ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Ωπ,εδω ειμαι και εγω...................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Μην ακουω για τον λαο ,γιατι το 90% εχουν μυαλα για τον λουτσο και τωρα που σφιξανε τα ζουναρια και εκλεισε η στροφιγγα με τα δανεικα αρχισαν οι επαναστατικες σκεψεις και κολοκυθια τουμπανα Ελα ρε συ, σοβαρα; Μαλιστα... Δεν ξερεω για τον δικο σου κυκλο, αλλα ο δικος μου κυκλος, και οσοι γνωριζω απο ''τριγυρο'' ειναι σε ασχημη κατασταση. Αλλοι δεν εχουν δουλεια, ενω παντα δουλευαν σαν τα σκυλια και ΤΙΜΙΑ. και αλλοι που συνεχιζουν να δουλευουν δουλευουν με 300-500 ευρω το μηνα και δεν εχουν οχι τσιγαρα να παρουν, αλλα ουτε και να πληρωσουν εισιτηριο για να πανε στην δουλεια τους. ( γιατι οπως καταλαβες το αυτοκινητο το πουλησαν). Και ακου να σου πω κατι. Δεν ξερω εσυ τι κανεις φιλε και με τι ασχολησε. Και δεν μου πεφτει και λογος, μακαρι να σου πηγαινουν ολα καλα. ΑΛΛΑ δεν δεχομαι απο την καθε νανα, να μου πουλαει φουμαρα οτι δουλεψε τιμια και αλλες μαλακιες. Δηλαδη αν αυτη δουλεψε τιμια, εγω εσυ και ο διπλα τι καναμε; Το οτι ΑΥΤΗ εγινε γνωστη επι Παπαδοπουλου και με τις ευλογιες του δεν λεει κατι ε; Α!! και κατι αλλο. Σταματηστε αυτη την χαζη ,πραγματικα, καραμελα του στυλ, Εσεις που δεν ασχολιοσασταν με την πολιτικη κλπ και τωρα εχετε γνωμη κλπ Δηλαδη οταν ο κοσμος δεν αντιδρουσε μερικοι το παιζατε εξυπνοι και γνωστες και κραζατε. Τωρα που ο κοσμος εχει ξεσηκωθει, για τον οποιονδηποτε λογο, γιατι παλι γκρινιαζετε; Μηπως δεν σας αρεσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Τι λεγαμε παλιά? Ρε ο ελληνας θα διασκεδασει,ο κοσμος να ερθει τουμπα.Σαν το ελληνα δεν εχει..........................ξενερωτοι κουτοφραγκοι .κλπ. Τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Τα μπουζουξίδικα και τα μπαρ γεμάτα είναι πάντως...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 πηγαινε μια απο γκαζι μερια να μου πεις...διασκεδαζει η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1ον. Η κυρα μουσχουρη, ζει σε ενα κοσμο δικο της, μακρυα απ τα προβληματα και την καθημερινη φθορα του Ελληνα πολιτη. 2ον. Η κυρα μουσχουρη, δεν ειναι οικονομολογος, ουτε πιστευω εχει εμβαθυνει στο οικονομικο προβλημα της Ελλαδος και συν το ανωθεν Νο1 δεν εχει το σωστα εφοδια για να δωσει αντικειμενικη γνωμη 3ον. Να ειναι σιγουρη η κυρα μουσχουρη, οτι οι Γερμανοι (και αλλοι βεβαια), εχουν βγαλει πολλαπλασιο χρημα απο το θεμα Ελλαδα, τους συμφερει δηλαδη να συντηρουν την κατασταση μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο αποτελεσμα 4ον. Η κυρα μουσχουρη, εχει δικιο σε οσα λεει, επιφανειακα βεβαια η τουλαχιστον εν μερει, γιατι αν ψαξει το θεμα βαθυτερα, θα δει οτι τα πραματα δεν ειναι οπως φαινονται. Οχι οτι ειμαστε αμοιροι ευθυνων, το αντιθετο μαλιστα 5ον. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η κυρα μουσχουρη καλο θα ειναι να κανει αυτο ξερει να κανει και το σεβομαστε ολοι, παρα να μπλεκεται σε θεματα που δε γνωριζει Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον Messer 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DE JA VU 240 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 1ον. Η κυρα μουσχουρη, ζει σε ενα κοσμο δικο της, μακρυα απ τα προβληματα και την καθημερινη φθορα του Ελληνα πολιτη. 2ον. Η κυρα μουσχουρη, δεν ειναι οικονομολογος, ουτε πιστευω εχει εμβαθυνει στο οικονομικο προβλημα της Ελλαδος και συν το ανωθεν Νο1 δεν εχει το σωστα εφοδια για να δωσει αντικειμενικη γνωμη 3ον. Να ειναι σιγουρη η κυρα μουσχουρη, οτι οι Γερμανοι (και αλλοι βεβαια), εχουν βγαλει πολλαπλασιο χρημα απο το θεμα Ελλαδα, τους συμφερει δηλαδη να συντηρουν την κατασταση μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο αποτελεσμα 4ον. Η κυρα μουσχουρη, εχει δικιο σε οσα λεει, επιφανειακα βεβαια η τουλαχιστον εν μερει, γιατι αν ψαξει το θεμα βαθυτερα, θα δει οτι τα πραματα δεν ειναι οπως φαινονται. Οχι οτι ειμαστε αμοιροι ευθυνων, το αντιθετο μαλιστα 5ον. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η κυρα μουσχουρη καλο θα ειναι να κανει αυτο ξερει να κανει και το σεβομαστε ολοι, παρα να μπλεκεται σε θεματα που δε γνωριζει Σωστο αυτο.Εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες.Αλλα τους ειδαμε και τους οικονομολογους με πρωτο τον αειμνηστο εθνικο μας γεροντογκομενο τον πατερα του ΓΑΠ.Απο αυτον αρχισε η καταστροφη και την αποτελειωσε το απογαμιδι του . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 1ον. Η κυρα μουσχουρη, ζει σε ενα κοσμο δικο της, μακρυα απ τα προβληματα και την καθημερινη φθορα του Ελληνα πολιτη. 2ον. Η κυρα μουσχουρη, δεν ειναι οικονομολογος, ουτε πιστευω εχει εμβαθυνει στο οικονομικο προβλημα της Ελλαδος και συν το ανωθεν Νο1 δεν εχει το σωστα εφοδια για να δωσει αντικειμενικη γνωμη 3ον. Να ειναι σιγουρη η κυρα μουσχουρη, οτι οι Γερμανοι (και αλλοι βεβαια), εχουν βγαλει πολλαπλασιο χρημα απο το θεμα Ελλαδα, τους συμφερει δηλαδη να συντηρουν την κατασταση μεχρι να φτασουν στο επιθυμητο αποτελεσμα 4ον. Η κυρα μουσχουρη, εχει δικιο σε οσα λεει, επιφανειακα βεβαια η τουλαχιστον εν μερει, γιατι αν ψαξει το θεμα βαθυτερα, θα δει οτι τα πραματα δεν ειναι οπως φαινονται. Οχι οτι ειμαστε αμοιροι ευθυνων, το αντιθετο μαλιστα 5ον. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η κυρα μουσχουρη καλο θα ειναι να κανει αυτο ξερει να κανει και το σεβομαστε ολοι, παρα να μπλεκεται σε θεματα που δε γνωριζει Ποντάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχει το άρθρο και εδώ πέρα, και νομίζω ότι είναι διατυπωμένο διαφορετικά. Λίγο να αλλάξεις μια κουβέντα που θα πει ο άλλος μπορεί να αλλάξεις εντελώς το νόημα της. http://news247.gr/el...l?fb_ref=recArt Η Μούσχουρη είναι αναγνωρισμένη σαν μία από τους καλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο και έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα της. Προσωπικά συμφωνώ απολύτως με τα.... Μαινόμενη κατά της ελληνικής νοοτροπίας και της πολιτικής διακυβέρνησης που μάς οδήγησαν σε αδιέξοδο... Τα έχουμε πει πολλάκις για την νοοτροπία Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δήλωσε "Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαστε οι Ουραγοί της ευρωπαικής ένωσης και όχι μόνο και έχουμε μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την οικονομική ύφεση που υφίσταται παγκόσμια "Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους". Διαφωνείτε εδώ? Αναφέρεται τόσο στον Δημόσιο Τομέα όσο και στην βιομηχανία που διάλυσε ο κακός νοήτο Συνδικαλισμός. "Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε., ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν". Τα έχουμε πει πολλάκις. Λόγω λοιπόν όλων των παραπάνω δικαιολογεί την αγανάκτηση των Γερμανών, που αν μη τι άλλο είναι ο παραγωγικότερος λαός της Ευρώπης οπότε είναι λογικό να του φαίνονται εξωφρενικά όλα αυτά που συνέβαιναν. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα στην Ελλάδα γιατί ποτέ δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Για όλα φταίνε οι άλλοι...και είμαστε θύματα παγκόσμιων συνωμοσιών. 7 Δις έχει ο πλανήτης όλοι με τα 11 εκ Έλληνες τα έχουν βάλει...και η σελήνη δεν γυρίζει γύρω από την γη αλλά από την Ελλάδα. Σίγουρα υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού που δεν έφταιξε σε τίποτα αλλά ποια ήταν η γενική κατάσταση? Πάλι καλά που βγάλαν τα - Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι η τραγουδιάρα τάσσεται υπέρ των Γερμανών, στην διαμάχη τους με εμάς, για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus... Μπορείτε να μου πείτε πως το συμπέραναν αυτό? Μου θυμίζει ένα άρθρο που σήμερα διάβαζα με τίτλο που αφορά τον Σαλπιγγίδη, και μέσα στο άρθρο δεν αναφέρονταν πουθενά το όνομά του.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι η τραγουδιάρα τάσσεται υπέρ των Γερμανών, στην διαμάχη τους με εμάς, για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus... Μπορείτε να μου πείτε πως το συμπέραναν αυτό? Μου θυμίζει ένα άρθρο που σήμερα διάβαζα με τίτλο που αφορά τον Σαλπιγγίδη, και μέσα στο άρθρο δεν αναφέρονταν πουθενά το όνομά του.... Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δήλωσε "Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Κατόπιν ο δημοσιογράφος βγάζει το συμπέρασμα από αυτά που είπε η Μούσχουρη και εγώ ανέφερα παραπάνω ότι H ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζηδάκη, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση. Για να μαθαίνουμε να διαβάζουμε αυτό είναι το συμπέρασμα του Δημοσιογράφου και όχι Δήλωση της Μούσχουρη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Σωστο αυτο.Εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες.Αλλα τους ειδαμε και τους οικονομολογους με πρωτο τον αειμνηστο εθνικο μας γεροντογκομενο τον πατερα του ΓΑΠ.Απο αυτον αρχισε η καταστροφη και την αποτελειωσε το απογαμιδι του . Σωστα το λες. Ομως εκτος απο γνωσεις του αντικειμενου, για να κανεις σωστη δουλεια, ιδιαιτερα οταν μιλουμε για διαχειρηση κρατους που εκ των πραγματων επιρρεαζεις εκατομμυρια κοσμακη, πρεπει να εχεις και τη θεληση, και την τιμιοτητα αλλα και την συναισθηση οτι αυτο που κανεις, μπορει να φερει ειτε ευημερια και επιπεδο ζωης ειτε καταστροφη και σωματικη και ψυχολογικη. Γενικα για να μη μακρυγορω θελει 'παντελονια' και αγαπη προς τη χωρα και τον κοσμο της, πραγματα που δεν εχει κανενας απο τοτε που θυμαμαι εγω. Αντιθετα κυριαρχουσε το 'εμεις και οι δικοι μας' 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) «Καταλαβαινω απολυτα τον θυμο των Γερμανων. Οταν καποιος δανειζεται συνεχεια και δεν τα επιστρεφει, ο αλλος ειναι λογικο να εκνευριζεται. Εχω μαθει να εργαζομαι εντιμα. Τιποτα δεν χαριζεται… Συμφωνω απολυτα με την σταση της Αγκελα Μερκελ» Τον θυμο των Ελληνων ρε τσολι για τα λεφτα που τους χρωστανε οι Γερμανοι φιλοι σου που δανειστηκαν με το ετσι θελω απο την Ελλαδα στη κατοχη και δεν γουσταρουν να ξεπληρωσουν γιατι δεν τον λαμβανεις υποψη?. Δεν μιλαω για τα τεραστια εγκληματα που εκαναν οι φιλοι σου για τα λεφτα αυτα τα αψυχα που αρπαξαν απο τους ελληνες ........ Καποτε η κυρια ΝΑΝΑ ελεγε να παραιτηθω απο τη συνταξη που λαμβανω ..., ΜΕΧΡΙ η χωρα να εξελθει απο την οικονομικη κριση,... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Γι αυτο το λογο εγω την εβριζα τωτε και οχι τωρα. Ειναι εξωφρενικο το γεγονος οτι μια γυναικα με περιουσια 280 εκατ. δολλαριων μαλιστα μαλιστα, επιβαρυνε για χρονια τον κρατικο προυπολογισμο μιας χωρας σαν ευρωβουλευτης με 400.000 ευρω, με την οποια δεν ειχε πια σχεδον καμια επαφη με την ελλαδα........ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον vagelis- 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Το γερμανικο κειμενο, ειναι μαλλον πιο "εριστικο" απ'οτι η μεταφραση του. Η ιδια αποστασιοποιει τον εαυτο της [μηπως για να εχει επιτυχια η συναυλια για τον εορτασμο των 50 ετων απο την 1η της εμφανιση στο Βερολινο?] απο τους Ελληνες, λεγοντας πως ειναι μια Ευρωπαια Ελληνιδα, που ζει στην Ελβετια και πως δεν καταλαβαινει το τροπο που ζουν και σκεφτονται οι Ελληνες [χαρακτηριζοντας τους Ελληνες ως "δυσκολο να τους διαχειριστεις, με χαμηλο επιπεδο μορφωσης, λιγο αγροικοι, που με δυσκολια υπακουουν στους νομους"]. Δικαιο. Θα ελεγα μαλιστα οτι ειναι μια μαλλον ακριβης περιγραφη. ΜΑ! Ολα αυτα βγαινει και τα λεει στην επετειο των 50 ετων της διεθνους καριερας της και εντοπιζοντας [με διπλο-τριπλη αναφορα] το λαθος και φταιξιμο ΜΟΝΟ στους σοσιαλιστες. Και καπου εκει χανεται η οποια σοβαροτητα του αναγνωσματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Χαιρομαι διοτι οταν βγουμε απο αυτον τον βουρκο, καποιοι θα τρεχουν να κρυφτουν ή θα εχουν αλλαξει ηδη χωρα Και εντελει, δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει καποιος ο οποιος δεν ζει τα προβληματα απο κοντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να κάνει και η κάθε ψείρα κώλο. Έκανε η ψείρα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο....... Αυτό ξέρω εγώ με την εν λόγω κυρία που κάποιοι ένιωθαν και υπερήφανοι που αυτό το τίποτα ήταν και Ελληνίδα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να κάνει και η κάθε ψείρα κώλο. Έκανε η ψείρα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο....... Αυτό ξέρω εγώ με την εν λόγω κυρία που κάποιοι ένιωθαν και υπερήφανοι που αυτό το τίποτα ήταν και Ελληνίδα Σκατα Ελληνιδα ειναι Μια κακομαθημενη ψιλομυτα αγ@μητη ξενομανης ειναι και τιποτα αλλο Μας εχει πρηξει το σηκωτι με τα ισια μαλλια και τα γυαλια Φρεντυ Γερμανου, τα ιδια 50 χρονια Ξυπνα μωρηηηηηηηηηηη, ο 2ος παγκοσμιος τελειωσε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Μάνο θα παχύνεις. Δεν θα σε θέλουν τα κοριτσάκια μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καποιος φιλος που γνωριζει Γερμανικα μπορει να βρει το κειμενο που δημοσιευτικε στην Γερμανια; Και αν μας κανει μια μεταφραση. Μπορει εδω να εγινε ''λαθος'' μεταφραση/δημοσιευση, αλλα δεν νομιζω να εγινε το ιδιο στην Γερμανια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μάνο θα παχύνεις. Δεν θα σε θέλουν τα κοριτσάκια μετά. Τι να γραψω ρε Μακη. Ενταξει χεστηκα για την Νανα που εκανε και αυτη καμμια επιδοτουμενη συναυλια,αλλα μην πεφτουμε απο τα συννεφα οταν βρεθει καποιος να πει τα πραγματα ως ειχαν. Εκτος αν πρεπει να ζουμε στην ζωνη του λυκοφωτος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Αυτο ειναι το λινκ της εφημεριδας, μαζι με την συνεντευξη. Οποιος γνωριζει ας μας πει:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 http://www.tsantiri.gr/katagelies/anichti-epistoli-anagnostrias-tou-tsantiri-gr-sti-nana-mouschouri-diavaste.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 http://www.tsantiri....i-diavaste.html Σωστα τα λεει η κυρια στη γιαγια. Βεβαια ξεχναει την ευθυνη ολων μας. Ναι οι πολιτικοι υπηρξαν και συνεχιζουν να ειναι καθικια (και καθε αλλη λεξη ευπροσδεκτη), αλλα δεν ειμαστε ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ (μιλαω σαν συνολο και οχι μεμονωμενα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες