυνη που τους δερνει και ευνοει τον ΘΡΗΣΚΕΥΤΚΟ φανατισμο (βασικα οτι "πωλειται" στο ονομα του Αλαχ "αγοραζεται") εχεις αυτον τον τουρκο που σου περιγραφουν οι συντροχοι απο πανω. Στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα αυτο δεν πιανει.... Δεν μπορεις να τον φανατισεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο σημειο που θα φανατισεις τον αγραμματο και "υπο την καθοδηγηση του Αλαχ" Τουρκο. (Εδω μερικοι σιχαινονται που ειναι Ελληνες...) Οποτε μην βασιζεσαι στους Τουρκους φιλους γιατι μπορει τωρα να σε φιλοξενουν σαν αδερφο σπιτι τους αλλα με τις καταλληλες προυποθέσεις μπορεις ΧΑΛΑΡΑ να τους βρεις την αλλη μερα στην αυλη σου και ακομα πιο χαλαρα εκεινος που σου εσφιγγε το χερι χθες, μπορει να σου σφιγγει το λαιμο αυριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε Χαμενε_Αγγελε, ειναι πολλα εκεινα που μας χωριζουν με τους Τουρκους και δεν μιλαω για παλια...ακομα και τωρα... Τωρα...αυτη την στιγμη ο απλος ο Τουρκος ειναι φιλος μας. Οπως τα λες. Ειναι φιλος. Ξεχνας ομως την θρησκεια του και τον φανατισμο που την κανει να ξεχωριζει παγκοσμιως. Γινεται μια αναμπουμπουλα λοιπον, και απο την μια μερα στην αλλη, απο την μια με την προπαγανδα και τις επεκτατικες τασεις των τουρκων αρχηγων, απο την αλλη με την αγραμματοσυνη που τους δερνει και ευνοει τον ΘΡΗΣΚΕΥΤΚΟ φανατισμο (βασικα οτι "πωλειται" στο ονομα του Αλαχ "αγοραζεται") εχεις αυτον τον τουρκο που σου περιγραφουν οι συντροχοι απο πανω. Στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα αυτο δεν πιανει.... Δεν μπορεις να τον φανατισεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο σημειο που θα φανατισεις τον αγραμματο και "υπο την καθοδηγηση του Αλαχ" Τουρκο. (Εδω μερικοι σιχαινονται που ειναι Ελληνες...) Οποτε μην βασιζεσαι στους Τουρκους φιλους γιατι μπορει τωρα να σε φιλοξενουν σαν αδερφο σπιτι τους αλλα με τις καταλληλες προυποθέσεις μπορεις ΧΑΛΑΡΑ να τους βρεις την αλλη μερα στην αυλη σου και ακομα πιο χαλαρα εκεινος που σου εσφιγγε το χερι χθες, μπορει να σου σφιγγει το λαιμο αυριο! οχι εδω συμφωνουμε........ΑΠΟΛΥΤΑ ομως αλλο πραγμα ειναι η αγραματοσινη.........που δεν ευνοει την κριτικη ικανοτιτα και κατ επεκταση ευνοει τον ευκολο φανατισμο και αλο πραγμα να λεμε οτι ολοι οι συνχρονοι μας τουρκοι ειναι δολοφονοι βασανιστες και εγω δεν ξερω τι ......υπο καποιες προηποθεσεις ναι μπορει να γινουν και εδω συμφωνω μαζι σου απολυτα. αλλα και παλι αυτο δεν νομιζω πως ειναι χαρακτηριστικο τον τουρκον μονο αλλα γενοκοτερα τις φυσης του ανθρωπου. δεν σιχενομαι που ειμαι ελληνας....για αυτο διαβαζω οσο μπορω την ιστορια μας γιατι την γουσταρω...την εχω μερακη πως το λενε !!!!!!!! μακαρι οσο περναν τα χρονια να γνωριζω ολο και περισοτερες πτυχες της (και προφανος ακομα δεν ξερω πολλα πραγματα εχω δρομο ακομα ) την πατριδα μου την αγαπω........ αν θελει.....καποιος τουρκος η και εγω δεν ξερω τι να μπει στην αυλη μου με καλες προθεσης ας ερθει με μεγαλη μου χαρα. αν ομως ερθει με διαφορετικες προθεσης.........θα με βρει διαφορετικα..... μην ξεχνας....η αυλη μου ειναι μολης 24 χιλιομετρα απο τα συνορα! μαλλον εμενα και τους συμπατριοτες μου θα συναντισει πρωτα!!!!!!!!! ειναι αλλο το ενα...................και αλλο το αλλο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα αυτο δεν πιανει.... Δεν μπορεις να τον φανατισεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο σημειο που θα φανατισεις τον αγραμματο και "υπο την καθοδηγηση του Αλαχ" Τουρκο. (Εδω μερικοι σιχαινονται που ειναι Ελληνες...) ποσο ευκολα ξεχναμε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 από τον ronin1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Φιλε Χαμενε_Αγγελε, ειναι πολλα εκεινα που μας χωριζουν με τους Τουρκους και δεν μιλαω για παλια...ακομα και τωρα... Τωρα...αυτη την στιγμη ο απλος ο Τουρκος ειναι φιλος μας. Οπως τα λες. Ειναι φιλος. Ξεχνας ομως την θρησκεια του και τον φανατισμο που την κανει να ξεχωριζει παγκοσμιως. Γινεται μια αναμπουμπουλα λοιπον, και απο την μια μερα στην αλλη, απο την μια με την προπαγανδα και τις επεκτατικες τασεις των τουρκων αρχηγων, απο την αλλη με την αγραμματοσυνη που τους δερνει και ευνοει τον ΘΡΗΣΚΕΥΤΚΟ φανατισμο (βασικα οτι "πωλειται" στο ονομα του Αλαχ "αγοραζεται") εχεις αυτον τον τουρκο που σου περιγραφουν οι συντροχοι απο πανω. Στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα αυτο δεν πιανει.... Δεν μπορεις να τον φανατισεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο σημειο που θα φανατισεις τον αγραμματο και "υπο την καθοδηγηση του Αλαχ" Τουρκο. (Εδω μερικοι σιχαινονται που ειναι Ελληνες...) Οποτε μην βασιζεσαι στους Τουρκους φιλους γιατι μπορει τωρα να σε φιλοξενουν σαν αδερφο σπιτι τους αλλα με τις καταλληλες προυποθέσεις μπορεις ΧΑΛΑΡΑ να τους βρεις την αλλη μερα στην αυλη σου και ακομα πιο χαλαρα εκεινος που σου εσφιγγε το χερι χθες, μπορει να σου σφιγγει το λαιμο αυριο! Τσάμπα σάλιο χαλας............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Μην πάτε πολύ μακριά...μόλις 15 χρόνια πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Μην πάτε πολύ μακριά...μόλις 15 χρόνια πίσω Προφανως καταδικαζεται το γεγονος σαν εν ψυχρω δολοφονια.. Περιεργος ειμαι να δω ομως, ποσοι απο εμας θα το καταδικαζαν ετσι, αν πηγαινε ο Τουρκολος Τουρκογλου να κατεβασει την ελληνικη σημαια και του την αναβαν οι δικοι μας φανταροι. Πιο πιθανο μου φαινεται να λεγανε "καλα του εκανε του Τουρκαλα που πηγε να μας αμαυρωσει το συμβολο" και να τους καναμε και εθνικους ηρωες. Ποσοι απο εμας θα πιεζαμε να βρουν τους δικους μας φανταρους, που του την αναψαν, και να τους δικασουν ως δολοφονους? Ελα να βλεπω χερακια. Παλι τα ιδια 10 ατομα θα ειμαστε μαντευω. Στο να κατηγορουμε ταλεντακια ειμαστε, στο να κοιταμε λιγακι και τη μουτσουνα μας μπαα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλά για ψάξε να βρεις τα τελευταία χρόνια πόσες φορές έχουν καταστείλει ή κάψει την Ελληνική σημαία στην Ελλάδα. Πυροβόλησε ποτέ κανείς κανέναν? Είναι δυνατό να πιστεύεις ότι αν τουρκοκύπριος πήγαινε να καταστείλει ελληνική σημαία, θα τον πυροβολούσαν? Πότε δηλαδή πυροβόλησαν τελευταία φορά κάποιον στην Ελλάδα για Εθνικιστικούς λόγους και μάλιστα έτσι Δημόσια? Δεν πάτε καλά ρε, καθόλου καλά. Αφήστε τα ηλεκτρονικά και βγείτε και λίγο έξω. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είναι εν ψυχρώ δολοφονία αλλά δικαιολογημένη πράξη? Jesus Christ...σταματάω να συμμετέχω στο θέμα, γράψτε ότι θέλετε. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είναι εν ψυχρώ δολοφονία αλλά δικαιολογημένη πράξη? Jesus Christ...σταματάω να συμμετέχω στο θέμα, γράψτε ότι θέλετε. Αυτο καταλαβες εσυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Περιεργος ειμαι να δω ομως, ποσοι απο εμας θα το καταδικαζαν ετσι, αν πηγαινε ο Τουρκολος Τουρκογλου να κατεβασει την ελληνικη σημαια και του την αναβαν οι δικοι μας φανταροι. Πιο πιθανο μου φαινεται να λεγανε "καλα του εκανε του Τουρκαλα που πηγε να μας αμαυρωσει το συμβολο" και να τους καναμε και εθνικους ηρωες. Το τελευταίο δεν το θεωρώ καθόλου πιθανό. Θα τιμωρούνταν ο ένοχος παραδειγματικά ως στυγερός δολοφόνος. Θα ζητούσαμε και συγνώμη για την δολοφονία αυτή. Και αυτό γιατί δεν είναι στην φύση μας να είμαστε επιθετικοί. Το βλέπουμε κάθε μέρα αυτό. Ίσως υπήρχαν μερικές ανεύθυνες υποομάδες που θα επικροτούσαν την δολοφονία, αλλά θα ήταν μια κίνηση που δεν θα μπορούσε ποτέ να γενικευτεί στον ελληνικό λαό. Εν ολίγοις, συμφωνώ με τον Μάκη.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 μερικοι νομίζεται πως ολοι οι τουρκοι ειναι γκριζοι λυκοι το θεμα ειναι πως καταδικαζεται και αυτους που δεν ειναι αντι να δουμε πως οι γενικευσεις κανουν κακο τις υπερασπιζομαστε με παθος το μισος φερνει μισος καλημερα και καληνυχτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Το τελευταίο δεν το θεωρώ καθόλου πιθανό. Θα τιμωρούνταν ο ένοχος παραδειγματικά ως στυγερός δολοφόνος. Θα ζητούσαμε και συγνώμη για την δολοφονία αυτή. Και αυτό γιατί δεν είναι στην φύση μας να είμαστε επιθετικοί. Το βλέπουμε κάθε μέρα αυτό. Ίσως υπήρχαν μερικές ανεύθυνες υποομάδες που θα επικροτούσαν την δολοφονία, αλλά θα ήταν μια κίνηση που δεν θα μπορούσε ποτέ να γενικευτεί στον ελληνικό λαό. Εν ολίγοις, συμφωνώ με τον Μάκη.... Ειλικρινα μακαρι. Αλλα αν κρινω απο αλλους δολοφονους, που εχουν σκοτωσει απο αλλους Ελληνες μεχρι ανηλικους, με την ευλογια των απο πανω τους φυσικα, δεν υπηρξαν και πολλες παραδειγματικες τιμωριες σωστα? Περα απο αυτες τις υποομαδες που λες οτι θα επικροτουσαν φανερα, ποσοι αλλοι θα επικροτουσαν σιωπηλα και ακομα ποσοι απλα θα αδιαφορουσαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Καλά για ψάξε να βρεις τα τελευταία χρόνια πόσες φορές έχουν καταστείλει ή κάψει την Ελληνική σημαία στην Ελλάδα. Πυροβόλησε ποτέ κανείς κανέναν? Είναι δυνατό να πιστεύεις ότι αν τουρκοκύπριος πήγαινε να καταστείλει ελληνική σημαία, θα τον πυροβολούσαν? Πότε δηλαδή πυροβόλησαν τελευταία φορά κάποιον στην Ελλάδα για Εθνικιστικούς λόγους και μάλιστα έτσι Δημόσια? Δεν πάτε καλά ρε, καθόλου καλά. Αφήστε τα ηλεκτρονικά και βγείτε και λίγο έξω. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν είναι εν ψυχρώ δολοφονία αλλά δικαιολογημένη πράξη? Jesus Christ...σταματάω να συμμετέχω στο θέμα, γράψτε ότι θέλετε. θα πεταχτω παλι σαν την τσουτσου.... Ειναι δυνατον ελληνες πολιτες μαλλον μεριδα αυτον να μην καινε την ελληνικη σημαια?????????? οταν οι ελληνες πολιτικοι ασελγουν και ασελγουσαν πανω στο ελληνικο κρατος για χρονια???? να θημιθω τον παγγαλο/???? και την ιστορια με τα ιμια... που ειχε πει ε ενταξη ενα πανι ειναι............. ε ενταξη ηταν ανεπισιμη??? δηλαδη τι στο διαολο σημενει ανεπισιμη???????????? http://www.youtube.com/watch?v=ODbYkmLpZMQ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ειλικρινα μακαρι. Αλλα αν κρινω απο αλλους δολοφονους, που εχουν σκοτωσει απο αλλους Ελληνες μεχρι ανηλικους, με την ευλογια των απο πανω τους φυσικα, δεν υπηρξαν και πολλες παραδειγματικες τιμωριες σωστα? Περα απο αυτες τις υποομαδες που λες οτι θα επικροτουσαν φανερα, ποσοι αλλοι θα επικροτουσαν σιωπηλα και ακομα ποσοι απλα θα αδιαφορουσαν? Η ατιμωρισία στο μεγαλείο της. Σημασία έχει πάντως ότι είναι καταδικαστέο απ' όλους. Σίγουρα κάποιοι από εμάς μπορεί να πούμε μέσα μας "εντάξει, καλά έκανε το παλικάρι και πυροβόλησε", αλλά είμαστε εμείς οι ίδιοι που θα καταδικάσουμε το γεγονός και θα τον στείλουμε φυλακή και θα πούμε στα παιδιά μας ότι κακώς έπραξε ο δολοφόνος. Αυτή είναι η διαφορά κουλτούρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Η ατιμωρισία στο μεγαλείο της. Σημασία έχει πάντως ότι είναι καταδικαστέο απ' όλους. Σίγουρα κάποιοι από εμάς μπορεί να πούμε μέσα μας "εντάξει, καλά έκανε το παλικάρι και πυροβόλησε", αλλά είμαστε εμείς οι ίδιοι που θα καταδικάσουμε το γεγονός και θα τον στείλουμε φυλακή και θα πούμε στα παιδιά μας ότι κακώς έπραξε ο δολοφόνος. Αυτή είναι η διαφορά κουλτούρας. Το ζητημα ειναι να κανουμε συνειδηση του κοσμου οτι "η δολοφονια ειναι κατι κατακριτεο" και να μην υπαρχει κανεις που να σκεφτεται "εντάξει, καλά έκανε το παλικάρι και πυροβόλησε" και χιλια δυο. Εδω ακουγα μαναδες γνωστες μου να λενε καλα του κανανε το τσογλανι το 15χρονο τι ηθελε εκει για το Γρηγοροπουλο, ειμαστε τοσο σιγουροι οτι ειανι καταδικαστεο απ' ολους? Οσον για τη διαφορα κουλτουρας.. Ας φυγουμε λιγακι απ' τους γειτονες και ας παμε ας πουμε στη Bloody Sunday στην Ιρλανδια. Σε εκεινη την περιπτωση ηταν οι "πολιτισμενοι" Αγγλοι στη θεση των "απολιτιστων" Τουρκων. Σκοτωσαν δεν θυμαμαι ποσα ατομα και μετα η Βασιλισσα εδινε μεταλλεια στους στρατιωτες της, αντι να τους δικασει ως δολοφονους. Θα βγαλουμε τωρα και τους Αγγλους βαρβαρους και απολιτιστους? Η μηπως ηρθε η ωρα να σταματησουμε να κανουμε γενικευσεις και να παρουμε ειδηση οτι σε μια αναμπουμπουλα ανεξαρτητως εθνικοτητας, υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων σε καθε χωρα που θα προκαλεσει ολα αυτα τα προβληματα? Ξερετε αυτοι οι "περηφανοι-δενξεχνω-ελληναραδες" οπως και ο αντιπαλος συλλογος "γκριζο-αλλαχο-λυκοι". Σκατα απ΄την μια σκατα και απ΄την αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Αυτή η μερίδα που λες υπάρχει σε κάθε λαό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λαοί μεταξύ τους είναι συγκρίσιμοι... Η ιστορία νομίζω έχει αποδείξει ποιοι είναι οι βάρβαροι και ποιοι όχι, ποιοι είναι οι πολιτισισμένοι και ποιοι όχι. Και δεν μιλάω μόνο για τούρκους και Έλληνες, αλλά και για όλους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Αυτή η μερίδα που λες υπάρχει σε κάθε λαό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λαοί μεταξύ τους είναι συγκρίσιμοι... Η ιστορία νομίζω έχει αποδείξει ποιοι είναι οι βάρβαροι και ποιοι όχι, ποιοι είναι οι πολιτισισμένοι και ποιοι όχι. Και δεν μιλάω μόνο για τούρκους και Έλληνες, αλλά και για όλους.... Δεν συμφωνω καθολου στη συγκριση ολοκληρων λαων μεταξυ τους, ποσο μαλλον με το χαρακτηρισμο ολοκληρων λαων ως βαρβαρων ή ως πολιτισμενων αντιστοιχα. Προκειται για μια γενικευση την οποια την βλεπω τελειως οφφ. Αλλα ακομα και αν κανουμε αυτη την παραδοχη (με την οποια ξαναλεω δεν συμφωνω) Αυτο που εχει αποδειξει η ιστορια ειναι οτι ολοι οι λαοι, υπο συγκεκριμενες συνθηκες εχουν φερθει βαρβαρα και απολιτιστα. Οποιον λαο και να πιασεις εχει μελανα σημεια στην ιστορια του, πραγμα το οποιο κανει την ολη κουβεντα που γινεται σε μεγεθος ταξης λαων τελειως ατοπη. Δεν μπορεις να προσαπτεις σε καμποσα εκατομμυρια ατομα τα ιδια χαρακτηριστικα, ποσο μαλλον να κανεις συγκρισεις μεταξυ τους κατι που δεν εχει και κανενα απολυτως νοημα. Καις τα χλωρα με τα ξερα με αυτη τη λογικη. Και τετοιου ειδους λογικες διαιωνιζουν αντιπαραθεσεις αιωνων και οπως το βλεπω μονο προβληματα δημιουργουν. Πραγματικα η λογικη και τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουνται ειανι ακριβως ιδια με τους οπαδους ομαδων. Και το 1821 εσεις στησατε αυτο το ματς και εσεις στο Χαριλαου πληρωσατε το ρεφερι και ο προπαπους μου ο χουλιγκαν εφαγε ξυλο απ' τους γαβρους και εγω τους μισω κ ας μην εχω γνωρισει κανενα κτλπ. Προφανως τα πραγματα που παιζονται ειναι πολυ πιο σημαντικα και οι συνεπειες το ιδιο στα "εθνικα" θεματα. Αλλα η "λογικη" (ή καλυτερα η ελλειψη λογικης) ειναι ιδια και στα δυο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δεν συμφωνω καθολου στη συγκριση ολοκληρων λαων μεταξυ τους, ποσο μαλλον με το χαρακτηρισμο ολοκληρων λαων ως βαρβαρων ή ως πολιτισμενων αντιστοιχα. Προκειται για μια γενικευση την οποια την βλεπω τελειως οφφ. Αλλα ακομα και αν κανουμε αυτη την παραδοχη (με την οποια ξαναλεω δεν συμφωνω) Αυτο που εχει αποδειξει η ιστορια ειναι οτι ολοι οι λαοι, υπο συγκεκριμενες συνθηκες εχουν φερθει βαρβαρα και απολιτιστα. Οποιον λαο και να πιασεις εχει μελανα σημεια στην ιστορια του, πραγμα το οποιο κανει την ολη κουβεντα που γινεται σε μεγεθος ταξης λαων τελειως ατοπη. Δεν μπορεις να προσαπτεις σε καμποσα εκατομμυρια ατομα τα ιδια χαρακτηριστικα, ποσο μαλλον να κανεις συγκρισεις μεταξυ τους κατι που δεν εχει και κανενα απολυτως νοημα. Καις τα χλωρα με τα ξερα με αυτη τη λογικη. Και τετοιου ειδους λογικες διαιωνιζουν αντιπαραθεσεις αιωνων και οπως το βλεπω μονο προβληματα δημιουργουν. Πραγματικα η λογικη και τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουνται ειανι ακριβως ιδια με τους οπαδους ομαδων. Και το 1821 εσεις στησατε αυτο το ματς και εσεις στο Χαριλαου πληρωσατε το ρεφερι και ο προπαπους μου ο χουλιγκαν εφαγε ξυλο απ' τους γαβρους και εγω τους μισω κ ας μην εχω γνωρισει κανενα κτλπ. Προφανως τα πραγματα που παιζονται ειναι πολυ πιο σημαντικα και οι συνεπειες το ιδιο στα "εθνικα" θεματα. Αλλα η "λογικη" (ή καλυτερα η ελλειψη λογικης) ειναι ιδια και στα δυο. ετσι....ετσι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Μερικοί δεν μισούμε τους Τούρκους συλλογικά ως λαό. Πωπω έγκλημα, τι μαλακία εάν συνεχίσουμε έτσι μπορεί μια μέρα να (αμαναμαν) συμφιλιωθούμε (φτου φτου φτου και παπαπα). Είναι τεράστιο πρόβλημα, το καταλαβαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ενδιαφερον θεμα για πολλους λογους Εντυπωση παραταυτα μου εκανε αυτο που ειπε ο Μανος, ριση των Τουρκων περι Λογαδων και Παλικαραδων, επειδη ως φοιτητης δουλευα με τουρκους για καποια χρονια μου το ειχαν αναφερει, τοτε θυμαμαι ειχα κανει ενεσεις στα ματια, τωρα μετα απο 20+ χρονια δεν ειμαι σιγουρος αν οντως πλεον εχει γινει νορμα?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Φιλε Ronin, δεν ειμαι κανενας χθεσινος για να ξεχναω τοσο ευκολα οσο νομιζεις, ουτε χάφτω (τουρκικη ειναι αυτη...?) τοσο ευκολα τις εντυπωσεις που πας να περασεις με video "φανατισμενων χριστιανων" Οσο μεγαλη διαφορα ειχε η συγκεντρωση της πλατειας Ταχριρ με την συγκεντρωση της Ομονοιας... τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα υπαρχει στο να μαζεψεις εναν ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ελληνα σε μια πλατεια, ενα γηπεδο, μια συναυλια...απο το να του δωσεις το οπλο και να του πεις "...πηγαινε 500 κμ μεσα σε εχθρικο εδαφος". Μεγαλη διαφορα σε λεω και αμα θελεις, κοιτα τριγυρω σου, και υπολογισε μεσα στο μυαλο σου ποιοι και υπο ποιες προυποθεσεις μπορουν να το κανουν και ποιοι οχι... ποσο ευκολα ξεχναμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια......να κανω μια ερωτηση? Γιατι τοσο σκαλομα με τους τουρκους?????? εχουμε και αλλους γειτονες πχ τους βουλγαρους.....επι βουλγαρικης κατοχης β πσγγοσμιο σε μακεδονια και θρακη οι βουλγαροι καναν τα διπλασια εκτροπα και βασανισμους ............απο τους γερμανους στους τοπικους πληθισμους τι ρε παιδια εσεις που πονατε τοσο για τις σφαγες του α παγγοσμιου.. για τις σφαγες του β παγγοσμιου απο τους βουλγαρους που πιστεψτε με δεν ηταν λιγες γιατι δεν λετε οι βουλγαροι ειναι ετσι ειναι αλλιος ειναι παραλιος εγγληματιες δολοφονοι κτλ??? η ακομα και μετα τον δευτερο παγγοσμιο πολεμο κατα τον ελληνικο εμφυλιο πολεμο ασχολιθηκα με το εμφυλιο και αυτα που διαβαζα......τα αισχοι και ολα αυτα που γινοταν με καναν να βλεπω εφιαλτες το βραδη και εκει γιναν αισχοι.....................και μαλιστα ελληνες μεταξυ ελληνον!!!!!!!!!! τι ρε παιδια......και κουμουνιστες και στρατιοτικοι δεν ηταν σκατοζωα????? δεν ηταν φανατισμενοι του κερατα??????? ετσι λοιπον ερχομαι και ξαναλεω δεν λεω οτι οι τουρκοι ειναι αγιοι ανθρωποι και οτι δεν σφαξαν κοσμο αλλα και εμεις δεν ειμαστε τελειοι!!!!!!!! ελεος πια!!!!!!!!!!!!! να τοτε ηταν μια περιοδος με πολα αισχοι βιασμους και δολοφονιες απο ελληνες μεταξυ ελληνων δεν με εδιαφερουν ουτε οι πολιτικες αποψεις του εμφιλιου ουτε τα αιτια.........ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ τι να κανουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ειναι να συμβενουν αυτα και ειναι στο αιμα του ανθρωπου. δεν ειναι προνομιο η καταρα ενος μονο λαου κοινονικης ομαδας κτλ κουραστικα με αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ξαναγραφω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 να τοτε ηταν μια περιοδος με πολα αισχοι βιασμους και δολοφονιες απο ελληνες μεταξυ ελληνων δεν με εδιαφερουν ουτε οι πολιτικες αποψεις του εμφιλιου ουτε τα αιτια.........ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ τι να κανουμε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ειναι να συμβενουν αυτα και ειναι στο αιμα του ανθρωπου. δεν ειναι προνομιο η καταρα ενος μονο λαου κοινονικης ομαδας κτλ κουραστικα με αυτο το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ξαναγραφω Θα σου έλεγα σε αυτό το τόπικ τι εξετάζουμε.... Χαλάρωσε και πήγαινε μια βόλτα με την μηχανή να ηρεμήσεις... Όσα λες δεν είναι λάθος. Τα βρίσκω σωστά. Όσα λέει ο Μάκης τα βρίσκω επίσης σωστά. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ας μην διαφωνούμε διότι δεν πρόκειται έτσι και αλλιώς να αλλάξει κάτι. Τα συναισθήματα είναι συναισθήματα και δεν αλλάζουν έτσι εύκολα. Ο καθένας μας δήλωσε την θέση του και δεν υπάρχει λόγος να επιμένουμε σε αυτές, ούτε και να τις επιβάλουμε. Σεβαστές είναι όλες απ' όλους νομίζω. Και αυτό είναι πολιτισμός. Εκεί διαφέρουμε από πολλούς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Ενδιαφερον θεμα για πολλους λογους Εντυπωση παραταυτα μου εκανε αυτο που ειπε ο Μανος, ριση των Τουρκων περι Λογαδων και Παλικαραδων, επειδη ως φοιτητης δουλευα με τουρκους για καποια χρονια μου το ειχαν αναφερει, τοτε θυμαμαι ειχα κανει ενεσεις στα ματια, τωρα μετα απο 20+ χρονια δεν ειμαι σιγουρος αν οντως πλεον εχει γινει νορμα?! Σσσσσσσσστ μην τα αναφερεις αυτα,θα κανεις χαλάστρα στους ειρηνοποιους του φορουμ. Οι δε τουρκοι απορρουν. Τοση καρπαζια που τους εχουμε ριξει και αυτοι τρεχουνε πισω μας κατι..........................παιζει,σκεφτωνται.,.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες