val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΑΡΧΙΖΩ ΤΟ ΖΑΛΙΣΜΑ,ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΥΠΡΑ 100ΑΡΙ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ..ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ 15ΑΡΙ..ΤΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ;;ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ FUEGO ΓΙΑ ΣΟΥΠΡΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΚΑΡΜΠΥΛΑΤΕΡ 22ΑΡΙ ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙ;;ΚΑΙ ΑΝ ΤΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΑΝΩ;;ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΓΕΣ,ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΔΙΑ ΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΣΙΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ..ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 από τον val(astrea supra)29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Θα σου πω οτι μου ελεγαν και εμενα πριν βαλω χερι στην αστρεαρα μου, οτι και να του κανεις ΠΑΠΙ θα συνεχισει να ειναι και δεν τους ακουγα! καλυτερα κρατα τα λεφτα σου και χαλασετα τωρα τα χριστουγεννα φιλε μου ή βαλτα στην ακρη για την αγορα μεγαλυτερης μηχανης κατευθειαν και κρατα το παπακι να κανεις τις δουλειες σου.. και εγω τα ιδια φιλαρακι και εμαθα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ..ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΣΕ ΚΥΒΙΚΑ..ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 1. Γράφε με πεζά, τα κεφαλαία είναι υποδηλώνουν πως φωνάζουμε και εσύ μας ξεκούφανες. 2. Άνοιγε τα θέματα στις σωστές κατηγορίες; 3. Πες μια καλησπέρα πρώτα, σε νέο χώρο μπήκες.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 πω..πω αδερφε θα ξυριζει λεμε το μοτερι...ετσι κ τριψεις τον σκελετο με γυαλοχαρτο να ''αλαφρωσει λιγακι'' θα βγαλει 2-3 χιλιομετρα τελικης παραπανω...προχωρα δυνατα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 οκ παιδια χαμηλοφωνα και πεζα..το καλωσορισμα το εγραψα σε αλλο θεμα..παναγιωτη νεο μελος ειμαι take it easy.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 πω..πω αδερφε θα ξυριζει λεμε το μοτερι...ετσι κ τριψεις τον σκελετο με γυαλοχαρτο να ''αλαφρωσει λιγακι'' θα βγαλει 2-3 χιλιομετρα τελικης παραπανω...προχωρα δυνατα!! αμα πεταξει και τα πλαστικα να δεις διαφορες μετα μην βαρετε ρε παιδια οντως φιλε παντως αν εχεις λεφτα για πεταμα οκ κανε το διαφορες θα δεις αλλα δεν αξιζει κατι τετοιο τα εχω κανει γι`αυτο στο λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 πω..πω αδερφε θα ξυριζει λεμε το μοτερι...ετσι κ τριψεις τον σκελετο με γυαλοχαρτο να ''αλαφρωσει λιγακι'' θα βγαλει 2-3 χιλιομετρα τελικης παραπανω...προχωρα δυνατα!! ρε φιλαρακι ωραια εξυπναδα πεταξες..μια ερωτηση εκανα...μπορεις να πεις αυτο που θες διαφορετικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 ρε φιλαρακι ωραια εξυπναδα πεταξες..μια ερωτηση εκανα...μπορεις να πεις αυτο που θες διαφορετικα..... χαλαρωσε φιλε μου ενα αστειο καναμε,κανεις δεν υποτιμησε τις ιδεες σου.μην τα παιρνεις ολα ''τοις μετρητοις..'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 χαλαρωσε φιλε μου ενα αστειο καναμε,κανεις δεν υποτιμησε τις ιδεες σου.μην τα παιρνεις ολα ''τοις μετρητοις..'' καλησπερα φιλε οκ.απλα νεο μελος ειμαι..μου μπηκατε λιγο δυνατα και απαντησα παρομοιως..μια συμβουλη ζητησα..μια γνωμη..γιατι οπως προανεφερα στο θεμα που λεγεται μηχανακι ειμαι καινουργιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 καλησπερα φιλε οκ.απλα νεο μελος ειμαι..μου μπηκατε λιγο δυνατα και απαντησα παρομοιως..μια συμβουλη ζητησα..μια γνωμη..γιατι οπως προανεφερα στο θεμα που λεγεται μηχανακι ειμαι καινουργιος... οκ λοιπον παμε στην γνωμη που ζητησες. κοιτα, θα δωσεις πολλα λ7 -οπως σωστα σου ειπαν πιο πανω- κ παλι παπια θα εχεις,μπορεις να τα κρατησεις κ να δεις για κατι μεγαλυτερο οταν ερθει ο καιρος. κρατα το τιμιο αυτο εργαλειο για τις καθημερινες μετακινησεις σου,συντηρησε το σωστα κ δεν θα χασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
val(astrea supra)29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 οκ λοιπον παμε στην γνωμη που ζητησες. κοιτα, θα δωσεις πολλα λ7 -οπως σωστα σου ειπαν πιο πανω- κ παλι παπια θα εχεις,μπορεις να τα κρατησεις κ να δεις για κατι μεγαλυτερο οταν ερθει ο καιρος. κρατα το τιμιο αυτο εργαλειο για τις καθημερινες μετακινησεις σου,συντηρησε το σωστα κ δεν θα χασεις. ok φιλε δεκτο και αυτο..εχω ενα κολητο που με πριζωσε σημερα,αυτος εχει ενα παπι που το χει κανει 59 και θα αλαξει κεφαλι θα βαλει takegawa και μου λεει να μου δωσει τη δικη του κεφαλι με ενα 200 ευροπουλα,ελαφρως μεταχειρισμενη και απλα να βαλω ενα καρμπυλατερ(που ετσι και αλλιως χρειαζομαι γιατι το δικο μου ολο τσαφ κανει..)...για αυτο τι λες;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos93 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 ok φιλε δεκτο και αυτο..εχω ενα κολητο που με πριζωσε σημερα,αυτος εχει ενα παπι που το χει κανει 59 και θα αλαξει κεφαλι θα βαλει takegawa και μου λεει να μου δωσει τη δικη του κεφαλι με ενα 200 ευροπουλα,ελαφρως μεταχειρισμενη και απλα να βαλω ενα καρμπυλατερ(που ετσι και αλλιως χρειαζομαι γιατι το δικο μου ολο τσαφ κανει..)...για αυτο τι λες;; τι μαρκα ειναι φιλε μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες