Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Γιατι το λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Γιατι μου φαινεται απο εδω μεσα πρεπει να εισαι ο μονος που εχει ανοιξει το MANUAL της μοτο του.Α κι εγω ,αλλα το εχω σε cd και το εχει ο μηχανικος μου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Μαλλον δεν ειμαστε γενικως και πολυ του διαβασματος ε? Γιατι μου φαινεται απο εδω μεσα πρεπει να εισαι ο μονος που εχει ανοιξει το MANUAL της μοτο του.Α κι εγω ,αλλα το εχω σε cd και το εχει ο μηχανικος μου . Τωρα που κολλαει το ενα ποστ με το αλλο, εσυ ξερεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Τωρα που κολλαει το ενα ποστ με το αλλο, εσυ ξερεις!!!! Απλα λεω οτι αν διαβαζαμε ολοι καποια πραγματα απο το βιβλιο της μοτο μας πχ σαν αυτο που παρεθεσες εσυ με τις οδηγιες δεν θα ψαχνομασταν για τοσο απλα θεματα.Εκει κολαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Παίδες, για να πω την αλήθεια μέχρι και χθες την έσβηνα από το διακόπτη. Έτσι μου είχαν πει γνωστοί δηλαδή. Σήμερα όμως που άνοιξα το manual λέει πως πρέπει να τη σβήνω με το κλειδί. Οπότε μαζί με την αθλητική εφημερίδα ας ρίξουμε και μια ματιά στα προς το ζην της αγαπημένης μας για να μη μας έρθει κανά κατακέφαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Μονο και παντα με το κλειδι,εκτος αναγκης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Τι να πει και ο Nikos FMX που βαζει το κλειδι στην θεση OFF , βγαζει το κλειδι απο τον διακοπτη και η μηχανη ειναι ακομα αναμενη.... ΘΕΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Εγώ δεν έχω και πολλές επιλογές :P συνήθως από το κλειδί, αλλά όταν ξέρω οτι δε θα το ανοίξω για μια δυο μέρες κλείνω τη βενζίνη και περιμένω να κάψει την υπόλοιπη από το καρμπυρατέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Οι παλιοί έλεγαν: R.T.F.M (Read The Fucking Manual) αν δεν γνωρίζεις κάτι. Όπου κόκκινος διακόπτης = EMERGENCY. Σε μηχανάκια, σε συστήματα πυρασφαλείας, σε ανυψωτικές πλατφόρμες, σε μηχανήματα γενικώς κτλ. Σταματάς κάτι δηλαδή με εύκολο και γρήγορο αλλά ανορθόδοξο τρόπο λόγω κάποιου κινδύνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Εγω κοιταξα το μανουαλ μου και........................................... δεν λεει πως σβηνει η μηχανη(να μου πεις εδω δεικτη και λαμπακι βενζινης δεν εχει θα λεει αυτο??? ) τελος παντων θα συνφωνησω και εγω με τους παραπανω...απο εδω και περα με το κλειδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Το μανουαλ το περιγραφει καθαρα: για να σβησετε τον κινητηρα γυριστε το κλειδι στη θεση Off. To τι λεει ο καθε φιλος μας, ο καθε μαστορας, ο καθε 'ειδικος' ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Και μιλωντας για ευαγγελια, οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου, το καθε μηχανημα ή συσκευη εχει το ευαγγελιο του. Και για τη μηχανη μας οπως και σχεδον σε ολα, αυτο ειναι το μανουαλ, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε διαβασει Ακομα και να το εχουμε χασει, τωρα με το νετ μπορουμε να το βρουμε ανετα. Αξιζει τον κοπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Το μανουαλ το περιγραφει καθαρα: για να σβησετε τον κινητηρα γυριστε το κλειδι στη θεση Off. To τι λεει ο καθε φιλος μας, ο καθε μαστορας, ο καθε 'ειδικος' ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Και μιλωντας για ευαγγελια, οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου, το καθε μηχανημα ή συσκευη εχει το ευαγγελιο του. Και για τη μηχανη μας οπως και σχεδον σε ολα, αυτο ειναι το μανουαλ, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε διαβασει Ακομα και να το εχουμε χασει, τωρα με το νετ μπορουμε να το βρουμε ανετα. Αξιζει τον κοπο Εγώ που έχω το μανουάλι στα γερμανικά και δεν μπορώ να το διαβάσω έψαξα το διαδίκτυο και βρήκα μόνο για το πως να το συναρμολογήσεις... Άρα το σβήνω και με τον ορθοστάτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παντα μα παντα απο το κλειδι. Μια φορα την εδωσα για δοκιμη/βολτα σε εναν ΑΛΛΟ φιλο, την εσβησε απο το kill switch, και εγινα ρεζιλι μπροστα σε αρκετο κοσμο ψαχνοντας να βρω τι εχει το μηχανακι και δεν παιρνει μπρος. Τελικα ειχε αφησει το kill switch στο off... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Οπως ο knight rider τον ΚΙΤ, με φωνητικη εντολη και αν δεν υπακουσει με το κλειδι. Παντα μα παντα απο το κλειδι. Μια φορα την εδωσα για δοκιμη/βολτα σε εναν ΑΛΛΟ φιλο, την εσβησε απο το kill switch, και εγινα ρεζιλι μπροστα σε αρκετο κοσμο ψαχνοντας να βρω τι εχει το μηχανακι και δεν παιρνει μπρος. Τελικα ειχε αφησει το kill switch στο off... Το εχω παθει και γω στις αρχες γυρω στα 200χλμ πρεπει να ειχε τοτε,την εδωσα σε εναν στη δουλεια μου να κανει βολτα και μετα οταν πηγα να σχολασω μου πηρε κανα λεπτακι να δω τι στο διατανο ειχε παθει συν τον κρυο ιδρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παντα μα παντα απο το κλειδι. Μια φορα την εδωσα για δοκιμη/βολτα σε εναν ΑΛΛΟ φιλο, την εσβησε απο το kill switch, και εγινα ρεζιλι μπροστα σε αρκετο κοσμο ψαχνοντας να βρω τι εχει το μηχανακι και δεν παιρνει μπρος. Τελικα ειχε αφησει το kill switch στο off... Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι Κώστα!!! :2funny: Κι έψαχνα τι έπαθε, κι έψαχνα... με τίποτε το μυαλό στο Kill switch αφού πρακτικά έχω ξεχάσει ότι υπάρχει!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι Κώστα!!! :2funny: Κι έψαχνα τι έπαθε, κι έψαχνα... με τίποτε το μυαλό στο Kill switch αφού πρακτικά έχω ξεχάσει ότι υπάρχει!... Άλλος ενας εδώ που την έχει πατήσει έτσι. Να πατάω τη μίζα και να μην ξέρω γιατί δεν παίρνειμπρος. Μα να μην ακούγεται τίποτα όταν γυρνάω το κλειδί... Και λέω πάει... τα'φτυσε στα 2.000χλμ!!! Τελικά ο κουνιάδος μου, ο οποίος ήταν συνοδηγός(!) εκείνη τη στιγμή, που το είχε πάρει βόλτα, το είχε κλείσει απ'το Kill switch. Και να μην ξέρει κι αυτός γιατί δεν παίρνει μπρος!!!! Έφαγε ένα βρισίδι μετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Ναι και εγω την επαθα αλλα απο μονος μου. Το εκλεισα απ το kill γιατι παρκαρα σε ανηφορα με ταχυτητα μεσα. Μετα βγαζω ταχυτητα ναουμε, κλεινω τον πλαγιο, μιζα, τιποτα. Ξανα κλειδι οφ, ξανα κλειδι ον, τιποτα. Κοιταω τα οργανα βλεπω ενδειξη check. Με ελουσαν καναδυοτρεις κρυοι ιδρωτες και μετα θυμηθηκα, οτι ειχα διαβασει στο ΜΑΝΟΥΑΛ, οτι αν γυρισεις το κλειδι και εχεις πλαγιοστατη και ταχυτητα ή το kill switch στο οφ δεν παιρνει μπρος και βγαζει ενδειξη chec στα οργανα για να την καταλαβεις τη δουλεια. Και ετσι απεφυγα τους μεγαλους ιδρωτες, τα βρισιδια και το ρεζιλικι. Με το chec στα οργανα και να μη παιρνει με την καμια, αν δεν το ειχα διαβασει, θα ορκιζομουν οτι κατι πολυ κακο ειχε συμβει. Καλο πραμα οι οδηγιες χρησης ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Όπου κόκκινος διακόπτης = EMERGENCY. Σε μηχανάκια, σε συστήματα πυρασφαλείας, σε ανυψωτικές πλατφόρμες, σε μηχανήματα γενικώς κτλ. Σταματάς κάτι δηλαδή με εύκολο και γρήγορο αλλά ανορθόδοξο τρόπο λόγω κάποιου κινδύνου. Βλεπε τουμπα κτλ... Αντι ννα ψαχνεις να βρεις τα κλειδια, ειδικα αν ειναι στραπατσαρισμενο, πατας το μαγικο κουμπι και γλυτωνεις αλλα Παντα την σβηνουμε απο το κλειδι +1000 ψηλε bmwδακια.... (αυτο το ελλατωμα να μην ειχες........) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danny-tost 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδια η μηχανη πρεπει να αναβει κ να σβηνει απο το διακοπτη οχι απο το κλειδι!!!!! αλλες τασεις εχει ο κεντρικος διακοπτης και αλλες το kill switch!!!! εχω δει μπροστα στα ματια μου να καιγετε εγκεφαλος απο hayabusa 1300 μονο και μονο επειδη ο οδηγος το εβαζε μπροστα απο το κλειδι μονο!!!!! Και στα περισοτερα μανουαλ αυτο λεει!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 ουφφφφφφφφφφφ εψαχνα μηχανη αλλα η μοιρα ηθελε να πεσω σε αυτο το topic... αφου δε θα ξερω ουτε πως να την κλεισω -αναρωτιεμαι- πως θα συμβιωσω μαζι της ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδια η μηχανη πρεπει να αναβει κ να σβηνει απο το διακοπτη οχι απο το κλειδι!!!!! αλλες τασεις εχει ο κεντρικος διακοπτης και αλλες το kill switch!!!! εχω δει μπροστα στα ματια μου να καιγετε εγκεφαλος απο hayabusa 1300 μονο και μονο επειδη ο οδηγος το εβαζε μπροστα απο το κλειδι μονο!!!!! Και στα περισοτερα μανουαλ αυτο λεει!!!!!! Για φερε μας ενα παραδειγμα μανουαλ που λεει να σβηνουμε απ το kill switch. Και ποιος ειναι αυτος ο ειδημονας που εβγαλε το συμπερασμα οτι ο εγκεφαλος καηκε λογω κλειδιου και οχι απο αλλο λογο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδια η μηχανη πρεπει να αναβει κ να σβηνει απο το διακοπτη οχι απο το κλειδι!!!!! αλλες τασεις εχει ο κεντρικος διακοπτης και αλλες το kill switch!!!! εχω δει μπροστα στα ματια μου να καιγετε εγκεφαλος απο hayabusa 1300 μονο και μονο επειδη ο οδηγος το εβαζε μπροστα απο το κλειδι μονο!!!!! Και στα περισοτερα μανουαλ αυτο λεει!!!!!! Συγνώμη, τι εννοείς έβαζε μπροστά από το κλειδί; (Πάντως και εγώ σε όλα τα μάνουαλ που έχω διαβάσει λέει ότι ο διακόπτης στο τιμόνι είναι για περιπτώσεις ανάκης κι ότι ο κινητήρας πρέπει να σβήνει από το κλειδί.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Παιδια η μηχανη πρεπει να αναβει κ να σβηνει απο το διακοπτη οχι απο το κλειδι!!!!! αλλες τασεις εχει ο κεντρικος διακοπτης και αλλες το kill switch!!!! εχω δει μπροστα στα ματια μου να καιγετε εγκεφαλος απο hayabusa 1300 μονο και μονο επειδη ο οδηγος το εβαζε μπροστα απο το κλειδι μονο!!!!! Και στα περισοτερα μανουαλ αυτο λεει!!!!!! Για φερε μας ενα παραδειγμα μανουαλ που λεει να σβηνουμε απ το kill switch. Και ποιος ειναι αυτος ο ειδημονας που εβγαλε το συμπερασμα οτι ο εγκεφαλος καηκε λογω κλειδιου και οχι απο αλλο λογο... Ό,τι να 'ναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greekarmy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παντα μα παντα απο το κλειδι. Μια φορα την εδωσα για δοκιμη/βολτα σε εναν ΑΛΛΟ φιλο, την εσβησε απο το kill switch, και εγινα ρεζιλι μπροστα σε αρκετο κοσμο ψαχνοντας να βρω τι εχει το μηχανακι και δεν παιρνει μπρος. Τελικα ειχε αφησει το kill switch στο off... Εγώ όταν πρωτοπήρα τη μηχανή μου, που είναι και η πρώτη που καβαλάω δεν είχα ιδέα από τίποτα. Είχα διαβάσει αρκετά σημεία στο manual αλλά όχι τα πάντα και την έχω πατήσει 2 φορές! Τη μία πήγα σε ένα φίλο μου να τη δεί και άρχισε να πειράζει όλα τα κουμπιά και όταν πήγα να βάλω μπροστά τίποτα. Μετά από λίγο ψάξιμο και κρύο ιδρώτα βρήκα το λόγο! Είχε γυρίσει τον διακόπτη φυσικά, τον οποιό εγώ δεν πείραζα μιας και τελικά ορθώς μου είχε πει ο εκπαιδευτής ότι δεν το κλείνεις ποτέ από εκεί, παρά μόνο σε περιπτώσεις έκτατης ανάγκης! Μια άλλα φορά την πάτησα ακόμα πιο ηλίθια μιας και δεν είχα ανεβάσει το stand Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2011 από τον greekarmy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) ουφφφφφφφφφφφ εψαχνα μηχανη αλλα η μοιρα ηθελε να πεσω σε αυτο το topic... αφου δε θα ξερω ουτε πως να την κλεισω -αναρωτιεμαι- πως θα συμβιωσω μαζι της ? Ασε φιλε μην παρεις.. και εμεις που πειραμε δεν μαθαμε ποτε... ή μαλλον επειδη εσυ φαινεται οτι τα ξερεις ολα πανω στην μο/τα παρε και εμεις θα τα πεταξουμε ολα.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες