Jump to content
ExTaCy1337

LED για Flashakia.

Recommended Posts

Γεια σας μαγκες, λοιπον προ λιγες μερες αγορασα απο το eBay 2 Ledakia και θα ηθελα να τα χρησημοποιησω για φλας.

50590521.png

Αυτα εδω ειναι που αγορασα, δοκιμασα να τα βαλω ετσι αλλα δεν αναβοσβηναν μονο αναβαν συνεχομενα οταν ανοιγα το φλας, λιγο που εψαξα το θεμα λεει οτι πρεπει να βαλω αντιστασεις και κατι τετοια, μηπως ξερει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να τα δουλεψω στο Crypton R 105cc?

πρεπει να αλλαξω τις φλασιερες?

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο ενδιαφερει και εμενα.

Τα Led εχουν σχεδον μηδενικη αντισταση και για αυτο τον λογο χριαζεσαι αντιστασεις ωστε να σου αναβοσβηνουν.

Το πως υπολογιζεται δεν το ξερω, αλλα θελω και εγω να το μαθω για την δικια μου πατεντα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ενδιαφερει και εμενα.

Τα Led εχουν σχεδον μηδενικη αντισταση και για αυτο τον λογο χριαζεσαι αντιστασεις ωστε να σου αναβοσβηνουν.

Το πως υπολογιζεται δεν το ξερω, αλλα θελω και εγω να το μαθω για την δικια μου πατεντα :_thumbsup:

Στεφ τα λεντ εχουν μεγαλη αντισταση αρα διαρρεονται απο μικρο ρευμα καιμγια αυτο δε δουλευει το φλασερ. Οι αντιστασεις που βαζεις ειναι για να τραβηξουν το επιπλεον ρευμα και να λειτουργησουν ολα καλα. :)

Ωραιος, ναι αντε μαγκες καποιος που ξερει ας μας δωσει τα Led (Φώτα :P) του! :idea:

Ψαξε-ψαξε, κατι θα βρεις. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφ τα λεντ εχουν μεγαλη αντισταση αρα διαρρεονται απο μικρο ρευμα καιμγια αυτο δε δουλευει το φλασερ. Οι αντιστασεις που βαζεις ειναι για να τραβηξουν το επιπλεον ρευμα και να λειτουργησουν ολα καλα. :)

Οκ , τοτε μαλλον λαθος το ειχα στο μυαλο μου. Εδωσες φωτα ναουμε. Να σαι καλα !

ΥΓ. το XR πλεον βρισκεται στον μηχανικο και για ελεγχο στο καρμπυρατερ αφου δεν επερνε μπρος και να δει αν βγαλει ακρη με τον δισκο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ψαχνω το θεμα αλλα δεν ξερω δεν ειμαι και ηλεκτρονικος και δεν καταλαβαινω πολλα :P

Δεν ξερω καταρχην πως θα βαλω τις ανταστασεις!

Κατι ειχα δει για ηλεκτονικο φλασερ? αγορασα 2 τετοια απο το ebay, τωρα δεν ξερω αν ταιριαζουν αλλα ειχανε 2 ευρο το ενα, σιγα το πραγμα :P χαχα.

Λες με το ηλεκτρονικο φλασερ να γινεται δουλεια χωρις αντιστασεις?\

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι ηλεκτρονικος αλλα δεν ξερω πως λειτουργει το φλασερ....(δεν εχω ασχοληθει) αν χρειαζεται ομοσ αντισταση για να δουλεψει τοτε μπορεις να κανεις το εξης....δες ποσα watt ειναι το λαμπακι (oxi to ledaki) που ειχες....τωρα R=W/V οποτε βρησκεις ποση ειναι η αντισταση του...κανεισ το ιδιο κ για τα λεδακια αφαιρεις τις τιμες των αντιστασεων και βλεπεις πια τιμη αντιστασης πρεπει να βαλεις...(βαλε καπως μικροτερη βεβαια γτ μπορει μετα να εχεισ μειωμενη αποδοση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαζεις μια βαττικη αντισταση στο + του φλασακη(σε καθε φλας.αν θυμαμαι καλα καθε 5watt λαμπα ειναι γυρω στα 4ohm αρα θα παρεις 4 βαττικες αντιστασεις 5watt 3,3ohm(σε 4Ohm ψεμματα θα πω αν υπαρχει) μετα παει 4,7ohm κτλ. οι 3,3ohm θα σε καλυψουν :_thumbsup:

για σιγουρα ομως ρωτα και τον πωλητη που θα παρεις τις αντιστασεις..................μη με βριζεις μετα :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα