Jump to content
Sign in to follow this  
andrewts

Wii βοήθεια!

Recommended Posts

Έπεσε τις προάλλες στα χέρια μου ενα διαφημιστικό για το wii,εν όψη της επίσκεψης του χοντρού κόκκινου αγίου σκέφτομαι να μου κάνω ενα δώρο για να σαπίζω μπροστά στη τιβι, διάβασα διάφορα και θα ήθελα να ρωτήσω αν το εχει δοκιμάσει κανένας, μου είπαν επίσης οτι τα psp ειναι υποστηρίζουν καλύτερα γραφικά ενώ το wii ειναι πιο φαν για παιχνιδια με παρέα, θα ήθελα να μάθω τι διαφορές έχει από τις άλλες κονσόλες και πόσο εύκολο είναι (αν είναι) να κατεβάζουμε σπασμένα παιχνιδάκια απο ίντερνετ.... ευχαριστώ προκαταβολικά !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Wii αν δε κανω λαθος θα βγει καινουργιο σε 2-3μηνες οποτε λεω κανε υπομονη να δεις το καινουργιο και αν δε σ αρεσει ή ειναι πανακριβο παιρνεις αυτο π υπαρχει τωρα πολυ φθηνοτερα.......Αν δεν εχεις ιδιαιτερο κολλημα με το wii και τα κλασσικα του παιχνιδια Mario,donkey kong κτλπ καλυτερα να παρεις XboX 360 με kinect ωστε να παιζεις παιχνιδια με κινηση σα το wii,με τη μονη διαφορα οτι μοχλος ειναι το σωμα σου!!!Αλλα να μπορεις να παιζεις και παιχνιδια για παρτυ σου κ μονο με τα κοντρολ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξύ των δύο, το Xbox είναι 5 κλάσεις πάνω λόγω τεχνολογίας. Αλλά και η τιμή του είναι αρκετά ψηλά.

Το wii έχει πάρα πολλά παιχνίδια και αυτό που υπόσχεται το κάνει καλά. Επιπλέον, το βρίσκω πλέον οικονομικό. Προσωπικά, έχω φάει κόλλημα με το τέννις και το γκολφ (το έχει το βαφτιστηράκι μου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xbox 360.....και τα μυαλά στα μπλέντερ.

Εχει 180-190ευρώ η κονσόλα με 250GB σκληρό δίσκο + 1 παιχνίδι ή 300-320 ευρώ η κονσόλα + το kinect + 1 παιχνίδι.

Το Wii είναι για κλωτσίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το wii τα σπαει!!!! και σπαει και ευκολα.εχω wii, ps3,pc καποτε ειχα κ xbox και το μονο που εχω λιωσει ειναι το wii!!!απο εμενα wii.. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το wii "σπάει" έυκολα, έχει πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια για παρέα αλλά είναι ψιλοχάλια σε τίτλους και γραφικά.

Αμέσως ξεχνάς τίτλους που "σπάνε ταμεία" στις άλλες κονσόλες.

Το δικό μου απλά μαζεύει σκόνη αν δεν μαζευτεί κόσμος σπίτι.

Το xbox είναι καλό αλλά τα παιχνίδια του πολύ ακριβά και πληρώνεις συνδρομή αν θες να μπαίνεις στο δίκτυο του

για να παίζεις με άλλους χρήστες. "Σπάει" αλλά μετά ξεχνάς online παιχνίδι.

Εύχομαι να σε επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλειος και όχι ο χοντρός κόκκινος γιαλατζί Άγιος Νικόλαος!

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διασκεδάζω πολύ αλλά πλέον η απουσία HD και λίγο καλύτερων γραφικών με ξενίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το wii "σπάει" έυκολα, έχει πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια για παρέα αλλά είναι ψιλοχάλια σε τίτλους και γραφικά.

Το xbox είναι καλό αλλά τα παιχνίδια του πολύ ακριβά και πληρώνεις συνδρομή αν θες να μπαίνεις στο δίκτυο του

Εύχομαι να σε επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλειος και όχι ο χοντρός κόκκινος γιαλατζί Άγιος Νικόλαος!

Δε ξεχνας τους τιτλους......οπως ειπα εχει το δικο του κοινο με τα κλασσικα της Nintendo.Το μονο που ξεχνας στα σιγουρα ειναι τα ραλλυ.Δεν γινεται να παιξεις ραλλυ στο wii με καμια κυβερνηση.....κ οπως ειπες τα γραφικα ειναι κατωτερα των αλλων.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Wii Θα το πάρες για τα 10 με 20 διαμαντάκια παιχνιδια που έχει(τα περισσότερα είναι platform και rpg ή jrpg)!Γραφικά και τέτοια είναι τα βασικά!οχι HD και πάντα με το cartoon feeling της ninty

Θα το κάνεις softmod που είναι πανέυκολο και "νομιμο"(δεν επηρεαζει εγγυηση και την κονσόλα ούτε στο ελάχιστο!απλά τρέχει ένα παράλληλο λειτουργικό σύστημα.είναι σαν να έχεις 2 εκδόσεις windows στο pc).

Γραφικά δεν θα δείς ούτε τις υπερπαραγωγές των αλλων 2 αλλά έχει 10 με 20 παιχνίδια που είναι αυτο που λέμε ο ορισμός του gameplay και της εργατοωρας!δηλαδή κατι mario(ας πούμε το new super mario bros wii),zelda(twilight princess) donkey kong,xenoblade chronicles,last story είναι άνετα πάνω απο 150 ώρες παιχνιδιού όλα μαζί για να μην σου πω ανετα πανω απο 200(πού ισχύει μάλλον!ανάλογα βέβαια το πως παίζεις,γραμμικά ή ξεζουμίζοντας κάθε γωνια του παιχνιδιού) :uglystupid2::worshippy: και πάθεις τίποτα και είναι όλα διαμάντια :baby: !Ράλλυ και τέτοια τα ξεχνάς(μόνο mariokart αξίζει πολυ ίσως ίσως και κάτι κλώνοι του) όντως αλλά και μόνο αυτα που σου έγραψα(ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΣΤΑ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ :shoot: :shoot: :shoot: )θα σε διασκεδάσουν για πολλές ώρες και έχει και άλλα!επίσης με το softmod παίζεις και παιχνίδια του gamecube που είχε και αυτό μερικα διαμαντια!

Εγώ έχω και ps3 και wii γιατί κάθε ένα είναι για άλλο είδους παιχνιδι!σκέψου και αποφασισε ελπίζω να σε βοηθησα!!!

Υ.Γ. αν έκανα κάτι ενάντια στους κανόνες του forum θα δεχτώ και την διαγραφη του πόστ δεν θέλω επουδενη να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο φορουμ!Ειλικρινά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε, το wii εχει φοβερα παιχνιδια και γενικα ειναι μια πολυ διασκεδαστικη κονσολα.

ΑΛΛΑ.

επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI εχει χαμηλη αναλυση με αποτελεσμα να κουραζεις τα ματια σου.

Για μενα καλυτερα να περιμενεις να βγει το καινουργιο, αν θες να παιζει για τη παρτυ σου κανα παιχνιδακια δοκιμασε κανα Nintendo DS το οποιο θα διασκεδασεις και με αυτο

ελπιζω να σε βοηθησα :>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI εχει χαμηλη αναλυση με αποτελεσμα να κουραζεις τα ματια σου.

Από που και ως που, λόγω χαμηλής ανάλυσης (480p με καλώδιο component) κουράζεις τα μάτια σου? Τι διαφορά θα έκαναν τα 720p και πάνω, σε σχέση πάντα με την κούραση που σου προκαλεί το παιχνίδι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 55άρα led το παίζω συνήθως. Το έχω βάλει και σε 40άρες lcd full hd.

Δεν μου φαίνεται ότι είναι κουραστικό, σαν να λέμε επίγειο σήμα. Μια χαρά είναι τα 480p.

Κουραστικά θα ήταν τα 480p εάν θα διάβαζα ένα κείμενο από το word μέσω της 40άρας. Αλλά δεν διαβάζω, ούτε κάνω επεξεργασία εικόνας.

Απλά λόγω ανάλυσης θα πρέπει να είμαστε 1 μέτρο πιο πίσω μιας και δεν έχουμε και πολλά να δούμε όπως στο full hd σήμα. Είναι δηλαδή λίγο σπάσιμο. Όχι όμως κουραστικό.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 65 ευρώ στο κάνω να παίζει κόπιες...να παίζεις ονλινε και αγοράζεις τα παιχνίδια 5-12 ευρώ :P και όλα αυτά χωρίς να χάσεις την εγγύηση.

Ρεεεεεεεεεεεε Microsoft και να μην χακάρεται? Δεν παίζει! (και κλασικά....το xbox τρέχει σε linux)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 65 ευρώ στο κάνω να παίζει κόπιες...να παίζεις ονλινε και αγοράζεις τα παιχνίδια 5-12 ευρώ :P και όλα αυτά χωρίς να χάσεις την εγγύηση.

Ρεεεεεεεεεεεε Microsoft και να μην χακάρεται? Δεν παίζει! (και κλασικά....το xbox τρέχει σε linux)

Υποθετω οτι μιλάς για x box!!Γιατι το wii δεν θελει τιποτα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, αν κατάλαβα σωστά ο ανταγωνισμός του είναι ανώτερος σε γραφικά και γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά το wii αξίζει τα λεφτά του και για παιχνιδάκια με παρέα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και εμπειρία σε τέτοια μηχανήματα με σκοπό σάπισμα και γέλιο,θα προσπαθήσω να μάθω πότε βγαίνει το καινούργιο στην αγορά για να ρίξει την τιμή του σημερινού μοντέλου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Wii Θα το πάρες για τα 10 με 20 διαμαντάκια παιχνιδια που έχει(τα περισσότερα είναι platform και rpg ή jrpg)!Γραφικά και τέτοια είναι τα βασικά!οχι HD και πάντα με το cartoon feeling της ninty

Θα το κάνεις softmod που είναι πανέυκολο και "νομιμο"

Για δωσε παραπανω πληροφοριες....Εκανα ενα ψαξιμο,εγκατεστησα στο wii το homebrew αλλα δε μπορω να εγκαταστησω το usb loader κτλπ που χρειαζονται για να ανοιξεις παιχνιδι απο usb.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θα κατεβάσεις το configurable usb loader οποια εκδοση βρείς πρόχειρη!αυτός που δίνει το βίντεο στο you tube έχει ένα ζητημα!

ο οδηγός που θα ακολουθήσεις είναι αυτός για το λευκο wii σε εκδοση 4.3 http://www.youtube.com/watch?v=GnQU34wCIoM για όλα απλά στο τέλος θα βάλεις και αυτόν τον loader που σου εγραψα παραπάνω και καθαρισες!Επίσης στο pc θα κατεβασεις και θα εγκαταστήσεις το wii backup manager και θα τα περνάς όλα απο εκει(μετατρέπει τα iso σε wbfs ή και τα wbfs απο εκεί θα τα περνάς στον σκληρό για να παίζουν σίγουρα είναι η μορφή που αναγνωρίζει το wii και επίσης ταυτόχρονα με την μετατροπη τα μετακινει και στον σκληρό που θα χρησιμοποιείς για να παίζουν)έτσι θα σου παίζουν όλα και χωρίς προβλήματα!

Ελπίζω να βοηθησα!

Προσοχή εμένα μου πέτυχε δεν ξέρω τι παίζει σε άλλους μην αρχίσει κανεις να βρίζει και τέτοια!κάθε ένας έχει την ευθύνη των πράξεων του!!!

Τροποποιήθηκε από τον Sammo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θα κατεβάσεις το configurable usb loader οποια εκδοση βρείς πρόχειρη!αυτός που δίνει το βίντεο στο you tube έχει ένα ζητημα!

ο οδηγός που θα ακολουθήσεις είναι αυτός για το λευκο wii σε εκδοση 4.3 http://www.youtube.c...h?v=GnQU34wCIoM για όλα απλά στο τέλος θα βάλεις και αυτόν τον loader που σου εγραψα παραπάνω και καθαρισες!Επίσης στο pc θα κατεβασεις και θα εγκαταστήσεις το wii backup manager και θα τα περνάς όλα απο εκει(μετατρέπει τα iso σε wbfs ή και τα wbfs απο εκεί θα τα περνάς στον σκληρό για να παίζουν σίγουρα είναι η μορφή που αναγνωρίζει το wii και επίσης ταυτόχρονα με την μετατροπη τα μετακινει και στον σκληρό που θα χρησιμοποιείς για να παίζουν)έτσι θα σου παίζουν όλα και χωρίς προβλήματα!

Ελπίζω να βοηθησα!

Προσοχή εμένα μου πέτυχε δεν ξέρω τι παίζει σε άλλους μην αρχίσει κανεις να βρίζει και τέτοια!κάθε ένας έχει την ευθύνη των πράξεων του!!!

εννοειται οτι ο καθενας εχει την ευθυνη του.......Θα το δοκιμασω αυριο το πρωι........Και θα σ πω εγω μετα για τις ευθυνες!! :shoot::hunter::knife::boxing:

:thumbsup1:

Aaaa,θυμησαι μου αν ξερεις που μπορω να τσεκαρω τη εκδοση ειναι το wii 4.2-4.3 κτλπ

Τροποποιήθηκε από τον xrilek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:vava:

wii options μετα wii settings το γραφει δεξια πάνω!το γράμμα στο τέλος εχει να κανει με το region και ειναι ασχετο με την υποθεση πχ. 4.3Ε(το Ε είναι europe)

Λέω για ευθύνη γιατι το γεγονος οτι εγω δεν είχα πρόβλημα δεν σημαίνει οτι δεν θα εμφανιστεί κάπου!εγω απλα λέω τι έκανα εγώ αν τωρα κάποιος κανει τα ίδια και παθει κάτι είναι δική του ευθυνη όχι δική μου!Άλλωστε είναι η μονη μου κονσόλα που έκανα κάτι τέτοιο όλες οι άλλες είναι απείραχτες!οπότε ειδικό δεν με λες!

Την εμπειρία μου απλα μεταφερω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα