Jump to content
Karavasilator19

Ερώτηση για δίπλωμα 125cc

Recommended Posts

ΙΣΩΣ ναι, αλλά ανοίγεις μεγάλο θέμα, διότι κατα πάσα πιθανότητα, και εγώ που έδωσα πριν 1 χρόνο, δεν θυμάμαι σίγουρα όλα τα σήματα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΙΣΩΣ ναι, αλλά ανοίγεις μεγάλο θέμα, διότι κατα πάσα πιθανότητα, και εγώ που έδωσα πριν 1 χρόνο, δεν θυμάμαι σίγουρα όλα τα σήματα..!

τα βασικα λιγο πολλοι ολοι τα θυμομαστε-ξερουμε και ΘΑ τα θυμομαστε...τωρα αν ζεις εκτος Αθηνας σε καποια επαρχια που εκει μπορεις να συναντησεις και κατι που δε θα συναντουσες στην πολη αυτο ειναι αλλο :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με τον νόμο με το A1 οδηγείς xt 500 (0.15 kw/kg ) . Δεν νομίζω να στο ασφαλίσει καμία επιχείρηση όμως. Έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν ασφαλίζουν γενικά πάνω από 250 κυβικά.

Δεν ισχυει φιλε μου εγω 400αρι Diversion ειχα που το οδηγουσα 2 μηνες παρανομος γιατι μου πεταξε το μηχανημα πισω το διπλωμα (την φωτο βασικα) και δεν αντεχα να μην οδηγαω αλλους 2μηνες.

Πηγα σε ασφαλιστικο γραφειο και με ασφαλισαν χωρις το σωστο διπλωμα και ας ειχα 400αρι.

Τωρα κολληταρι εχει το 500αρι το xt και του το ασφαλισαν ΕΝΟΕΙΤΑΙ!

Ποιος λεει οτι δεν μπορουν να σε ασφαλισουν? Επισης το διπλωμα για 1312594242η φορα δεν ειναι με ΚΥΒΙΚΑ ΟΥΤΕ ΙΠΠΟΥΣ!!!

Οποιος εχει απορια γυρναει το διπλωμα του και βλεπει τι γραφει...kw και αναλογια kw/kg...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο γιατρός μου έχει πει (και είχα γράψει) ότι οδηγάω με γιαλιά. αν με σταματήσουν χωρίς γιαλιά, που θα δουν, ότι έπρεπε να οδηγάω με αυτά, ή με φακούς; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά...

Οι ιατρικοι λογοι και οι προσαρμογες οχηματος για ιατρικους λογους φαινονται με κωδικούς (πχ γυαλια, ακουστικες συσκευες/ προσαρμοσμενα κιβωτια, πενταλ, κτλ). Στο ΦΕΚ που ποσταρα πιο πανω τους εχει ολους. Και επειδη αν περιμενεις απο τους αλλους ποτε δεν μαθενεις ολη την αληθεια το εψαξα κι αυτο λογω μυωπιας που εχω.

Παρακατω παραθετω τους κωδικους που εχουν σχεση με τα ματια:

Οι κωδικοί έχουν ως εξής:

- κωδικοί 01 έως 99: εναρμονισμένοι κοινοτικοί κωδικοί

ΟΔΗΓΟΣ (Ιατρικοί λόγοι)

01. Διόρθωση ή/και προστασία της όρασης

01.01 Γυαλιά

01.02 Φακός(-οί) επαφής

01.03 Προστατευτικά γυαλιά

01.04 Αδιαφανής φακός

01.05 Κάλυπτρο ματιού

01.06 Γυαλιά ή φακοί επαφής

Πχ εμενα μου ειπανε κωδικους μονο για φακους η γυαλια ενω εδω βλεπω οτι υπαρχει η επιλογη 01.06. Αν στο διπλωμα, που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω, δεν εχει κωδικό τοτε δεν υπαρχει προβλημα με την τροχαια και τυφλος να εισαι. Αν δεν εχει και φορας γυαλια παλι δεν εχεις προβλημα γιατι μπορεις να πεις οτι εβγαλα τωρα μυωπια και τα φοραω και σου λενε και μπραβο. Σε καθε περιπτωση, κυβικων, ιατρικων κτλ τσεκαρετε τα τελευταια φεκ γιατι ρωτωντας δυο τρεις ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

edit: Τωρα που βλεπω το 01.05 καλυπτρο ματιου το ψηνω ασχημα να βγαινω σαν πειρατης πανω σε καμια cruiser ή chopper. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον -Ypsilon-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα