Jump to content
Sign in to follow this  
johny7pir

αγωρα πρωτης μηχανης help!!

Recommended Posts

καλημερα μαγκες!!ειμαι νεος εδω και θα ηθελα λιγη βοηθεια στην αγορα της πρωτης μου μηχανης!αυτο που παντα ηθελα ηταν ενα ΧΤΧ...βρηκα ενα του 05..μου το σηστησε γειτωνας και ειναι και μηχανικος και μου λεει πως ειναι μια χαρα!ειναι σε μαγαζι τωρα..το δινουν 2.300 και μ το αφηνει 2.000..αυτο ειναι το πρωτο που βγηκε η το δευτερο?του 04 δεν ειναι το πρωτο?ταξιζει η να ψαξω κατι πιο καινουργιο?τι πρπει να προσεξω?τι tps του ειναι αλαγμενο και η μηχανη εχει 40.000 km.ευχαριστω οποιον ασχοληθει μαζι μου!!

Τροποποιήθηκε από τον johny7pir

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο μηχανικός που σε ενημέρωσε για το μηχανάκι, δουλεύει στο μαγαζί που το πουλάει;; Όχι ότι δεν λέει όλη την αλήθεια..αλλά αν ξέρεις και κάποιον άλλον να στο δεί το μηχανάκι θα πάρεις πιο αντικειμενική άποψη. Από κει και πέρα, δεν έχω πρόχειρο αν είναι το δεύτερο ή το πρώτο μοντέλο μετά το 600αρι αλλά δεν νομίζω να παίζουν και τραγικές αλλαγές..πάνω κάτω τα ίδια θα είναι. Αν έχει αλλαχτεί το tps δεν νομίζω να έχεις άλλα προβλήματα και η τιμή καλή είναι. Τσέκαρε λάστιχα αλυσίδα τακάκια κλπ αναλώσιμα, μήπως χρειάζονται αλλαγή για να ξέρεις το παραπάνω κόστος που πιθανόν χρειαστεί να καταβάλλεις..Ακόμα αν θες ρίξε μια ματιά εδώ για να ξέρεις πάνω κάτω τι να κοιτάξεις

http://www.mybike.gr/topic/1499-οδηγοσ-αγορασ-μεταχειρισμενησ-μοτοσυκλετασ-©/page__p__14920__hl__+οδηγός%20+αγοράς%20+μεταχειρισμένου__fromsearch__1#entry14920

welcome :_hi: :_hi: :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oχι αυτος εχει δικο του συνεργειο και ασχολειται με suzuki πιο πολυ..τη μηχανη της εχει κανει service τσιμουχακια και τα λοιπα..απλα μου ειπε καποιος ποιος απο του 06 και μετα αξιζουν..θα το βαρεθω λεει..τωρα γιατι το ειπε αυτο δεν ξερω..λαστιχο πισω θελει μου το ειπε θα μου βρεια υτος σε καλη τιμη ειπε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα