noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 @mavri gata μπραβο που φορατε κρανος! διπλωματα εχετε η οχι? απο ποια περιοχη εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavri gata 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 @mavri gata μπραβο που φορατε κρανος! διπλωματα εχετε η οχι? απο ποια περιοχη εισαι? διπλωματα καπιοι ναι και καπιοι βγαζουν συντομα, απο Αθηνα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Γράψτους κανονικά και μην ασχολείσαι με γελοίους είανι ζώα και δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί έτσι έχουν μάθει,είμαι 43 χρονών και καμιά φορά όταν κατεβαίνω για διακοπές στο χωριό της μάνας μου στην Μεσσηνία έχω πάρει και το κράνος μαζί μου και το φορώ,όπως φορώ και την ζώνη ασφαλείας στο αμάξι και σε κοιτάνε λές και έχουν δεί κανένα εξωγηίνο,άστα φίλε δράμα η κατάσταση,γράψτους κάνε ότι είανι να κάνεις για την ασφάλεια σου και μην ασχολείσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες